bebiş kıyafetelrinin ikinci postasını attım
ayy bitürlü karar evremiyorum hastane çantamıza hangisini koysam diyeee
süsülü olsun dimi diyorum falan
saçma sapan şeyelr düşünüyorummm
ama evde de geelnelr olur süsülü bişiler kalsın diyorummm
bir d eyazlık aldığım bazı şeyelr vardı onalrı yıkamayayım dimi.
siz yıkadınızmı yazlıkları
yoksa hepsini birden yıkayayım mı
dolapta kirli bişi olmasınmı
Selam kızlar...
Uzun zamandır yoktum (farketmişsinizdir sanırım : )) ) bir süre daha olamıyacağım.Geçmişe dönemeyeceğim umarım herkes iyidir, doğuran yok di mi ? : ))
Bizde bugün doktora gittik herşey yolunda benim müzbin kansızlığım dışında, iğne kullanmama rağmen maalesef yine düşük.Kasılmalarım çok fazla olmaya başladı, doktor bol bol dinlenmemi kendimi yormamı söyledi.Bebeğim çok iyi 1850 gram hanımefendi : ) bana az geldi ama normalmiş.Boyu 41 cm .Yüzünü göstermedi ama uyuz : ) Neyse iyi olsunda az kaldı zaten bol bol bakışacağız : )
Kendinize çok iyi bakın kızlar, son haftalarımız hamileliğin tadını çıkarmaya bakın, kocalarınıza bol bol naz yapmayı unutmayın ama : )
Öpüyorum hepinizi
Selam kızlar...
Uzun zamandır yoktum (farketmişsinizdir sanırım : )) ) bir süre daha olamıyacağım.Geçmişe dönemeyeceğim umarım herkes iyidir, doğuran yok di mi ? : ))
Bizde bugün doktora gittik herşey yolunda benim müzbin kansızlığım dışında, iğne kullanmama rağmen maalesef yine düşük.Kasılmalarım çok fazla olmaya başladı, doktor bol bol dinlenmemi kendimi yormamı söyledi.Bebeğim çok iyi 1850 gram hanımefendi : ) bana az geldi ama normalmiş.Boyu 41 cm .Yüzünü göstermedi ama uyuz : ) Neyse iyi olsunda az kaldı zaten bol bol bakışacağız : )
Kendinize çok iyi bakın kızlar, son haftalarımız hamileliğin tadını çıkarmaya bakın, kocalarınıza bol bol naz yapmayı unutmayın ama : )
Öpüyorum hepinizi
Selam kızlar...
Öpüyorum hepinizi
isiscim 2 takım az değilmi.
ben ehr ihtimale karşı 4 takım koyucam
çünkü evimle hastane arası nerdeyse 1 saatten fazla
alıyım yanımda dursunn.
ben bütünden ayaklı tulum almadım hiç hastane çantasına
koysammıki
hep altüstlü takım
ama altalrı ayaklı
Cucu kız kocaman olmuş oğlun maşallah...
Benim de yarın sabahtan randevum bakalım neler diyecek bize...
Kızlar hastane çıkışı ile ilgili sorum olacak...
Ben şimdi bu altlı üstü bir takım var ya ve 2 tane çıtçıtlı badi ve zıbın birde tulum hangisini koysam bilemedim...Tek kat altlı üstlüyü ve zıbını mı koysam ?
Ayrı bir takım daha yaptım da bu hastane çıkışı kalabalık bütün parçalarını mı koydunuz içine onu merak ettim ?
sagol teyzesi,kocaman olduk,yarin sendende iyi haberler alicaz insallahhCucu kız kocaman olmuş oğlun maşallah...
Benim de yarın sabahtan randevum bakalım neler diyecek bize...
Kızlar hastane çıkışı ile ilgili sorum olacak...
Ben şimdi bu altlı üstü bir takım var ya ve 2 tane çıtçıtlı badi ve zıbın birde tulum hangisini koysam bilemedim...Tek kat altlı üstlüyü ve zıbını mı koysam ?
Ayrı bir takım daha yaptım da bu hastane çıkışı kalabalık bütün parçalarını mı koydunuz içine onu merak ettim ?
ben bütünden ayaklı tulum almadım hiç hastane çantasına
koysammıki
hep altüstlü takım
ama altalrı ayaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?