2010 Aralık Anneleri

kızlar bebişleriniz için termometre aldınız mı? biz daha almadık ama kulaktan ölçenleri çok tavsiye ediyorlar ve fiyatlar küçücük şey için çok pahalı..

Ben almadım canım daha. İlle de kulaktan ölçenlerden alacağız diye bir şey yok,ölçsün yeter :)))

ayyy okudum ben o doğum hikayesini.
her ayrıtıısyla anlatılmış. çok gzüellllll
heyecan ,korku ve mutluluk doluuuuuuu
bizde yaşayabilecekmiyiz.
düşündüğüm an elim aayğım tiritiyo.
Rabbim sen büyüksün. hepimzie hayırlı doğumlar nasip et.
sğlıkla bebişlerimize kavuşalım.
bizde mutlulukla paylaşaım hikayemizi.

ben aldım. kulaktan ölçer.
braunun geçen yıl 90amaı ne almıştım
ama doktorların en çok tavisye ettiği bunlarmışşş
ateş olayı öenmli bence,doğru ölçmesi gerekli.

gunaydın kızlar
dun itibariyle raporluyum artık..bugun raporumu vermek ve işleri toparlamak için geldim..bugun son gunumuz...kızlar rica edicem beni habersiz bırakmayın ozelden yada faceden haber atın.girdiğim zamanlarda bakarım .
benim kızımda onden gidiyomuş.kafası buyukmuş 34 haftalık bebek kafası olçuminde.kocakafalı yani üstelik donmuş başı aşşağıdaymış...tırstım..
kızlar dua edinde erken gelmesin yaa.en azından ev işini halledene kadar beklesin kuzucuğum.bize cok hakkınız geçti kızlar kızımla .hakkınızı helal edin.dualarınızıda eksik etmeyin bizden .unutmayın bizi.
yeni açtığını topikleride bildirinde geri kalmayalım.bu ara açdınız galiba yeni topikler ama benim haberim yok..

ayy ezocum demek gidiyosun fırsat buldukca gir özlicez seni bebişini görmüşssün gözün aydın canım kilosu ne cıktı bebişin

günaydın kızlar bende dün doğum zinime ayrıldım birazdan raporumu götüreceğim okula.dün yine ultrasona girdim kızım 1780 gr olmuş 1 haftada 140grcık almış okadarda dikkat ettim bu hafta ama çok fazla almamış .beslenmeylede alakası yok galiba kafam karıştı.nst ye girdim bi sorun çıkmadı allaha şükür.benim sezeryan olacağı için muhtemelen 38+3 4 gibi alıyolarmış genelde.15nin olduğu hafta kavuşacağım kızıma inşallah .tabi bi sorun çıkmazsa............
hayırlısı olsun bakalım

ayy ezocum demek gidiyosun fırsat buldukca gir özlicez seni bebişini görmüşssün gözün aydın canım kilosu ne cıktı bebişin

canım ben goremedim malesef.doktorum yoğundu asistan bakdı ve ozeldeki ultrason tamirde olduğu için goremedim.yandaki poliklinikde baktılar ordada bizim gorduğumu z ekran yoktu ve kilo olcumude yokdu malesef.yalnızca biraz onden gittiğini oğrenebildim ,goremedim.haftaya perşembe bidaha randevu verdi doktorum..o zaman gorebilirim inş..

günaydın kızlarr

neakettgidiyomusun canım senin adına çok sevindim ama bizi ihmal etme bebişinede çok sevindim maşallah,benimkininde baş ve ayak uzunluğu 1 hafta önbde ama karın çevresi 1 hafta geride ince uzun dedi ya bakalım bu ay çok sıktım beslenmeyi ama doktorum onunla alakası yok genetik dedi,aman sağlığı yerinde ya napalım,arada gir nete durumundan haber ver canım

aysuncumbenim bebişte zayıf gidiyo doktor 3civarlarında olur dedi beslenmenle alakası yok plesenatsı kan akışları normalse genetiktir cnm bize öle dedi,sağlığı yerinde şükür31+5te 1700 dü benimkide hemen hemen aynı yani,ki 1ay öncesinde doktor bana buay protein ve bakliyat ağırlıklı beslen demişti ona rağmen böle çıktı kilosu bende inanıyorum beslenme ile alkası olmadığına bakalım buayda et ve pekmez ağırlıklı beslendim yarın kontrolüm var bi sonuç alırsam sölerim sana cnm :)))

kızlar bebişleriniz için termometre aldınız mı? biz daha almadık ama kulaktan ölçenleri çok tavsiye ediyorlar ve fiyatlar küçücük şey için çok pahalı..

Ben almadım canım daha. İlle de kulaktan ölçenlerden alacağız diye bir şey yok,ölçsün yeter :)))
kulaktan ölçerlerle daha çok rahat edersiniz. küçücük bebede termometre tutmak zor olabiliyor çünkü.. bi sn'dede sonuç alırsınız diğeriyle beklemeniz gerekebilir
sen spinal anestezi ile mi sezeryan olacaksın denizim, yoksa genel anesteziyle mi?

hadi hayırlı olsun nezaketim.. çok iyi bir karar vermişsin.. gelmez inşallah erkenden endişe etme. benim sıpanında kafası 2 hafta önde baş baya zamandır aşağıda ama doğum kanalına bile girmedi ki artık benim termimde beklenir.. sen kendini çok yormadan yap işlerini.. ama çok yormadan..

aynen canım benimkide oyle başı 34 haftalık başka yeri 33 başka yeri 32 değerler hep farklı..elimden geldiği kadar gırmeye calışıcam.ama siz beni habersiz bırakmayın..ve dualarınızda bizi unutmayın.erken gelmesin bebişim inş..

Bende öyleyim bütün gece yanıyorum...
Evde kombi yakmayacağım ama eşim sen anormalsin bunu biliyorsun beni hasta mı edeceksin diyor

selam annisler
ben bu aksam nefes alamiyorum ya
10dkda bir derin nefes alma ihtiyaci hissediyorum

Bende öyleyim canım derin nefes almasam rahat edemiyorum...

Ay canım gidiyorsun he...Bebek öndenmiş... Kız bebekleri biraz erken geliyor hep canım... Kendini fazla yorma lütfen doğumu tetikleme...İnşallah herşeyi yoluna koyarsın öyle gelir bebeğin...Sende bizi merakta bırakma he... Ay doğum oluyor diye seviyorum ama kopacağız bir süre üzülüyorum... Sende hakkını helal et dualarımız seninle Öpecektim ama öpücük gitmiş

canım benim sağol..bende ondan korkuyorum kızlar onden gelirmişyaa..bide bu koşuşturmacanın içinde hayırlısı bakalım...opmuş kadar oldun canım bende seni optum

günaydın canım. Raporun hayırlı olsun inşaALLAH bebişin tam gününde sağlıklı sihhatl bir şekilde dünya ya gelir dualarımdasın RABBİM yar ve yardımcın olsun. taşınma esnasında çok yorma kendini dikkat et

günaydın kıslar, nasılsınız herkesler iyidir umarım .. dün temizlik vardı dip bucak yapıldı çok şükür, bugün hiç bişi yapmıyım diyorum sırtım çok kötü artık oturduğum yerden bile kalkmak sorun oluyor, ne kadar kadında temizlese epey ütüm birikmişti onları yaptım bende .. bide kıslar 1 kilo zayıflamışım gerçi kızım kilo alıyo haftasına göre ama anlamadım gitti 71 civarıydım 69 çıkıyorum şimdi :18:

kızlar Kasım annelerinden 12 tanesi doğum yapmış , hepsi sezeyan, Ekim annelerinin listesinde de 60 doğum var ve bunların 10 tanesi normal 50 tanesi sezeryan. Korktum birden, nedir bu sezeryan furyası anlayamadım. Ben sezeryandan çok korkuyorum

canım benim sağol..bende ondan korkuyorum kızlar onden gelirmişyaa..bide bu koşuşturmacanın içinde hayırlısı bakalım...opmuş kadar oldun canım bende seni optum

canım hakkında hayırlısı çok yormamaya çalış kendini kritik haftalardayıs artık .. ev işin nasıl gidiyor?

tamam canım haberlerini dört gözle bekliyorum

Evet bende dün bakmıştım Kasım annelerine hepsi sezeryan...
Birkaç tanıdğım var oradan sezeryan olan...
Birinin çatısı dardı mesela doktoru bebeği riske atmamak için sezeryan yaptı......Diğerleri doğum yapmadı daha ...Ama birçok kişi sezeryan oluyor gerçekten bende tırsmıyor değilim Nedensiz yere sezeryan olmak istemiyorum :2:

canım hakkında hayırlısı çok yormamaya çalış kendini kritik haftalardayıs artık .. ev işin nasıl gidiyor?

sağol canım hepimizin ahkkkında hayırlısı inş..ev işi nde henuz bir gelişme yok malesef.en cok ondan korkuyourmya bir sorun cıkmadan hallederim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…