özlemece bebişin doğmuş, gözün aydın canım, inşallah evinize de çabucak gelirsiniz birlikte.
yaa uyurken çok sevimliyiz ama.. :)) bi de bana sor
Ya bizle dalga geçer gibiemziriyorum tam gözleri daldı.. gülücük atarak uyanıyor
İkimiz de 1.5 saat uyuduk sabahleyin kulağımda ağlama sesleri çınlıyor eşimin sırtını pış pışlıyorum uyu kızımm hadi diye
Şuan eşimin halini düşünemiyorum,bi de bu gece kuzunun uyuyacağını da sanmıyorum..
3 ay mıAmiiinnn canım.. Şimdi biraz biraz kendini belli ediyor da,gazı olmasa keşke yaa
kızlar o adam bakıcı değil doktormuş:)) adıda Harvey Karp,bisürüde kitabı var,şu nar suyu öneriside ondan gelmiş yani:))
kızlar ben bu hafta 36 oldum artık doğurabilirim diye geziyorum evde ama annem çok kızıyoranneanesi erken gelmesine izin vermiyor
eyvah yakalandım:) evet canım içmiyorum vitamin. ama ondan küçük kaldıklarını düşünmüyorum ki küçük değiller zaten. her kontrolde tam günüyle uyumlu çıkıyo bütün değerleri. bizden büyük olanlar sanırım 1 hafta 10 gün önden gidenler. sizin değerleri görünce ben de aynı gidiyoruz demiştim. maşaallah size de. çok şükür şeker kontrol altında, öyle olmasa büyük ihtimalle benim de tombiş bi bebeğim olabilirdi. yalnız kanımın yükselmesine şaşırdım. 10,8 olmuş. büyük başarı benim için. serumlar işe yaramış:) teşekkür ederim:)
cnm 35 gün kaldı diyor 35 haftalık olmayasin tabi sen daha iyi bilirsin. Aralık anneleri için hesapladin mı. Yoksa sen Kasım annesi mısın .?? Neyyyy:)))) sevindim senin adına ama fazla yorma kendini doğumda enerjiye ihtiyacın olacak
Ay yoksa biz sahiden aynı günmü doğurucazBenimde günüyle uyumlu çıkıyor o yüzden rahatım, doktoruma demir hapını içmediğimi itiraf ettim bişey demedi, vitamini de içmesem olur mu dedim, yatmadan önce iç dedi Eşimde takip ediyo artık, halbuki ne güzel sentetik bişey almıyordum vücuduma doğal doğal besleniyordum
Ay yoksa biz sahiden aynı günmü doğurucazBenimde günüyle uyumlu çıkıyor o yüzden rahatım, doktoruma demir hapını içmediğimi itiraf ettim bişey demedi, vitamini de içmesem olur mu dedim, yatmadan önce iç dedi Eşimde takip ediyo artık, halbuki ne güzel sentetik bişey almıyordum vücuduma doğal doğal besleniyordum
kızlar bişi sorucam sizce hani hstane odasında bebeği beşiğe koyuyolar ya
şu kendinden örtüsü falan oluyoooo
biz onun içine kendi çarşafımızı getirsekmiki.
ben bebeği ona direk yatırmak istemiyorum yada penye bi batatnitye gibi bişi
altına sermek için.
sizce.
Kızlar gaz sorunu için bi önerim olucak ,
2 ay önce falan Türkiyeye Madonnanın çocuklarına falan bakan bi bakıcı seminer için gelmiş,shov haberde röportajı vardı.Bebek doğduktan sonra süt bile vermeden önce 1 çay kaşığı taze taze nar suyu içirilirse gaz problemine çok iyi geliyomuş,bakteri florası 15 günde oluşurmuş bebeklerin bağırsaklarında,sonrada habire sancı falan...
ben deniycem bakalım,kaybedicek bişey yok gibi geldi ,siz ne dersiniz
( oy şöyle bi kahve içmeyi özledim ya)
Yaaaa!!!!!! Bende bı kaç hafta onde gitmek istiyorumm .. En son ben doguracan sanırım 25 Aralık bugün itibariyle 33 haftadayim.. Sizlerin dogum haberleriyle bilgi sahibi olurum.. Acayip kasiklarim ağrıyor. Karnımda. Yer geniş asagida duruyor yeni gelin gibi sipaaa :))
Gunaydin kizlar bende hastedeyim Dun gece sancilarla acille geldim . Kontrol icin dr uc dort gun hastanede birakti. Igné vuracaklar. Bes dk bı sancım geliyomus. Ultrasondan gecicem açılma yokmus ama Dr eve göndermiyor((
canım tam anlamadım biz mi içeçez nar suyunu yoksa bebişe mi verceğiz?
canım hala hastane de misin?
merak etme canım doğumu benim gibi aralık sonu görünenlerde var ,yani o kadar geride değilsin:))
ne güzel olur aslında. hastaneye de laptop götürür ne doğum muhabbeti çeviririz var ya. senin sancın kaç çıkıyo, açılman ne kadar vs.vs...yatmadan önce demir içiyorum ben 1 haftadır, üzgünüm vitamine yer kalmadı benim eşim hiçbişeye zorlamıyo beni ya, sen nasıl istersen öyle yap, zaten yeterince hassas davranıyosun diyo. ben de takip etsin istiyorum azıcık, azıcık mı boğsun hatta beni... rahat adam anacım dedim ya daha önce de...
bende sadece demir hapı kullanıyorum hiç elevit içmedim..daha duruyo dolapta,hiç takviye almadım sadece kalsiyum var ama ben hiç süt felan içemiyorum onuda 2 -3 günde bir alıyorum...
Yok cnm öğleden sonra çıktım eve hemşire gelecek haftada iki gün nst bağlayacak . Kv hasta ben hastaneden çıktım evde misafirler var.. Eltim yardım ediyo bugunluk:))) bende kaçtım salondan uzanıyorum
Saglık olsun napalim bu ay bitsinde ne zaman gelirse gelsin .. Aralık sonu bı ben değilim o zaman :)))
eveett,önümüz kis,yag depolasin yaramazlar,zorluk cekmeyizbenden bi tane daha.. aslında 34'ü doldurmuş 2,5 kiloyu geçmiş çocuk büyük ihtimalle başka bir rahatsızlığı yoksa çok rahat kotarır kendini ama sende bende garantici anneler olduğumuzdan biraz daha dursunlar istiyoruz.. yağlansın biraz sıpalar..
canim kolay gelsin,insallah alisma süresi kisa sürer..Biz geldik,biz geldiiiikkk
Nasılsınız hanımlar??
Biz gayet uykusuz ve yorgunuz..
Kızım gece tam 12'de uyandı ve sabah 6'da uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?