2010 Aralık Anneleri

ayy pelincim sana daha yazcaktım bende unutmuşum ekliyim şimdi,canım hiç öle korkma zaten artık sık sık doktora gidiyoruz öle bi durum anlarsa zaten bişeyler önerir doktorun sen hiç aklına getirme öle şeylerii

Yaa o da nerden çıktı şimdi, daha önce de varmıydı kolestrol? Neyse çoğu bitti azı kaldı canım, şunun şurasında 1-2 ay daha dikkat edicez, sonra bebişleri kucağımıza alınca koşturmaktan yakarız kalorileri

Evet aynen benimde dikkatimi çekti, sanki öndekiler ayağını sürümüş gibi hepimizde aynı şeyler oluyor

insallah iyidir ikiside..ne zaman cikacaklardi hastaneden?
bu arada uzun zamandir gelmeyen arkadaslarda var,nerdeler acep

Carna geçen geldi, Names'e mesaj attım daha izne çıkmamış iyiymiş, izne çıkınca gelirim dedi, sonra Aynur(aselcik) izne çıktı, Ezo da izne çıktı. Itırekim ev taşıyordu en son.
Başka aklıma gelen yok şu anda, sen kimleri merak ettin:26:

kızlar bugün nst ye doğumhanenin yanındaki nst odalarında girdim doktorumda acele acele doğumhaneye giriyordu bende doğummu var dedim evet evet dedi gülerek 5dk geçmeden bebek ağlayışlarını duyduk ya yazık kızın annesi ve eşi nasıl sevindiler çok zor tuttum kendimi benim annemle babam başladı hemen ağlamaya zaten,ayy milletin mutluluğuna bile kendimizi tutamaz olduk,doktorumuz 5dk ya kadar önlüğünü giydi gitti odasına valla sonra ben nst de odada olduğum için göremedim ama eşim görmüş bebişi getirmişler 3.550 doğmuş o bile minicikti ya diyo bana ve annenin durumuda çok iyimiş hep gülüp duruyormuş valla çok kolay doğum yaptı bayan inşallah bizede böle kolay güzel doğumlar nasip eder allah

Son düzenleme:

Aselcik ve Ezo epey bi gelemezler sanirim
C&D vardi cigdem o epeydir yok...alttada görünmüyor..
dream83 vardi,göremedim epeydir..
muhasebeci vardi Duygu..
iyidirler insallahhh

Merhaba kızlar..
Açtım sayfayı yazıcam yazamıyorum.

aaa ayşe gelmiş hoşgeldin ayşe kuzucuk napıyo nasıl gidiyo annelik

Hoşbulduk canım,napsın kuzucuk şebekliği öğrendi :)) uyku düzene giriyor çok şükür dün gece 5 saat uyumuşuz :)

insallah iyidir ikiside..ne zaman cikacaklardi hastaneden?
bu arada uzun zamandir gelmeyen arkadaslarda var,nerdeler acep
oğlu emmeye başlayınca çıkacaklardı canım emme refleksinin gelişmesi lazımmış ama önce..allah sabır versin inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur yavrucak

valla bende sinir oldum aile hekimim çağırmıştı gittim... adam sen birden bire çok kilo almışsın dedi bazı tahliller istedi onun için tahlil sonuçlarıda malum diyet yapcam mecbur kızım iyi olsunda tek derdim bu olsun valla

Merhaba kızlar..

Hoşbulduk canım,napsın kuzucuk şebekliği öğrendi :)) uyku düzene giriyor çok şükür dün gece 5 saat uyumuşuz :)

ohh maşallah cnm bikaç güne tamamen düzelir ama işte sen aralarda da emzirdiğin için illaki uyanıcaksıın hep buarada cnm ilk zamanlarda aşılarımı testlerimi bişeyleri oluyor ya yapıldımı hiç daha varmı

Merhaba canlar, ben geldimmm
Bugün doktora gittim.
Oğluşum 2.500 kg olmuş.
Maşallah paşama
Doktorumuz, bebiş zamanında gelirse 3,200 civarı doğra dedi.
Şu an her şey normal.Çok şükür.
10 gün sonra tekrar gideceğim, o zaman çatı muayenesi olacak.
Bir de NST'ye bağlayacaklar. Sancı var mı yok mu diye.
Hayırlısı bakalımmmm.
Heyecanlanmaya başladım

Merhaba kızlar..

ay yerim ben onun totosunuuu
massallah,yakinda dahada düzelir,sende rahatlarsin...
tüyolari not al bizimle paylas arada olur mu aysecim,bir bilgi bir bilgidir

oyyy canim benim,nasilda büyüdüler yaa
massallah massallah
cati muayenesi,nst derken sona yaklastikk..:13:

Aselcik ve Ezo epey bi gelemezler sanirim
C&D vardi cigdem o epeydir yok...alttada görünmüyor..
dream83 vardi,göremedim epeydir..
muhasebeci vardi Duygu..
iyidirler insallahhh

Onları bilemiyorum valla, inşallah iyidirler dediğin gibi

Yaa senin şu sancılar normalmiymiş? Benim 35lerde 4-5 kere çıkmıştı ya ilk nts de doktorum ben bunu görsem bi kaç gün sonra yeniletirdim demişti:26: Senin 70 e falan vurduğunda hissetmiyormusun peki?

Ayy ne güzel yaa tatlı bebiş, bizde geçen eşimle gördük hastanede hemşirenin kucağında hemşire nasıl seviyordu minicik bişeydi, Allah ım bize de nasip et hayırlısıyla kucaklamayı

Merhaba kızlar..

Oyy maşallah, sevindim canım

Bugün herkes bebeğini görmeye gitti herhalde, maşallah yavruna gözün aydın

maşallah canım oğlunaa benim doktorumda bugün 3300 olur dedi böle giderde gününde doğarsa dedi :))ben 2 kontroldür nst ye giriyorum cnm banada çatı muayenesini söledi diğer kontrolde bakıcak sanırım 36. hafta olucak tamda bayrama denk geliyo ondan 36küsurdeyken bakılcak aynı senin haftanla bir denk gelicek benimde işte,inşallah hayırlısıyla hepimiz sağ salim atlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…