sağol canım benim...
ayy çikolata deme ya..migrenim tutmasın die kocam denetliyor benim çikolataları resmen lokmalarımı sayıyor:)))
bugün doktora giderken yicem yavruş oynaşsın iice die:)
Bende de migren var ama hamile kaldığımdan beri hiç hissetmedim:) Ve duyduğum kadarıyla etrafımdaki migrenli hamilelerden hamilelik hormonları migreni engelliyormuş.Sen hamileyken hiç migren vurdu mu sana ?
kizlar asiri bi agrim var,oturdugum yerde bile canimi cok yakiyor..
tam ic kisim bu defa..ama egehaninda resmen oraya baskisini hissediyorum..
yanma hisside cabasi...
gögüs kafesinin alt kismindan baslayan bir sancida var suan..
önemsemiyorummm,cünkü ben bugün dogurmucamm,dogurmamam gerek :))
babasi gelene kadar dayansa sipacik
Canım güzel bir duş al yat biraz geçer belki geçmezse bir doktora görün yinede canım.
yanma hisside cabasi...
çok tatlısın yaaa..kimisi şiştin die beğenmez karısını hee..buldu da bunuyor:))Dun Ève hemsire geldi nst baglamak icin .esim kiza sormaz mi normalmi benim karimin karni diger hamilelere Gore biraz kucuk diyor. :))) kiz herkezin vucut yapisi farkli olur diyor kimisi cok kilo alir ufak bebek dogurur kimisi az kilo alir buyuk bebek dogurur ama iki bebekde sagliklidir.. Yaa bi de Ben 11 kilo aldim yani bi hafta once oyleydim.. Bana diyo senin karnin okadar yok.. Nasil yok ayaklarimi goremiyom.. Benim herif béni begenmirrrrr
ayyy canım bende tersi oldu yaaa..ilk aylar rapor bile kullandım bu yüzden...bir atak bitmeden yenisi başlıyordu ilaç kulanmadığım için.neyseki son aylarda olmadı çok şükür..çok fena yaaa...ben bir de atak başlayınca kusarım falana amaaaann...Bende de migren var ama hamile kaldığımdan beri hiç hissetmedim:) Ve duyduğum kadarıyla etrafımdaki migrenli hamilelerden hamilelik hormonları migreni engelliyormuş.Sen hamileyken hiç migren vurdu mu sana ?
yanma hisside cabasi...
Merhabalarr kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ne alemdesiniz bebişi dünyaya gelen var mı?:)
Dün bende oğluşumu gördüm kilomuz 2400 olmuş doktorumuz kemik yapısı iri dedi biraz kalıplı bi bebiş geleceğe benziyormuş.
Doktora gidene kadar tartılmayacağım diyordum ve dün 83 çıktım pek sevindim henüz 10 kiloyu bulmamışım.
Doğum olayını konuştuk ben alerjik astım hastasıyım 1 senedir ilaçlarımı kullanamıyorum dedim doktorumda normal doğumda akciğer sorunu olanlarda bazen problemler olabiliyor ama bu senin kendini hazırlamanlada alakalı dedi.
Zaten çevremde 2 kişide normal doğum sırasında tıkanıp oksijen tüpüne bağlanan hatta doğumu sezaryene dönen olmuştu sanırım benim doğumda sezaryen görünüyor.
Ve hastane çıkışı sonrası soluğu Yeşilköy pazarında aldım.
Oğluşuma bi dolu kıyafet aldım o kadar güzel şeyler var ki İstanbul'da olanların gitmesini tavsiye ederim.
Chicco'nun ürünlerini satan bir tezgah vardı kısa kollu geçen sezonun bodyler 5 liraydı.
Hele bir battaniye aldım aynısını Zara Home'da 80 liraya görmüştüm pazardan 20 liraya aldım.
Bugünde kuzucuğumun giysilerini yıkamaya başladım işleri tamamlamak lazım nolur nolmaz daha hastane çantamı hazırlayacağım.
Cuma günüde 3 günlüğüne yatılı misafirim geliyor kalan eksikleri artık misafirler gittikten sonra tamamlayıp çantamızı hazır ve nazır hale getireceğim.
zaman geçmiyor kızlar ya 18.30da randevu sabırsızlanıyorum artık yaaaaa
içimde oynayıp duruyor tembihledim yüzünü göster die..doktora okadar para veriyoruz hala resmin yok dedim.
bakalım ne kadar dinlicek:)
çok güzel olur hemde.hihihi herkesin aklına sokayım çok basit fazla zaman almaz kız yaptıkmı tam yapalım dimi ya.
günaydin kizlarrr.üzerimden tir gecmis gibi,en son saate baktigimda saat 4ü geciyordu..sonra 8e kadar uyudum ama kesik kesik...
sizler nasilsiniz?
bu arada rüyamda bi kiz annemiz dogum yapiyordu,beyaz kabarik bi elbise hediye aliyordum bebisine..hayirdir insallahhh :))
canimm denk gelemedik aksam..iyiyim cok sükür sen nasilsin?
oh oh güle güle giysin minik kuzunnn
doguran hala 2 kisi canim,bi degisiklik yok
heyecanla bekliyoruzzz
denizim bakarak yapmakta büyük maharet ama fistigim..
hamile kaldigimda annemin biraktigi beyaz bi ip ve tig buldum evde,patik denedim düz örgüyle..agzi yüzü egik bisey oldu..denesem ugrassam belki eh iste denicek kadar yapabilirim ama ugrasmiyorum :26:
ayy bende heyecanliyim,annecim neler örmüs neler almis cok merak ediyorum..
bu arada hala gecmedi mi öksürükinsallah gecer bir an önce canim..
o baski hissi uzun zamandir var ama dünden bu yana artti bendeki..
sali günü dr normal artik dedi ama insan korkuyor sonucta..
canim ne desek bos ve anlamsiz maalesef..hic bi söz seni teselliye yetmez..
Allah herkesi bi sinavdan geciriyor iste,verende o alanda..bize sadece sabretmek düsüyor..insallah en yakin zamanda esinlede aranizdaki hersey düzelir ve cennetteki melegin kardesini gönderir..
oh oh sende rahata kavusuyorsun nihayettt.
gözün aydin fistigimmmm
denizimmm en basa yazmistim,bende bi kiz annesi dogum yapiyor diye görüyorum..
elbise aliyorum o minige hatta...
kendimide gördüm ama o klasiklesti artik,hergün doguruyorum
amaninn yerim ben onun findik kafasiniii..
bize hic bisey demedi ama bu konuda oglumdan müthis bir performans bekliyorum :))
dayisina cekmezse burnunun ucunda bile killa dogabilir sipam
yanma hisside cabasi...
Merhabalarr kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ne alemdesiniz bebişi dünyaya gelen var mı?:)
Dün bende oğluşumu gördüm kilomuz 2400 olmuş doktorumuz kemik yapısı iri dedi biraz kalıplı bi bebiş geleceğe benziyormuş.
Doktora gidene kadar tartılmayacağım diyordum ve dün 83 çıktım pek sevindim henüz 10 kiloyu bulmamışım.
Doğum olayını konuştuk ben alerjik astım hastasıyım 1 senedir ilaçlarımı kullanamıyorum dedim doktorumda normal doğumda akciğer sorunu olanlarda bazen problemler olabiliyor ama bu senin kendini hazırlamanlada alakalı dedi.
Zaten çevremde 2 kişide normal doğum sırasında tıkanıp oksijen tüpüne bağlanan hatta doğumu sezaryene dönen olmuştu sanırım benim doğumda sezaryen görünüyor.
Oğluşuma bi dolu kıyafet aldım o kadar güzel şeyler var ki İstanbul'da olanların gitmesini tavsiye ederim.
Chicco'nun ürünlerini satan bir tezgah vardı kısa kollu geçen sezonun bodyler 5 liraydı.
Hele bir battaniye aldım aynısını Zara Home'da 80 liraya görmüştüm pazardan 20 liraya aldım.
Bugünde kuzucuğumun giysilerini yıkamaya başladım işleri tamamlamak lazım nolur nolmaz daha hastane çantamı hazırlayacağım.
Cuma günüde 3 günlüğüne yatılı misafirim geliyor kalan eksikleri artık misafirler gittikten sonra tamamlayıp çantamızı hazır ve nazır hale getireceğim.
Oturma cnm biraz uzan dr. Un verdigi agri kesicilerden yokmu Ben spasfon aliyordum dil altina. Ama dogum ihtimalim yoktu.. Ya da bi socak dus al olmazssa dr unu ara
çok tatlısın yaaa..kimisi şiştin die beğenmez karısını hee..buldu da bunuyor:))
ayyy canım bende tersi oldu yaaa..ilk aylar rapor bile kullandım bu yüzden...bir atak bitmeden yenisi başlıyordu ilaç kulanmadığım için.neyseki son aylarda olmadı çok şükür..çok fena yaaa...ben bir de atak başlayınca kusarım falana amaaaann...
aman canım dikkat et şu son ay hayırlısı artık..
tembih et kuzuya baban yok de:))
dinlensen iyi gelir mi acaba..
kızlar ben çok acıktım yemeğe iniyorum..
öğlen giremeyebilirim dua edin öptüm.
ben d edoktora gitmden önce hep öle diyorummmmm
ya okadar para bayılıyorum bizim profa.
bi fotografı zor veriyooo
bu kez gittiğimde dicem aam hem resim hem bikaç dakikalık bi video istiyorum diye
çok özlüyorum ben kızımı ya
umarım seninki de gösterir kuzum.
gzüel haberlerle gel canım.
soktun valla aklıma.
bi ara bakıcam çarşıya çıkınca
bi tane hiç açılmamış sürahi takımım var
uygun olurmuki bi bakiim.olmadı 6 bardak daha alırım yanına.
bakınnn demedi demeyin. yakında bi kız annesi doğum yapıcakkkk.
şu haftası ielride olanalrdan be toobayı gördüm ama bilmem artıkkkkk
sağlıklı olsun da.
cucum bend epek uyuyamıyorum.
sanki sağdan sola dönerken faaln karnım sertleşiyo
başlıyorum endişelenmeye
kendimi dinliyorum resmen.
uykum kaçtımı kaçıyo
sabaha karşı uykuya dalıyorummm.
sende becerikisin. yaptığın kapısüsünden belli şekerim.
neyse annene yapmış zatennnnnn.
artık gelince paylaşırsn bizimle.
nezman gelio annen hayırlısıyla
ben d eo baskı olayını genelde akşamalrı hissediyorum ama ben,mki az bi süre oluyo bianda geçio
hemen doğuma yprma yahuuuuuuu
rahim ekndini doğuma hazırlıyo heralde.
biarz daha beklesin Egehan beyy.
dinlen tatlım yorma kendini.
canım gözünaydın bebiş kocamannn olmuş mşalllah.
sen niye ticker yapmadın ya.
kaç haftalıksınnn.
ciciler de alınmış
eeee resimelrini çek de görelim cicilerinizi.
ya neden yatılı misafir gelio hamile kadının evine dimi ama
yorma sakın kendini.
gerçi sevdiğin kişiler se pek batmaz da
aam yine de yorucu oluyo
canim ben aksamlari bir tatli kasigi iciyordum..ama yatmadan süt ictigim icin arasinda en az 2 saat olmasina dikkat ediyordum..merhabalar ...kahvaltıdan sonra uyuyakalmışım yeni kalktım...akaşam sormuştum ama cucu sana da sorayım..keçiboynuzu pekmezi içiyodun sende sanırım...sabak aç bıde akşam yatarken mı içiyon sende.bende başladım akşam da....
Maşallah canım bebişine.Doğum şekli olarakta canım hangisi senin ve bebk için hayırlısıysa o olsun canım.HAyırlısıyla sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım bebişlerimizi.Cicilernizide güle güle kullanın canım.
canım gözünaydın bebiş kocamannn olmuş mşalllah.
sen niye ticker yapmadın ya.
kaç haftalıksınnn.
ciciler de alınmış
eeee resimelrini çek de görelim cicilerinizi.
ya neden yatılı misafir gelio hamile kadının evine dimi ama
yorma sakın kendini.
gerçi sevdiğin kişiler se pek batmaz da
aam yine de yorucu oluyo
canim massallah melegine,cok sevindimmmm..
kilo konusundada sana massallah canim,iyi gidiyorsun
oglusunun cicileride eminim cok güzellerdir,ah o pazarlar bi elime gecse,bayiliyorum carsi pazar gezmeye :)
misafir gelincede yorma kendini aman ha canim..kolay gelsin
hai gözün aydın seyracım yeni doktorun hayırlşı olsun....
ya bi de ben girsem nst ye daha hiç girmedim,çok merak ediomm:83: kontrolümde tee haftaya...
gsucum merek etme girersin ben ilk kızımda 38 haftalıkken girmiştim doktorum hiç istememişti bunda hastanede yattığımda çok girdim onun dışındada her kontrolde istiyorlar
Kızlar doktoruma sezeryan tarihimi sordum 39dan sonra dedi ya ben o zamana kadar doğurmasam iyidir acil olmasını istemiyorum ilki acil olmuştu Allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?