2010 Aralık Anneleri

merhaba kizlar nasilsiniz?
gecmise dönücem ama acliktan bayilicam,biseyler yemem gerek önce..
bebisi anlatayim kisaca teyzeleri...

tosunuma massallah diyin teyzelerii,2860 gram ve 48 cm olmus..
2 haftada bu büyümeyi beklemiyordum ama demekki yatmak ise yaramis :))
kücük bi bebek degil dedi doktor,sanirim dogumda epey bi zorlayacak bu sipacik beni :))
agrilarim normalmis,dayanamiyorsan paracetamol icip uyumaya calis,olmazsa terapiye gönderiyim dedi..
sancilarim cok hafif cikti ama onlari bebegin o anki hareketlerine bagladi..
baskada bir sorun yok cok sükür..
darisi herkesin basina...

dogumdan sonra yardim icin eve alacagim ebe adayimizla tanistim..kadin cok tatli...
orta yasli,olgun ve belliki coook bilgili bi hatun..
bu hafta baska bir ebeyle daha randevumuz var,arasindan secim yapicam cumaya kadar..

yarinda diyet uzmaninda randevum var..bu hafta yine kosturmakla gecicek...

maşaALLAH canım kuzucuğuna. totosunu yesin teyzesi RABBİM sağlık sihhat versin canım şükür güzel haberlerle geldin. inşaALLAH hep böyle devam eder

canım benim doğuştan kalça çıkığım vardı ameliyat falan olmuştum hem bu nedenle hemde tüp bebk olduğu için doktorum yanaşmıyo normale bende tırsıyorum riske atmak istemiyorum açıkçası

geçmiş olsun canım önemli olan şekli değil doğumun sonucu inş sağlıkı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

ohh cucum bebiş kocaman olmuş masallah hadi gözün aydın....
ne güzel orda size ebe veriyolar oyle mi,keşke burda da öyle bi uygulama olsaydı valla sırnakta doğum yapardım o zaman...

maşaallah tosunumuza. zorlamaz annesi merak etme, sen rahat ol ki o da rahatça gelsin dünyaya...

hurmanın doğumu değilde şekeri tetiklediğini biliyorum heleki o turuncu büyük hurma şeerin varsa çok dikkat et.... ve fazlası zararlı onun aralıklarla ye....

bizde turuncu olana cennet elması deriz. diğer kahverengi hurma ise doğumda kolaylık veriyor diye bende biliyorum son ay daha fazla yenmesi kolaylaştırıyormuş hem HZ meryem hep onunlaa beslenmiş.

maaşallah cucum bebeğine
kaçıncı haftadasın

cucum maşallah tosuncuğuna

canimm deneyim onuda..gün icinde yapiyorum ama yatarken yapayim artik..
normal diyor doktor,ama uykudan etti beni vallahi

Her ay mı ultrasondan geciyorsun?? Normalde 3 trimest uç ayda bir. Hadi bakalim saglicakla ins. Bence senin yavrun en az 2800 gr boyu hakkinda bi sey diyemem. Saglicakla ins..
hayir canim her 2.haftada..her kontroldede detayli yapiyor benim doktorum..bebegin ve benim tüm ölcüm,kan,idrar degerlerini aliyor..
valla dogru tahmin ettin canim,nasil bildin kilosunu yahu :))

kızlar bebişleriniz için termometre aldınız mı? biz daha almadık ama kulaktan ölçenleri çok tavsiye ediyorlar ve fiyatlar küçücük şey için çok pahalı..
canim ben abarttim o konuyu biraz..
braun kulaktan ölcer olanini aldim,aventten hem emzik hemde normal dijital olanindan aldim..
kulak ölcer alacaksan testlerden en iyi dereceyi alan braun markaydi tatlim

cok sevindim senin icin canim,fazlasiyla haketmistin bu dinlenmeyi artik..insallah tadini cikarirsin..ama biz seni cok özlücez..faceden yazarim sana bol bol havadisleri
eferim müdürüne,iyi elemani biliyormus demekkii,az bile demis bizim arkadasimiza
sende cook güzel haberlerle gel adasimmm

MAşallah oğluşuna Cucum. Bende evimi temizledim dinlendim geldim kızlar ama bende bişeyler yiyim gelim :))

cucum maşallah tosuncuğuna

maaşallah cucum bebeğine
kaçıncı haftadasın
canim 34+5 olduk,yani 35.haftanin icindeyiz ama 38.haftada görünen kisimlarida var sipanin,36 görünende.. doktor ortalama söylemedigi icin 35 diyorum
maşaallah tosunumuza. zorlamaz annesi merak etme, sen rahat ol ki o da rahatça gelsin dünyaya...

ohh cucum bebiş kocaman olmuş masallah hadi gözün aydın....
ne güzel orda size ebe veriyolar oyle mi,keşke burda da öyle bi uygulama olsaydı valla sırnakta doğum yapardım o zaman...
isteyene veriyorlar canim,daha cok genc ebeveynlere..
benim annem yanimda olacak ama yinede sonucta annem en son 25 sene önce dogurmus o zamanin sartlariyla...simdi cok sey degisti...alicam yani kesin..sigorta bildigim kadariyla dogumdan sonra 10 defa ebe alma hakki taniyor sana..istersen arka arkaaya 10 defa al,istersen 3-4 günde bir defa al..sonrasida senin istegine kalmis..
keske ordada olsa ama saglik ocaginda bile takipler böyle arttiysa yakinda buda olur insallah canim

maşaALLAH canım kuzucuğuna. totosunu yesin teyzesi RABBİM sağlık sihhat versin canım şükür güzel haberlerle geldin. inşaALLAH hep böyle devam eder

kizlar cok tesekkür ederiz güzel dilekleriniz icin darisi herkesin basina insallah..,hepimizin yavrulari sag salim günlerinde gelsinler insallah..
Allah yardimcimiz olsun,miniklerimizi bize bagislasin

bu arada kizlar gecen kontrolün aksine bu defa 600 gram almisim..
onunda nerdeyse 400 grami oglusuma gitmis zaten..nasil sevindim anlatamam
toplamda 10 kilo 100 gram almis oluyorumm :)))
ama 3 defa yedigim keci boynuzu pekmezini yemicem bi daha,etkisi olmustur bebegin kilosuna mutlaka ama ben cokta tosuncuk olsun istemiyorum..karinda kararinda olsun,saglikli olsun yeter..

cucum maşallah kilon gayet iyi
walla ben hamileliğimin ilk 5 ayında eşimin zoruyla yedim keçiçboynuzu pekmezini hergün katıksız hem deeee
ama bıraktım daha sora
hem kan ilacı hem pekmez ağır gelio ben de bebek de kilo alıo die
arada yesem mi acaba diorum sora vazgeçiorum

son sekiz iş günümmmm
daha sora izindeyim inşallaahhhh

canim az kalmis cok sükür.hadi bakalim sira sende
cok sükür iyi gidiyorum canim,gecenki kontrolde 2 haftada 2 kiloyu alinca sok olmustum cünkü bebekte cok almamisti..
bu hafta yine normale döndüm yani cok sükür
bende kan ilacini aliyorum,kanim hep sinirda.
cok geliyor diyorsan 2 günde 1 kasik icebilirsin,ben öyle yaptim,3 defa ictim sanirim..
ama kesicem iste..

cucum gözünaydın tatlımmm.
bebiş kocccaman olmuş.
sağlıkla büyüsün de gelsin ttalımmmmm
nekadar seviniyoruz dimi. onalr büyüdükçeee
ayyy kucakalrımızda olacakalrı anları düşündükçe nasıl heyecanalanıyorummmm

son sekiz iş günümmmm
daha sora izindeyim inşallaahhhh

hadi az kalmışşşşşşşş
sayılı gün çabuk geeçr.

bebiş kıyafetelrinin ikinci postasını attım
ayy bitürlü karar evremiyorum hastane çantamıza hangisini koysam diyeee
süsülü olsun dimi diyorum falan
saçma sapan şeyelr düşünüyorummm
ama evde de geelnelr olur süsülü bişiler kalsın diyorummm

bir d eyazlık aldığım bazı şeyelr vardı onalrı yıkamayayım dimi.
siz yıkadınızmı yazlıkları
yoksa hepsini birden yıkayayım mı
dolapta kirli bişi olmasınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…