- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
İyiyiz fıstık senden naber bakalım ?
selam sen nasılsın?
hanımlar unnado da lansinoh ürünleri %45 indirimli, göğüs kremi 56 gr lık 21.75TL bilginiz olsun, birde idil baby den dün 25 liraya battaniye (100x120) aldım promosyon yapmışlar, fotoğrafını da ekleyeyim çok güzel tavsiye ederim.
Saol canım, yeri de güzel fiyatı da uygun olunca hemen bizim kızlara bilgi vereyim dedim
Anladım onu ben, şu kremden alsam mı bilemedim piyasada kaça satılıyor acaba
Saol canım, yeri de güzel fiyatı da uygun olunca hemen bizim kızlara bilgi vereyim dedim
Anladım onu ben, şu kremden alsam mı bilemedim piyasada kaça satılıyor acaba
İyilik kızlar nolsun bir kaç gündür keyifsizim miskin miskin dolanıyorum öyle.
Battaniye çok güzlemiş canım güle güle kullanın.
Canım 56gr 37 aldım ben iyi fiyatı al bence.Baya inmiş.
beraser, burxkan+, eftelya23, elfrkn+, enkeay, esra_37, hapsuruk+, kucukprens+, manasız, nerdil, sporstar+Selam kızlar nasılsınız ?
hanımlar unnado da lansinoh ürünleri %45 indirimli, göğüs kremi 56 gr lık 21.75TL bilginiz olsun, birde idil baby den dün 25 liraya battaniye (100x120) aldım promosyon yapmışlar, fotoğrafını da ekleyeyim çok güzel tavsiye ederim.
evet canım ya 1 miş valla,bi geç öğrendik ya 2 gibi geldi bizecanım hayırlı olsun. Allah kucağında koklayarak emzirmeyi de nasip etsin inş. bu günler geçecek merak etme. kuzunu alıp eve de götüreceksin inş.
2. olur mu canım, 1. bebeğimizmiş meğer:) ikisine de kocaman maşaallah...
Ok madem masal ın hatırına bari yapayım:))
Canım o kadar emek vermiştim sinir olmuştum edit kalkınca, şimdi yeni gördüm eski mesajlara edit yapabildiğimizi.
Canım 39.50'den düşmüş bu fiyata piyasadada hemen hemen böyle gibidir.
Sen bilirsin şeker :)
İsis hayırdır cnm keyifsizlik neden biri canınımı sıktı yoksa
evet canım ya 1 miş valla,bi geç öğrendik ya 2 gibi geldi bize
teyzesiiiii,nasılda sevindi masal şimdi :))) canım battaniyede çok şirin ya bende hemen giriyorum siteye ayrıca o kremi ben indirimli haliyle 30 almıştım al istersen fiyatı uygun baya
battaniyeyi siteden almadım canım, idil baby nin mağazasından aldım
Yok canım ya Allaha şükür kimse bozmadı :) Genel bir keyfiszlik ne bilim anlamadım :)) Birde dişim ağrıyım diyo heralde onunda azcık sızısı var.Miskin miskin dolanıyorum oralıkta
özel hastaneydi canım bebek bakım ünitesi çok iyi aslında başka hast. doğum yapıcaktım ama burasının çocuk dr ları ve bakım ünitesi çok iyi olduğu için burayı seçtik son anda dr umum tavsiyesiyle birde
kızlar ben de perşembe günü gördüm miniğimi. miniğim hakkaten çok minik yalnız:) 32+1'de 1775 gr. boyu da 42 cm. doktor iyi dedi, önemli olan o. ben açıkçası 1900 falan bekliyodum ama hiç dert değil yani. fazla da iri olmasın di mi ya. şekerim iyi çıktı, kanım yükselmiş biraz:) nst'ye de bağlandım. o da iyi görünüyo her ne kadar ben arada sancım olduğunu iddia etsem de:) bu arada sonuçlarımı doktora gösteremedim hepsi kendi yorumum. hepimiz uzman olduk artık tahlil vs okumada. bugün göstercem bakalım. çalışabilir raporumu da aldım. bayramdan sonra kestirip izne ayrılmayı düşünüyorum. 3,5 hafta çalışmış olcam böylece. acaba bu buçuk haftayı da sonraya atabiliyo muyuz yoksa 4'e mi tamamlamalıyım. bilgisi olan var mı?
slm kızlar....doğum öncesi iznıme basladım bugun....malum benım kız erken gelcek...bende erken çıktm izne.....o gögus kremı doğum sonrası için degıl mı?
33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
Canım gögüs kremini kim kullanmışsa tüm doğum yapan anneler ve satan eczaneler doğum öncesi 1-2 ay önceden kullanmaya başlayın diyorlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?