özlemece Rabbim bebeğini en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah,hayırlısıyla analı babalı büyüsün yavru kuş,en kısa zamandada kiloları alıp annesini mutlu etsin inşallah....33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
Hoşbulduk balım :)
Ohhh temizliklerde bitiyor artık doğuma hazırız annişler dimi ama :))
Bendde tüm gece CUCU QSU AYSEEYLUL ile uğraştım. Benim doğumuma yardım ediyorlardı Cucu dayanamadı kendi benden önce doğurdu hadi hayırlısı bakalım
kızlar ben bu hafta 36 oldum artık doğurabilirim diye geziyorum evde ama annem çok kızıyoranneanesi erken gelmesine izin vermiyor
Özlem'cim bebeğin hayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda küvözden çıkar ve sende onu kucağına alırsın.
Aralık anneleri topiğindekiler ekim sonu itibariyle bebeklerini dünyaya getirmeye başladılar.
Valla korkuyorum Aralık ayında doğum yapan kalmayacak.:)
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
kızlar bugün 1 kasım bu ay daha çok doğum haberi alırız gibi geliyor bana..
bu arada ben artık evdeyim ve bu astım krizlerinden dolayı annem yanımda yalnız değilim.
cuma gününü bekliyorum doktorumuza gidelim de ne nasıl olacak belli olsun bakalım..
dün ilk defa biraz daha rahattım sanırım göbeğim aşağıya doğru indi o da reflüyü rahatlattı heralde..dua ediyorum hep..
İzin sana yaramadı be denizim, dinlen bol bol, benim de hafif boğazım yanıyo, ıhlamur yaptım onu içiyorum şimdi, sen de yap kendine, doğal yollarla atlatıcaz bi şekilde, ilerlemesin yeterki...
hanımlar unnado da lansinoh ürünleri %45 indirimli, göğüs kremi 56 gr lık 21.75TL bilginiz olsun, birde idil baby den dün 25 liraya battaniye (100x120) aldım promosyon yapmışlar, fotoğrafını da ekleyeyim çok güzel tavsiye ederim.
kızlar ben de perşembe günü gördüm miniğimi. miniğim hakkaten çok minik yalnız:) 32+1'de 1775 gr. boyu da 42 cm. doktor iyi dedi, önemli olan o. ben açıkçası 1900 falan bekliyodum ama hiç dert değil yani. fazla da iri olmasın di mi ya. şekerim iyi çıktı, kanım yükselmiş biraz:) nst'ye de bağlandım. o da iyi görünüyo her ne kadar ben arada sancım olduğunu iddia etsem de:) bu arada sonuçlarımı doktora gösteremedim hepsi kendi yorumum. hepimiz uzman olduk artık tahlil vs okumada. bugün göstercem bakalım. çalışabilir raporumu da aldım. bayramdan sonra kestirip izne ayrılmayı düşünüyorum. 3,5 hafta çalışmış olcam böylece. acaba bu buçuk haftayı da sonraya atabiliyo muyuz yoksa 4'e mi tamamlamalıyım. bilgisi olan var mı?
Canım kullanan arkadaşlar memnunlar ama ben mustela kullanıyorum hatta bebeğimede serisini yavaş yavaş alıyorum uygun yerlerden buldukça :)tesekkur ederm.lansonoh iy mi? indirimli diye yazmışsın.
burxkancım rüyanı beğendimhayırlara vesile olur inşallah,ben zaten her gece dogum yapıom sanıyorum uyku arasında bazen sancım oluyo,öyle düşünerek uyuyorum uyku sersemi
bizde kızımla 34 haftalık oluyoruz bişi kalmadı kızlar benim karnım aşşağıya çok düştü kızım hep kasıklarımda felaket yanma var kasılıp kalıyourm sizdede oluyormuyarın randevumuz var yawrumu görücem yarın sizce allta muayane olurmu çok heyecanlyım belkide doktorum artık herşeyi söyler nasıl doğum yapıcamı çok heyecanlyım kızlarr
Canım kullanan arkadaşlar memnunlar ama ben mustela kullanıyorum hatta bebeğimede serisini yavaş yavaş alıyorum uygun yerlerden buldukça :)
Mustelanın gögüs ucu kremi ve karın çatlak önleyicisinide tavsiye ederim memnunum açıkcası kullananların hiçbirinde çatlak olmadığının bilgisini almıştım. Bende de yok. Gerçi bünye ilede alakalı olabilir sen bilirsin yinede :))
ay sorma bende hep acayip rüyalar görmeye başladım.hayırlısı artık
ayyy hastyım kızlarrrrrrrrrrrr
boğazım acıyo
aarsıra da öksürüyorummmm
boğaz acısı neyse de öksürüğüm geçsin yaaaaaa
karnım bi garip oluyooooo öksürünceeee.
uamrım iyileşirim.
az uzanayım ben hatunlarr.
kızlar dua edin de ben yerleşmeden oğlan gelmesin!!! eşimin tayini gecikicek diye annemlerde bi odayı ayormıştık bebişe, şimdi herşey altüst tabi. öğleden sonra yeni evime gidicem düzenlemeler için, bakalım yavaş yavaş, bizimkilerle yapıcaz artık.
hanımlar unnado da lansinoh ürünleri %45 indirimli, göğüs kremi 56 gr lık 21.75TL bilginiz olsun, birde idil baby den dün 25 liraya battaniye (100x120) aldım promosyon yapmışlar, fotoğrafını da ekleyeyim çok güzel tavsiye ederim.
kızlar ben de perşembe günü gördüm miniğimi. miniğim hakkaten çok minik yalnız:) 32+1'de 1775 gr. boyu da 42 cm. doktor iyi dedi, önemli olan o. ben açıkçası 1900 falan bekliyodum ama hiç dert değil yani. fazla da iri olmasın di mi ya. şekerim iyi çıktı, kanım yükselmiş biraz:) nst'ye de bağlandım. o da iyi görünüyo her ne kadar ben arada sancım olduğunu iddia etsem de:) bu arada sonuçlarımı doktora gösteremedim hepsi kendi yorumum. hepimiz uzman olduk artık tahlil vs okumada. bugün göstercem bakalım. çalışabilir raporumu da aldım. bayramdan sonra kestirip izne ayrılmayı düşünüyorum. 3,5 hafta çalışmış olcam böylece. acaba bu buçuk haftayı da sonraya atabiliyo muyuz yoksa 4'e mi tamamlamalıyım. bilgisi olan var mı?
kızlar ben bu hafta 36 oldum artık doğurabilirim diye geziyorum evde ama annem çok kızıyoranneanesi erken gelmesine izin vermiyor
maşallah canım benimde midemi öyle bir ağrıtıyorki bende doğursam ya yada aşağı insin... kaburgalarım çok ağrıyor...
kızlar bişi sorucam sizce hani hstane odasında bebeği beşiğe koyuyolar ya
şu kendinden örtüsü falan oluyoooo
biz onun içine kendi çarşafımızı getirsekmiki.
ben bebeği ona direk yatırmak istemiyorum yada penye bi batatnitye gibi bişi
altına sermek için.
sizce.
canim benim cok tesekkür ederiz oglusumla,sanada esinede :)almis kadar oldum tatlimmmmcanım cuucm sen evinin adresini yolla bana özelden doğum hediyem olsun sana gerçekten eşim bile hemen biz yollıualım dedi özelden bana msj at yollarım hayatım nedemek çok tatlılar görsennteşşekkür edeerim canım sen diosan güzel bi seçim die güzeldir kesinn
amaninnnn dayanamadim dogurdum demekHoşbulduk balım :)
Ohhh temizliklerde bitiyor artık doğuma hazırız annişler dimi ama :))
Bendde tüm gece CUCU QSU AYSEEYLUL ile uğraştım. Benim doğumuma yardım ediyorlardı Cucu dayanamadı kendi benden önce doğurdu hadi hayırlısı bakalım
herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum
canimmm cok sasirdimm,bi minigimiz daha gelmis..33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
sezenim biraz rahatlamana cok sevindim,insallah bundan sonra daha iyi olursun tatlimmkızlar bugün 1 kasım bu ay daha çok doğum haberi alırız gibi geliyor bana..
bu arada ben artık evdeyim ve bu astım krizlerinden dolayı annem yanımda yalnız değilim.
cuma gününü bekliyorum doktorumuza gidelim de ne nasıl olacak belli olsun bakalım..
dün ilk defa biraz daha rahattım sanırım göbeğim aşağıya doğru indi o da reflüyü rahatlattı heralde..dua ediyorum hep..
denizim cok gecmis olsun,limonlu ihlamura basla bir an önce,insallah hemen gecer canimayyy hastyım kızlarrrrrrrrrrrr
boğazım acıyo
aarsıra da öksürüyorummmm
boğaz acısı neyse de öksürüğüm geçsin yaaaaaa
karnım bi garip oluyooooo öksürünceeee.
uamrım iyileşirim.
az uzanayım ben hatunlarr.
benim epey oldu yapilali canim..yapilmasa ben o esimin hasta oldugu dönemde hastanelik olurdum eminim..yapiliyor yanikızlar grip aşısı oluyo mu bize... iş yerinde yapıyolardı da ben yaptırmadım...
massallah canim melegineekızlar ben de perşembe günü gördüm miniğimi. miniğim hakkaten çok minik yalnız:) 32+1'de 1775 gr. boyu da 42 cm. doktor iyi dedi, önemli olan o. ben açıkçası 1900 falan bekliyodum ama hiç dert değil yani. fazla da iri olmasın di mi ya. şekerim iyi çıktı, kanım yükselmiş biraz:) nst'ye de bağlandım. o da iyi görünüyo her ne kadar ben arada sancım olduğunu iddia etsem de:) bu arada sonuçlarımı doktora gösteremedim hepsi kendi yorumum. hepimiz uzman olduk artık tahlil vs okumada. bugün göstercem bakalım. çalışabilir raporumu da aldım. bayramdan sonra kestirip izne ayrılmayı düşünüyorum. 3,5 hafta çalışmış olcam böylece. acaba bu buçuk haftayı da sonraya atabiliyo muyuz yoksa 4'e mi tamamlamalıyım. bilgisi olan var mı?
hehe,bizimde anneanne 24 kasimda gelicek,oda aynisini diyor ben gelmeden cikma oglum diye ama tatlim topun agzinda sen ve ben variz sanirim..rüyalara bakilirsaakızlar ben bu hafta 36 oldum artık doğurabilirim diye geziyorum evde ama annem çok kızıyoranneanesi erken gelmesine izin vermiyor
denizim her hastane kendi carsaflarini seriyor diye biliyorum ama bende senin gibi düsündügüm icin altina sermek icin bi battaniye götürüyorum yanimdakızlar bişi sorucam sizce hani hstane odasında bebeği beşiğe koyuyolar ya
şu kendinden örtüsü falan oluyoooo
biz onun içine kendi çarşafımızı getirsekmiki.
ben bebeği ona direk yatırmak istemiyorum yada penye bi batatnitye gibi bişi
altına sermek için.
sizce.
33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?