2010 Aralık Anneleri

25 Aralıkta doğacaktı oğlum. Ama 20 temmuzda 4. ayında bırakıp annesini gitti. Ne çok şey yüklemişim minicik bedenine artık hiçbirşey eskisi gibi değil. Yemek yemek, uyumak, gülmek hiçbirşey aynı değil. Kalbimin orta yerine bir ok saplandı çıkmıyor aylardır. En kötütsü bu yalnızlık ve boşluk duygusu. Eşimlede iyi gitmiyor artık. Oğlumun arkasından sanırım babasıda hayatımdan çıkıyor. Kişi çukurun içindeyken sadece debeleniyor. Çevresindeki insanların acıya tahammülünün bu kadar olması can yakıcı doğrusu.
Anlamadığım bir başka şey RAB benim oğluma tam 5 yıl sonra çok zorlu bir tedavinin ardından OL demişti. Bu nasıl bir imtihan yada nasıl diyet???????????

günaydınnnn herkessee ama herkesler uykuda galiba..
bende bu gece erkencilerdenim. uyku tutmadı niyeyse.
yatakrta sağa sola dönmek beni baya biz zorluyo artıkkk
diyoum 37-38. haftaalrda ne yapıcaz diyorummmm
sanırım uyku uyuyamıcaz.
ben d eikidebir kendimi kotrol ediyorumm
ıslaklık faaln varmı diyeeee
kahvaltı yapmam lazım.
kızım tepinip duruyo,acıktı kuzum heralde ama bu sabah canım bişi istemiooo

aysuncummmmm çok gzüel olmuş. lohusa şerbeti için değil mi?
ben de nette görmüştümmmm. bardakalrı sürahisi olmadan 6 tane lastikli süslerin fiyatı nerdeyse 20 liraydı
biz daha gzüellerini yaparız dimi ama
ben de düşünüyorum aslında
ama bardakalr daha küçük olsa daha mı iyi olur
hani ikramlık ya
annem lohusa şerbeti yaparız diyodu.
belki bende alırım.
ama lastiğin üzerine nasıl yapıcaz dikicezmi.
dur bikaç örnek bulayımm.

deneme olarak yaptım canım canım daha küçük olsa daha güzel olur tabiki evet canım lastiğin üzerine dikiyorlar

Allah'ım sana güzel bir ömür hayırlı bir evlat birde eşinle çok mutlu olmanı nasip etsin inşallah canım benim

canım üzülmek de çok haklısın.
onalr minicikler ama hayatının ışıltısı oluyolar
onalrın bizimle oldukalrını öğrendiğimiz andan itibaren hayatımız onlarla anlam kazanıyo
herşey bambaşka oluyo, daha dünyaya gelmeden ehrşey onalr için oluyo, onalr için yapılıyo. bi sürü hayal kuruluyo.
eminim sen d ebiçok hayal kurdun.
senin yaşadığın acıyı ben de yaşadım. geçen yıl bu zamanalr ben de bebeğimi kaybettim hem de küçük değildi. 8 aylıktı. yani kavuşmamıza çok az bi zaman vardı.
çok kötü günler geçirdim. çok ağladım. hayatımdan vazgeçmek istedimmm.
o psikoloji çok farklı
ki benim bebeğimin herşeyi ahzırdı bi o eksikti.
aradn 4 ay geçtii. ben tüm testlerimi yaptırdım ama bu arada hedefim belliydi.
kaybetmiştim ama yeniden kazanmak istiyodum. kendime çok iyi baktım. beslenmeme dikkat ettim.
aldığım kiloları evrdim, spor yaptım.4 ay sonra ilk denemede baktımki hamileyim.
hiç beklememiyodum. vakit alacağını düşünmüştüm. ama Rabbim okadar büyükki dualrımı geri çevirmedi.yine ol dedi ve yine oldu. şimdi de kedime iyi bakmaya çalışıyorum.
bebeğim benimle.bana yavrum bi kardeş yollayarak mutlu etti. buna okadar inanıyorumki. onu koruduğunu da biliyorum.
seni kimsenin anlamadığını düşünüyosun. zaten yaşamayan çok da iyi anlayamaz.bundan daha doğal ne olabilir. ama benim eşim bana çok destek oldu. kurduğum hayallerde hep yanımdaydı. bi hedef koymuştuk hiç elineid esteğini benden çekmedi.bebeğimin acısı hep içimde hiç çıkmıyacak. o benim ilk gözağrımdı ama şimdi içimdeki de benim yavrum. kendimi üzmemeye , kötü günelri aklıam getirmemeye çalışıyorum.
o acı tamamen kaybolmuyo ama emin ol Allahım ayrdım ediyo, yeni sevinçler sayesinde külleniyo. senin d eöle olucakkk. sakın vazgeçme. sabret. herşeyin bziamanı var. ve dua etmekten Allahtan istemeden vazgeçme.

canım acın çok taze henüz, hernekadar anlamaya çalışsam da sen de biliyorsun anlamam mümkün değil. yaşamayan bilemez böyle şeyleri ve her an hepimizin başına gelebilir. ama hiçbirimizin Rabbimden gelen şeyleri sorgulama lüksümüz yok. biliyorum ki o bi kere ol dediyse tekrar diyebilir. bize düşen sabır ve teslimiyet ancak. çünkü bizler sadece bu dünyalık yaşamıyoruz...eşine gelince eğer onu seviyorsan sımsıkı sarıl ve sakın bırakma. belki de senin içinde bulunduğun durum eşinin seni bıraktığını düşünmene neden oluyor. size birbirinizden başka çare yok şu anda. ben sağlıklı bi bebek dünyaya getirdiğimde seninkinin binde biri bile sayılamayacak bi lohusa depresyonu ile benden vazgeçtiğini sanmıştım eşimin aylarca. ama beni o bataktan çekip çıkaran yine eşime sarılmam oldu. çünkü birbirimiz çok seviyorduk sadece bunu göremiyordum ben. senin için dua edicem. umarım atlatırsın bugünleri ve herşeye yeniden başlarsınız eşinle. daha güzel şeyler yazabilmek seni daha da rahatlatabilmek isterdim ama üzgünüm elimden gelmiyor. sadece dua ve sabır diliyorum....

Ne desek yaşadıklarını anlayamayız...
Yaşadıkların hiç kolay değil ama yine de şükretmen lazım...
Rabbim inşallah en kısa zamanda sana bir evlat verir...

Günaydın kızlar...
Bugün ve yarın son iş günlerim...Kardeşime alıştırmak için geliyorum...
Küçükprens evde netim var inşallah yine hep beraber olacağız sık sık gireceğim

hadi gözünaydınnn.
artık evinde dinlenirsin. hazırlıkalrını tamamlarsınnnn.
bol bol da sohbet ederiz.

kız aysunnn bu kez lohusa takımalrını aklıma soktunnn.
biara çarşıya çıkınca bakayım ne yapabilirim. süslere, kurdelalara bakayımm.
aslında çok basit ve şık olur dimmiii.
bi de gzüel tepsi örtüsü yaparımmmmmm pembeli süsülü bişi.
ne gzüel olur dimiiii.

Son düzenleme:
ben rüyamda toobayı gördümmm.
doğum yapmışşşş.
niye yoktun dün diyorummm. giremedim nete birden sancılandım hastanede bulduk kendimizi diyıo
ama ben normal doğum görmedim. sezeryan olmuşşş. doğumunu yapmış bize gelip sölüyodu topikte. kızı çok iyiymişşş.

kız tooba sende rüyalara girmeye başladın.
sıra sana mı geldi ne.

hadi gözünaydınnn.
artık evinde dinlenirsin. hazırlıkalrını tamamlarsınnnn.
bol bol da sohbet ederiz.

SAğol denizim evde tembellik yapmayı özledim
Tooba bana da sanki doğuracakmış gibi geliyor ve özüm...
Bakalım rüyaların çıkacak mı...
Benim doktorum yakında doğum gözükmüyor dedi benimki 40 haftadan önce gelmeyecek

amannnn hepsi zamanında sağlıkla gelsinler de.
daaha ne isteriz.
hep doğumla igili şeyelri düşünüyorum. hayal ediyorummm.
son haftaalrda ben uçmuş olurum heralde.

ayy ben bişiler yiyeyim gelirim yine kuzualrrrr.
herkes de uyanmış olur belki.,
eeee hadi hatunalrrrrrr nereelrdesiniz.
buarada ekiden okuldan gelince sayfaalr ayzılmış olurdu.
şimdi bakıyorum öğlenleri çoook fazla kişi olmuyo
gareziniz banamıydı yahuuuuuuuuu
eve gelince oku oku bitiremiyodum.
öğlen gelinde iki lafın belini kıralım.

sezen sen nasılsın canım?

canım pazar gününden beri krizleri hiç yaşamadım çok şükür çok daha iyiyim..çok daha dikkatliyim yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum..kızartma yok baharat tok v.s. 9 dan sonra bişey yemiyorum yüksek yatıyorum ve ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.yarın doktorumuzda kontolumuz var bakalım ne diyecek..sağol arkadaşım..

ewet ayıyız canım,yani beklenen tarih oydu fakat doktorumkasım 15den sonra bekle demişti,aslına bakarsam benim hemen doğurasım var

benim de beklenen tarih 7 aralık ama bana da 15 kasımdan sonra bekle demişti

ah denizim ya seni çok iyi anlıyorum çok öksüren biri olarak..benim öksürük krizlerim de reflüden miş..aman inşallah geçer canım dikkat et kendine..

Ay sana neden garezimiz olsun be denizim...
Herkes izine çıktı ya ondan pek kimse olmuyor...
Valla siz konuşun yeter ki benim çenem düşük yetişirim hepinize

Bende seni merak etmiştim sezen 10 gün sonra gidicem demiştin ya...
İnşallah güzel haberlerle gelirsin...Şu son zamanları rahart rahat geçirirsin

Ben akşamları ve bütün gece ağrıdan uyuyamıyorum...Bacak aramda çatı mı oluyor ne ama sol tarafta daha çok hep ağrı var dönemiyorum bile

fundacim saclarini nasil göreceksin kiz

canım geçen sefer dktoru kızma kel dedi:))bakalım bu sefer çıkmış mı:)))

ben dut pekmezi yiyodum 1-2 aydır hep aç karna içtim bi çorba kaşığı
şimdi de keçiboynuzu aldımmm
yine aynı içerim sanırım.
ama dut pekemzinin tadı daha güzeldi..

evettt ben de çılgınca yedim dut pekmezi amasra tatilimizde çok sevimli bir kadın satmıştı
seneye bebişle bekliyor hatta bizi:)

ay canım ya iyi olun ikiniz de umarım hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere...

zaman geçmiyor kızlar ya 18.30da randevu sabırsızlanıyorum artık yaaaaa
içimde oynayıp duruyor tembihledim yüzünü göster die..doktora okadar para veriyoruz hala resmin yok dedim.
bakalım ne kadar dinlicek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…