2010 Aralık Anneleri

ya bende 7 gramina 10 euro verdim (
hemde siparisle geldi mübarek sanki cok büyük bisii gibi..
eczaci adam kremi uzatinca dalga geciyor,esantiyon bisey veriyor sandim...

iyiyiz tatlum sen şimdiden alıştırmalara başlamıssın işte ne güzel,ama dikkat et yine de cok yorma kendini zaten cok bi zaman kalmadı artık...

cucum benimde yarın randevum allahım güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin çok heyecanlyım gerçekten bu arada bu saate kadar girmeyince dedim herhalde cucum doğuruo

iyiyiz tatlum sen şimdiden alıştırmalara başlamıssın işte ne güzel,ama dikkat et yine de cok yorma kendini zaten cok bi zaman kalmadı artık...

valla öyle canım ya şaka maka 5 haftamız kaldı ...
benimki erkek 1 haftada geç gelse (ama hiç sanmıyorum) 6 haftamız var yaklaşık...

Canım, içine sinmezse fazlada penye battaniye götür yanına.
Onu serersin altına

hadi kızlarrrrrrrr. ben kaçar.
az uyucazzz kocişimle kızımla

Kız bu saatte ne uyuması

neryun senin bebiş de mi 1 hafta önde,hadi bakalım kim önce gelcek erkekler gec gelır dıyolar ama belli olmaz tabihadi hayırlısı

Canım benimki şimdilik tam zamanında gidiyor.
Ne önde ne de arkada.
Çarşamba günü doktora gideceğim. Bakalım kuzum
ne kadar olmuş?

Canım benimki şimdilik tam zamanında gidiyor.
Ne önde ne de arkada.
Çarşamba günü doktora gideceğim. Bakalım kuzum
ne kadar olmuş?

Benimde çarşamba günü randevum var :13:
Oğlumun nasıl olduğunu çok merak ediyorum...
Sona yaklaştıkça daha bir meraklı oluverdim
Veraporumu da bozduracağım sanırım...Yeter sıkıldım evde laptopum var ve nette var ev sahibinden çekiyorum yani sizinle rahat rahat konuşabileceğim için huzurla ayrılabilirm

cucum benimde yarın randevum allahım güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin çok heyecanlyım gerçekten bu arada bu saate kadar girmeyince dedim herhalde cucum doğuruo

beraber güzel haberlerle gelelim insallah canimmm
ay valla diye diye dogurtacaksiniz beni hee
haber veririm öyle bir durumda ayip ettin,face den direk ilk kimi görürsem yazarim ama daha erken be zuzummm,daha minnacikmis gibi geliyor

34+3 yani 35in icindeyiz daha zuzumm
bebisin gelisiminde bazi seyler 2 hafta önden gidiyor ama hani öyle 37 diyemiyorum..

ya cucum benim doktor tüm ölçümleri yapıyor sonra hepsinin ortalamısını alıyor kendi de kabul ediyor bebişin önde olduğunu bende ona göre hesap yapıyorum..

Canım, güzel haberlerle geliriz inşallah doktordan
Burda paylaşırız.
Kız 2 haftan kamış izne çıkmana, çok mu yoruluyorsun?
Bana çalışırken vakit daha çabuk geçiyor.
Hoş ben de 1 hafta sonra izne çıkacağım
Ve de çok mutluyum.
Artık ayaklarımı uzatıp evde oturmak istiyorum

ya cucum benim doktor tüm ölçümleri yapıyor sonra hepsinin ortalamısını alıyor kendi de kabul ediyor bebişin önde olduğunu bende ona göre hesap yapıyorum..

Canım sen kaç hafta önden gidiyorsun? Doktora göre kaçıncı haftadasın?

ben normalde 35 im doktora göre 36 cıkıyor,ama benim zaten son adet tarihimde yok doktor ne derse o yani bizdeama tabi bütün değerler değil bazı değerler 1 hafta onde doktor da onların ortalamsını alıyor

Son düzenleme:
selam guzel annişler nasılsınız.. melekler teker teker geliyo.. ay ne guzel ya cennet kokulular.. yaa sanırım ben cok gormemiş bi anne olcam

ben normalde 35 im doktora göre 36 cıkıyor,ama benim zaten son adet tarihimde yok doktor ne derse o yani bizdeama tabi bütün değerler değil bazı değerler 1 hafta onde doktor da onların ortalamsını alıyor

canim bendede sat yok :13:
senin durumun gibiyim aynen ama bizde ortalamasini alipta sen su haftandasin demiyor..
yani neyse o kaliyor her defasinda..
misal kafasi 2 hafta,kilosu 2 hafta,boyu 1 hafta,bilmem nesi kac hafta..hep böyle cikiyor ama iste bende 37 haftalik olduk diyemiyorum..35 haftaligiz,daha cok minigiz

ay insanın kafası karısıo cucum
benim sat belli ama doktor en son gittiimde 1 hafta 10 gün önde dedi:2:
bilmiorum neye göre davrancaz bi hafta öndeyse 36 ı içindeyim
yollarda doğurmayım da okula gidip gelirkennn:26:

vallahi bilmiyorum ki tatlim..en iyisi biz yine bildigimiz haftalari söyleyelim madem..
biz 35.haftanin icindeyiz,daha cok minigiz,rüya gören arkadaslar lütfen bu rüyalari 38.haftadan itibaren görmeye baslayinnnn

ewet ewet benimde öyle cıkıyor,hımmm ıste benım doktor ortalıyor ultrason hesabına gore davranıyor,doktoruma cok guvenıyorum adam kendını asmıs bırısı,hanı övdüğümden değilde o ultrason sonuclarını dıkkate aldıgı ıcın bende ona gore hazırlıyorum kendimi,bence sende o 2 haftalık önden gitmeyi yabana atma derim

ya pandamm benim 2 doktorum var bırı ankaradaki,biri şırnaktaki ikiside ultrason sonucuna gore konusuolar ve raporumu da o onden gıtme dogrultusunda aldım..amaaan hayırlısı yaaa

bu yorgunluklada yemek yapılmazki ya...
hiç yemek yapasım yok ama yapmam lazım...
kadın olmak çok zormuş ya...

ben kaçtım hanımlar hadi görüşürüz adamın rüyalarına girdi bu yemek yapmazsam üzülür
hepinize ii akşamlar
ii sohbetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…