Kızlar gaz sorunu için bi önerim olucak ,
2 ay önce falan Türkiyeye Madonnanın çocuklarına falan bakan bi bakıcı seminer için gelmiş,shov haberde röportajı vardı.Bebek doğduktan sonra süt bile vermeden önce 1 çay kaşığı taze taze nar suyu içirilirse gaz problemine çok iyi geliyomuş,bakteri florası 15 günde oluşurmuş bebeklerin bağırsaklarında,sonrada habire sancı falan...
ben deniycem bakalım,kaybedicek bişey yok gibi geldi ,siz ne dersiniz
( oy şöyle bi kahve içmeyi özledim ya)
Kızlar yaa ben menapoza girmiş teyzeler gibi sıcaklıyorum oturduğum yerde, böyle üstümdekileri çıkarıp atasım geliyor, kombiyi yakmaya başlamadım daha:26: Eşim üşüyüncede battaniye veriyorum kendisine, sizde benim gibimisiniz
kizlar yarin minik yaramazimla kontrolümüz var..cok özledim sipayii..
doktorumuz su cati agrisi konusunda ne dicek acaba ??
artik hem cati agrisindan hemde kalcalarimin agrisindan uyuyamiyorumm,kopacak gibi agriyor..
keci boynuzunuda düzenli deneyemedim,2 defa ictim,unuttum hep :26:
bakalim kilosu ne alemde,rüyalariniz gercek cikarda dogurursam ele avuca gelir mi acaba oglusum..
birde dogum sonrasi eve almami önerdigi ebeyle randevumuz var..begenirsem o gelicek dogumdan sonra..
heyecan ve kosturmaya tam gaz devamm yani
nar suyunu duydum ama çılgınlık olarak düşünmüştüm.. bunu sorduğum hekimlerde aynı tepkiyi verdiler.. ben açıkçası yeni doğmuş bebeğe hiç süt vermeden nar suyu vermeye cesaret edemem.. umarım bir sorun yaşamazsınız
aslında gebelerin hormonların artması hasebiyle üşümedikleri çok terledikleri bilinir ama bende tam tersi doğrusu.. ben üşüyorum walla..
Canım, içine sinmezse fazlada penye battaniye götür yanına.
Onu serersin altına
Kız bu saatte ne uyuması
Canım benimki şimdilik tam zamanında gidiyor.
Ne önde ne de arkada.
Çarşamba günü doktora gideceğim. Bakalım kuzum
ne kadar olmuş?
Kızlar yaa ben menapoza girmiş teyzeler gibi sıcaklıyorum oturduğum yerde, böyle üstümdekileri çıkarıp atasım geliyor, kombiyi yakmaya başlamadım daha:26: Eşim üşüyüncede battaniye veriyorum kendisine, sizde benim gibimisiniz
Biz geldik,biz geldiiiikkk
Nasılsınız hanımlar??
Biz gayet uykusuz ve yorgunuz..
Kızım gece tam 12'de uyandı ve sabah 6'da uyudu
Tam saat kurmuş gibi ya :26: bütün gece ayakta gündüz de tüm gün uyuyor..
Kızlar gaz sorunu için bi önerim olucak ,
2 ay önce falan Türkiyeye Madonnanın çocuklarına falan bakan bi bakıcı seminer için gelmiş,shov haberde röportajı vardı.Bebek doğduktan sonra süt bile vermeden önce 1 çay kaşığı taze taze nar suyu içirilirse gaz problemine çok iyi geliyomuş,bakteri florası 15 günde oluşurmuş bebeklerin bağırsaklarında,sonrada habire sancı falan...
ben deniycem bakalım,kaybedicek bişey yok gibi geldi ,siz ne dersiniz
( oy şöyle bi kahve içmeyi özledim ya)
Hadi bakalım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Ben de çarşamba günü gideceğim. Bakalım oğluşum kaç kilo olmuş.Çok merak ediyorum. Daha oğlumun yüzünü hiç görmedim. Göstermiyor sıpakizlar yarin minik yaramazimla kontrolümüz var..cok özledim sipayii..
artik hem cati agrisindan hemde kalcalarimin agrisindan uyuyamiyorumm,kopacak gibi agriyor..
bakalim kilosu ne alemde,rüyalariniz gercek cikarda dogurursam ele avuca gelir mi acaba oglusum..
birde dogum sonrasi eve almami önerdigi ebeyle randevumuz var..begenirsem o gelicek dogumdan sonra..
naber hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy akrnım tok ama canım bi sürü şey istiyo
valal eşimi pastaneye yolladımmmmmm
dayanaamdım artık
kizlar yarin minik yaramazimla kontrolümüz var..cok özledim sipayii..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-dogum-hikayeleri-3.html#post15981676
kasım annelerinden bir doğum hikayesi. Muhakkak okuyun kızlar...
selam annisler
ben bu aksam nefes alamiyorum ya
10dkda bir derin nefes alma ihtiyaci hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?