2010 Aralık Anneleri

Kızlar yaa ben menapoza girmiş teyzeler gibi sıcaklıyorum oturduğum yerde, böyle üstümdekileri çıkarıp atasım geliyor, kombiyi yakmaya başlamadım daha:26: Eşim üşüyüncede battaniye veriyorum kendisine, sizde benim gibimisiniz

kizlar yarin minik yaramazimla kontrolümüz var..cok özledim sipayii..
doktorumuz su cati agrisi konusunda ne dicek acaba ??
artik hem cati agrisindan hemde kalcalarimin agrisindan uyuyamiyorumm,kopacak gibi agriyor..
keci boynuzunuda düzenli deneyemedim,2 defa ictim,unuttum hep :26:
bakalim kilosu ne alemde,rüyalariniz gercek cikarda dogurursam ele avuca gelir mi acaba oglusum..
birde dogum sonrasi eve almami önerdigi ebeyle randevumuz var..begenirsem o gelicek dogumdan sonra..
heyecan ve kosturmaya tam gaz devamm yani

nar suyunu duydum ama çılgınlık olarak düşünmüştüm.. bunu sorduğum hekimlerde aynı tepkiyi verdiler.. ben açıkçası yeni doğmuş bebeğe hiç süt vermeden nar suyu vermeye cesaret edemem.. umarım bir sorun yaşamazsınız

aslında gebelerin hormonların artması hasebiyle üşümedikleri çok terledikleri bilinir ama bende tam tersi doğrusu.. ben üşüyorum walla..

ayşecim sen acıbademde doğum yaptın değil mi?
kısmetse ben de acıbademde yapacağım..
bebek için herşeyi veriyorlarmış doğru mu? hatta battaniyesine kadar..bez falan?

naber hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy akrnım tok ama canım bi sürü şey istiyo
valal eşimi pastaneye yolladımmmmmm
dayanaamdım artık

Görüş günü gibi, nasıl seviniyoruz sıpaları görücez diye
Bizimde bundan sonra iki haftada bir oldu Çatı ağrısını ben egzersizle geçiriyorum, yatmadan önce kegel egzersizleri iyi geliyor. İnşallah herşey yolunda gider canım

Nar suyunu kesin bi afrika ülkesinden görmüştür o adam, gözlem yapmaya gitmiş ya iki sene,nar boldur oralarda.
Bizim çocuk doktoru da ilk 6 ay su bile vermeyin tüm alacağını sizden alır diyor.
Eşim beni kalorifer olarak kullanmaya başladı, kombide açtırmıyorum ne yapsın adamcağız

Canım güzel duruyorlar ama bir sergide vermişlerdi çabuk kırılıyor bu kelebekler.

Son düzenleme:

sorma yaaaaaa öğle uykusu yaptık
kociş sabahçı ya

ben de bende hem de ne yanma

Biz geldik,biz geldiiiikkk
Nasılsınız hanımlar??
Biz gayet uykusuz ve yorgunuz..
Kızım gece tam 12'de uyandı ve sabah 6'da uyudu

Tam saat kurmuş gibi ya :26: bütün gece ayakta gündüz de tüm gün uyuyor..

Uykusuz geceler başladı desene.Abimin kızı var.2 aylık oldu. O da hala gece gündüzü kavrayamadı. Gündüz top atsan uyanmıyor. Gece de hep uyanık. Duru kızımız inşallah çabuk öğrenir

Bunu ben de duymuştum; ama hastane de nasıl vereceğiz ki? Yanımıza mı alacağız, hastane çantasına mı koymalıyız? Ya verirken doktor amcalar kızarsa
Hadi bakalım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Ben de çarşamba günü gideceğim. Bakalım oğluşum kaç kilo olmuş.Çok merak ediyorum. Daha oğlumun yüzünü hiç görmedim. Göstermiyor sıpa
Belki bu sefer gösterir :26:

naber hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy akrnım tok ama canım bi sürü şey istiyo
valal eşimi pastaneye yolladımmmmmm
dayanaamdım artık

Kuzumm sen de benim gibisin.
Benim de karnım tok olsa bile ne yesem diye düşünüyorum

Heee heee :)) o dert bende de var sabah hemşire geldiginde baktı camlar açık ben yalin ayak . Kadın usumuyonmu dedi yok dedim:)) ayağımı eldi diyor yanıyorsunuz herhalde keyiften acmadık.. Ben ki kisi soğuk olduğu için sevmeyen kisi yaniyorummm :))

Her ay mı ultrasondan geciyorsun?? Normalde 3 trimest uç ayda bir. Hadi bakalim saglicakla ins. Bence senin yavrun en az 2800 gr boyu hakkinda bi sey diyemem. Saglicakla ins..

Ay ancak girebildim bugün özlemecede doğum yapmış haberimiz yok İnşalla kısa sürede kucağına alır bebeğini
Kızlar doktor değiştirmem lazım hacca gidecekmiş doktorum bu ay yok neyse nasip işi bunlar nasip değilmiş bende kendime aynı hastanede başka bir doktor buldum zaten adını duymuştum birazda araştırdım iyi dediler ama hiç tanımıyoum 10 Kasım gibi gitmeyi düşünüyorum İnşallah hayırlı olur

Ahaaa kimsecikler kalmamis dizi mi izleriz yoksa uzanir dinlenirmiyiz.. Valla bende tv izlemek istiyom ama kv ler salondalar . Simdi uzanamam da koltukta agrilarim var Boyle giderse odaya tv koyacam

kızlar bebişleriniz için termometre aldınız mı? biz daha almadık ama kulaktan ölçenleri çok tavsiye ediyorlar ve fiyatlar küçücük şey için çok pahalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…