deneme olarak yaptım canım canım daha küçük olsa daha güzel olur tabiki evet canım lastiğin üzerine dikiyorlaraysuncummmmm çok gzüel olmuş. lohusa şerbeti için değil mi?
ben de nette görmüştümmmm. bardakalrı sürahisi olmadan 6 tane lastikli süslerin fiyatı nerdeyse 20 liraydı
biz daha gzüellerini yaparız dimi ama
ben de düşünüyorum aslında
ama bardakalr daha küçük olsa daha mı iyi olur
hani ikramlık ya
annem lohusa şerbeti yaparız diyodu.
belki bende alırım.
ama lastiğin üzerine nasıl yapıcaz dikicezmi.
dur bikaç örnek bulayımm.
25 Aralıkta doğacaktı oğlum. Ama 20 temmuzda 4. ayında bırakıp annesini gitti. Ne çok şey yüklemişim minicik bedenine artık hiçbirşey eskisi gibi değil. Yemek yemek, uyumak, gülmek hiçbirşey aynı değil. Kalbimin orta yerine bir ok saplandı çıkmıyor aylardır. En kötütsü bu yalnızlık ve boşluk duygusu. Eşimlede iyi gitmiyor artık. Oğlumun arkasından sanırım babasıda hayatımdan çıkıyor. Kişi çukurun içindeyken sadece debeleniyor. Çevresindeki insanların acıya tahammülünün bu kadar olması can yakıcı doğrusu.
Anlamadığım bir başka şey RAB benim oğluma tam 5 yıl sonra çok zorlu bir tedavinin ardından OL demişti. Bu nasıl bir imtihan yada nasıl diyet???????????
25 Aralıkta doğacaktı oğlum. Ama 20 temmuzda 4. ayında bırakıp annesini gitti. Ne çok şey yüklemişim minicik bedenine artık hiçbirşey eskisi gibi değil. Yemek yemek, uyumak, gülmek hiçbirşey aynı değil. Kalbimin orta yerine bir ok saplandı çıkmıyor aylardır. En kötütsü bu yalnızlık ve boşluk duygusu. Eşimlede iyi gitmiyor artık. Oğlumun arkasından sanırım babasıda hayatımdan çıkıyor. Kişi çukurun içindeyken sadece debeleniyor. Çevresindeki insanların acıya tahammülünün bu kadar olması can yakıcı doğrusu.
Anlamadığım bir başka şey RAB benim oğluma tam 5 yıl sonra çok zorlu bir tedavinin ardından OL demişti. Bu nasıl bir imtihan yada nasıl diyet???????????
Ne desek yaşadıklarını anlayamayız...25 Aralıkta doğacaktı oğlum. Ama 20 temmuzda 4. ayında bırakıp annesini gitti. Ne çok şey yüklemişim minicik bedenine artık hiçbirşey eskisi gibi değil. Yemek yemek, uyumak, gülmek hiçbirşey aynı değil. Kalbimin orta yerine bir ok saplandı çıkmıyor aylardır. En kötütsü bu yalnızlık ve boşluk duygusu. Eşimlede iyi gitmiyor artık. Oğlumun arkasından sanırım babasıda hayatımdan çıkıyor. Kişi çukurun içindeyken sadece debeleniyor. Çevresindeki insanların acıya tahammülünün bu kadar olması can yakıcı doğrusu.
Ne desek yaşadıklarını anlayamayız...
Yaşadıkların hiç kolay değil ama yine de şükretmen lazım...
Rabbim inşallah en kısa zamanda sana bir evlat verir...
Günaydın kızlar...
Bugün ve yarın son iş günlerim...Kardeşime alıştırmak için geliyorum...
Küçükprens evde netim var inşallah yine hep beraber olacağız sık sık gireceğim
hadi gözünaydınnn.
artık evinde dinlenirsin. hazırlıkalrını tamamlarsınnnn.
bol bol da sohbet ederiz.
sezen sen nasılsın canım?
ewet ayıyız canım,yani beklenen tarih oydu fakat doktorumkasım 15den sonra bekle demişti,aslına bakarsam benim hemen doğurasım var
ya canım sıkkın.
öksürüyorum ya
sanki bugün yoğunlaştı
elimden geleni yapıyorum iyileşmek içinn.
ama beebğimi rahatsız ediyorum diye çok üzülüyorummmm
geçsin şu öksürüğüm ya
ayy ben bişiler yiyeyim gelirim yine kuzualrrrr.
herkes de uyanmış olur belki.,
eeee hadi hatunalrrrrrr nereelrdesiniz.
buarada ekiden okuldan gelince sayfaalr ayzılmış olurdu.
şimdi bakıyorum öğlenleri çoook fazla kişi olmuyo
gareziniz banamıydı yahuuuuuuuuu
eve gelince oku oku bitiremiyodum.
öğlen gelinde iki lafın belini kıralım.
canım pazar gününden beri krizleri hiç yaşamadım çok şükür çok daha iyiyim..çok daha dikkatliyim yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum..kızartma yok baharat tok v.s. 9 dan sonra bişey yemiyorum yüksek yatıyorum ve ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.yarın doktorumuzda kontolumuz var bakalım ne diyecek..sağol arkadaşım..
..
fundacim saclarini nasil göreceksin kiz
ben dut pekmezi yiyodum 1-2 aydır hep aç karna içtim bi çorba kaşığı
şimdi de keçiboynuzu aldımmm
yine aynı içerim sanırım.
ama dut pekemzinin tadı daha güzeldi..
canım pazar gününden beri krizleri hiç yaşamadım çok şükür çok daha iyiyim..çok daha dikkatliyim yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum..kızartma yok baharat tok v.s. 9 dan sonra bişey yemiyorum yüksek yatıyorum ve ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.yarın doktorumuzda kontolumuz var bakalım ne diyecek..sağol arkadaşım..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?