kizlar ben kahvaltiyi hazirlayip kocisi uyandirayim artik..
benden cok kocis uyku depoluyor kaydirigubbakcemile3
ayse neguzel yatiyor bebisin.benim kardesimde boyle uyurdu .yanlis hatirlamiyorsam bebkliginde 3 yasina kadar felan poposu havada uyurdu cookk komik oluyrlar.hani plesantada genelde kipirtilarini hissediyoruz yaa..dusunku yatak yorgan onun icin karnimiz oyuzunu koyuyor..yaa boyle uyur artik yada zamanla sirt ustu yada yan yatmaya baslar.
ne güzel bişey kalmamış, dur daha canımcım, göbek iner.
ayşecim sana başka tavsiyelerde de bulunuyum, ukalalık yapmış gibi olmayım da, sengözlerimebaksanab bebeğini gündüz normal gürültüyü engellemeden ve aydınlıkta, öyle perdeleri falan kapatmadan uyutup gece de ışık yakmadan- gece lambası dışında tabi- ve bebeğinle konuşmadan ya da hiç gürültü yapmadan uyutmaya alıştırırsan gece- gündüz farkını anlamaları daha kolay oluyomuş ve gece uykusu daha kesintisiz oluyomuş. yani gündüz öyle sus pus ortam yaratmayın derim ben. tecrübeyle sabittir
Misafirler daha yeni gitti hanımlar, herkes yatmış. Biz yarın doktora gidicez sabahtan ve ben hala yatmadımsempatiksalakcinni
Teşekkür ederim Ayşecim, bu arada fotoğrafına bayıldımmm, totosunu dikmişÇook tatlı maşallaaah yaa, ticker in da çok güzeeeelopuyorumnanaktan
Gunaydin kizlar bende hastedeyim Dun gece sancilarla acille geldim . Kontrol icin dr uc dort gun hastanede birakti. Igné vuracaklar. Bes dk bı sancım geliyomus. Ultrasondan gecicem açılma yokmus ama Dr eve göndermiyor((
Günaydın herkeseee a.s. Mutlu haftasonları
Kızlar benim yaklaşık 1 haftadır sancılarım başladı; ama az az. Sadece geceleri oluyor. Bu hafta içi doktoruma gideceğim, o zaman sorarım.Ama normal diye düşünüyorum.Rahim kendini doğuma hazırlıyor sanırım.
Ben de bu haftasonu temizliğe başlıyorum.Şimdi vitrinimi falan sileceğim.Yarın temizlikçim gelecek. Dün de perdeleri yıkadım, kocişim astı. Halılar da yıkamadaydı, bugün gelecek inşallah.
Evi görseniz çıplak, boş, dağınık kafamçokkarıştı
Yarın temizlik bitsin de yerleşeyim. Sonra doğurursam doğurayım diyorum :kedi:
Ev böyle dağınıkken gelme sakın oğlum vereliniortak
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Gunaydin kizlar bende hastedeyim Dun gece sancilarla acille geldim . Kontrol icin dr uc dort gun hastanede birakti. Igné vuracaklar. Bes dk bı sancım geliyomus. Ultrasondan gecicem açılma yokmus ama Dr eve göndermiyor((
günaydınnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılız.
herkese iyi haftasonalrııııııııııııııııı
boşlamayın haaaaaaaaaaa topiği
haftasonu diyeeeeeeeeeee
ayşe hanım avatardaki resminizede hasta olduk yani. özendim valla totonuza tam ısırmalık olmuş
kızlar bu arada haberlerde izlediyseniz ankarayı dün sel almış gibiydi, istanbul yolunda arabalar suya batmıştı, hatta bi kişi boğuluyodu, işte biz o saatte tam o yolda o batan arabaların biraz gerisinde mahsur kaldık ve eve 3,5 saat sonra vardık. herkes çıldırdı sinirden, yol kapalı, minicik çamurlu bi ara sokaktan yol verildi ve onca şeritte bekleyen tüm arabalar o küçücük yoldan tek sıra halinde geçti saatler sonra, o ara çamura saplandık, baya korktum naapıcaz çıkamazsak diye, iki araç kaldı çünkü, çok şükür kazasız belasız hazarsız annemlerin evine geldik.
benim bursadan eşyalarım yarın geliyo, haftaya ev yerşetiricez, tabi bana iş yaptıran yok ama!
biz geldiiikk...
kızlaarrr dolabimızı da aldık bir de renkli raflar aldık kaydirigubbakcemile2kremlerini parfümlerini süslicem raflara
dolaplar haftaya gelicek sabırsızlanıyorum yerleşsin hemen paylaşcam sizle..
sonra da tiyatroya gittik, 10dk falan uyumuşum tiyatroda
özüm dün müdürüm izin vermişti bana yarım gün gelme die nasıl dua ettim ona evde kaldım o yağmurda neyseki..
kızlar bu arada artık yavruşumun ismini kesinleştirdik babasıyla son zamanlarda vazgeçmezsek...BEYZA....
yarın da şekerlerimizi yapmaya başlıcam malzemeleri almıştık zaten...
tavuk ben bu satte hala ayaktayım..
Umarım cnm
Çok tatlı olmuş cnm
Ay hala yıkanıyorlar 2 makina bitti 3. attım. daha bir kaç makina daha çamaşırı var kuzumun ayyy çok minicikler ya denizim :))
gunaydın kızlar
geçmişe donemicem inş hepiniz iyisinizdir...
ben iyi değilim kızlar...ev sahibi ile sorun cıktı sanırım ev tasıcaz bu havada bu halde...üstelik bayramda annemler burda.ben hala raporumu alamadım.doktoruma ulaşamıyourm..anlayacağınız benim işler karmancorman oldu.
dun bebişimin odasını sipariş ettik bayram sonrası gelicek inş...bu işleri nasıl halledicem derken şimdi bide bu iş çıktı başımıza..kayınvalidemin evinin karsınında bir ev bosdu daha onceden başmışdık.bakalım pazartesi ev sahibi ile konusacağız ...buyuk ihtimalle orayı tutucaza anlaşırsak...inş hakkımızda hayırlsıı olur..
küçükprenscim ellerine sağlık valla bayıldım yeteneğine,güle güle kullanın inşallah ellerine sağlık
nezaketcim çok üzüldüm canım,umarım en kısa zamanda kolaylıkla atlatırsınız bu aksilikleri ya,sende moralini bozma herşey olcağına varıyo valla
bizde alışverişe gidicez birazdann öptükkk
günaydın kızlar,
ben şu reflü ve astımdan dolayı tıkanma nefes alamama durumundan dolayı çok üzüntü içerisindeyim..akşam yine tekrarladı..5 kasımda dr randevumuz var ve ben daha fazla dayanamayacağım en iyisi bana bişey olmadan alsın oğlumu..ne çok istediğim normal doğum gözümde ne bişey..yeter ki kurtulayım artık inanın şu an yazarken bile gözlerimden yaş akıyor..Rabbim kimsenin başına vermesin.
günaydin kizlar,herkese iyi haftasonlari diliyorum..
gecmise cok dönemedim,herkes iyidir insallah..
dün ara ara sancim vardi,cati dediginiz o kemikler beni deli etti agridan ama bugün bomba gibiyim massallah,kendimi carsilara pazarlara aticam kahvaltidan sonra..
bebegin uyku tulumunu ve benim terligimi alip valizi hazirlicaz esimle..
herkesi kocaman öpüyoruzzz opuyorumnanaktan
:[/B]
Günaydın herkeseee a.s. Mutlu haftasonları
Kızlar benim yaklaşık 1 haftadır sancılarım başladı; ama az az. Sadece geceleri oluyor. Bu hafta içi doktoruma gideceğim, o zaman sorarım.Ama normal diye düşünüyorum.Rahim kendini doğuma hazırlıyor sanırım.
Ben de bu haftasonu temizliğe başlıyorum.Şimdi vitrinimi falan sileceğim.Yarın temizlikçim gelecek. Dün de perdeleri yıkadım, kocişim astı. Halılar da yıkamadaydı, bugün gelecek inşallah.
Evi görseniz çıplak, boş, dağınık kafamçokkarıştı
Yarın temizlik bitsin de yerleşeyim. Sonra doğurursam doğurayım diyorum :kedi:
Ev böyle dağınıkken gelme sakın oğlum vereliniortak
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
günaydıııııınnnnnnnnn canımmm
evet evet bencede boşlamayın topiği bakın ben boşluyor muyum hihoyyyt
32+5 haftalığım kızlar onceden ağrılarım vardı ama gelip geciciydi.. Dr daha erken diyor. Normal ev isleriydi yaptıgım . Bı de stres sinir de var. Kv dün canımı çok sikti. Saglık olsun.. Kalırız napalim hast. Gece birden beri uyumadım uyuyamiyorm. Kafa göz agridi. Uyumay calisiyom.. Ebe kadına kasıklarım agriyo dedim normal bebek aşağıya baskı yapiyo dedi. Ama tedbir icin ciğer gelişimi icin bir şey verecekler sanirim..
gunaydın kızlar
geçmişe donemicem inş hepiniz iyisinizdir...
ben iyi değilim kızlar...ev sahibi ile sorun cıktı sanırım ev tasıcaz bu havada bu halde...üstelik bayramda annemler burda.ben hala raporumu alamadım.doktoruma ulaşamıyourm..anlayacağınız benim işler karmancorman oldu.
dun bebişimin odasını sipariş ettik bayram sonrası gelicek inş...bu işleri nasıl halledicem derken şimdi bide bu iş çıktı başımıza..kayınvalidemin evinin karsınında bir ev bosdu daha onceden başmışdık.bakalım pazartesi ev sahibi ile konusacağız ...buyuk ihtimalle orayı tutucaza anlaşırsak...inş hakkımızda hayırlsıı olur..
küçükprenscim ellerine sağlık valla bayıldım yeteneğine,güle güle kullanın inşallah ellerine sağlık
nezaketcim çok üzüldüm canım,umarım en kısa zamanda kolaylıkla atlatırsınız bu aksilikleri ya,sende moralini bozma herşey olcağına varıyo valla
bizde alışverişe gidicez birazdann öptükkk
canımmm hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah..nasıl heyecanlasındır şimdi kimbilir..
ben de perşembe görücem nasipse zaman geçmiyor sanki...
bu arada teşekkür ederiz canımmm...
canım ya tam da zamanı denir herhalde buna..allah kolaylık versin..umarım çabucak halledersiniz..kayınvaldenle aran iyiyse bebk için de çok yardımı olur yakın olmanız değil mi..
günaydın kızlar,
ben şu reflü ve astımdan dolayı tıkanma nefes alamama durumundan dolayı çok üzüntü içerisindeyim..akşam yine tekrarladı..5 kasımda dr randevumuz var ve ben daha fazla dayanamayacağım en iyisi bana bişey olmadan alsın oğlumu..ne çok istediğim normal doğum gözümde ne bişey..yeter ki kurtulayım artık inanın şu an yazarken bile gözlerimden yaş akıyor..Rabbim kimsenin başına vermesin.
günaydıınnnn..at canım at..bir oturduğumuz yeri beğenemedik yaw:))ben de dün tiyatroda
düşündün şurda doğursam nolur die:))
aselcik, krdln, carna falan nerelerde yaaaaaaaaaaaaaa
pek uğramıyoalrrrrrrr
nerdil de yok bikaç gündür sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?