2010 Aralık Anneleri

kizlar bende zaten geceleri uyuyamiyordum...esim gitti artik hic uyku yok bana (
3 gün burdayim artik biktirana kadar

slm kızlarr,
ayyy bende de bir uyku bir uyku gece uyuyorum 11 de kalkıyorum sonea 3-4 arası bi de sekerleme yapıyorummmm hamileliğimin ilk günlerindeki gibi oldum hep uykum var,hep yorgunum niyeyse

kızlar demin eşimi aradım
-aşkım ben doguruyorum dedim,o da
-tamam aşkım doğurabilirsin dedi...koptuk sonra..güya korkutacaktımmm

hadi gözün aydın şekerim artıkevde dinlen bak ne güzel sabrettin bebişle birsürü vakit geçireceksin,oğlışa da maşallahhh,arttık bundan sonra daha da tombullaşacaklar
Merhaba kızlar..
Açtım sayfayı yazıcam yazamıyorum.

Hoşbulduk canım,napsın kuzucuk şebekliği öğrendi :)) uyku düzene giriyor çok şükür dün gece 5 saat uyumuşuz :)
aysecim nasıl gidiyor annelik?nasıl düzelttiniz duru nun uykusunu? özellikle bi şey yaptınız mı?aysecim ya ben bunu baska topıklerden bulmuştum duru ağlarsa felan deneyebilirsin,inşallah aglamazda,bu adam anne karnındaki sesleri dısarıdaki seslere birleştirip müzik yapmış,biz bizim yeğene denedik bi şey olmadı ama o biraz büyüktü,belki gece uykuya dalmasına yardımcı olur,burdan indiriyorsun...indiremezsen buzuki orhan kolik diye aratabilirsin netten..

http://**********.com/files/43476143/Buziki_Orhan_-_Bebeginiz_Aglamasin.mp3

Son düzenleme:

Allahim o gunleride gosterir insAllah simdilik sakasiyla yetiniyos

Son düzenleme:

Hımm haklısın canım. Ablam çok emermiş,ben şişko olmuşum sonradan. Evet bu özellikler geçebilir izin bizden :) Valla Burcu teyzesi vururda bu annesine yakında. Midem yanmasında ne olursa olsun diyorum artık..

Ama biliyo musun geçen gece rüyamda senin doğurduğunu okudum,sonra ben doğurmaya gittim. Doktor sezeryana alacaktı olmaz Cucu kızar dedim
Allahım,Allahımm :))

Amin amin canım benim...

Duruyu da vereyim yanına :)
heheh,hazir besikler falanda var,ver bakayim ben sende uyu azcik:))
idman oluyor sanirim bana bu uykusuz geceler,ama erken pes ettirecek

aksamlari bosver zaten sokul kocisinin yanina ne güzel..yakinda bebisler gelince ingaaa dedigi an kesintisiz film bile izleyemicez sanirim..

massallah canim,aman nazar degmesinnn...dogum yapsam bundan daha cok uyurum gibi geliyor..o kadar uykusuzum yani..
aman sen bari uyu

herkesin en sevdigin özelliklerini alsin minigin
ay yoook ,vuruncada cok fena..benim midem rahatladi,iniyor asagiya sanirim ama kaburgaya yedigim tekmeler hafiflesede bitmedi..
simdi sipanin yeri iyice daraldi,artik topugunu bi basiyor,disardan cok net görüyoruz patilerini..ama aci veriyor tabii :))bunu ögrendik teyzesi :)

canım hissediyorum ama hani bana çok acı veren bişey değil sadece damarım çekilmiş gibi bi his oluyo bian çok fena geriliyo kasılıyo falan ama mafeden bi durum değil yani,doktor 2 haftaki kontrolünde çatına bakarız dedi şimdi bakmadı cnm heralde gerek duymadı,sanırım normal bu sancılar her bünyede farklı seyrediyo ya hamilelik öle bişey sanırım
Ama biliyo musun geçen gece rüyamda senin doğurduğunu okudum,sonra ben doğurmaya gittim. Doktor sezeryana alacaktı olmaz Cucu kızar dedim
Allahım,Allahımm :))

Amin amin canım benim...
aaaa inanmıyorum nasıl bir bilinç altıdır o öle :))))) ayy valla ummadığımız biri çıkıvercek yine ama dur bakalım :))

mavrulam canım gözün aydıınnn..maşallah oğluşuna...

özlemece canım benim çabuk toparlar inşallah miniğimiz..allaha emanet olun..

kızlar ben de yarın görücem nasipse beyzamı..çok merak ediyorum kaç kilo oldu ne durumda saçları çıkmış mı

bugün bebişlerini gören anneler gözünüz aydın darısı bebişlerini görmek isteyenlerin başına..hep güzel haberler alalım inşallah...

ben d egidince bi soryım bakalım.
saçalrı varmı belli oluyomu diye doktora
ben göremedim. yok gibiydi.

ayyy bi bolero örüyorum kızıma sıkıntıdan.
yine büyük yapmışım yaaaa
bi elimin ayarı yok
ya tam küçük oluyo
ancak 1 ay giyer
yada büyük yapıyorum sonra giyebilecekkk
napiiiim.

teyzemiz yeğenine hediye almışşşşş
çok güzelllll diyo
bayılacaksınn diyo
acayip merk ettim
şimdi çarşambaya kadar beklemem gerek
doktor ziayretimiz sonrasında uğrıcaz.
bakalım neymişşş.

herkes uyumus sanirim..yalniz kaldim..zaten uyuyamiyordum simdi bikac saatlik uykumuda arar olucam...

DENIZIM canim ne kadar beceriklisin massallah sana..keske bende becerebilsemde yapsam biseyler..cok seviyorum örgü islerini,bikac defa atki yaptim sadece oda dümdüz biseydi,epey stres atiliyor yalniz:)
ayy teyzesi ne ciciler almistir kimbilir..paylasirsin bizimlede..kiz bebek cicileri daha bi süslü oluyor,onlara bakmayi daha cok seviyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…