2010 Aralık Anneleri

İyiyiz fıstık senden naber bakalım ?

selam sen nasılsın?

İyilik kızlar nolsun bir kaç gündür keyifsizim miskin miskin dolanıyorum öyle.

Battaniye çok güzlemiş canım güle güle kullanın.

Saol canım, yeri de güzel fiyatı da uygun olunca hemen bizim kızlara bilgi vereyim dedim

Anladım onu ben, şu kremden alsam mı bilemedim piyasada kaça satılıyor acaba

Canım 56gr 37 aldım ben iyi fiyatı al bence.Baya inmiş.

Saol canım, yeri de güzel fiyatı da uygun olunca hemen bizim kızlara bilgi vereyim dedim

Anladım onu ben, şu kremden alsam mı bilemedim piyasada kaça satılıyor acaba

İyilik kızlar nolsun bir kaç gündür keyifsizim miskin miskin dolanıyorum öyle.
Battaniye çok güzlemiş canım güle güle kullanın.
Canım 56gr 37 aldım ben iyi fiyatı al bence.Baya inmiş.

Canım 39.50'den düşmüş bu fiyata piyasadada hemen hemen böyle gibidir.
Sen bilirsin şeker :)

İsis hayırdır cnm keyifsizlik neden biri canınımı sıktı yoksa

beraser, burxkan+, eftelya23, elfrkn+, enkeay, esra_37, hapsuruk+, kucukprens+, manasız, nerdil, sporstar+ Selam kızlar nasılsınız ?

merhaba canım, ben de bebek haberini alınca selamsız sabahsız dalmışım iyi mi? sabahtan beri de geçmişi okuyacam diye uğraşıyorum. amma birikmiş. bi mesajı bile atlayamıyorum ya........

güle güle kullan canım, çok güzel. liste işini de sen bilirsin ya biz yapma demeyiz tabiki ama seni uğraştıracaksa boşver. az emeğin de yok hani şimdiye kadar. nasıl istersen öyle yap tatlım...

evet canım ya 1 miş valla,bi geç öğrendik ya 2 gibi geldi bize
Ok madem masal ın hatırına bari yapayım:))

Canım o kadar emek vermiştim sinir olmuştum edit kalkınca, şimdi yeni gördüm eski mesajlara edit yapabildiğimizi.

teyzesiiiii,nasılda sevindi masal şimdi :))) canım battaniyede çok şirin ya bende hemen giriyorum siteye ayrıca o kremi ben indirimli haliyle 30 almıştım al istersen fiyatı uygun baya

Canım 39.50'den düşmüş bu fiyata piyasadada hemen hemen böyle gibidir.
Sen bilirsin şeker :)

İsis hayırdır cnm keyifsizlik neden biri canınımı sıktı yoksa

Yok canım ya Allaha şükür kimse bozmadı :) Genel bir keyfiszlik ne bilim anlamadım :)) Birde dişim ağrıyım diyo heralde onunda azcık sızısı var.Miskin miskin dolanıyorum oralıkta

battaniyeyi siteden almadım canım, idil baby nin mağazasından aldım

kızlar ben de perşembe günü gördüm miniğimi. miniğim hakkaten çok minik yalnız:) 32+1'de 1775 gr. boyu da 42 cm. doktor iyi dedi, önemli olan o. ben açıkçası 1900 falan bekliyodum ama hiç dert değil yani. fazla da iri olmasın di mi ya. şekerim iyi çıktı, kanım yükselmiş biraz:) nst'ye de bağlandım. o da iyi görünüyo her ne kadar ben arada sancım olduğunu iddia etsem de:) bu arada sonuçlarımı doktora gösteremedim hepsi kendi yorumum. hepimiz uzman olduk artık tahlil vs okumada. bugün göstercem bakalım. çalışabilir raporumu da aldım. bayramdan sonra kestirip izne ayrılmayı düşünüyorum. 3,5 hafta çalışmış olcam böylece. acaba bu buçuk haftayı da sonraya atabiliyo muyuz yoksa 4'e mi tamamlamalıyım. bilgisi olan var mı?

özlemece tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün, tez zamandada da kucağına alırsın oğlunu inşallah, aynı şehirdeymişiz, benim de henüz hastane ve doktor belli değil hangi hastanede doğum yaptın paylaşır mısın?

slm güzel annelerrr..nasılsınız?

amannnn birisi daha mı dogum yapmışşş 2 gün giremedim kastamonu dan ablam gelmişti,,aaa hemen bi, geçmişe bakayım..

slm kızlar....doğum öncesi iznıme basladım bugun....malum benım kız erken gelcek...bende erken çıktm izne.....o gögus kremı doğum sonrası için degıl mı?

Maşallah canım bebişine.Sağlıklı olsunlarda tamamlar annesi kilosunu.Doktor iyi diyorsa problem yoktur :)

slm kızlar....doğum öncesi iznıme basladım bugun....malum benım kız erken gelcek...bende erken çıktm izne.....o gögus kremı doğum sonrası için degıl mı?

Canım gögüs kremini kim kullanmışsa tüm doğum yapan anneler ve satan eczaneler doğum öncesi 1-2 ay önceden kullanmaya başlayın diyorlar :))

33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah

allah analı baabalı buyutsun...neden bu kadar erken doğdu.benımde suyu azalıyo bebegın.erken olucak....ne kalacakmış küvezde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…