merhaba kızlar,
bişey sorucam size. Ben geçen ay kontrole gittiğimde bebeğimin baş çevresi 3 hafta ilerde çıktı ve çok üzüldüm. doktoruma bi anormallik mi var diye sordum yok ama normal doğumu zorlaştırır dedi ve demir hapını kesmemi söyledi. Dün yine gittim ve 32 haftalık hamileyim ve bu sefer 12 gün fazla çıktı baş çevresi. Yani öncekine oranla daha iyi. Ama doktor sezeryan olması gerektiğini ima etti. Bu kocakafalıyı fazla bekletmeyelim yoksa doğuramazsın dedi. Kafasının büyük olması çok canımızı sıkıyor. Başına böyle bir durum gelen var mı
canım merhaba nasılsın neden direk sezeryan diye söyledin? ben karar veremedim acaba yapabilir myim normal doğum diye tırmıyor değilim ama ben her ikisinden de tırsıyorum.
kızlar biraz işim var ama takip ediyorum sizi okuyorum yani,kuzenim gelcekte öle 1-2 evi düzeltiyorum neyse uçuruma yetişemedim sanrım size sorayım bu resimdeki meyveye siz hurmamı diyorsunuz biz bunu cennet elması olarak biliriz ya da hurma diye bahsettiğiniz bu iftarlarda yediğimiz hurmamı hangisinden bahsediyosunu anlaymadım,bu resimdeki bizim cennet elması olarak bildiğimiz meyveden hurma diye bahsediyosunuz sanırım :))) karıştırmıyımda diğer iftardaki hurmada günde 1 tane yiyim rahim kasılmalarına sebep oluyormuş ama çok faydalıymış içinde bebeğin alyuvarlarına karışan vitamin varmış bu da benden nacizane
Ben bir cins olduğum için bazı takıntılarım var taktımdı bişeye yemiyorumDur annem falan alırsa bakarım belki tadına
kızlar biraz işim var ama takip ediyorum sizi okuyorum yani,kuzenim gelcekte öle 1-2 evi düzeltiyorum neyse uçuruma yetişemedim sanrım size sorayım bu resimdeki meyveye siz hurmamı diyorsunuz biz bunu cennet elması olarak biliriz ya da hurma diye bahsettiğiniz bu iftarlarda yediğimiz hurmamı hangisinden bahsediyosunu anlaymadım,bu resimdeki bizim cennet elması olarak bildiğimiz meyveden hurma diye bahsediyosunuz sanırım :))) karıştırmıyımda diğer iftardaki hurmada günde 1 tane yiyim rahim kasılmalarına sebep oluyormuş ama çok faydalıymış içinde bebeğin alyuvarlarına karışan vitamin varmış bu da benden nacizane
KOlay gelsin canım bende ev tamizliycem şimdi :)) Canım Aynı şeyden bahsediyoruz burda da Trabzon Hurması diye geçer :))
Alla alla şaşırrdımmHadi bakalım dene yorumlarını bekliyoruz
Canım resimdeki hurmadan bahsediliyor...
Biz de ona turuncu hurma derizYada trabzon hurması...
kolay gelsin canım. bizim burda hurma derler cennet elması diye hiç duymadım
bende çok severim trabzon hurmasını geçen hafta canım çekti acayip yedimmmmm.aaa demekki her yerde değişiyor adı,evet resimdeki meyveye biz burada cennet elması diyoruz hatta bu adem peygamberin cennetten aldığı elma işte :)) çok faydalı yalnız bende yedim bu hafta sölemesi ayıp :))
gunaydın kızlar
dun itibariyle raporluyum artık..bugun raporumu vermek ve işleri toparlamak için geldim..bugun son gunumuz...kızlar rica edicem beni habersiz bırakmayın ozelden yada faceden haber atın.girdiğim zamanlarda bakarım .
benim kızımda onden gidiyomuş.kafası buyukmuş 34 haftalık bebek kafası olçuminde.kocakafalı yani üstelik donmuş başı aşşağıdaymış...tırstım..
kızlar dua edinde erken gelmesin yaa.en azından ev işini halledene kadar beklesin kuzucuğum.bize cok hakkınız geçti kızlar kızımla .hakkınızı helal edin.dualarınızıda eksik etmeyin bizden .unutmayın bizi.
yeni açtığını topikleride bildirinde geri kalmayalım.bu ara aç
dınız galiba yeni topikler ama benim haberim yok..
günaydın kızlar bende dün doğum zinime ayrıldım birazdan raporumu götüreceğim okula.dün yine ultrasona girdim kızım 1780 gr olmuş 1 haftada 140grcık almış okadarda dikkat ettim bu hafta ama çok fazla almamış .beslenmeylede alakası yok galiba kafam karıştı.nst ye girdim bi sorun çıkmadı allaha şükür.benim sezeryan olacağı için muhtemelen 38+3 4 gibi alıyolarmış genelde.15nin olduğu hafta kavuşacağım kızıma inşallah .tabi bi sorun çıkmazsa............
hayırlısı olsun bakalım
sen spinal anestezi ile mi sezeryan olacaksın denizim, yoksa genel anesteziyle mi?
günaydın kızlar
çok şükür iki gündür kriz gelmiyor elimde astım fısfıs ilacımla geziyorum wc de bile ama iki gündür çok şükür çok daha iyiyim o nefessiz kalma durumu yaşamıyorum.olacak gibi oluyor ilacımı alıyorum önlemiş oluyorum..inşallah da böyle devam eder inşallah..hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin Allahım Amin.
kızlar benim gibi bu haftalarda kilo kaybeden yada alamayan varmı şimdiye kadar tosuncuk şekilde ilerledim halbuki ...
Ay kızlarrrr :))
Az önce nasıl gururum okşandı hem kendimle gurur duydum hemde iş yerim için gerçekten iyi bir çalışan olduğumu hissettim.
Müdürüme mail attım. "Öğleden sonra doktor randevum var sorun olmazsa gidebilir miyim ?" diye
Cevap şu şekilde " git tabiki bıdırığada selam söyle :)) " "Ya biz sensiz napıcaz bilmiyorumm"
Zaten kendisi bana hep önemimi anlatır ve hissettirir. Bende mutlu olurum. Bu ufacık tek başına anlamsız kelimeler onun ağzından söylenince ne kadar anlamlı oldu:))
Ay çok abarttım herhalde neyse kızlar kıssadan hisse öğleden sonra oğluşumu görmeye gitcemmmmm
güzel haberlerler gel tatlım....Kızlar ben bebemi görmeye gidiyorum
bakalım nasıl haberlerle gelicez :))
Kızlar ben bebemi görmeye gidiyorum
bakalım nasıl haberlerle gelicez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?