kizlar bende zaten geceleri uyuyamiyordum...esim gitti artik hic uyku yok bana(
3 gün burdayim artik biktirana kadar
hadi gözün aydın şekerim artıkevde dinlen bak ne güzel sabrettin bebişle birsürü vakit geçireceksin,oğlışa da maşallahhh,arttık bundan sonra daha da tombullaşacaklarİyi akşamlar kızlar...
Koca burunlu oğluşumla ben geldimÇok tatlı olmuş ya çıkması için sabırsızlanıyorum...
Nst ye bağlandım herşey çok güzel çıktı...Hiçbir sorun yok...
Oğlum 2570 kg olmuş 20 günde 800 gr almış sıpam...Ayın 15 inde tekrar gideceğim...
Bende 1 kg alarak 71 kg olmuşum çok sevindirik oldum....
Herşey yolundadır inşallah...Ve izine ayrıldım bu hafta 2 gün daha gideceğim doktor sağolsun 36 haftalık gösterdi ve raporumu aldım....
aysecim nasıl gidiyor annelik?nasıl düzelttiniz duru nun uykusunu? özellikle bi şey yaptınız mı?aysecim ya ben bunu baska topıklerden bulmuştum duru ağlarsa felan deneyebilirsin,inşallah aglamazda,bu adam anne karnındaki sesleri dısarıdaki seslere birleştirip müzik yapmış,biz bizim yeğene denedik bi şey olmadı ama o biraz büyüktü,belki gece uykuya dalmasına yardımcı olur,burdan indiriyorsun...indiremezsen buzuki orhan kolik diye aratabilirsin netten..Merhaba kızlar..
Açtım sayfayı yazıcam yazamıyorum.
Hoşbulduk canım,napsın kuzucuk şebekliği öğrendi :)) uyku düzene giriyor çok şükür dün gece 5 saat uyumuşuz :)
slm kızlarr,
ayyy bende de bir uyku bir uyku gece uyuyorum 11 de kalkıyorum sonea 3-4 arası bi de sekerleme yapıyorummmm hamileliğimin ilk günlerindeki gibi oldum hep uykum var,hep yorgunum niyeyse
kızlar demin eşimi aradım
-aşkım ben doguruyorum dedim,o da
-tamam aşkım doğurabilirsin dedi...koptuk sonra..güya korkutacaktımmm
Allahim o gunleride gosterir insAllah simdilik sakasiyla yetiniyos
canim iyi düsün iyi olsun bosver..hem massallah sizde güclü bebislermissiniz..genetikle gececekse o özellik gecsin insallah
bence sen gününden en fazla 10 gün erken dogum yapacaksin,icime dogduuu
yerim ben Poyraz pasamizi..itmesi vurmasinin yaninda iyi,yakinda gece uyandirir seni bu yaramaz
oyyy cok seker oldular yaa
ayy pelincim sana daha yazcaktım bende unutmuşum ekliyim şimdi,canım hiç öle korkma zaten artık sık sık doktora gidiyoruz öle bi durum anlarsa zaten bişeyler önerir doktorun sen hiç aklına getirme öle şeylerii
kızlar bugün nst ye doğumhanenin yanındaki nst odalarında girdim doktorumda acele acele doğumhaneye giriyordu bende doğummu var dedim evet evet dedi gülerek 5dk geçmeden bebek ağlayışlarını duyduk ya yazık kızın annesi ve eşi nasıl sevindiler çok zor tuttum kendimi benim annemle babam başladı hemen ağlamaya zaten,ayy milletin mutluluğuna bile kendimizi tutamaz olduk,doktorumuz 5dk ya kadar önlüğünü giydi gitti odasına valla sonra ben nst de odada olduğum için göremedim ama eşim görmüş bebişi getirmişler 3.550 doğmuş o bile minicikti ya diyo bana ve annenin durumuda çok iyimiş hep gülüp duruyormuş valla çok kolay doğum yaptı bayan inşallah bizede böle kolay güzel doğumlar nasip eder allah
heheh,hazir besikler falanda var,ver bakayim ben sende uyu azcik:))Duruyu da vereyim yanına :)
aksamlari bosver zaten sokul kocisinin yanina ne güzel..yakinda bebisler gelince ingaaa dedigi an kesintisiz film bile izleyemicez sanirim..Onun burnu kocaman olsa ne kadar olacak ki ilahi mavrulam nohut kadar anca vardırMaşallaah maşaaallaaahh gözün aydın.
Eee rapor alınca seni de mi unutucaz nasıl görüşeceğiz
Yok canım yaa, erken gelmez o zaman tatlı prenses zamanında gelir inşallah. Ben sadece merak ettim hissetmiyormusun diye ama hissediyormuşsun. Bide açılmana bakmıştır açılma yoksa bişey dememiştir herhalde doktorun
Ayy maşallah, bu ay bizde de ben 800 gram almışım, oğluşum bunun 600 gramını almıştı insan sevindirik oluyor:13: Ayrıca bizim terbiyesiz oğlumuz her gittiğimizde pipisini gösteriyor bu sefer ilk defa yüzünü görebildik
ay ben gündüz geliyorum ama gece kociş olduğu için giremiyorum, trip atıyo banaHaftayada bizimki olmayacak sanırsam o zaman da geceleri ben beklerim artık
Damadına gönderiyo hemen, nasıl yorulduysa artık
massallah canim,aman nazar degmesinnn...dogum yapsam bundan daha cok uyurum gibi geliyor..o kadar uykusuzum yani..slm kızlarr,
ayyy bende de bir uyku bir uyku gece uyuyorum 11 de kalkıyorum sonea 3-4 arası bi de sekerleme yapıyorummmm hamileliğimin ilk günlerindeki gibi oldum hep uykum var,hep yorgunum niyeyse
kızlar demin eşimi aradım
-aşkım ben doguruyorum dedim,o da
-tamam aşkım doğurabilirsin dedi...koptuk sonra..güya korkutacaktımmm
Hımm haklısın canım. Ablam çok emermiş,ben şişko olmuşum sonradan. Evet bu özellikler geçebilir izin bizden :) Valla Burcu teyzesi vururda bu annesine yakında. Midem yanmasında ne olursa olsun diyorum artık..
Ama biliyo musun geçen gece rüyamda senin doğurduğunu okudum,sonra ben doğurmaya gittim. Doktor sezeryana alacaktı olmaz Cucu kızar dedim
Allahım,Allahımm :))
Amin amin canım benim...
canım hissediyorum ama hani bana çok acı veren bişey değil sadece damarım çekilmiş gibi bi his oluyo bian çok fena geriliyo kasılıyo falan ama mafeden bi durum değil yani,doktor 2 haftaki kontrolünde çatına bakarız dedi şimdi bakmadı cnm heralde gerek duymadı,sanırım normal bu sancılar her bünyede farklı seyrediyo ya hamilelik öle bişey sanırımYok canım yaa, erken gelmez o zaman tatlı prenses zamanında gelir inşallah. Ben sadece merak ettim hissetmiyormusun diye ama hissediyormuşsun. Bide açılmana bakmıştır açılma yoksa bişey dememiştir herhalde doktorun
aaaa inanmıyorum nasıl bir bilinç altıdır o öle :))))) ayy valla ummadığımız biri çıkıvercek yine ama dur bakalım :))Ama biliyo musun geçen gece rüyamda senin doğurduğunu okudum,sonra ben doğurmaya gittim. Doktor sezeryana alacaktı olmaz Cucu kızar dedim
Allahım,Allahımm :))
Amin amin canım benim...
seninle haftamiz ayni sanirim dogum 6 aralik mi canim
ewet ayıyız canım,yani beklenen tarih oydu fakat doktorumkasım 15den sonra bekle demişti,aslına bakarsam benim hemen doğurasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?