atar miyim hiiiicccewet ewet benimde öyle cıkıyor,hımmm ıste benım doktor ortalıyor ultrason hesabına gore davranıyor,doktoruma cok guvenıyorum adam kendını asmıs bırısı,hanı övdüğümden değilde o ultrason sonuclarını dıkkate aldıgı ıcın bende ona gore hazırlıyorum kendimi,bence sende o 2 haftalık önden gitmeyi yabana atma derim
bu yorgunluklada yemek yapılmazki ya...
hiç yemek yapasım yok ama yapmam lazım...
kadın olmak çok zormuş ya...
tüyap'a git tatlım hele ki size yakın sanırsam güzel indirimler var.. katılımcılarda iyi.. senin dediğin kitabı bilmiyorum içeriği ne?Yaa Tüyap ın önünden geçtik bugün ama işimiz vardı gidemedik, sanırım 7sine kadar devam edecek kitap fuarı, gideriz bi günBende mahallenin en mutlu yumurcağını aldım ama başlamadım elimde başka kitaplar var, çocuk gelişimi ile ilgili tavsiye edeceğin kitaplar var mı tatlım?
Saraydan kız kaçırma yı not alıyorumm, müzikal filmleri severim aslında, hele şu eski amerikan filmlerini falan eskiden ne çok izlerdim
İstanbul un yabancısıyım artık zamanla öğrenicem nerede ne faaliyet var bakalım
Nivea yı bende hiç tavsiye etmiyorum, bazı ciltlerde alerji yapabiliyor. Büchen i ablam kullanmıştı, çok memnun sizde güle güle kullanın canım, bende mustela aldım
ooo hayırlı olsuun.. iyi olur inşallah endişelenme sakın.. e o zaman ilk annemiz senmişsin meğer :)) biz vay o olacak bu olacak derken.... durumundan haberdar et bizi mutlaka.. kuzucuk yaa küçücükmüş..herkese meraba uzun zamandır bakamıyordum doğum yaptım oğlum dünyaya geldi ama biraz küçük daha kucağıma bile alamdım yavrumu aralık derken ekim annesi oldum
ben kasım'da doğurucamevet hiç doğurasım yok :))) 18aralık sata göre ogün doğurcam işte,önce gelmesin,biz hepberaber takılırız iştearalıkta :)))) bnece kasımda 5-6tane fire veriri gibi geliyor bana
yawrukuşum özlemin bebeşi erkekti bak en erken o tuttu elini.. benim bi kız kuzenim 44 hafta civarı doğmuştu postmatür oldu sıpa.. belli olmuyor yani.. cinsiyete bel bağlamayın.. yoksa bizi ayazda bırakabilir bunlar:))senin bi aksilik olmazsa dediğin gibi gelir canım erkek ya,ama kendini çok yormamaya bak sen,dikkat ettiğin sürece bi aksilikte olmazsa korkma sen :)
canim bendede sat yok :13:
senin durumun gibiyim aynen ama bizde ortalamasini alipta sen su haftandasin demiyor..
yani neyse o kaliyor her defasinda..
misal kafasi 2 hafta,kilosu 2 hafta,boyu 1 hafta,bilmem nesi kac hafta..hep böyle cikiyor ama iste bende 37 haftalik olduk diyemiyorum..35 haftaligiz,daha cok minigiz
ben kaçtım hanımlar hadi görüşürüz adamın rüyalarına girdi bu yemek yapmazsam üzülür
hepinize ii akşamlar
ii sohbetler...
atar miyim hiiiiccc
azcik sancim olsa diyorum hee zaten 2 hafta kadar önde,dogsada Allahin izniyle cok bi sorun cikmaz diye,öyle rahatlatiyorum kendimi
bende cok seviyorum doktorumu..cok rahatlatiyor beni,keske dogumada girse ama burda isler öyle yürümüyor maalesef..
sansimizdan iyi doktorlara denk gelmisiz canim,insallah dogumdada iyi doktorlar karsilar bizi
bende yemek yapicam birazdan..esim evde ona devretsem keske bugün mutfagi..
kızlarrrr, hazır kalabalıkken haber vereyim dedim. Ablamla bugün alışverişe çıkmıştık, hadi Migrosa da uğrayalım dedik. Dalin sıvı deterjan 14.90, ve yanında Dalin yumuşatıcı hediyeliii. Fiyatı benim gördüğüm yerlerde hep 16 civarıydı, 5,5-6 civarı da yumuşatıcı zaten. Yani bize çok uygun geldi, hem ablam hem ben aldık birer tane. Malum aynı zamanda teyze oluyorum
çok güelmiş ama canım inşallah güle güle kullanır oğlun buarada unnadoya üye olcam sana faydası varsa sen davetiye gönder bana senin referansınla olayım
kızlar ben de perşembe günü gördüm miniğimi. miniğim hakkaten çok minik yalnız:) 32+1'de 1775 gr. boyu da 42 cm. doktor iyi dedi, önemli olan o. ben açıkçası 1900 falan bekliyodum ama hiç dert değil yani. fazla da iri olmasın di mi ya. şekerim iyi çıktı, kanım yükselmiş biraz:) nst'ye de bağlandım. o da iyi görünüyo her ne kadar ben arada sancım olduğunu iddia etsem de:) bu arada sonuçlarımı doktora gösteremedim hepsi kendi yorumum. hepimiz uzman olduk artık tahlil vs okumada. bugün göstercem bakalım. çalışabilir raporumu da aldım. bayramdan sonra kestirip izne ayrılmayı düşünüyorum. 3,5 hafta çalışmış olcam böylece. acaba bu buçuk haftayı da sonraya atabiliyo muyuz yoksa 4'e mi tamamlamalıyım. bilgisi olan var mı?
battaniye çok gzüel ttalım yaaa
sağlıkla kullansın oğluşunnnnn
böle battaniyeelr heelki markalıysa pahalı oluyo baya
iyi almışsınnn.
buarada listeye devam edeyimmi demişsin.
seni yormıyacaksa et tabi güzel olurr.
edit geldi
gelmese ben d ediğer listeyei yapamam zatenn.
inşallah gitmez bidaha.
Ayy, hanımlar o göğüs kremi pek uygunmuş fiyatı.
Almayan varsa alsın. Ben 37 liraya almıştım
Battaniye de pek güzelmiş, yumuşacık görünüyor.
İyi günlerde kullanın canım
33 haftalık doğum yaptım bugün 6. günümüz sezeryanla oldu 2 kg doğdu küçük olduğu için küvözde şu an ama çok şükür iyiye gidiyor durumu emmeye başlayınca çıkıcak inşallah
Biz geldik,biz geldiiiikkk
Nasılsınız hanımlar??
Biz gayet uykusuz ve yorgunuz..
Kızım gece tam 12'de uyandı ve sabah 6'da uyudu
toobacım kitaplardan bahsetmişsiniz bende bi öneride bulunuyum hemen,ilgilenen varsa 1,5-2 yaşından itibaren içinden çıkılmaz hal ve durumlarda ben öneriyorum velilerime...ayyy reklam gibi oldu ama ben hiç sevmem böyle kitapları okumayı sırf bilgi için...
http://www.morpa.com.tr/emSITE.ASP?O=6&T1=101&T2=209
tüyap'a git tatlım hele ki size yakın sanırsam güzel indirimler var.. katılımcılarda iyi.. senin dediğin kitabı bilmiyorum içeriği ne?
ben son sıralar sebahattin ali'ye sarmış durumdayım.. onun "kuyucaklı yusuf"unu aldım.. birde birkaç mesleki kitap... ama size onları tavsiye etmem sıkıcı olabilir teknik çünkü.. öncelike şunuda söyleyim internetten edindiğin bilgilere çok kanma.. kitap daha iyidir ya da çok sıkıştığında çocuğunu ve sizi tanıyan bir profesyonelin olsun.. zaten bir süre sonra doğru yardımı alınca sende profesyonel olursun.. tavsiye edeceğim benim ilk aklıma gelen " çocuğunuza sınır koyma" yazarı Robert J. Mackenzie. şimdiden okumaya başlayın, eşin de sende... çocuğun her dönemi çin bile yardımcı olacaktır.. J.J. rousseu'nun "emile"i de güzeldir ve bi kuramcının kitabına göre daha akıcıdır.. normalde sıkıcı olur onların kitapları.. zaten kendisini çocuk gelişiminin babası sayarız. yalnız kitabın sonlarına doğru kadınlarla ilgili düşüncelerinde saçmalamış.. o dönemlerin filozoflarında kadınları aşağılamak trendmiş sanırım :)) atalay yörükoğlu'nun kitapları iyidir.. haluk yavuzer de fana değildir. belma tuğrul'un "sevgi mönüsü" adlı kitabını çok sevmiştim.. ailecek yapılacak püf noktaları etkinlikler var içinde.. şimdi bunlar aklıma geliyor ama ben liste yapıp atarım bi ara sana.. kitaplığımı da kurcalarım.. şimdi üşeniyorum içeri gitmeyeçok yordular bugün beni hem içerden hem dışardan
lansinoh kremi şimdiden başlıyormuyuz o zaman kızlar?
göğüs ucuna da sürecekmiyiz?
bende merak etmiştim sizi
gündüz uyuyo gece uyanık demekki kuşşşş
Tam saat kurmuş gibi ya :26: bütün gece ayakta gündüz de tüm gün uyuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?