Cucu kız kocaman olmuş oğlun maşallah...
Benim de yarın sabahtan randevum bakalım neler diyecek bize...
Kızlar hastane çıkışı ile ilgili sorum olacak...
Ben şimdi bu altlı üstü bir takım var ya ve 2 tane çıtçıtlı badi ve zıbın birde tulum hangisini koysam bilemedim...Tek kat altlı üstlüyü ve zıbını mı koysam ?
Ayrı bir takım daha yaptım da bu hastane çıkışı kalabalık bütün parçalarını mı koydunuz içine onu merak ettim ?
yok canım ben bütün parçalrını koymucam
altüst takımını, badisini,eldveni,şağkası, önlüğü ve battaniyesini koyucam galiba.
merhaba kizlar nasilsiniz?
gecmise dönücem ama acliktan bayilicam,biseyler yemem gerek önce..
bebisi anlatayim kisaca teyzeleri...
tosunuma massallah diyin teyzelerii,2860 gram ve 48 cm olmus..
2 haftada bu büyümeyi beklemiyordum ama demekki yatmak ise yaramis :))
kücük bi bebek degil dedi doktor,sanirim dogumda epey bi zorlayacak bu sipacik beni :))
agrilarim normalmis,dayanamiyorsan paracetamol icip uyumaya calis,olmazsa terapiye gönderiyim dedi..
sancilarim cok hafif cikti ama onlari bebegin o anki hareketlerine bagladi..
baskada bir sorun yok cok sükür..
darisi herkesin basina...
dogumdan sonra yardim icin eve alacagim ebe adayimizla tanistim..kadin cok tatli...
orta yasli,olgun ve belliki coook bilgili bi hatun..
bu hafta baska bir ebeyle daha randevumuz var,arasindan secim yapicam cumaya kadar..
yarinda diyet uzmaninda randevum var..bu hafta yine kosturmakla gecicek...
Selam kızlar...
Uzun zamandır yoktum (farketmişsinizdir sanırım : )) ) bir süre daha olamıyacağım.Geçmişe dönemeyeceğim umarım herkes iyidir, doğuran yok di mi ? : ))
Bizde bugün doktora gittik herşey yolunda benim müzbin kansızlığım dışında, iğne kullanmama rağmen maalesef yine düşük.Kasılmalarım çok fazla olmaya başladı, doktor bol bol dinlenmemi kendimi yormamı söyledi.Bebeğim çok iyi 1850 gram hanımefendi : ) bana az geldi ama normalmiş.Boyu 41 cm .Yüzünü göstermedi ama uyuz : ) Neyse iyi olsunda az kaldı zaten bol bol bakışacağız : )
Kendinize çok iyi bakın kızlar, son haftalarımız hamileliğin tadını çıkarmaya bakın, kocalarınıza bol bol naz yapmayı unutmayın ama : )
Öpüyorum hepinizi
kızlar ben cıkıyourm cuma gunu sefe işeri teslim etmek için yine gelicem...hepinizi cok seviyoruz vede opuyoruz hakkınızı helal edin..facede ekli olan arkadaşlar beni habersiz bırakmayın...aklım sizde kalmasın.yeni topiklerin linkinide verdinizmi bilmiyourm kaçırmış olabilirm.doğanlar ve aysenin doğumunu anlattığı topikden bahsediyorum neresi oralar bilemiyourm.biriniz yazarsa sevinirim
canım ben takım olsun diye hepsini koydum zaten benim hastane çıkışım 8 parça fazladan parçamız yok hepsi gerekli olur diye düşündüm.
e zaten benim hastane çıkışım o kadarbi battaniye yok benimkinde onuda ayrı koyucam penye ve birde örme...
hastane çıkışımda
1 kolsuz çıtçıtlı
1 uzun kollu çıtçıtlı
1 uzun kollu patikli çıtçıtlı
şapka eldiven önlük
hırka ve patikli pantolon var.
ezocum faceden haberdar ederiz seni..kendine ve melegine cok iyi bak..güzel haberler ver bize arada..kızlar ben cıkıyourm cuma gunu sefe işeri teslim etmek için yine gelicem...hepinizi cok seviyoruz vede opuyoruz hakkınızı helal edin..facede ekli olan arkadaşlar beni habersiz bırakmayın...aklım sizde kalmasın.yeni topiklerin linkinide verdinizmi bilmiyourm kaçırmış olabilirm.doğanlar ve aysenin doğumunu anlattığı topikden bahsediyorum neresi oralar bilemiyourm.biriniz yazarsa sevinirim
canimm ben 2 türlü kasilma yasiyorum..ya kızlar hani diyosunuz ya kasılmam oluyo diye
nasıl oluyo
bebek bitafata topanıyomu gibi olup bi taraf sertleşiyosa o bende de oluyo
ama sancı girmiyo biyerelrime o olurken.
geçiyo bikaç saniye içinde.
Oyyy maşallah tosun olmuşşşHiç bişey olmaz cucum allah dağına göre kar verirmiş, doğurursun rahatlıkla inşallah
Carna cım sende güzel haberle gelmişsin, maşallah minik prensese, hem bi daha yeğenimize uyuz deme bakayım fena olur
Hadi selametle gidin, bizide habersiz bırakmayın emi
Yahu benimki kaç parça tam bilmiyorum
Bende hepsini sardım koydum ama annem hastanede açıp görünce kızacak banaSanırım tulumu çıkaracağım diğerleri lazım olan şeyler zaten...Kısa kollu çıtçıtlı , alt üst takım şapkası, eldiveni ayaklıkları koymayacağım çünkü ayaklı zati bir kat daha çorap önlük yok bende ince bez var...
Sagol canim,darisi sana insallah..Cucu Carna maşallah bebişlerinize, ne güzel haber aldınız geldiniz, benim kızımı görmeme daha çok var...
Artık okula gitmek işkence gibi geliyo, servisten indikten sonra yürüdüğüm 15 dk lık yol sanki kilometrelerce uzunmuş gibi, bazen diyorum bozdurayım iznimi, sonra bebeğime kıyamıyorum, onun yanında 1 hafta daha fazla kalmak varken niye bunu kullanmayayım dayan az kaldı diyorum. Son 2 hafta, inşallah pes etmem
canim yapma is falan,uzan biraz..aman dikkat tatlimmuuuff biraz iş yapım dedim sağ kasığım ağrımaya başladı
yattım geçmedi daha yemek koyucam yaaa
ben biraz daha uzanayım en iisi
görüşürüz kızlar giremem belki bi daha dinleneyim
su braxton hicks dedikleri olsa gerek diyorum ben..sağol cucum bilgilendirmen için.bende de sertleşme oluyo arasıra
belkide yalancı sancı ha.
ama hemen geçiyo
bazen günde bikaç kez oluyo
ama bebiş d etoplanıyo yada büyerini dayıyo oraya
anlıyorum
oraya elimi koyunca vuruyo
bakalım haftaya çarşamba yine randevum var
nstye bağlıcak sanırım
uamrım bişi çıkmaz
ayyy burcucum maşallahhh ya kocaman olmuş oğluşun...
benim kız ne alemde acaba...sen rahatladın darısı başıma
sağol cucum bilgilendirmen için.bende de sertleşme oluyo arasıra
belkide yalancı sancı ha.
ama hemen geçiyo
bazen günde bikaç kez oluyo
ama bebiş d etoplanıyo yada büyerini dayıyo oraya
anlıyorum
oraya elimi koyunca vuruyo
bakalım haftaya çarşamba yine randevum var
nstye bağlıcak sanırım
uamrım bişi çıkmaz
Cucu Carna maşallah bebişlerinize, ne güzel haber aldınız geldiniz, benim kızımı görmeme daha çok var...
Artık okula gitmek işkence gibi geliyo, servisten indikten sonra yürüdüğüm 15 dk lık yol sanki kilometrelerce uzunmuş gibi, bazen diyorum bozdurayım iznimi, sonra bebeğime kıyamıyorum, onun yanında 1 hafta daha fazla kalmak varken niye bunu kullanmayayım dayan az kaldı diyorum. Son 2 hafta, inşallah pes etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?