79 TL canım valla bünyeyede bağlı ama ben memnunum. ilk bir kaç ay bebeyağı kullanmıştım. 4. aydan sonra mustelaya başladım 2. kutuyu aldım daha yenikız mustelanın çatlak önleyici kremi nekadar
eczanelerdemi satılıyooo
benim tam yanalrda bir-iki çatlağım varrr
ama ben sadece bebe yağı kullandım deli gibi
bir de sadece banyodan banyoya
:18:amaninnnn dayanamadim dogurdum demekbu aralar beni gören görene valla tirsar oldum,sirada ben mi varim acaba :18:
gunaydın kızlar
dun itibariyle raporluyum artık..bugun raporumu vermek ve işleri toparlamak için geldim..bugun son gunumuz...kızlar rica edicem beni habersiz bırakmayın ozelden yada faceden haber atın.girdiğim zamanlarda bakarım .
benim kızımda onden gidiyomuş.kafası buyukmuş 34 haftalık bebek kafası olçuminde.kocakafalı yani üstelik donmuş başı aşşağıdaymış...tırstım..
kızlar dua edinde erken gelmesin yaa.en azından ev işini halledene kadar beklesin kuzucuğum.bize cok hakkınız geçti kızlar kızımla .hakkınızı helal edin.dualarınızıda eksik etmeyin bizden .unutmayın bizi.
yeni açtığını topikleride bildirinde geri kalmayalım.bu ara açdınız galiba yeni topikler ama benim haberim yok..
Kız benim oğlumunda kafası kocamanmış doktorumuz öyle diyor her kontrolde babası dalga geçiyor artık " bahçelerde mut mut koca kafalı umut" diye ara ara kızıyom ama artık kafama takmıyom. Sağlıklı olacak bizim bebişlerimiz ona inanıyorum.aynen canım benimkide oyle başı 34 haftalık başka yeri 33 başka yeri 32 değerler hep farklı..elimden geldiği kadar gırmeye calışıcam.ama siz beni habersiz bırakmayın..ve dualarınızda bizi unutmayın.erken gelmesin bebişim inş..
79 TL canım valla bünyeyede bağlı ama ben memnunum. ilk bir kaç ay bebeyağı kullanmıştım. 4. aydan sonra mustelaya başladım 2. kutuyu aldım daha yeni
:18:
Kız benim oğlumunda kafası kocamanmış doktorumuz öyle diyor her kontrolde babası dalga geçiyor artık " bahçelerde mut mut koca kafalı umut" diye ara ara kızıyom ama artık kafama takmıyom. Sağlıklı olacak bizim bebişlerimiz ona inanıyorum.
Ayrıca gidiyormuşsun biz seni ihmal etmeyiz balım ama sen de bizi ihmal etme sakın olur mu ?
canım çok sağol..inş..bian once cıkmak istiyourm..bencede sağlıklı olacakalr.inş gununde gelirler..ben artık korkuyourm yani..
canım hayırlı olsun izne ayrılıyomuşsun. ev işi de yolunda gider umarım. bak o kadar sıktın kendini ayrılayım mı ayrılmayayım mı diye. sonuçta olaylar yönlendiriyo bi şekilde kararlarımızı da, biraz akışına bırakmak lazımmış demek ki. böylesi daha iyi olacak eminim senin için. senin işyerindeki stres bazen beni bile yoruyodu ve ayrılman gerektiğini düşünüyodum ben de. çok sevindim. taşınma vs de olur gider sen hiç yorma kendini. hemen herşey olacak diye sıkma da. doğumdan sonra yavaş yavaş kurarsın düzenini nasıl olsa. burada eksikliğini çok hissedeceğimiz de bi gerçek yalnız. sabahları senin günaydınınla başlıyoduk güne. bizleri habersiz bırakma sakın. sık sık girmeye çalış....herşey gönlünce olsun....
günaydın kızlar
çok şükür iki gündür kriz gelmiyor elimde astım fısfıs ilacımla geziyorum wc de bile ama iki gündür çok şükür çok daha iyiyim o nefessiz kalma durumu yaşamıyorum.olacak gibi oluyor ilacımı alıyorum önlemiş oluyorum..inşallah da böyle devam eder inşallah..hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin Allahım Amin.
günaydın kızlar....
sezencim iyi olmana çok sevindim... :13:
ezocum hayırlı olsun
kızlar benim gibi bu haftalarda kilo kaybeden yada alamayan varmı şimdiye kadar tosuncuk şekilde ilerledim halbuki ...
canım benim de 2 haftadır tartıda gördüğüm rakamlar aynı, 63 le 64 arasında gelip gidiyorum. Kilo almıyorum ama vermiyorumda. Zaten 14 kilo aldım, mümkünse artık depodan yesin sıpalar...
günaydın kızlar bende dün doğum zinime ayrıldım birazdan raporumu götüreceğim okula.dün yine ultrasona girdim kızım 1780 gr olmuş 1 haftada 140grcık almış okadarda dikkat ettim bu hafta ama çok fazla almamış .beslenmeylede alakası yok galiba kafam karıştı.nst ye girdim bi sorun çıkmadı allaha şükür.benim sezeryan olacağı için muhtemelen 38+3 4 gibi alıyolarmış genelde.15nin olduğu hafta kavuşacağım kızıma inşallah .tabi bi sorun çıkmazsa............
hayırlısı olsun bakalım
aman iyi ozaman hep diyorlarya son aylarda çok alınıyo falan die benim depo sağlamdır zaten tostoparlak bişeyim 13-14 arası aldım boyda yok fazla .. bebişler iyi olsun gerçi gerisi mühim değil...
canım bana da annem son ay kıza hamile olanlar kilo almaz, karnı da biraz daha oturur(yani küçülür) demişti. Doğrumu bilmem, bi de son zamanlar iştah kapanıyomuş...
sorma yaaaaaa öğle uykusu yaptık
kociş sabahçı ya
ben de bende hem de ne yanma
Heee heee :)) o dert bende de var sabah hemşire geldiginde baktı camlar açık ben yalin ayak . Kadın usumuyonmu dedi yok dedim:)) ayağımı eldi diyor yanıyorsunuz herhalde keyiften acmadık.. Ben ki kisi soğuk olduğu için sevmeyen kisi yaniyorummm :))
selam annisler
ben bu aksam nefes alamiyorum ya
10dkda bir derin nefes alma ihtiyaci hissediyorum
gunaydın kızlar
dun itibariyle raporluyum artık..bugun raporumu vermek ve işleri toparlamak için geldim..bugun son gunumuz...kızlar rica edicem beni habersiz bırakmayın ozelden yada faceden haber atın.girdiğim zamanlarda bakarım .
benim kızımda onden gidiyomuş.kafası buyukmuş 34 haftalık bebek kafası olçuminde.kocakafalı yani üstelik donmuş başı aşşağıdaymış...tırstım..
kızlar dua edinde erken gelmesin yaa.en azından ev işini halledene kadar beklesin kuzucuğum.bize cok hakkınız geçti kızlar kızımla .hakkınızı helal edin.dualarınızıda eksik etmeyin bizden .unutmayın bizi.
yeni açtığını topikleride bildirinde geri kalmayalım.bu ara açdınız galiba yeni topikler ama benim haberim yok..
Bende öyleyim bütün gece yanıyorum...
Evde kombi yakmayacağım ama eşim sen anormalsin bunu biliyorsun beni hasta mı edeceksin diyor
Bende öyleyim canım derin nefes almasam rahat edemiyorum...
Ay canım gidiyorsun he...Bebek öndenmiş... Kız bebekleri biraz erken geliyor hep canım... Kendini fazla yorma lütfen doğumu tetikleme...İnşallah herşeyi yoluna koyarsın öyle gelir bebeğin...Sende bizi merakta bırakma he... Ay doğum oluyor diye seviyorum ama kopacağız bir süre üzülüyorum... Sende hakkını helal et dualarımız seninle Öpecektim ama öpücük gitmiş
günaydın kıslar, nasılsınız herkesler iyidir umarım .. dün temizlik vardı dip bucak yapıldı çok şükür, bugün hiç bişi yapmıyım diyorum sırtım çok kötü artık oturduğum yerden bile kalkmak sorun oluyor, ne kadar kadında temizlese epey ütüm birikmişti onları yaptım bende .. bide kıslar 1 kilo zayıflamışım gerçi kızım kilo alıyo haftasına göre ama anlamadım gitti 71 civarıydım 69 çıkıyorum şimdi :18:
kızlar Kasım annelerinden 12 tanesi doğum yapmış , hepsi sezeyan, Ekim annelerinin listesinde de 60 doğum var ve bunların 10 tanesi normal 50 tanesi sezeryan. Korktum birden, nedir bu sezeryan furyası anlayamadım. Ben sezeryandan çok korkuyorum
günaydın kızlar
çok şükür iki gündür kriz gelmiyor elimde astım fısfıs ilacımla geziyorum wc de bile ama iki gündür çok şükür çok daha iyiyim o nefessiz kalma durumu yaşamıyorum.olacak gibi oluyor ilacımı alıyorum önlemiş oluyorum..inşallah da böyle devam eder inşallah..hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin Allahım Amin.
Ay kızlarrrr :))
Az önce nasıl gururum okşandı hem kendimle gurur duydum hemde iş yerim için gerçekten iyi bir çalışan olduğumu hissettim.
Müdürüme mail attım. "Öğleden sonra doktor randevum var sorun olmazsa gidebilir miyim ?" diye
Cevap şu şekilde " git tabiki bıdırığada selam söyle :)) " "Ya biz sensiz napıcaz bilmiyorumm"
Zaten kendisi bana hep önemimi anlatır ve hissettirir. Bende mutlu olurum. Bu ufacık tek başına anlamsız kelimeler onun ağzından söylenince ne kadar anlamlı oldu:))
Ay çok abarttım herhalde neyse kızlar kıssadan hisse öğleden sonra oğluşumu görmeye gitcemmmmm
günaydın kızlar...
ezocum gözün aydın...
sezencim çok şükür birz daha iisin...
unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar...
ya bende oğluşumu özledim
daha benim randevuya 12gün var...
1ay olucak yavrumu görmeyeli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?