2010 Aralık Anneleri

33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
özlemece Rabbim bebeğini en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah,hayırlısıyla analı babalı büyüsün yavru kuş,en kısa zamandada kiloları alıp annesini mutlu etsin inşallah....

buraxkancım rüyanı beğendimhayırlara vesile olur inşallah,ben zaten her gece dogum yapıom sanıyorum uyku arasında bazen sancım oluyo,öyle düşünerek uyuyorum uyku sersemi

kızlar ben bu hafta 36 oldum artık doğurabilirim diye geziyorum evde ama annem çok kızıyor anneanesi erken gelmesine izin vermiyor

kızlar ben bu hafta 36 oldum artık doğurabilirim diye geziyorum evde ama annem çok kızıyor anneanesi erken gelmesine izin vermiyor

maşallah canım benimde midemi öyle bir ağrıtıyorki bende doğursam ya yada aşağı insin... kaburgalarım çok ağrıyor...

ayyyyyyyyyyyy söleme öleeeeeee şekerimmmmm
bizim gii nerdeyse aralık sonunu bekleyenler varrrrrrrrrr
bekelsin bebişler sıcak sıcak orda

evet artık kasım geldiiii
bebiş haberleri havada uçuşur gibi geliyo
çünkü ileriki ahftlardaolan çok kişi var aramızda.
hayırlısıı. sağlıkla gelsinler tek dileğimiz bu.
sana da geçmiş olsunnn.
göbüş resmi ekled e görelim. bakalım inmişmi.
bende de öksüük başaldıııı. gıcık oldum ya

İzin sana yaramadı be denizim, dinlen bol bol, benim de hafif boğazım yanıyo, ıhlamur yaptım onu içiyorum şimdi, sen de yap kendine, doğal yollarla atlatıcaz bi şekilde, ilerlemesin yeterki...

evet be güzelim. tam izine çıktım hastalandımmmm
gerçi vardır bunda d abi ahyırrrrr
ya okuldaylen hasta olsaydımmm
offff çekilmezdii
ya yanıyorum yanıyorum diye ince giyindim biraz galiba
olan olduuu.
işim gücüm limon meyve. pekmez faalnn
uamrım işe yarar

battaniye çok gzüel ttalım yaaa
sağlıkla kullansın oğluşunnnnn
böle battaniyeelr heelki markalıysa pahalı oluyo baya
iyi almışsınnn.
buarada listeye devam edeyimmi demişsin.
seni yormıyacaksa et tabi güzel olurr.
edit geldi
gelmese ben d ediğer listeyei yapamam zatenn.
inşallah gitmez bidaha.

maşallah canım bebeğine.
sanki 1900le 1700 arasında ne var
200 gr içinmi canını sıkıyosunn
sonlarda birden bi alır sen 500 gr bekelrken o 800 alır annesi belli mi olur
bir d eultrasnalrın yanılma payını da unutmayalım
yeterki sağlıklı olsunalrrrr

bizde kızımla 34 haftalık oluyoruz bişi kalmadı kızlar benim karnım aşşağıya çok düştü kızım hep kasıklarımda felaket yanma var kasılıp kalıyourm sizdede oluyormu yarın randevumuz var yawrumu görücem yarın sizce allta muayane olurmu çok heyecanlyım belkide doktorum artık herşeyi söyler nasıl doğum yapıcamı çok heyecanlyım kızlarr

tesekkur ederm.lansonoh iy mi? indirimli diye yazmışsın.
Canım kullanan arkadaşlar memnunlar ama ben mustela kullanıyorum hatta bebeğimede serisini yavaş yavaş alıyorum uygun yerlerden buldukça :)
Mustelanın gögüs ucu kremi ve karın çatlak önleyicisinide tavsiye ederim memnunum açıkcası kullananların hiçbirinde çatlak olmadığının bilgisini almıştım. Bende de yok. Gerçi bünye ilede alakalı olabilir sen bilirsin yinede :))

burxkancım rüyanı beğendimhayırlara vesile olur inşallah,ben zaten her gece dogum yapıom sanıyorum uyku arasında bazen sancım oluyo,öyle düşünerek uyuyorum uyku sersemi

ay sorma bende hep acayip rüyalar görmeye başladım.hayırlısı artık

Son düzenleme:
kızlar bişi sorucam sizce hani hstane odasında bebeği beşiğe koyuyolar ya
şu kendinden örtüsü falan oluyoooo
biz onun içine kendi çarşafımızı getirsekmiki.
ben bebeği ona direk yatırmak istemiyorum yada penye bi batatnitye gibi bişi
altına sermek için.
sizce.

hadi hayılrlısı canım.
hayrlı haberle gel inşallah.
belki d ekonuşur doğum üzerine bilmiyorumki.

kız mustelanın çatlak önleyici kremi nekadar
eczanelerdemi satılıyooo
benim tam yanalrda bir-iki çatlağım varrr
ama ben sadece bebe yağı kullandım deli gibi
bir de sadece banyodan banyoya

kızlar özlemce doğummu yaptı.. anam şaşırdım valla...
yakışıklımı geldi bitanede:_?

Geçmiş olsun tatlım.Tez zamanda iyileşirsin inşallah

Kuzum sık dişini hemencecik doğurma
Ama işlerini de halletmeye bak.
Hoş bebiş gelmek isteyince kimseyi dinlemez,
Onun keyfine bağlı yani.
Sağlıkla gelir inşallah

Ayy, hanımlar o göğüs kremi pek uygunmuş fiyatı.
Almayan varsa alsın. Ben 37 liraya almıştım
Battaniye de pek güzelmiş, yumuşacık görünüyor.
İyi günlerde kullanın canım

Canım bence hiç de minik değil. Gayet normal kilosu.Sağlıklı olsun yeter.
Bir de tosuncuk olmasın ya.
Nasıl doğururuz yoksa.
Doğurunca besleriz bol bol, o zaman tontiş olurlar.

Kuzummm biz beraber gidiyoruz. Bakalım önce kim doğuracak.
Ben hem oğluma kavuşmak istiyorum hemen hem de az daha kalsın içimde
eksik bir şey kalmasın diyorum

maşallah canım benimde midemi öyle bir ağrıtıyorki bende doğursam ya yada aşağı insin... kaburgalarım çok ağrıyor...

nerdilcim az kaldı az sabır sabır tatlım benim bebiş hiç yukarı cıkmadı zaten hiç öyle zorlamadı beni ama bende gece artık hiç uyuyamıyorum birde bebiş aşağıda olunca yürümek çok zor oluyor her an cıkmaya calısıyormus gıbı oluyo

Son düzenleme:

battaniye zaten alıcaz yanımıza ona sarıyolar bebeişleri ben hastanede yeni doğan bebeklerin fotolarına bakıyorumda ne giydirmişler nasıl sarmışlar die hepsi battaniyeli...
battaniye yeterli olur sanırım.

neryun senin bebiş de mi 1 hafta önde,hadi bakalım kim önce gelcek erkekler gec gelır dıyolar ama belli olmaz tabihadi hayırlısı

merhaba kizlar...yine uykusuz bi geceydi maalesef..cati agrim tavan yapmis durumda..yarin kontrolümüz var insallah hersey yolundadir..

canim benim cok tesekkür ederiz oglusumla,sanada esinede :)almis kadar oldum tatlimmmm
amaninnnn dayanamadim dogurdum demek bu aralar beni gören görene valla tirsar oldum,sirada ben mi varim acaba :18:
herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum

33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
canimmm cok sasirdimm,bi minigimiz daha gelmis..
saglikli olsunda annesi,insallah en yakin zamanda eve cikarsiniz miniginle..
ay yerim ben onu yaa,dualarimiz sizinle canimm

sezenim biraz rahatlamana cok sevindim,insallah bundan sonra daha iyi olursun tatlimm
denizim cok gecmis olsun,limonlu ihlamura basla bir an önce,insallah hemen gecer canim
kızlar grip aşısı oluyo mu bize... iş yerinde yapıyolardı da ben yaptırmadım...
benim epey oldu yapilali canim..yapilmasa ben o esimin hasta oldugu dönemde hastanelik olurdum eminim..yapiliyor yani
massallah canim meleginee
oh sancilarinda yok ne güzel,hep böyle iyi haberler alalim insallahhh

hehe,bizimde anneanne 24 kasimda gelicek,oda aynisini diyor ben gelmeden cikma oglum diye ama tatlim topun agzinda sen ve ben variz sanirim..rüyalara bakilirsaa
yada tam tersi ikimiz en sona kalicaz

denizim her hastane kendi carsaflarini seriyor diye biliyorum ama bende senin gibi düsündügüm icin altina sermek icin bi battaniye götürüyorum yanimda

yaa ama ben o kremin 10 grlığı 21 lıra verdim,kendimi çok kötü hissettim şimdi:26:

bu arada slm kızlar yaa.
slm vermeden öle balıklama atladım..
napıyosunuz bakalım...
ay ben çok yorgunum ..
arkadaşım hastalandı,hastaneye kaldırdı eşi,bitane ufaklığı var 9 aylık sabah 8den beri o yakışıklıyla uğraştım..
şimdi gitti ve acayip şrkilde kuyruk sokumum ağrıo..
bi bakıyım ne var ne yok dedim..
özlemce doğum yapmış onunla bi şok oldum...ee sizler iisiniz dimi bişi yok kimsede...

canım, gözün aydın...
Rabbim tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle...

Son düzenleme:
cucum ben cidddyim ama olurmu öyle şey hatıra olur bende çok sevnirim canım emin oll özellden bana msj at sen memnun oluruzzz

cucum annen keşke daha önce gelebilse ,ben korkuyorum bizdengerçi erkek bebişler daha geç gelirmiş senin yine o avantajın var,valla herkes bizii bir görüyor rüyasında acaba ikimizde bi ortak nokta mı olucak hayırlısı inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…