2010 Aralık Anneleri

Benim eşim şimdiden plan yapıyor, oğlanın büyüyen yatağına o geçecekmiş, bizde ana oğul yatak odasında kalacakmışız. Kendisi rahat rahat uyuyacakmış

kızlar o adam bakıcı değil doktormuş:)) adıda Harvey Karp,bisürüde kitabı var,şu nar suyu öneriside ondan gelmiş yani:))

O bakıcının kitabını aldım işte ben ama daha başlamadım okumaya, bide çoktandır hiç içmiyordum pazar günü bi güzel içtim kahvemi ohhh nasıl özlemişim

Son düzenleme:
kızlar ben bu hafta 36 oldum artık doğurabilirim diye geziyorum evde ama annem çok kızıyor anneanesi erken gelmesine izin vermiyor

cnm 35 gün kaldı diyor 35 haftalık olmayasin tabi sen daha iyi bilirsin. Aralık anneleri için hesapladin mı. Yoksa sen Kasım annesi mısın .?? Neyyyy:)))) sevindim senin adına ama fazla yorma kendini doğumda enerjiye ihtiyacın olacak

Ay yoksa biz sahiden aynı günmü doğurucaz Benimde günüyle uyumlu çıkıyor o yüzden rahatım, doktoruma demir hapını içmediğimi itiraf ettim bişey demedi, vitamini de içmesem olur mu dedim, yatmadan önce iç dedi Eşimde takip ediyo artık, halbuki ne güzel sentetik bişey almıyordum vücuduma doğal doğal besleniyordum

yok kız dedim ya 1 hafta önde onu söylüyorumm,normal hesaplara göre aralık annesiyim tatlımmm

yorgunum,uykum geldi,kocam ilgi bekler...
offf offff bugün ilk defa bukadar halsizim buda demekki daha doğurmucam

enerji menerji yok bende vallaa...

oy oy, biraz ayrı kaldık millet çatır çatır doğurmaya başlamış.
eğitimlerimiz olduğu için işte nete giremiyorum. akşam da iş güç fırsat olmuyor. ama gönlüm sizlerle... mesaj yazamasamda takibe çalışıyorum. inş. hepiniz iyisinizdir,,,

bende sadece demir hapı kullanıyorum hiç elevit içmedim..daha duruyo dolapta,hiç takviye almadım sadece kalsiyum var ama ben hiç süt felan içemiyorum onuda 2 -3 günde bir alıyorum...

ne güzel olur aslında. hastaneye de laptop götürür ne doğum muhabbeti çeviririz var ya. senin sancın kaç çıkıyo, açılman ne kadar vs.vs... yatmadan önce demir içiyorum ben 1 haftadır, üzgünüm vitamine yer kalmadı benim eşim hiçbişeye zorlamıyo beni ya, sen nasıl istersen öyle yap, zaten yeterince hassas davranıyosun diyo. ben de takip etsin istiyorum azıcık, azıcık mı boğsun hatta beni... rahat adam anacım dedim ya daha önce de...

Canım iyi yaparsın burda hemşireler hep istiyor ben iki tane hastanedeki beşik için alt carsaf aldm. 40 a 80 di sanırım . Ev icinde yatağına 60-120 çarşaf aldım şimdilik . Ama rengini pembe yada mavi alma bı dahaki cocukların icinde kullanırsın. Ben pembe aldm sonradan jeton düştü :)))

hadi kızlar ben kaçar sonra gelebilirsem gelirim,öpüyorum hepinizi....

Yaaaa!!!!!! Bende bı kaç hafta onde gitmek istiyorumm .. En son ben doguracan sanırım 25 Aralık bugün itibariyle 33 haftadayim.. Sizlerin dogum haberleriyle bilgi sahibi olurum.. Acayip kasiklarim ağrıyor. Karnımda. Yer geniş asagida duruyor yeni gelin gibi sipaaa :))

canım tam anlamadım biz mi içeçez nar suyunu yoksa bebişe mi verceğiz?

merak etme canım doğumu benim gibi aralık sonu görünenlerde var ,yani o kadar geride değilsin:))

ayy evet laptoplarıda götürürüz, eğlenceli olur öyle Sen iç demirini canım, kanın artsın yarasın inşallah. Benimkide iki gün takip eder, üçüncü gün bırakır bende aynen hapı bırakırım Bende çok isterdim şöyle ilgili meraklı bi koca, aahhh ahhhh bizim kocalarda benziyo beraser

bende sadece demir hapı kullanıyorum hiç elevit içmedim..daha duruyo dolapta,hiç takviye almadım sadece kalsiyum var ama ben hiç süt felan içemiyorum onuda 2 -3 günde bir alıyorum...

Sütümü her gün içiyorum ben, hatta peynirimi yoğurdumu yumurtamı ihmal etmiyorum. Meyva falanda yiyorum,

Yok cnm öğleden sonra çıktım eve hemşire gelecek haftada iki gün nst bağlayacak . Kv hasta ben hastaneden çıktım evde misafirler var.. Eltim yardım ediyo bugunluk:))) bende kaçtım salondan uzanıyorum
Saglık olsun napalim bu ay bitsinde ne zaman gelirse gelsin .. Aralık sonu bı ben değilim o zaman :)))

Hadi bununla geçmiş olsun, inşallah sancılanmazsın yeniden Aralık sonu tek değilsin, doktorum 40 ı geçerce Ocakta bile doğurabilirsin dedi bana

eveett,önümüz kis,yag depolasin yaramazlar,zorluk cekmeyiz

Biz geldik,biz geldiiiikkk
Nasılsınız hanımlar??
Biz gayet uykusuz ve yorgunuz..
Kızım gece tam 12'de uyandı ve sabah 6'da uyudu
canim kolay gelsin,insallah alisma süresi kisa sürer..
anne karnindaki uyuma-uyanma zamanlari dogum sonrasi icin tüyo demisti dr. ama Duru prenses o kadarda uyanik kalmiyordu sanirim..
demekkiiii napicakmisiz,benim bebisim 3 saatte bir uyaniyor diye sevinip,simdiden büyük konusmucakmisizzz yandik yandikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…