2010 Aralık Anneleri

kızlar biraz işim var ama takip ediyorum sizi okuyorum yani,kuzenim gelcekte öle 1-2 evi düzeltiyorum neyse uçuruma yetişemedim sanrım size sorayım bu resimdeki meyveye siz hurmamı diyorsunuz biz bunu cennet elması olarak biliriz ya da hurma diye bahsettiğiniz bu iftarlarda yediğimiz hurmamı hangisinden bahsediyosunu anlaymadım,bu resimdeki bizim cennet elması olarak bildiğimiz meyveden hurma diye bahsediyosunuz sanırım :))) karıştırmıyımda diğer iftardaki hurmada günde 1 tane yiyim rahim kasılmalarına sebep oluyormuş ama çok faydalıymış içinde bebeğin alyuvarlarına karışan vitamin varmış bu da benden nacizane

Birkaç arkadaşımızın daha bebeklerinin başı büyük ondna gidenler var...
Tabi kilosu da önemli bebeğin...
Bunun için canını sıkma bence yani bu durumda yanlız değilsin .. Tabi sezeryan olmak istememek başka birşey...

canım merhaba nasılsın neden direk sezeryan diye söyledin? ben karar veremedim acaba yapabilir myim normal doğum diye tırmıyor değilim ama ben her ikisinden de tırsıyorum.

canım benim doğuştan kalça çıkığım vardı ameliyat falan olmuştum hem bu nedenle hemde tüp bebk olduğu için doktorum yanaşmıyo normale bende tırsıyorum riske atmak istemiyorum açıkçası

KOlay gelsin canım bende ev tamizliycem şimdi :)) Canım Aynı şeyden bahsediyoruz burda da Trabzon Hurması diye geçer :))

Ben bir cins olduğum için bazı takıntılarım var taktımdı bişeye yemiyorum Dur annem falan alırsa bakarım belki tadına

Alla alla şaşırrdımm Hadi bakalım dene yorumlarını bekliyoruz

Canım resimdeki hurmadan bahsediliyor...
Biz de ona turuncu hurma deriz Yada trabzon hurması...

kolay gelsin canım. bizim burda hurma derler cennet elması diye hiç duymadım

KOlay gelsin canım bende ev tamizliycem şimdi :)) Canım Aynı şeyden bahsediyoruz burda da Trabzon Hurması diye geçer :))

Alla alla şaşırrdımm Hadi bakalım dene yorumlarını bekliyoruz

Canım resimdeki hurmadan bahsediliyor...
Biz de ona turuncu hurma deriz Yada trabzon hurması...

kolay gelsin canım. bizim burda hurma derler cennet elması diye hiç duymadım

aaa demekki her yerde değişiyor adı,evet resimdeki meyveye biz burada cennet elması diyoruz hatta bu adem peygamberin cennetten aldığı elma işte :)) çok faydalı yalnız bende yedim bu hafta sölemesi ayıp :))

Resimdeki trabzon hurmasi mi??? Bende cennet elmasi diye biliyorum.. Babam cok sever bizide alistirmisti ama iyice olgunlasmis olmasi lazim.. Degisik aromali bi tadi var.. Normal hurmadan yesek bunun tetine gecmezmi ki???

aaa demekki her yerde değişiyor adı,evet resimdeki meyveye biz burada cennet elması diyoruz hatta bu adem peygamberin cennetten aldığı elma işte :)) çok faydalı yalnız bende yedim bu hafta sölemesi ayıp :))
bende çok severim trabzon hurmasını geçen hafta canım çekti acayip yedimmmmm.

naber hatunlarrrrrrrrrrrrrrr
ancak gelebilidim.
uyumuşum 11e kadar
kahvaltımı yaptım
az evi toparaldım geldimmmmmmmm
bugün bebişimin kuruyanalrını ütülicemmmmm
sonra bi posta daha yıkayıp kurumuasını beklicez.

canım hayırlı olsun iznin.
aammaa bizi bırakıyosun demek.
özletme kendini.
fazla uzak kalma gir arasıra.
habersiz bırakma sakın bizi ha.

canım senin de iznin hayırlı olsun.
artık dinlenme zamanı bizim için.
canım bence de biraz bünyeyle alakalı.
sağlıklı ve gzüel beslendikten başka ansıl etki edebilirizki içimizdeki miniklere.
yeterki sağlılı olsunlar tatlım ya

sen spinal anestezi ile mi sezeryan olacaksın denizim, yoksa genel anesteziyle mi?

canım ben doktora geçenlerde sordum geneli zaten zorunlu kalmadıkça önermiyorum dedi.
epidural ve spinali sordumm.
doktor epidurali öneririrm dedi.
gerçi bunu yeni başaldığım dğumu yaptıracak doktorum söledi.
bakalım profumuz ne diyecek
nezman konuşurki.
sanırım kasım sonu gibi karar veririz.
tarihi de şekline de.

canım amannn gelemsin n şu astım sana.
ben d ehafif öksürük yaşıyorum şu aralar.
ve o bile nasıl zorluyor
öksürmemek için zorluyorum kendimi.

kızlar benim gibi bu haftalarda kilo kaybeden yada alamayan varmı şimdiye kadar tosuncuk şekilde ilerledim halbuki ...

canım geçen kontrolde 15 gün boyunca dedim kesin kilo aldım
doktor kızcak
ama kilo lamamıştımmm. ama bebişim almmıştıı
demkki ben vermişi o ara.
halbuki hiç yememden kısmadım

ne gzüel işte tatlım.
kıymet bilen sana değer veren bi işverenin var
bu çok önemli bişey.
kendini işine varmek, elinden gelenin de daha fazlasını yapmak adına çok motive edici.
herkes mutlu olurdu bence. şanslısın ttalımmm.ç
hadi bakalımmmm gör bıdığını.

Kızlar merhabaaa. Abuk subuk rüyalarla savaştım bütün gece. Sporstarımdan sonra ben doğuruyormuşum,doktor sezeryana alıyoruz diyor bende olmaz cucu kızar diyorum :)))) Nasıl işlemiş cucu'mun sezeryan karşıtlığı bilinç altıma :) Öyle işte. Geçmişi okudum,herkesler iyi. Ezocum izine çıkıyormuş hayırlı olsun. Öptük herkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…