bu arada slm kızlar yaa.
slm vermeden öle balıklama atladım..
napıyosunuz bakalım...
ay ben çok yorgunum ..
arkadaşım hastalandı,hastaneye kaldırdı eşi,bitane ufaklığı var 9 aylık sabah 8den beri o yakışıklıyla uğraştım..
şimdi gitti ve acayip şrkilde kuyruk sokumum ağrıo..
bi bakıyım ne var ne yok dedim..
özlemce doğum yapmış onunla bi şok oldum...ee sizler iisiniz dimi bişi yok kimsede...
canım, gözün aydın...
Rabbim tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle...
iyiyiz tatlum sen şimdiden alıştırmalara başlamıssın işte ne güzel,ama dikkat et yine de cok yorma kendini zaten cok bi zaman kalmadı artık...
kızlar bişi sorucam sizce hani hstane odasında bebeği beşiğe koyuyolar ya
şu kendinden örtüsü falan oluyoooo
biz onun içine kendi çarşafımızı getirsekmiki.
ben bebeği ona direk yatırmak istemiyorum yada penye bi batatnitye gibi bişi
altına sermek için.
sizce.
hadi kızlarrrrrrrr. ben kaçar.
az uyucazzz kocişimle kızımla
neryun senin bebiş de mi 1 hafta önde,hadi bakalım kim önce gelcekerkekler gec gelır dıyolar ama belli olmaz tabi hadi hayırlısı
Canım benimki şimdilik tam zamanında gidiyor.
Ne önde ne de arkada.
Çarşamba günü doktora gideceğim. Bakalım kuzum
ne kadar olmuş?
cucum benimde yarın randevum allahım güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin çok heyecanlyım gerçekten bu arada bu saate kadar girmeyince dedim herhalde cucum doğuruo
cucum ssiz kaç haftalık oldunuz bu arada
34+3 yani 35in icindeyiz daha zuzumm
bebisin gelisiminde bazi seyler 2 hafta önden gidiyor ama hani öyle 37 diyemiyorum..
Benimde çarşamba günü randevum var :13:
Oğlumun nasıl olduğunu çok merak ediyorum...
Sona yaklaştıkça daha bir meraklı oluverdim
Veraporumu da bozduracağım sanırım...Yeter sıkıldım evde laptopum var ve nette var ev sahibinden çekiyorum yani sizinle rahat rahat konuşabileceğim için huzurla ayrılabilirm
ya cucum benim doktor tüm ölçümleri yapıyor sonra hepsinin ortalamısını alıyor kendi de kabul ediyor bebişin önde olduğunu bende ona göre hesap yapıyorum..
ya cucum benim doktor tüm ölçümleri yapıyor sonra hepsinin ortalamısını alıyor kendi de kabul ediyor bebişin önde olduğunu bende ona göre hesap yapıyorum..
ben normalde 35 im doktora göre 36 cıkıyor,ama benim zaten son adet tarihimde yok doktor ne derse o yani bizdeama tabi bütün değerler değil bazı değerler 1 hafta onde doktor da onların ortalamsını alıyor
canim bendede sat yok :13:
senin durumun gibiyim aynen ama bizde ortalamasini alipta sen su haftandasin demiyor..
yani neyse o kaliyor her defasinda..
misal kafasi 2 hafta,kilosu 2 hafta,boyu 1 hafta,bilmem nesi kac hafta..hep böyle cikiyor ama iste bende 37 haftalik olduk diyemiyorum..35 haftaligiz,daha cok minigiz
ay insanın kafası karısıo cucum
benim sat belli ama doktor en son gittiimde 1 hafta 10 gün önde dedi:2:
bilmiorum neye göre davrancaz bi hafta öndeyse 36 ı içindeyim
yollarda doğurmayım da okula gidip gelirkennn:26:
canim bendede sat yok :13:
senin durumun gibiyim aynen ama bizde ortalamasini alipta sen su haftandasin demiyor..
yani neyse o kaliyor her defasinda..
misal kafasi 2 hafta,kilosu 2 hafta,boyu 1 hafta,bilmem nesi kac hafta..hep böyle cikiyor ama iste bende 37 haftalik olduk diyemiyorum..35 haftaligiz,daha cok minigiz
ay insanın kafası karısıo cucum
benim sat belli ama doktor en son gittiimde 1 hafta 10 gün önde dedi:2:
bilmiorum neye göre davrancaz bi hafta öndeyse 36 ı içindeyim
yollarda doğurmayım da okula gidip gelirkennn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?