canım pazar gününden beri krizleri hiç yaşamadım çok şükür çok daha iyiyim..çok daha dikkatliyim yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum..kızartma yok baharat tok v.s. 9 dan sonra bişey yemiyorum yüksek yatıyorum ve ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.yarın doktorumuzda kontolumuz var bakalım ne diyecek..sağol arkadaşım..
benim de beklenen tarih 7 aralık ama bana da 15 kasımdan sonra bekle demişti
ah denizim ya seni çok iyi anlıyorum çok öksüren biri olarak..benim öksürük krizlerim de reflüden miş..aman inşallah geçer canım dikkat et kendine..
canım benim sağol..benim de çok içime sindi odamız..inşallah oğluş da beğenircanım sevindim daha iyi olmana. inş yarın kontrolün de güzel geçer. ben de merak ediyorum gün falan verir mi acaba. yoksa bekleyelim der mi ki biraz daha. ne derse desin umarım hayırlısı olur. bu arada odanızı çok beğendiğimi söylemiş miydim daha önce:) seni gördükçe aklıma geliyo. gerçekten çok uyumlu ve güzel, bayıldım bayıldım...
kız aysunnn bu kez lohusa takımalrını aklıma soktunnn.
biara çarşıya çıkınca bakayım ne yapabilirim. süslere, kurdelalara bakayımm.
aslında çok basit ve şık olur dimmiii.
bi de gzüel tepsi örtüsü yaparımmmmmm pembeli süsülü bişi.
ne gzüel olur dimiiii.
Günaydın kızlarBizde kalktık sütümüzü içtik kahvaltı yapmak için biraz geçsin diye bekliyoruz :)))
zaman geçmiyor kızlar ya 18.30da randevu sabırsızlanıyorum artık yaaaaa
içimde oynayıp duruyor tembihledim yüzünü göster die..doktora okadar para veriyoruz hala resmin yok dedim.
bakalım ne kadar dinlicek:)
Hoşgeldin canım...
Ben öğle yemeğini yiyeceğim sen kahvaltı yapacaksın
AY çok güzel smileyler gelmiş
Hoşgeldin canım...
Ben öğle yemeğini yiyeceğim sen kahvaltı yapacaksın
AY çok güzel smileyler gelmiş
Gece yatakla boğuşunca öğle vakti kahvaltı saati oluor canım :82: SEn diyince gördüm smileyları.Ama nazar boncuğumuz gitmiş :86:
forum canavarı seni:) :82:
ben de öğle yemeğimi yicem yarım saat kaldı. acıktım yahu....
Anam bende pazartesiden sonra inşallah böyle yaparım kahvaltımı
Gülümsemeler yazan yerin yanında fazlası yazıyı tıkla nazar var
İnşallah canım pazartesiye ne kaldı :105: Buldum onuda canım ama daha demin eklediklerim çıkmadı :101:
güzel haberlerle gelirsin inş. bakalım beyza hanım ne kadar büyümüş. bu arada kızının adını çok sevdim. kızım olsa ben de beyza koymak istiyordum. kısmet olmadı:)
Funah guzel haberlerle bekliyoz. Sezen senin adina sevindim ins bebisin de sende 36 haftayi geciririrsin saglicakla
sağol canım benim...
ayy çikolata deme ya..migrenim tutmasın die kocam denetliyor benim çikolataları resmen lokmalarımı sayıyor:)))
bugün doktora giderken yicem yavruş oynaşsın iice die:)
25 Aralıkta doğacaktı oğlum. Ama 20 temmuzda 4. ayında bırakıp annesini gitti. Ne çok şey yüklemişim minicik bedenine artık hiçbirşey eskisi gibi değil. Yemek yemek, uyumak, gülmek hiçbirşey aynı değil. Kalbimin orta yerine bir ok saplandı çıkmıyor aylardır. En kötütsü bu yalnızlık ve boşluk duygusu. Eşimlede iyi gitmiyor artık. Oğlumun arkasından sanırım babasıda hayatımdan çıkıyor. Kişi çukurun içindeyken sadece debeleniyor. Çevresindeki insanların acıya tahammülünün bu kadar olması can yakıcı doğrusu.
Anlamadığım bir başka şey RAB benim oğluma tam 5 yıl sonra çok zorlu bir tedavinin ardından OL demişti. Bu nasıl bir imtihan yada nasıl diyet???????????
canimm denk gelemedik aksam..iyiyim cok sükür sen nasilsin?iyi geceler cucu
naber canim?
ben ikigundur kayinvalidemdeydim
alisveris yaptik yine bi dunya
cooook yoruldum
eve yeni geldik bi bakiym dedim
doguran varmi diye aklim hep sizde
yok be kuzum.
netten anlatımlı şeyelri buluyorum
onalrda düz ve ters örgüden oluşuyooo zatennnn
örgü bana çok iyi geliyo gerçektennn.
bir de nako tv çıkmış
gayet gzüel anlatıyoalrrr
bakalım teyzesi çok tatlı bi cici aldım diyo Yağmuruma
görücez bakalım
tabi paylaşırım.
daha anneannmiz de bi dünya örgü yapmış
onalrı getirir
ama annem aralık başı gibi gelicekkkk
siz ozmana doğurmuş olursunuz muhtemelen.
yine yaptın alışverişleri
harcadın paraalrı demkkkkk
feda olsun yavrukuşlara.
güle güle kullanın cicileirnizi.
kızlar bazen alt tarafa yani vajine kısmına bi baskı oluyo
sanki bişiler akıcak gibi
sizede oluomu bazennnnn.
denizim bakarak yapmakta büyük maharet ama fistigim..ya canım sıkkın.
öksürüyorum ya
sanki bugün yoğunlaştı
elimden geleni yapıyorum iyileşmek içinn.
ama beebğimi rahatsız ediyorum diye çok üzülüyorummmm
geçsin şu öksürüğüm ya
canim ne desek bos ve anlamsiz maalesef..hic bi söz seni teselliye yetmez..25 Aralıkta doğacaktı oğlum. Ama 20 temmuzda 4. ayında bırakıp annesini gitti. Ne çok şey yüklemişim minicik bedenine artık hiçbirşey eskisi gibi değil. Yemek yemek, uyumak, gülmek hiçbirşey aynı değil. Kalbimin orta yerine bir ok saplandı çıkmıyor aylardır. En kötütsü bu yalnızlık ve boşluk duygusu. Eşimlede iyi gitmiyor artık. Oğlumun arkasından sanırım babasıda hayatımdan çıkıyor. Kişi çukurun içindeyken sadece debeleniyor. Çevresindeki insanların acıya tahammülünün bu kadar olması can yakıcı doğrusu.
Anlamadığım bir başka şey RAB benim oğluma tam 5 yıl sonra çok zorlu bir tedavinin ardından OL demişti. Bu nasıl bir imtihan yada nasıl diyet???????????
oh oh sende rahata kavusuyorsun nihayettt.Ne desek yaşadıklarını anlayamayız...
Yaşadıkların hiç kolay değil ama yine de şükretmen lazım...
Rabbim inşallah en kısa zamanda sana bir evlat verir...
Günaydın kızlar...
Bugün ve yarın son iş günlerim...Kardeşime alıştırmak için geliyorum...
Küçükprens evde netim var inşallah yine hep beraber olacağız sık sık gireceğim
denizimmm en basa yazmistim,bende bi kiz annesi dogum yapiyor diye görüyorum..ben rüyamda toobayı gördümmm.
doğum yapmışşşş.
niye yoktun dün diyorummm. giremedim nete birden sancılandım hastanede bulduk kendimizi diyıo
ama ben normal doğum görmedim. sezeryan olmuşşş. doğumunu yapmış bize gelip sölüyodu topikte. kızı çok iyiymişşş.
kız tooba sende rüyalara girmeye başladın.
sıra sana mı geldi ne.
amaninn yerim ben onun findik kafasiniii..
canım geçen sefer dktoru kızma kel dedi:))bakalım bu sefer çıkmış mı:)))
evettt ben de çılgınca yedim dut pekmezi amasra tatilimizde çok sevimli bir kadın satmıştı
seneye bebişle bekliyor hatta bizi:)
ay canım ya iyi olun ikiniz de umarım hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?