Yaa senin şu sancılar normalmiymiş? Benim 35lerde 4-5 kere çıkmıştı ya ilk nts de doktorum ben bunu görsem bi kaç gün sonra yeniletirdim demişti:26: Senin 70 e falan vurduğunda hissetmiyormusun peki?
Ayy ne güzel yaa tatlı bebiş, bizde geçen eşimle gördük hastanede hemşirenin kucağında hemşire nasıl seviyordu minicik bişeydi, Allah ım bize de nasip et hayırlısıyla kucaklamayı
süperrrrrrrrr massallahhhhİyi akşamlar kızlar...
Koca burunlu oğluşumla ben geldimÇok tatlı olmuş ya çıkması için sabırsızlanıyorum...
Nst ye bağlandım herşey çok güzel çıktı...Hiçbir sorun yok...
Oğlum 2570 kg olmuş 20 günde 800 gr almış sıpam...Ayın 15 inde tekrar gideceğim...
Bende 1 kg alarak 71 kg olmuşum çok sevindirik oldum....
Herşey yolundadır inşallah...Ve izine ayrıldım bu hafta 2 gün daha gideceğim doktor sağolsun 36 haftalık gösterdi ve raporumu aldım....
inşallah canım biraz daha zaman ihtiyacımız var sanırım
süperrrrrrrrr massallahhhh
ohh bu ay sevindirik olduk desene kilo konusunda
cook güzel haberlerle geldin,hep böyle devam etsin insallah canim benim
Gerçekten, zaman ne kadar çabuk geçti.oyyy canim benim,nasilda büyüdüler yaa
massallah massallah
cati muayenesi,nst derken sona yaklastikk..:13:
maşallah canım oğlunaa benim doktorumda bugün 3300 olur dedi böle giderde gününde doğarsa dedi :))ben 2 kontroldür nst ye giriyorum cnm banada çatı muayenesini söledi diğer kontrolde bakıcak sanırım 36. hafta olucak tamda bayrama denk geliyo ondan 36küsurdeyken bakılcak aynı senin haftanla bir denk gelicek benimde işte,inşallah hayırlısıyla hepimiz sağ salim atlatalım
İyi akşamlar kızlar...
Koca burunlu oğluşumla ben geldimÇok tatlı olmuş ya çıkması için sabırsızlanıyorum...
Oğlum 2570 kg olmuş 20 günde 800 gr almış sıpam...Ayın 15 inde tekrar gideceğim...
Herşey yolundadır inşallah...Ve izine ayrıldım bu hafta 2 gün daha gideceğim doktor sağolsun 36 haftalık gösterdi ve raporumu aldım....
Merhaba canlar, ben geldimmm
Bugün doktora gittim.
Oğluşum 2.500 kg olmuş.
Maşallah paşama
Doktorumuz, bebiş zamanında gelirse 3,200 civarı doğra dedi.
Şu an her şey normal.Çok şükür.
10 gün sonra tekrar gideceğim, o zaman çatı muayenesi olacak.
Bir de NST'ye bağlayacaklar. Sancı var mı yok mu diye.
Hayırlısı bakalımmmm.
Heyecanlanmaya başladım
İyi akşamlar kızlar...
Hiç sorma ya bebeğimin kilosunu öğrendik sonra benimkini ee 800 rg o almış gerisi de onun bana birşey olmamış
Ki ben bu ay yedim, içtim ayıptır söylemesi
İnşallah hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz ya...
Doktorum doğumdan çıkmıştı yeşil ameliyat elbisesi ile yorgun argın ama yine de çok ilgiliydi pipisini de oğlum ilk defa gösterdi bize anaannesi geldi onun şerefine
Sağolun kızlar ya...
Artık o kadar hızlı büyüyorlar ki ..12 gün sonra gittiğimde 3 olur herhalde ...
Neyse ben çıkıyorum evimi toparlayayım biraz kocam park yatağı kurdu yatak odasına dağıttı hep....Yarın görüşürüz hepinizi kocaman öptüm....
Duruyu da vereyim yanına :)
Duruyu da vereyim yanına :)
İyi akşamlar kızlar...
canım hiçbişey demedi geçen kontrlde normal olur bunlar demişti bugün bişey demedi ama gününde gelirse 3300 derken sanki gününde lafından erken bekliyormuş gibi anladım ama bişey demedi yani cnm
Hiç sorma ya bebeğimin kilosunu öğrendik sonra benimkini ee 800 rg o almış gerisi de onun bana birşey olmamış
Ki ben bu ay yedim, içtim ayıptır söylemesi
İnşallah hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz ya...
Doktorum doğumdan çıkmıştı yeşil ameliyat elbisesi ile yorgun argın ama yine de çok ilgiliydi pipisini de oğlum ilk defa gösterdi bize anaannesi geldi onun şerefine
kizlar bende zaten geceleri uyuyamiyordum...esim gitti artik hic uyku yok bana(
3 gün burdayim artik biktirana kadar
Annesi kızı hemen nere yolluyon bakim dur :))
Bugün doktora gittim.
Oğluşum 2.500 kg olmuş.
Maşallah paşama
Hayırlısı bakalımmmm.
Heyecanlanmaya başladım
İyi akşamlar kızlar...
kızlarr naptınız bakalım ben sabah tahlil vermiştim sonuçlarını aldım geldim kolestrolüm 2 katına çıkmış aile hekimim saolsun bayaa kızdı moralimi bozdudiyet verdi yağ-şeker-tuz yok dedi :26: canımı sıktı...
sizler nasılsınız sinem ve burcu bebeklerini görmüş gözünüz aydın kızlar maşallah bebişlerinizedarısı bizlerin başına sinemcim maşallah senin kız iyi kilo almış
cibedemiroğlu sweethome kızlar çokk geçmiş olsun dikkat edin kendinize
kizlar ben en basindan bu yana bisey gözlemledim...
mesela simdi mide yanmasi ve kaburga agrisi ceken arkadaslarin yasadiklarini ben ve benim haftamdaki diger arkadaslarda ayni haftalarda yani 32-33 gibi yasadik,simdi 32-33 olanlara geldi sira...
ayni seyler ilk hareketlerini hissederken,ilk bel agrisi cekerken,yani herseyin ilkinde vardi ..
genelde böyle oldu...
demekki hamilelikte sipalar ve vücutlarimiz hemen hemen ayni haftalarda ayni reaksiyonlari gösteriyorlar,ne garip
evett :13:
haftasi önde olanlar yasadi,sonra sirayla devami geldi..hep ayni devam etti böyle :)
Dogumdada ayni sirayi takip etsek ya demi
kızlar bugün nst ye doğumhanenin yanındaki nst odalarında girdim doktorumda acele acele doğumhaneye giriyordu bende doğummu var dedim evet evet dedi gülerek 5dk geçmeden bebek ağlayışlarını duyduk ya yazık kızın annesi ve eşi nasıl sevindiler çok zor tuttum kendimi benim annemle babam başladı hemen ağlamaya zaten,ayy milletin mutluluğuna bile kendimizi tutamaz olduk,doktorumuz 5dk ya kadar önlüğünü giydi gitti odasına valla sonra ben nst de odada olduğum için göremedim ama eşim görmüş bebişi getirmişler 3.550 doğmuş o bile minicikti ya diyo bana ve annenin durumuda çok iyimiş hep gülüp duruyormuş valla çok kolay doğum yaptı bayan inşallah bizede böle kolay güzel doğumlar nasip eder allah
Bugün doktora gittim.
Oğluşum 2.500 kg olmuş.
Maşallah paşama
Hayırlısı bakalımmmm.
Heyecanlanmaya başladım
canım bugün gördüm oğluşumu aynı biberonu bile almaya hali yok yavrumun beslenmye bi başlasa kilo alıcak ama zamana ihtiyacımız var
İyi akşamlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?