2010 Aralık Anneleri

kizlar ben kahvaltiyi hazirlayip kocisi uyandirayim artik..
benden cok kocis uyku depoluyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
aynı yaaaa benimki de uyuyor benim de kahvaltıyı hazırlamam lazım..ütüyü bile bitirdim ben..

burcuuu benim kzıımın saçları yok dahaben de kel doğmuşum
bakalım bu aralar çıkacak mı saçları beyzamın...

Ya bana da şirin geliyor böyle bebek kataloglarındaki gibi de sanki iki büklüm bişe olucak yavrukuşa diye korkuyorum :) anne karnında nasıl duruyordu kim bilir gerçi :)

evet ya ben bu kadar gideceğini beklemiyodum.göbek için de senin dediğin şeyi yapmaya başladım dün tatlım.yüz üstü yatmayı özlemişim estafurullah ne ukalalığı kitapları okuyoruz iyi güzel de tecrübe başka bişe eğer seni de yormazsam her zaman dinlemek isterim canım.perdeler falan açık oluyor da aşırı bi ses olursa da sıçrıyor tatlım.sevgili komşularımız yukardan dün paat diye bişe düşürdü sıçradı ağlamaya başladı akannehir

böyle uyuyoruz biz işte teyzesi kaydirigubbakcemile3 çoook teşekkür ederiz. maşallah bütün kuzulara

Gunaydin kizlar bende hastedeyim Dun gece sancilarla acille geldim . Kontrol icin dr uc dort gun hastanede birakti. Igné vuracaklar. Bes dk bı sancım geliyomus. Ultrasondan gecicem açılma yokmus ama Dr eve göndermiyor((

Aa hayırdır noldu ki ? hiç böyle bişe yoktu önceden dimi yalancı sancılar fln

Günaydın herkeseee a.s. Mutlu haftasonları
Kızlar benim yaklaşık 1 haftadır sancılarım başladı; ama az az. Sadece geceleri oluyor. Bu hafta içi doktoruma gideceğim, o zaman sorarım.Ama normal diye düşünüyorum.Rahim kendini doğuma hazırlıyor sanırım.
Ben de bu haftasonu temizliğe başlıyorum.Şimdi vitrinimi falan sileceğim.Yarın temizlikçim gelecek. Dün de perdeleri yıkadım, kocişim astı. Halılar da yıkamadaydı, bugün gelecek inşallah.
Evi görseniz çıplak, boş, dağınık kafamçokkarıştı
Yarın temizlik bitsin de yerleşeyim. Sonra doğurursam doğurayım diyorum :kedi:
Ev böyle dağınıkken gelme sakın oğlum vereliniortak
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Günaydın canım
İkinci bi ayse-cucu vakası görüyorum :bbo:

günaydınnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılız.
herkese iyi haftasonalrııııııııııııııııı
boşlamayın haaaaaaaaaaa topiği
haftasonu diyeeeeeeeeeee

Gunaydin kizlar bende hastedeyim Dun gece sancilarla acille geldim . Kontrol icin dr uc dort gun hastanede birakti. Igné vuracaklar. Bes dk bı sancım geliyomus. Ultrasondan gecicem açılma yokmus ama Dr eve göndermiyor((

geçmiş olsun ekince. ama sana daha çok erken değilmi birlikteydik seninle 32+5 olmasın bugün. niye böle olduki şimdi

günaydınnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılız.
herkese iyi haftasonalrııııııııııııııııı
boşlamayın haaaaaaaaaaa topiği
haftasonu diyeeeeeeeeeee

günaydıııııınnnnnnnnn canımmm
evet evet bencede boşlamayın topiği bakın ben boşluyor muyum hihoyyyt

canım geçmiş olsun.
amannnnnn Allah korumuş sizleri.
işte nezaman ne olacağı belli olmuyo.
saan da iş yolu gözüküyo.
eşyalar gelince.

hadi bakalaım ismiyle yaaşsın inşallah.
şekerler de yapılmaya başalnıyooo
bunalr zevkliişler.
hazırlıklar tam gaz. kolay gelsin canım.

Umarım cnm

Çok tatlı olmuş cnm

Ay hala yıkanıyorlar 2 makina bitti 3. attım. daha bir kaç makina daha çamaşırı var kuzumun ayyy çok minicikler ya denizim :))

offffffff gerçekten ya.
kimbilir benimki kaç makine olucak. yandımmm
daaha hiç başlamadım
önce çantamı hazırlyayım da.

aaaaaaaaaaa bu havada ya
gerçi kayınvaliden faaln yakında herlade.
sen kendini sakın yorayım deme bu halde.
yardım eden etsin sana
bebişine iyi bak annesi.

hadi paraalrı harca da gel bakalımm.

canım ya bi musallat oldu sana şu öksürük astımmm
bırakmadı yakanı
sen çok canını sıkma
hemen kötü düşünme
doktoruna danış bakalımmmmmm
üzülme ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr
canım sıkıldı bak şimdi.
dualrımız seninle tatlım.

geçmiş olsun canım.
sen doktorunu dinle.
sakın imal etme sancı falan olunca.
sanırım doğuracakalr sıraya girdi.

hatun yorma kendinniii.
çok gezme haaaaa
artık gezmek de iş yapmak da yalaln oldu
sonru giriyo ağrılar.
amannnn dikkattttt

canım sana da geçmiş olsunnnnnn.
sırada senmi varsın yoksa bakiiim.
hayırlısı olsun inşallah.
ohhhhh evde temizlendiii misssssss.
benim ev darmadağın.
1 ay sonra annem gelicek inşallah öle yapıcaz.

günaydıııııınnnnnnnnn canımmm
evet evet bencede boşlamayın topiği bakın ben boşluyor muyum hihoyyyt

canım ya hayran oldum senin enerjine zatennnnn
yeni doğum yaptınnnnn ama hep buradasın ne gzüellllllllllllllll
maşallah duruya da sanad a
ama buralarda olman çok iyi
sana bi sürü sorumuz olucak kesinnn.

32+5 haftalığım kızlar onceden ağrılarım vardı ama gelip geciciydi.. Dr daha erken diyor. Normal ev isleriydi yaptıgım . Bı de stres sinir de var. Kv dün canımı çok sikti. Saglık olsun.. Kalırız napalim hast. Gece birden beri uyumadım uyuyamiyorm. Kafa göz agridi. Uyumay calisiyom.. Ebe kadına kasıklarım agriyo dedim normal bebek aşağıya baskı yapiyo dedi. Ama tedbir icin ciğer gelişimi icin bir şey verecekler sanirim..

Ayyy Ayşe de gelmiş, hoşgeldin canım. Durucuk napıyo? Hepimizin sevgilisi oldu valla çitlembik... Ben de avatarına bittim, nasıl güzel bi popiş o öyle, tam ısırmalık, nasılsa bezi var, acıtmayız da, 1 kerecik ısırabilirmiyim annesiiiii kaydirigubbakcemile3

ayşecim hayırlı olsun maşallah çok güzel meleğin allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin çok duygulandım ya valla:))

33 haftan bitiicek yani nerdeyse.
aam birazcık erken.
azıcık daha sabretsin meleğinnn.
yine de tedbriler alınsın.
ama biz sana ddik geçen gün strese sokma diye
şimdi kv rahatetmiştir
insanalr ne cins yaaaaaaaaaaa
ayıpppp hamile kadın bukadar üzülürmü.
salla gitsin tatlım ya
bebişini düşün.
köü şeyelr getirme aklına
daha minicik o

aselcik, krdln, carna falan nerelerde yaaaaaaaaaaaaaa
pek uğramıyoalrrrrrrr
nerdil de yok bikaç gündür sanki.

Biz geldik hastaneden teyzoşlar, herşey çok güzel maşallah. Oğluşum büyümüş bir ayda 800 gram almışım bunun 600 gramı oğluşa gitmiş, çok sevindimhihoyyythihoyyyt

Bu arada kordonu yüzüne geldi biraz ama ilk defa yüzünü kapatmadı elleriyle falan koca yanak bi oğluşum var, yaaa yerim ben onun yanaklarını

Boyu 43 cm, kilosu 1850 gram olmuş Tabi sizin bebişlere göre ufak ama ultrasonda tam haftasında çıktı, çok şükür:Saruboceq:

Bu arada geçen sancılarım çıktığı için nts ye bağlandım, ama bu sefer 30 dan düşük sancılar çıktı, normalmiş bu kadarı. Bundan sonra da iki haftada bir gideceğim, ve her gittiğimde nts ye bağlanacakmışımmm

Hay Allah yaa, bayram üstü iş çıktı desenebilmiyorumkismile ama bide düşünki yeni eve yeni bebek gelecek, inşallah herşey gönlüne göre yolunda gider:Saruboceq:

Ayyy teşekkür ederim tatlım:kedi: Aslında çok kolaymış, bende beceremezdim ama isteyen fotoğraflarını gönderebilirimyerimseniben

Senin randevuna da az kalmış, biz güzel haberler aldık elhamdülillah inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz opuyorumnanaktan

Sezencim, hakkında hayırlısı olur umarım, yaa sahiden dua ediyorum eminim arkadaşlarda ediyorlardır. Çok geçmiş olsun.

Nerden çıktı ki bu sancılar, kaçıncı haftadaydın sen canım. Sancın kaç çıktı nts de?? Çok geçmiş olsun, inşallah zamanında geliryerimseniben

günaydıınnnn..at canım at..bir oturduğumuz yeri beğenemedik yaw:))ben de dün tiyatroda
düşündün şurda doğursam nolur die:))

Yaa bende gitmek istiyorum tiyatroya, Ankara nın en çok tiyatrolarını özledim.

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun..hayatım boyunca sorunsuz pozitif bir insan oldum ama şimdi hep hastalıklı biriymişim gibi geliyor böyle olsun istemezdim..hepimiz için hayırlısı..canım dostlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…