2010 Aralık Anneleri

Selam kızlar...

Uzun zamandır yoktum (farketmişsinizdir sanırım : )) ) bir süre daha olamıyacağım.Geçmişe dönemeyeceğim umarım herkes iyidir, doğuran yok di mi ? : ))

Bizde bugün doktora gittik herşey yolunda benim müzbin kansızlığım dışında, iğne kullanmama rağmen maalesef yine düşük.Kasılmalarım çok fazla olmaya başladı, doktor bol bol dinlenmemi kendimi yormamı söyledi.Bebeğim çok iyi 1850 gram hanımefendi : ) bana az geldi ama normalmiş.Boyu 41 cm .Yüzünü göstermedi ama uyuz : ) Neyse iyi olsunda az kaldı zaten bol bol bakışacağız : )

Kendinize çok iyi bakın kızlar, son haftalarımız hamileliğin tadını çıkarmaya bakın, kocalarınıza bol bol naz yapmayı unutmayın ama : )

Öpüyorum hepinizi

canim cok sagol..darisi senin prensesinin basina insallah
oyy ne mis kokuyordur simdi o ciciler
ben hastane cantasini kocisin fikirleriyle hazirladim,o secti corabina kadar :))
hastanede resim cekiyorlarsa eger bi resim icin süslü cici koymak ve bir tanede eve gelirken yeter diye düsündüm ben,öylede yaptim..
ben yikadim canim,daha dogrusu yazlik cok cici almamistim ama 6-9 aylik tulumlari,bodyleri vardi yikadim yinede..
bence kirli olmasin dolapta,elin degmisken yika yormadan kendini derim..askida duracak nede olsa..

Hoşgeldin cannım wvwt yokluğun belli oluyor :)) Doğum yapanlarımız var canım hemde 2 tane. MAşallah bebişinede canım.Kansızlık zor ya yat dinlen canım keyfini çıkar :))

Yıka canım hepsini temiz temiz dururlar dolapta.Ben hazılrdım çantayı 2 takım koydum inşallah fazlasına gerek olmaz :))

farketmez miyiz fistikkk,nerelerdesin sennn
massallah melegine,kocaman olmus,bence haftasiyla cok iyi gidiyor prenses,nazli olacak birazda sanirim,yerim ben onu
keci boynuzu pekmezini dene istersen,kansizliga cok iyi geliyormus canim..aklinda bulunsun..
bak yorma kendini lütfen,doktorunu dinle tatlim..
2 bebegimiz var teyzesii
geliyorlar yavas yavas

tamam hatunalr. benimde pek yazlık bişi yok zaten. bikaç tane 6-9 aylık varrr.
yıkayayım ozman mis gibi dursunlar dimi
elim değmişkennnn
hastanede fotoğraf çekmez olurmuyuz.
oyüzden ilk giyeceği zaten hastane çıkışımız o gayet süülü.
eve gelirken giyeceğimizde süslü olsunn.
2 tanede fazladan koyucam
onlarda güzel de çok süsülü değilllll
bir de hastaneden çıkarken.
altüst takım giyecek içine çıtçıtlı badi.
üzerine bi plar yelek giydiririm diyorum
onun üstünede battaniye ile sarılır dimi
mont faaln giyemez minicik bebek.
mont almıcamm yanımıza.

tabi farkettik yokluğunu.
kaçtır nerelerde acaba diye soruyoruz.maşallah bebeğine canımmmm
sağlıkla büyümeye devam etsin hanımefendi.
sancı faaln mı çıktı
pekmez iyi gelio diyoalr dene bence.
ama özletme kendini.

canım bende senin gb yazlıkları yıkamadım ama yıkıcam sanırım çok bişi yok zaten ...

hastaneye ayaklı tulumlar aldım 3 takım içiyle...
birde hastane çıkışımız var... onunla 4 takım oluyo....

isiscim 2 takım az değilmi.
ben ehr ihtimale karşı 4 takım koyucam
çünkü evimle hastane arası nerdeyse 1 saatten fazla
alıyım yanımda dursunn.

Son düzenleme:
ben bütünden ayaklı tulum almadım hiç hastane çantasına
koysammıki
hep altüstlü takım
ama altalrı ayaklı

isiscim 2 takım az değilmi.
ben ehr ihtimale karşı 4 takım koyucam
çünkü evimle hastane arası nerdeyse 1 saatten fazla
alıyım yanımda dursunn.

Canım ben normal düşündüğüm için ona göre ayarladım ama nolur bilmem tabi :)) Birde hastane ev arası 5 dakika o yüzden çokta koymadım.Lazım olursa alınır evden diye :)

koysammıki
hep altüstlü takım
ama altalrı ayaklı

farketmezki ayalı tulum yada alt üst... içine badi giyidiricez yada zıbın zaten...
ben badi tercih ettim içli dışlı takımlarım var...

Cucu kız kocaman olmuş oğlun maşallah...
Benim de yarın sabahtan randevum bakalım neler diyecek bize...

Kızlar hastane çıkışı ile ilgili sorum olacak...
Ben şimdi bu altlı üstü bir takım var ya ve 2 tane çıtçıtlı badi ve zıbın birde tulum hangisini koysam bilemedim...Tek kat altlı üstlüyü ve zıbını mı koysam ?
Ayrı bir takım daha yaptım da bu hastane çıkışı kalabalık bütün parçalarını mı koydunuz içine onu merak ettim ?

anladım hatunlarrrrrrrrrrrrrrr
ben de badi de koyucam zıbında
artık hemşire hangisini tercih ederse
ama badi tercih etsinki.
bezi tutsun dimi.

yok canım ben bütün parçalrını koymucam
altüst takımını, badisini,eldveni,şağkası, önlüğü ve battaniyesini koyucam galiba.

küçük kızı olan güvendiğim bir arkadaşım var normal doğum yaptı oda bana geldiğinde sağolsun onunla ayarladık hastaneye gidecek bebek kıyafetlerini.... bir gecelik bir pijamam sabahlığım var bir gecelik daha alınca yeterli dedi.

sanırım her ihtimale karşı da bitane kadife tulum alıcam yanımıza.
hava soğuk olucak büyük ihtimelle.

sagol teyzesi,kocaman olduk,yarin sendende iyi haberler alicaz insallahh
ben hastane cikisini öylece koydum,ama minik bi cantaya en üste koydum,direk öylece vericem hemsirelere..
diger tüm takimlardanda fazla fazla koydum..
ay alsaydim keske diyecegime aldim bile yanima..
minnaciklar zaten,yer tutmuyor ki,koy bence hepsinden birer ikiser

koysammıki
hep altüstlü takım
ama altalrı ayaklı

denizim göbegi yüzünden tüm tulumlar daha iyi demisti bi arkadas..ben hepsinden koydum..
senin hastane zaten uzakmis,yer tutmuyor tatlim bu minik seyler,koy bence hepsinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…