2010 Aralık Anneleri

canım sevindim daha iyi olmana. inş yarın kontrolün de güzel geçer. ben de merak ediyorum gün falan verir mi acaba. yoksa bekleyelim der mi ki biraz daha. ne derse desin umarım hayırlısı olur. bu arada odanızı çok beğendiğimi söylemiş miydim daha önce:) seni gördükçe aklıma geliyo. gerçekten çok uyumlu ve güzel, bayıldım bayıldım...

canım benim sağol..benim de çok içime sindi odamız..inşallah oğluş da beğenir)

çok güzel olur hemde.hihihi herkesin aklına sokayım çok basit fazla zaman almaz kız yaptıkmı tam yapalım dimi ya.

Günaydın kızlar Bizde kalktık sütümüzü içtik kahvaltı yapmak için biraz geçsin diye bekliyoruz :)))

zaman geçmiyor kızlar ya 18.30da randevu sabırsızlanıyorum artık yaaaaa
içimde oynayıp duruyor tembihledim yüzünü göster die..doktora okadar para veriyoruz hala resmin yok dedim.
bakalım ne kadar dinlicek:)

güzel haberlerle gelirsin inş. bakalım beyza hanım ne kadar büyümüş. bu arada kızının adını çok sevdim. kızım olsa ben de beyza koymak istiyordum. kısmet olmadı:)

Hoşgeldin canım...
Ben öğle yemeğini yiyeceğim sen kahvaltı yapacaksın
AY çok güzel smileyler gelmiş

Gece yatakla boğuşunca öğle vakti kahvaltı saati oluor canım :82: SEn diyince gördüm smileyları.Ama nazar boncuğumuz gitmiş :86:

Son düzenleme:
Gece yatakla boğuşunca öğle vakti kahvaltı saati oluor canım :82: SEn diyince gördüm smileyları.Ama nazar boncuğumuz gitmiş :86:

Anam bende pazartesiden sonra inşallah böyle yaparım kahvaltımı
Gülümsemeler yazan yerin yanında fazlası yazıyı tıkla nazar var

forum canavarı seni:) :82:

ben de öğle yemeğimi yicem yarım saat kaldı. acıktım yahu....

Her halttan haberim var kahretsin
Ay ben bunları çok beğendim
Bende çok açıktım keyfim de yerinde zati çokta kilo almadım bu ay canavar gibi yerim

Anam bende pazartesiden sonra inşallah böyle yaparım kahvaltımı
Gülümsemeler yazan yerin yanında fazlası yazıyı tıkla nazar var

İnşallah canım pazartesiye ne kaldı :105: Buldum onuda canım ama daha demin eklediklerim çıkmadı :101:

Yine çıkmamış yenileri :18: Ben gidim kahvaltımı yapim gelim kızlar öptüm hepinizi

Gunaydin kizlar keyifler nasil bende biraz once kahv yaptim saat 10. :40 burda..cnm acayip cikolata istiyo. Yiyorum kendimi frenlemeye calisiyorum kocam sagolsun marketten ne bulursa getiriyo benden once o goturuyo.. Canim istedigin bisey var mi diyor. Tatli bisey cikolta diyorum dolduruyor.. Valla kari koca iyice bi kilo alacaz korkuyom eski kiloma donemicem diye

güzel haberlerle gelirsin inş. bakalım beyza hanım ne kadar büyümüş. bu arada kızının adını çok sevdim. kızım olsa ben de beyza koymak istiyordum. kısmet olmadı:)

sağol canımmm...teşekkür ederiz teyzesi..begümdü beyzaydı derken beyza oldu.
şekerleri için de yazdırıcaz artık yazısını..
bir de bugün iyi olduğunu görsem inşallah.

ayyy benim daha 1 haftam daha var izin için((

Funah guzel haberlerle bekliyoz. Sezen senin adina sevindim ins bebisin de sende 36 haftayi geciririrsin saglicakla

sağol canım benim...
ayy çikolata deme ya..migrenim tutmasın die kocam denetliyor benim çikolataları resmen lokmalarımı sayıyor:)))

bugün doktora giderken yicem yavruş oynaşsın iice die:)

sağol canım benim...
ayy çikolata deme ya..migrenim tutmasın die kocam denetliyor benim çikolataları resmen lokmalarımı sayıyor:)))

bugün doktora giderken yicem yavruş oynaşsın iice die:)

Bende de migren var ama hamile kaldığımdan beri hiç hissetmedim:) Ve duyduğum kadarıyla etrafımdaki migrenli hamilelerden hamilelik hormonları migreni engelliyormuş.Sen hamileyken hiç migren vurdu mu sana ?

Allahim kimseye dermansiz dert vermedin. Uzuldum senin adina ama guclu olmak lazim herseyde vardir bir hayir.. Hamile kaldiysan bi daha kalabilirsin demek buna inanman lazim.. Sana yararli senin hakkinda hayirli olanlar gelsin.. Iyi seyler dusun Allah sabir versin

günaydin kizlarrr.üzerimden tir gecmis gibi,en son saate baktigimda saat 4ü geciyordu..sonra 8e kadar uyudum ama kesik kesik...
sizler nasilsiniz?
bu arada rüyamda bi kiz annemiz dogum yapiyordu,beyaz kabarik bi elbise hediye aliyordum bebisine..hayirdir insallahhh :))

iyi geceler cucu
naber canim?
ben ikigundur kayinvalidemdeydim
alisveris yaptik yine bi dunya
cooook yoruldum
eve yeni geldik bi bakiym dedim
doguran varmi diye aklim hep sizde
canimm denk gelemedik aksam..iyiyim cok sükür sen nasilsin?
oh oh güle güle giysin minik kuzunnn
doguran hala 2 kisi canim,bi degisiklik yok
heyecanla bekliyoruzzz

kızlar bazen alt tarafa yani vajine kısmına bi baskı oluyo
sanki bişiler akıcak gibi
sizede oluomu bazennnnn.

denizim bakarak yapmakta büyük maharet ama fistigim..
hamile kaldigimda annemin biraktigi beyaz bi ip ve tig buldum evde,patik denedim düz örgüyle..agzi yüzü egik bisey oldu..denesem ugrassam belki eh iste denicek kadar yapabilirim ama ugrasmiyorum :26:
ayy bende heyecanliyim,annecim neler örmüs neler almis cok merak ediyorum..
bu arada hala gecmedi mi öksürük insallah gecer bir an önce canim..
o baski hissi uzun zamandir var ama dünden bu yana artti bendeki..
sali günü dr normal artik dedi ama insan korkuyor sonucta..

canim ne desek bos ve anlamsiz maalesef..hic bi söz seni teselliye yetmez..
Allah herkesi bi sinavdan geciriyor iste,verende o alanda..bize sadece sabretmek düsüyor..insallah en yakin zamanda esinlede aranizdaki hersey düzelir ve cennetteki melegin kardesini gönderir..

oh oh sende rahata kavusuyorsun nihayettt.
gözün aydin fistigimmmm

denizimmm en basa yazmistim,bende bi kiz annesi dogum yapiyor diye görüyorum..
elbise aliyorum o minige hatta...
kendimide gördüm ama o klasiklesti artik,hergün doguruyorum

amaninn yerim ben onun findik kafasiniii..
bize hic bisey demedi ama bu konuda oglumdan müthis bir performans bekliyorum :))
dayisina cekmezse burnunun ucunda bile killa dogabilir sipam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…