2010 Aralık Anneleri

kız mustelanın çatlak önleyici kremi nekadar
eczanelerdemi satılıyooo
benim tam yanalrda bir-iki çatlağım varrr
ama ben sadece bebe yağı kullandım deli gibi
bir de sadece banyodan banyoya
79 TL canım valla bünyeyede bağlı ama ben memnunum. ilk bir kaç ay bebeyağı kullanmıştım. 4. aydan sonra mustelaya başladım 2. kutuyu aldım daha yeni

amaninnnn dayanamadim dogurdum demek bu aralar beni gören görene valla tirsar oldum,sirada ben mi varim acaba :18:
:18:

Kız benim oğlumunda kafası kocamanmış doktorumuz öyle diyor her kontrolde babası dalga geçiyor artık " bahçelerde mut mut koca kafalı umut" diye ara ara kızıyom ama artık kafama takmıyom. Sağlıklı olacak bizim bebişlerimiz ona inanıyorum.
Ayrıca gidiyormuşsun biz seni ihmal etmeyiz balım ama sen de bizi ihmal etme sakın olur mu ?

canım çok sağol..inş..bian once cıkmak istiyourm..bencede sağlıklı olacakalr.inş gununde gelirler..ben artık korkuyourm yani..

canım çok sağol..inş..bian once cıkmak istiyourm..bencede sağlıklı olacakalr.inş gununde gelirler..ben artık korkuyourm yani..

canım hayırlı olsun izne ayrılıyomuşsun. ev işi de yolunda gider umarım. bak o kadar sıktın kendini ayrılayım mı ayrılmayayım mı diye. sonuçta olaylar yönlendiriyo bi şekilde kararlarımızı da, biraz akışına bırakmak lazımmış demek ki. böylesi daha iyi olacak eminim senin için. senin işyerindeki stres bazen beni bile yoruyodu ve ayrılman gerektiğini düşünüyodum ben de. çok sevindim. taşınma vs de olur gider sen hiç yorma kendini. hemen herşey olacak diye sıkma da. doğumdan sonra yavaş yavaş kurarsın düzenini nasıl olsa. burada eksikliğini çok hissedeceğimiz de bi gerçek yalnız. sabahları senin günaydınınla başlıyoduk güne. bizleri habersiz bırakma sakın. sık sık girmeye çalış....herşey gönlünce olsun....

günaydın kızlar
çok şükür iki gündür kriz gelmiyor elimde astım fısfıs ilacımla geziyorum wc de bile ama iki gündür çok şükür çok daha iyiyim o nefessiz kalma durumu yaşamıyorum.olacak gibi oluyor ilacımı alıyorum önlemiş oluyorum..inşallah da böyle devam eder inşallah..hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin Allahım Amin.

canım benim cok sağol guzel dileklerin için.zaten sen,n soylediğin bi çok şey de etkili oldu bu kararada.kesinlikle doğru soyluyorsun olaylar yonlendiriyor bizi ama kahretsin ki insan ister istemez duşunuyor.inş doğru bir karardır. inş dediğin gibi hallolur diğer işlerimde.dediğim gibi ben olayları kaçırırım buyuk iıhtimal.siz bana haber atarsınız...bende sık uğramaya calışacağım..

Ayyy canım bu haline bile şükür gerçekten zor günler atlatıyorsun Allah'ım yardımcın olsun.
İnşallah zamanında ve sağlıklı alırız kucaklarımıza bebelerimizi

kızlar benim gibi bu haftalarda kilo kaybeden yada alamayan varmı şimdiye kadar tosuncuk şekilde ilerledim halbuki ...

canım benim de 2 haftadır tartıda gördüğüm rakamlar aynı, 63 le 64 arasında gelip gidiyorum. Kilo almıyorum ama vermiyorumda. Zaten 14 kilo aldım, mümkünse artık depodan yesin sıpalar...

canım benim de 2 haftadır tartıda gördüğüm rakamlar aynı, 63 le 64 arasında gelip gidiyorum. Kilo almıyorum ama vermiyorumda. Zaten 14 kilo aldım, mümkünse artık depodan yesin sıpalar...

aman iyi ozaman hep diyorlarya son aylarda çok alınıyo falan die benim depo sağlamdır zaten tostoparlak bişeyim 13-14 arası aldım boyda yok fazla .. bebişler iyi olsun gerçi gerisi mühim değil...

canım merhaba nasılsın neden direk sezeryan diye söyledin? ben karar veremedim acaba yapabilir myim normal doğum diye tırmıyor değilim ama ben her ikisinden de tırsıyorum.

aman iyi ozaman hep diyorlarya son aylarda çok alınıyo falan die benim depo sağlamdır zaten tostoparlak bişeyim 13-14 arası aldım boyda yok fazla .. bebişler iyi olsun gerçi gerisi mühim değil...

canım bana da annem son ay kıza hamile olanlar kilo almaz, karnı da biraz daha oturur(yani küçülür) demişti. Doğrumu bilmem, bi de son zamanlar iştah kapanıyomuş...

canım bana da annem son ay kıza hamile olanlar kilo almaz, karnı da biraz daha oturur(yani küçülür) demişti. Doğrumu bilmem, bi de son zamanlar iştah kapanıyomuş...

doğru olabilir canım iştah kapanması gibi değilde ben yediğim içtiğimden pek keyif almıyorum eskisi gibi... tabi çok kalorili şeylere de dadanmıyorum böylece :))

Ay kızlarrrr :))
Az önce nasıl gururum okşandı hem kendimle gurur duydum hemde iş yerim için gerçekten iyi bir çalışan olduğumu hissettim.
Müdürüme mail attım. "Öğleden sonra doktor randevum var sorun olmazsa gidebilir miyim ?" diye
Cevap şu şekilde " git tabiki bıdırığada selam söyle :)) " "Ya biz sensiz napıcaz bilmiyorumm"
Zaten kendisi bana hep önemimi anlatır ve hissettirir. Bende mutlu olurum. Bu ufacık tek başına anlamsız kelimeler onun ağzından söylenince ne kadar anlamlı oldu:))
Ay çok abarttım herhalde neyse kızlar kıssadan hisse öğleden sonra oğluşumu görmeye gitcemmmmm

benimde iştahım bir açık bir açık ne yesem doymuyorum bende geçen tartıldım kilo almamıştım ama son bir haftada 1 kilo almışım birden bire ortaya çıktı bu kilo anlamadım...

günaydın kızlar...
ezocum gözün aydın...
sezencim çok şükür birz daha iisin...
unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar...
ya bende oğluşumu özledim
daha benim randevuya 12gün var...
1ay olucak yavrumu görmeyeli....

Herkese günaydıınnnnnnnn

sorma yaaaaaa öğle uykusu yaptık
kociş sabahçı ya

ben de bende hem de ne yanma

Yalnız değilim desenize, rahatladım kızlar saolun cevaplar için

selam annisler
ben bu aksam nefes alamiyorum ya
10dkda bir derin nefes alma ihtiyaci hissediyorum

Canım benim umarım bugün daha iyisindir, haberdar et bizi de:26:

Hadi hayırlı olsun Ezooo, e sen gidersen kim topiğimizi açacak sabahları

Sende benim gibi içinde kazan olanlardansın desene:13:

Güle güle oturun temiz evinizde, yaa keşke bende kilo versem de yavrukuş alsa Gerçi bende 800 gram almışım bu ay, demek ki herkeste aynı olmuyor. Doktorum son aylar 2 şer kilo alabilirsin demişti halbuki.

Bende istemiyorum sezeryan acaba kendi istekleriylemi sezeryan olmuşlar yoksa mecburiyetten mi

Aman elinden bırakma o zaman ilacını, iyi olmana sevindim

Ayy maşallah hiç abartmadın bence çok güzel bir duygu, benim müdürümde böyleydi çalışırken hep onore ederdi beni, insan daha bi şevkle çalışıyor.
Tabi bunu maaşıma yansıtınca daha bi sevmiştim kendisini Bana beni övme bana para ver deseydin hemen

Günaydınn, benim artık iki haftada bir randevularım çok mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…