2010 Aralık Anneleri

İyi akşamlar kızlar...
Koca burunlu oğluşumla ben geldim Çok tatlı olmuş ya çıkması için sabırsızlanıyorum...
Nst ye bağlandım herşey çok güzel çıktı...Hiçbir sorun yok...
Oğlum 2570 kg olmuş 20 günde 800 gr almış sıpam...Ayın 15 inde tekrar gideceğim...
Bende 1 kg alarak 71 kg olmuşum çok sevindirik oldum....
Herşey yolundadır inşallah...Ve izine ayrıldım bu hafta 2 gün daha gideceğim doktor sağolsun 36 haftalık gösterdi ve raporumu aldım....

canım hiçbişey demedi geçen kontrlde normal olur bunlar demişti bugün bişey demedi ama gününde gelirse 3300 derken sanki gününde lafından erken bekliyormuş gibi anladım ama bişey demedi yani cnm

süperrrrrrrrr massallahhhh
ohh bu ay sevindirik olduk desene kilo konusunda
cook güzel haberlerle geldin,hep böyle devam etsin insallah canim benim

inşallah canım biraz daha zaman ihtiyacımız var sanırım

hepsi insallah geride kalacak..hayata birazcik daha erken baslayan bebekler inan daha güclü oluyorlar..Minik emirhanimizda cok cok güclü bi bebis,yakinda kocaman olcak insallah

süperrrrrrrrr massallahhhh
ohh bu ay sevindirik olduk desene kilo konusunda
cook güzel haberlerle geldin,hep böyle devam etsin insallah canim benim

Hiç sorma ya bebeğimin kilosunu öğrendik sonra benimkini ee 800 rg o almış gerisi de onun bana birşey olmamış
Ki ben bu ay yedim, içtim ayıptır söylemesi
İnşallah hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz ya...
Doktorum doğumdan çıkmıştı yeşil ameliyat elbisesi ile yorgun argın ama yine de çok ilgiliydi pipisini de oğlum ilk defa gösterdi bize anaannesi geldi onun şerefine

oyyy canim benim,nasilda büyüdüler yaa
massallah massallah
cati muayenesi,nst derken sona yaklastikk..:13:
Gerçekten, zaman ne kadar çabuk geçti.
Hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı

Sana da maşallah canım. Evet aynı anda ölçülecek sancılar.
Şu bayram benim de kafamı karıştırıyor.
Tam bayrama denk gelirse, doktorsuz kalırsak diye

Maşallah oğluna.
Benim oğlum da 1 ayda 850 gr almış.
Ama ben toplam 1.800 almışım 1 ayda.
Doktorum normal dedi.
Hadi hayırlısıı

Ohhh maaşallah kızlar tosuncuklara Allah nazarlardan saklasın

mavrulam maşallah canım... ne güzel kocaman olmuşşş....

özlemece canım en kısa zmanda kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle ve bebişinle toparlayacak minik kuzu merak etme...

ayşeduru biraz da olsa uykusunun düzene girmesine sevindim... nasıl bir güç kuvvettir ki geceleri ayakta geçiriyorsun annelik işte böyle demekki... ben uykuya çok düşkünüm ve merak ediyorum nasıl olacak die...

Sağolun kızlar ya...
Artık o kadar hızlı büyüyorlar ki ..12 gün sonra gittiğimde 3 olur herhalde ...
Neyse ben çıkıyorum evimi toparlayayım biraz kocam park yatağı kurdu yatak odasına dağıttı hep....Yarın görüşürüz hepinizi kocaman öptüm....

hehe,ayni seyi yasamisiz..
tamami bebege gitmis ki bu ay bende beslenmemde bi degisikli yapmadim..
hatta arada daha cok kacamaklarim oldu
oh oh cok sevindim valla.kirkbin kere massallah
hep bebisler alsin bundan sonra,biz böyle kalalim
ayy pipisinide gösterdi demekkk,doktorunun iyi olmasinada cok sevindimmm
bu sevinclerin darisi dogumlarimiza olsun insallah

kolay gelsin canım yatağınızda hayırlı olsun görüşürüz....

Ohh maşallah kızlar bebişlerinize kocaman olmuşlar yirim onları ben.

Duruyu da vereyim yanına :)

canım ya sen bilirsin benim 2 hafta önce 2tane 70lik sancım 2-3 tanede 34-40lık vardı ve bu haftada 3tane 75lik ve 40-45 arasıda 4tane falan vardı diğerleride 25-30lardaydı sence nasıl doktorum bişey demedi,bide panik yapmıyım diye pek öle bişey demezisenin nasıldı bu zamanki hallerin sence ne demek bu durum ??? birde gün içinde de hissediyorum sancılarımı yani diyelim 1-2 saatte 1 kere falan oluyor bazen 2-3 kere oluyor

Onun burnu kocaman olsa ne kadar olacak ki ilahi mavrulam nohut kadar anca vardır Maşallaah maşaaallaaahh gözün aydın.
Eee rapor alınca seni de mi unutucaz nasıl görüşeceğiz

canım hiçbişey demedi geçen kontrlde normal olur bunlar demişti bugün bişey demedi ama gününde gelirse 3300 derken sanki gününde lafından erken bekliyormuş gibi anladım ama bişey demedi yani cnm

Yok canım yaa, erken gelmez o zaman tatlı prenses zamanında gelir inşallah. Ben sadece merak ettim hissetmiyormusun diye ama hissediyormuşsun. Bide açılmana bakmıştır açılma yoksa bişey dememiştir herhalde doktorun

Ayy maşallah, bu ay bizde de ben 800 gram almışım, oğluşum bunun 600 gramını almıştı insan sevindirik oluyor:13: Ayrıca bizim terbiyesiz oğlumuz her gittiğimizde pipisini gösteriyor bu sefer ilk defa yüzünü görebildik

kizlar bende zaten geceleri uyuyamiyordum...esim gitti artik hic uyku yok bana (
3 gün burdayim artik biktirana kadar

ay ben gündüz geliyorum ama gece kociş olduğu için giremiyorum, trip atıyo bana Haftayada bizimki olmayacak sanırsam o zaman da geceleri ben beklerim artık

Annesi kızı hemen nere yolluyon bakim dur :))

Damadına gönderiyo hemen, nasıl yorulduysa artık

oyy maşşallah canım bebeğine

ayyy çok güzel bebişede sanada maaşallah
bende haftaya gidicem inş bende fazla almamışımdır
geçen ay hiç almamıştım

tabi yedin aklına geleni yağlı yağlı dimmiiiiiiiiiiii
yok sana şekerli,unlu, yağlı yiyeceklerrrrr.
az kaldı sabret kuzum.

ayyyyy sıra bizemi geldiii.
amamnnn ben bende olmuo demiyimmmmm şimdi
biraz şom ağızlıyımdır da söleemsi ayıp
hemen başıma gelir.

evett :13:
haftasi önde olanlar yasadi,sonra sirayla devami geldi..hep ayni devam etti böyle :)
Dogumdada ayni sirayi takip etsek ya demi

evetttttttttttt inaşşalllahhhhhhhhhh

ayyy bizde yaşıyacaz inşallah
düşündükçe heyeevcanlanıyorummmmmmm
filmelrde bile görünce eşimle parlak gözlerle birbirimize bakıyoruz
ben başlıyorum ağlamaya.

maşallahhhh canım kuzuna.
kocccaman olmuşşşşşşş
aynen böle devam tosuncukkkkkk dimi ama

canım bugün gördüm oğluşumu aynı biberonu bile almaya hali yok yavrumun beslenmye bi başlasa kilo alıcak ama zamana ihtiyacımız var

canım olucak herşy olucak
sağlıklı olsunda
dualrımız seninle.

maşallahhh canımmm senin tosuna da.
ohhh biz kilo almayıp da bebişelr alınca çok hoşumuza gidio dimmi
süperrrrrrrrrrrr
aynne böle devam etsinler de ısıralım totolarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…