ne gzüel işte tatlım.
kıymet bilen sana değer veren bi işverenin var
bu çok önemli bişey.
kendini işine varmek, elinden gelenin de daha fazlasını yapmak adına çok motive edici.
herkes mutlu olurdu bence. şanslısın ttalımmm.ç
hadi bakalımmmm gör bıdığını.
Kesinlikle çok şanslıyım cnm :))
güzel haberlerler gel tatlım....
hayırlı haberlerle gel inşaALLAH canım.
burxkan sağlıkla git gel canım güzel haberlerini bekliyoruz...
Saolun kızlar iyi dileklerinizle gidip geldik şükür :)
merhaba kizlar nasilsiniz?
gecmise dönücem ama acliktan bayilicam,biseyler yemem gerek önce..
bebisi anlatayim kisaca teyzeleri...
tosunuma massallah diyin teyzelerii,2860 gram ve 48 cm olmus..
2 haftada bu büyümeyi beklemiyordum ama demekki yatmak ise yaramis :))
kücük bi bebek degil dedi doktor,sanirim dogumda epey bi zorlayacak bu sipacik beni :))
agrilarim normalmis,dayanamiyorsan paracetamol icip uyumaya calis,olmazsa terapiye gönderiyim dedi..
sancilarim cok hafif cikti ama onlari bebegin o anki hareketlerine bagladi..
baskada bir sorun yok cok sükür..
darisi herkesin basina...
dogumdan sonra yardim icin eve alacagim ebe adayimizla tanistim..kadin cok tatli...
orta yasli,olgun ve belliki coook bilgili bi hatun..
bu hafta baska bir ebeyle daha randevumuz var,arasindan secim yapicam cumaya kadar..
yarinda diyet uzmaninda randevum var..bu hafta yine kosturmakla gecicek...
Oy oy oy amanın maşallah tosuna aman da aman yerim ben onun baldırlarını :))
eferim müdürüne,iyi elemani biliyormus demekkii,az bile demis bizim arkadasimiza
sende cook güzel haberlerle gel adasimmm
Ayyy şımardım valla :))
Saol cnm dualarınız işe yarıyo hep güzel haberlerle geliriz inşallah
Bu arada kızlar Kasım annelerinde doğum hikayesini okuduğumuz anne varya.. o hani topiğe gelip ''aa daha doğuranınız yok mu?'' diyen anne.. :)
Aaaa bak sen nazarcı hatun :))
kızlar herkeze günaydın güzel sabahlar. dün doktora gittik ellerimin şişmesini ayklarımın şişmesini söyledim idrar testiyle hemn çıktı neolduğu çok az miktarda protein bulundu albüm tehlikesi olabilir dedi tuz 0 olcak artık dedi tuzu kestim kızlar hergün tansiyonumu ölçuoruz artık evde ve yazıcam çocuğumun hareketlerinde yavaşlılık çok fark edilirse hemen doktoruma başvurucakmışım canım sıkılıdı kızlar kızımın başı hala aşşağıda hiç yer değiştirmemeiş doktorum dedki bide kızının yeri çok dar annesi dedi karnım çok sivri benim yeri yok dio ve sürekli yatıp dinlenmem lazımmış sizce anormal bişilermi var canım çok sıkkın kızlar bebeğimi sağ salim kucağımıza alalım hepbreaber eşimin benden bişileri sakladığını hissediorum erken doğum gibi bana dio akşam gece ben işe gitttikten sonra telf yanında olsun hep dio sizce anlattıklarım bebeğimin tehlikde olduğunumu gösterioo
Gebeliğin son 3 ayında yüksek kan basıncı (Hipertansiyon),idrarda protein ve ödem görülmesi gebelik zehirlenmesinin belirtileridir. Küçük tansiyon 8,5,büyük tansiyon 16-18 olanlarda yüz, göz, el, ayak, parmak ve karında şişme, vulvada şişme olan gebelerde toksemi başlamış demektir. Hemen hastanede kontrol altına alınmalıdır. Vücudunda fazla şişlikler görülen, tansiyonu yüksek bulunan ve idrarında albümin
cinsi protein bulunan gebelere pre eklemsi teşhisi konulur. Pre eklemsi krizi sonucu anne ve bebek ölümleri olabilir. Hastanede gerekli tıbbi tedavi uygulanır. Gebelik zehirlenmesinden korunmak için gebelere tuzsuz yemeleri istirahat etmeleri ve bol sıvı almaları önerilir. Doktor kontrolünde tansiyon düşürücü ilaçlar almalıdırlar.(Kaynak :
MEGEP)
kızlar bunlar hep beni anlatıo çok cnım sıkkın dualrınıızı esirgemyin benden korkyurum çokkk allahtan tansiyonum düşük ne zor anne olmak allahım
Canım seni çok iyi anlıyorum ama korkuların yersiz kendini boşuna üzme lütfen kafana ne kadar kötü şeyi takarsan onu çağırmış olursun. İyi şeyler düşün farklı şeylerle meigul ol bol su tüket yemene içmene çok dikkat et Canım dualarımdasın fıstıkım benim
kızlar merhaba gecmısı okumadan dalıyormmm.. dun yın bır korku yasadımkı anlatamam. ogleden sonra ısyerındeyken boyle ıcımden bısıler aktı sankı allah dedım nluoz wc ye gıttım camasırım ıslanmıstı. sonra aradan zaman gectı 2. kez oldu gen wc ye gıttım bu sefr kotum da ıslnmıs doktrmu aradım oda amelıyataymıs. sonra ulastı hemen gel dedı. gıttım ultrasondan baktı suyun fena degıl dedı. vagınal baktı. test yaptı. bu arada sanıım catı muayenesıde yaptı. elını sokt resmennn....
nts ye gırdım gene . sonuca geleyım testte 2. cızgı cok sılık cıktı . yanı bu suyun amnıyo sıvısı olup olmadıgına bakıolar. net cıksaydı 2. cızgı hastnye yatıcakmısım vebegım ıcın akcıgr glıstırıcı ıgne kımbılır dogum bekıde sonrada dogurtutrlardı. ayy allah korusun...gecen kontrolde bende enfeksıyon cıkmıstı ve fıtıl vermıstı bunun yanına bıde ılac yazdı sımdı antıbıyotık. enfeksıyon tetıkleyebılıomus .sıd evde yatıyorum 2. gun once calısabılır raporumu vermıtım sanırım ıne ayrlcam bende bu gıdsle heppınıı opuyorummm..duaedınnn
Aman diyim sana sık dişini bacım erken daha doğuma bekleyin bekleyebildiğiniz kadar
SELAM KIZLAR NASILSINIZ
benim bebişimi çok hıçkırık tutuyo neden olabilir acaba
fikri olan varmı
ooo hemde ne hışkırık nasıl tutmaz ama kötü birşey değil iyiye işaretmiş :)
Küçükprens bu konuyla ilgili alıntıyı paylaşmış zaten :))
oyy maaşallah bebeğine canım
o kum dökmeyi hiç sorma bende de devam
aynen benimde alt kısımda kasılma batma gibi oluyo hele gece
dönemiyorum allahım yardım etsin hepimize
Saol cnm benim
Amin ya Allahım hepimizin yardımcısı olsun :)
Ohhh maşallah maşallah, hep böyle güzel haberler alalım :13: Başta miyomlar bizi korkutmuştu ama şimdi oğluşun miyomları korkutuyor, afferim ona annesi
Evvveet anasını üzeni o üzüyor :))
burxkan Maşallah bebeğine bende yarın yeni doktorumla tanışacağım bakalım ne diyecek ultrasona bakarmı bilmiyorum belki sezeryan için gün verebilir
Kızlar sizdede oluyormu ben yürürken filan hep aşağıya doğrı baskı hissi oluyor çok rahat yürüyemiyorum bebekmi sıkıştırıyor anlamıyorum
Saol cnm benim.
Hadi hayırlısı olsun umarım yeni DR kafana yatar
Ya batmaları sorma fena benimkilerde doktorum ilaç yazdı zaten batmalar için
gözün aydın canım maşallah oğluna
boyu baya uzamış kilosuda süper sevindim... bende cumartesi gidicem...
ay benimkide midemi kaburgalarımı ağrıtıyo henüz aşağıya inmedi seninki indi ondan olabilir az kaldı dayanıcaz...
Saol cnm. Ayyy bende Dr2a dedim kaburgalarıma çok tekme atıyor diye
oooo dedi bunlar daha ne ki daha sertleşecek dedi
ama olsun kuvvettli bir oğluşum olcak :)
cibedemiroğlu,seyracım inşallah herşey yolunda gider dualrım sizinle
burxkancım maşallah miniğine bende bugün doğumu konuştum birazcık normal doğum engelin yok boyun kilon ve kemik yapın müsait bi aksilik çıkmazsa norml yaparız dedi,2 hafta sonraki kontrolümde gerekirse çatı muayenenide yaparız dedi,bugün okdar mutlu mutlu çıktımki odasından inşallah hep sonuna kadar böyle gider,benim bebişmde 46cm çıktı buarada :))
Saol cnm
maaşallah bebeğine
Hadi hayırlısı artık doğum nasıl olursa olsun inan tek kucağımıza sağ sağlim alalımda :))
maşallah maşallah oğluna. inşallah böle devam ederde sağlıklı sıhatli sorunsuz bi doğumun olur. kum olayı bendede var. ama artık dert etmiyorum alıştım onunla yaşamaya
Saol şeker inşallah sorunsuz atlatırız.
canım gözünaydınnnnnnn.
maşalllahhhhh oğluşuna. kocamannnn olmuşşşşşşş.
herşeyin younda olmasına çok sevindim tatlımmmmm
bebişler nasıl büyüyoalr ya
zamnında 100 grlaı konuşuyoduk.
Saol cnm Ayyy dimi ya 100 gr ları konuşurken şimdi küsüratlarını yazmıyoruz ya
ay yerim ben senin uzun boylu yakisikli oglunu
massallah boyu kilosu cok iyi..hep böyle güzel haberler alalim insallah..
oh dogum haberinde cok iyi geldi simdi :) iltihapta insallah bir an önce gecer gider canim .cok sevindimm cok sükürrrr
Ye teyzesi ye bende seninkinin baldırını bacağını totosunu yicem ona göre :))
İltihap kum vız gelir tırız gider artık bana bebeklerimiz sağlıklıya gerisi hiç önemli değil
iltihap kum her hamilenin yaşadığı şey artık sorun olarak bile görülmüyor
sporstar, burxkan sizin de gözleriniz aydın kızlar, ne güzel büyümüş kuzularınız. Acep benim kızım ne alemlerde
Saol cnm umarım sen de güzel haberlerle gelirsin
kızlarr naptınız bakalım ben sabah tahlil vermiştim sonuçlarını aldım geldim kolestrolüm 2 katına çıkmış aile hekimim saolsun bayaa kızdı moralimi bozdu
diyet verdi yağ-şeker-tuz yok dedi :26: canımı sıktı...
sizler nasılsınız sinem ve burcu bebeklerini görmüş gözünüz aydın kızlar maşallah bebişlerinize
darısı bizlerin başına
sinemcim maşallah senin kız iyi kilo almış
Canım aman dikkat et yediğine içtiğine