2010 Aralık Anneleri

ay canım benim yazmışsın ama nasıl okuyosam artık neyse sıkma canını altı üstü 3 gün ya benimki gibi gidip 1 ay sonra gelseydi napcaktın bak bunuda düşün moralin düzelsin

ay vallahi aklima geldiniz aglamayi zirlamayi kestim
alistim bende ama her defasinda böyleyim maalesef..simdi birde hamilelikle beraber oooo aman dokunmayin bana :)
Allah kimseyi evinden yuvasindan esinden ayirmasin...

canimm massallah melegine,ne kadar güzel büyümüss
ohh iyi yapmissin valla,dinlen bol bol..ceviz findik falanda yemeni tavsiye ederim fistik :))
hep böyle güzel haberlerle gel insallah

ay yerim ben senin uzun boylu yakisikli oglunu
massallah boyu kilosu cok iyi..hep böyle güzel haberler alalim insallah..
oh dogum haberinde cok iyi geldi simdi :) iltihapta insallah bir an önce gecer gider canim .cok sevindimm cok sükürrrr

umarım çıkmaz epilepsi rahatsızlığım olduğu için normal doğum sırasında bi nöbet geçirebileceğimi söyleyip korkuttu bi kaç doktor. doğum dr da böle bişiyi göze alamayız nörologun ile bağlantı halinde olmalıyız dedi. o yüzden tırsıyorum hatta bi tanesi abartıp (ki bu abartı lafını nörolog dedi) anneyi kaybedebiliriz bile dedi. anlıcanız ilaç kullanıyorum ve ilacında bebeğimde bi eksiklik yaratmasından korkuyorum. şuan bişiy yok gibi ama işte garantiside yok

cibedemiroğlu sweethome geçmiş olsun kızlar, nazar var üzerimizde heralde, yada normal mi acaba son haftalarda böyle problemlerin olması. Sağlıklı sıhatli bi alsaydık yavru kuşlarımızı kucaklarımıza.... :26:
sporstar, burxkan sizin de gözleriniz aydın kızlar, ne güzel büyümüş kuzularınız. Acep benim kızım ne alemlerde

kizlar bende gittim beslenme uzmanina..
iyi gidiyormusum..cizelgeme raporunu yazdi.
HbA1c icin yine kan verdim..
böyle devam yani..

sağol canım benim amin hepimiz sağlıklı kucağımıza alsaydık bişi istemııorum gerçekten anacığımın kıymetini 1000 kat daha anlıorum anne olmak böyle bişimiş yawrularımız korusun rabbim

Kızlarrrr herkese merhaba.
Sporstarım maşallah minik Masal'a. Sola yatmak,dinlenmek,iyi beslenmek işe yaradı demek ki. Hemen öyle moral bozmamak gerekiyormuş. Keşke Aynur'da okusaydı bunları onun da morali yerine gelirdi.
Cibaldemiroğlu canım hemen panik yapma lütfen. Hepimiz kontrol altındayız çok şükür ki. Artık bebişlerimiz büyüdü,kiloları gayet iyi. Doktoruna güven tatlım

Kızlar ablam 2.250 ben ise 2.750 gr. ve 8 ay 10 günlük doğmuşuz.Çok şükür küvez olayı falan olmamış. Umarım bu erken doğum olayı genetik değildir. Eğer öyle ise bu günlerde doğurabilirim.
Bu arada mide yanması had safhada,Poyraz bey kaburgalarımı itip duruyor. Bunların dışında herşey yolunda çok şükür.

Öptüm herkesleri...

kızlarr naptınız bakalım ben sabah tahlil vermiştim sonuçlarını aldım geldim kolestrolüm 2 katına çıkmış aile hekimim saolsun bayaa kızdı moralimi bozdu diyet verdi yağ-şeker-tuz yok dedi :26: canımı sıktı...

sizler nasılsınız sinem ve burcu bebeklerini görmüş gözünüz aydın kızlar maşallah bebişlerinize darısı bizlerin başına sinemcim maşallah senin kız iyi kilo almış

cibedemiroğlu sweethome kızlar çokk geçmiş olsun dikkat edin kendinize

Mide yanması ve kaburga ağrısı aynı durumdayız ...

bende 10 aylık doğmuşum 9 ay 10 gün değil üstüne birde 20 gün gecikmişim oğlum bana benzerse yandık

kız dur sakın doğurayım deme hee mide yanması benide perişan ediyo canım süt içiyorum sütde çok gaz yapıyo napcamı şaşırdım yanii:26:

kızlar benim bebeğim sanırım aşağı indi biraz daha
çünkü midemdeki yanmalar ve kaburgamdaki baskı azaldı
zaten göbeğimde aşağıda gibi duruo
acaba yerleşiio mu bebğim:18:

Slm kızlar.Geçmişe bakmadım ama mide yanmasından bahsetmişsiniz.Son gittiğimde dr.um yutma hapı verdi bana.Aç karnına içiyorum ve 2 gün hiç midem yanmıyo.Çok sevdim ben bu ilacı,ne yersem yiyim yanma olmuyo çok şüür.Adı Pulcet aklınızda bulunsun..Dr.unuza danışın isterseniz..

kızlar benim bebeğim sanırım aşağı indi biraz daha
çünkü midemdeki yanmalar ve kaburgamdaki baskı azaldı
zaten göbeğimde aşağıda gibi duruo
acaba yerleşiio mu bebğim:18:

ay benimkide azıcık inse rahatlasam fena ağrı yapıyo özellikle öğleden sonra feciii dinlenmek gerekiyo ama 7iş günü daha çalışıcam 12 sinde izinliyim... bayramdan sonra çalışmicam... zaten 21 i bitiyo bayram tam bir ayım kalmış oluyo.

Kesinlikle çok şanslıyım cnm :))
güzel haberlerler gel tatlım....
hayırlı haberlerle gel inşaALLAH canım.
burxkan sağlıkla git gel canım güzel haberlerini bekliyoruz...
Saolun kızlar iyi dileklerinizle gidip geldik şükür :)
Oy oy oy amanın maşallah tosuna aman da aman yerim ben onun baldırlarını :))

eferim müdürüne,iyi elemani biliyormus demekkii,az bile demis bizim arkadasimiza
sende cook güzel haberlerle gel adasimmm
Ayyy şımardım valla :))
Saol cnm dualarınız işe yarıyo hep güzel haberlerle geliriz inşallah

Bu arada kızlar Kasım annelerinde doğum hikayesini okuduğumuz anne varya.. o hani topiğe gelip ''aa daha doğuranınız yok mu?'' diyen anne.. :)
Aaaa bak sen nazarcı hatun :))

Canım seni çok iyi anlıyorum ama korkuların yersiz kendini boşuna üzme lütfen kafana ne kadar kötü şeyi takarsan onu çağırmış olursun. İyi şeyler düşün farklı şeylerle meigul ol bol su tüket yemene içmene çok dikkat et Canım dualarımdasın fıstıkım benim

Aman diyim sana sık dişini bacım erken daha doğuma bekleyin bekleyebildiğiniz kadar

SELAM KIZLAR NASILSINIZ
benim bebişimi çok hıçkırık tutuyo neden olabilir acaba
fikri olan varmı
ooo hemde ne hışkırık nasıl tutmaz ama kötü birşey değil iyiye işaretmiş :)
Küçükprens bu konuyla ilgili alıntıyı paylaşmış zaten :))

oyy maaşallah bebeğine canım
o kum dökmeyi hiç sorma bende de devam
aynen benimde alt kısımda kasılma batma gibi oluyo hele gece
dönemiyorum allahım yardım etsin hepimize

Saol cnm benim
Amin ya Allahım hepimizin yardımcısı olsun :)

Ohhh maşallah maşallah, hep böyle güzel haberler alalım :13: Başta miyomlar bizi korkutmuştu ama şimdi oğluşun miyomları korkutuyor, afferim ona annesi
Evvveet anasını üzeni o üzüyor :))
Saol cnm benim.
Hadi hayırlısı olsun umarım yeni DR kafana yatar
Ya batmaları sorma fena benimkilerde doktorum ilaç yazdı zaten batmalar için

Saol cnm. Ayyy bende Dr2a dedim kaburgalarıma çok tekme atıyor diye
oooo dedi bunlar daha ne ki daha sertleşecek dedi
ama olsun kuvvettli bir oğluşum olcak :)

Saol cnm
maaşallah bebeğine
Hadi hayırlısı artık doğum nasıl olursa olsun inan tek kucağımıza sağ sağlim alalımda :))

maşallah maşallah oğluna. inşallah böle devam ederde sağlıklı sıhatli sorunsuz bi doğumun olur. kum olayı bendede var. ama artık dert etmiyorum alıştım onunla yaşamaya
Saol şeker inşallah sorunsuz atlatırız.

Saol cnm Ayyy dimi ya 100 gr ları konuşurken şimdi küsüratlarını yazmıyoruz ya

Ye teyzesi ye bende seninkinin baldırını bacağını totosunu yicem ona göre :))
İltihap kum vız gelir tırız gider artık bana bebeklerimiz sağlıklıya gerisi hiç önemli değil
iltihap kum her hamilenin yaşadığı şey artık sorun olarak bile görülmüyor

sporstar, burxkan sizin de gözleriniz aydın kızlar, ne güzel büyümüş kuzularınız. Acep benim kızım ne alemlerde

Saol cnm umarım sen de güzel haberlerle gelirsin

Canım aman dikkat et yediğine içtiğine

kizlar ben en basindan bu yana bisey gözlemledim...
mesela simdi mide yanmasi ve kaburga agrisi ceken arkadaslarin yasadiklarini ben ve benim haftamdaki diger arkadaslarda ayni haftalarda yani 32-33 gibi yasadik,simdi 32-33 olanlara geldi sira...
ayni seyler ilk hareketlerini hissederken,ilk bel agrisi cekerken,yani herseyin ilkinde vardi ..
genelde böyle oldu...
demekki hamilelikte sipalar ve vücutlarimiz hemen hemen ayni haftalarda ayni reaksiyonlari gösteriyorlar,ne garip

canim iyi düsün iyi olsun bosver..hem massallah sizde güclü bebislermissiniz..genetikle gececekse o özellik gecsin insallah
bence sen gününden en fazla 10 gün erken dogum yapacaksin,icime dogduuu
yerim ben Poyraz pasamizi..itmesi vurmasinin yaninda iyi,yakinda gece uyandirir seni bu yaramaz
oyyy cok seker oldular yaa

teşekkür ederim cnm ya valla benidemutlu etti bugün,canım ya üzüldüm şlimdi kolestrol nerden çıktı şimdiartık birazcık sıkcan canım az kaldı
canimm massallah melegine,ne kadar güzel büyümüss
ohh iyi yapmissin valla,dinlen bol bol..ceviz findik falanda yemeni tavsiye ederim fistik :))
hep böyle güzel haberlerle gel insallah

teşekkür ederim canım saol,toparladı valla,valla cevizleri başından beri hep yiyorum bakalım hepsi bir bütün olunca fayda etti heralde,inşallah hepimiz sonuna kadar güzel haberlerle geliriz
teşekkür ederiz canım çok saol inşallah senin kızda kocaman olmuştur
teşekkür ederiz pelin teyzesi,valla hepsi birarada olunca işe yaradı sanırım inşallah sonuna kadar böle gider,evet ya aynurcumada derdim sende böle böle dene bakalım belki onda da işe yarardı ama mutlaka genetik olarakta bebiş anne babay çekiyo yani aynurda cıtı pıtı bi kız,ee bebişide ona çekmiş demek,ayy buarada benimde bu hafta başlamakla birlikte mide yanmam müthiş artmış durumda ve dediğiniz gibi bütün kaburgalarım ağrıyorr artık tepelere kadar büyüdüler ya :)))
denizim16;16033904[COLOR="blue" .!.:
ayyyy doğumlar mı konuşulmaya başalndı.
ben bu gidişimizde değilde kasım 25i gibi ikinci defa gidicem ozamn dorucam bakalım
sezeryan tarihi verirmiki.
maşallah kızına bu arada.
boylu poslu maşallah.
[/COLOR]

teşekkürler teyzesi şuanki durum hala ince uzun olur diyo dr. bakalım sağlığı yerinde olsun hep bölede kiloyuda toparladık zaten başkada bişey istemiyorum yani,senin 25inde tarih verir bence kesinbizimde 23ünde randevumuz ya 2 hafta bayrama denk geldi bizde 20.günealmak zorunda kaldık ozaman çatı kontrolü yapıcakmış sanırım ya benim sancılarım çıkıp duruyor inşallah erkenden doğurmam ya

evet canım aynı şey kaç defa benimde dikkatimi çekti birine bişey oluyor ondan sonra sırasıyla hemen hemen herkes aynı şeyleri yaşıyo

evet canım aynı şey kaç defa benimde dikkatimi çekti birine bişey oluyor ondan sonra sırasıyla hemen hemen herkes aynı şeyleri yaşıyo

evett :13:
haftasi önde olanlar yasadi,sonra sirayla devami geldi..hep ayni devam etti böyle :)
Dogumdada ayni sirayi takip etsek ya demi

aaa ayşe gelmiş hoşgeldin ayşe kuzucuk napıyo nasıl gidiyo annelik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…