2010 Aralık Anneleri

gececilerden kim var bakalimmm:82:
simdi anne karninda yasama yolculuk diye bi belgesel izledik
cok guzeldi yaaa
izlemeyen varsa hemen izlesin derimmm

Toobam hoşgeldin canım Ayşem hayırlı olsun Duru kızımıızın göbişi düşmüş :81: Funah gözün aydım canım maşallah bebişine.

göbek düşmesi nasıl oluyo canım. Geçmişi okuyamadım. Sakın doğurmak filan deme düşer bayılırım ayyy. Aralık anneleri teker teker doğurmaya başlayınca çok değişik bi duygu yaa. Bana nezaman sıra gelecek oof of.

cok guzeldi yaaa
ben varimmmm
ilk haftalarda birisi eklemisti buraya o belgesel mi acaba?
hani yunus egitmeni bi hatunun hikayesi?

hosgeldin canim..massallah kizina,ismide cok hos..
kilon öyle asiri degil bence,zaten hepsi yakin zamanda gider merak etme,,bebisler saglikli olsunda..

teşekkür ederim canım. evet haklısın kilolarında üstesinden geliriz hep beraber inş. Bayadır takip edemiyorum topiği aralık anneleri genel olarak kaç kilo almış.

Hoşgeldin canım.İki bebişimiz geldi sen yokken :)) Aceleci çıktılar azcık bizde şok olduk ama etkisi geçti :)) O belgeseli izlemiştim çok güzel.

Merhabalar kızlaarr.. Nasılsınız??
Biz gayet iyi ve göbeksiziz vatana millete hayırlı olsun

Ooo gözünüz aydın, bir dertten kurtuldunuz desene, onun bakım derdi de bitti. Ayyy maşallah doğdu da büyüyo bile yaaa

Toobacım, çok geçmiş olsun. Derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye, lütfen şu tedavini ol bir an önce, lütfeeennnnn:94:

Ay Duru´nun mu göbegi düstü?
ben dogum sonrasi göbis kaliyor ya,o gitti diye düsündüm,halada düsünüyorum

ayy bende öle düşündüm valla durunun göbeği gelmedi aklıma hiç :))

Kızlar çok güldüm ikinize de yaaa

Bizimde baktırmamız gerek mi Tooba, ben ne okudum ne de doktorum söyledi böyle testleri ilk defa duyuyorum

Ohhh maşallah maşallah, gözünüz aydın. Prenses büyümüş hem bak emme refleksi gelişmiş demek ki

Bende de oluyor ve terliyorum diye düşünüyorum. Islak gezmemek için hemen değiştiriyorum çamaşırımı

Ooo maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim, bizim topikte de herşey yolunda. Şimdiden iki annemiz doğum yaptı, bakalım sırayla dökülmeye başladık

cok guzeldi yaaa

Ben varım:80: Hangisiymiş o dediğim yunus eğiticisi mi:26:

teşekkür ederim canım. evet haklısın kilolarında üstesinden geliriz hep beraber inş. Bayadır takip edemiyorum topiği aralık anneleri genel olarak kaç kilo almış.

evet hep beraber veririz o kilolari..
aralik anneleri cok fit cikti valla..herkes harika görünüyor,herkese cok yakisti hamilelik
en fazla alan kac kilo aldi bilmiyorum

merhaba kızlar boşluklarım belim sırtım dün geceden beri ağrıyor bebeğimde oynamadı bugün bişey yoktur dimi sabaha kadar beklesemmi yoksa gitsemmi hastaneye acaba bi akıl verin ne olur telaşlandım çok

Hoşgeldin canım.İki bebişimiz geldi sen yokken :)) Aceleci çıktılar azcık bizde şok olduk ama etkisi geçti :)) O belgeseli izlemiştim çok güzel.

hoşbuldum canım. aaaaaaaaa ne yazacağımı bilemedim . kimler doğum yaptı. Ayşedurum ile konuşmuştuk biraz önden gidiyo bebek demişti ama. Allaaahh. Şoktayım yaa .Erken dahaa doğumlara çok. Ayrıntılar nerde kaçıncı sayfada arasam bulabilirmiyim tüü. Nasıl olmuş bebekler nasıl anneler nasıl inşallah sağlıklı sıhhatli sorunsuz olmuştur iki arkadaşımızda. Allah analı babalı büyütsün.

merhaba kızlar boşluklarım belim sırtım dün geceden beri ağrıyor bebeğimde oynamadı bugün bişey yoktur dimi sabaha kadar beklesemmi yoksa gitsemmi hastaneye acaba bi akıl verin ne olur telaşlandım çok

Canım bugün oynamadı derken, hiç mi oynamadı yoksa az mı oynadı? Tatlı bişeyler yiyip sol yanına uzandın bekledin mi? Tatlı yiyip soluna yattınsa ve bir saat içinde 10 farklı hareketini hissetmedinse doktora git bence, sabahı bekleme. Ben bi gece gittim öyle hareket etmiyor diye sancım çıktı.

Canım hiçmi oynamadı azmı oynadı.Biraz dinlen tatlı bişeyler ye hiç oynamadıysa git bence.

Ayşedurumuz ve Özlemcemiz doğum yaptı. Ayşemiz iyi bebişde iyi .Özlemce iyi ama bebiş küvözde inşallah o da en yakın zamanda çıkacak annesinin kollarına.

canım küçük prense katılıyorum evde tatlı çikolata veya sarelle vs. ne varsa ye sonra soluna doğru uzan hareket etme. Eğer çok hareket ediyosan uyuyodur bebiş sallanmadan belki. Bazen benimkide oynamıyo tedirgin oluyorum ama olur bunlar. Bebeklerimiz artık büyüdüğü için hareket alanları küçüldü ve eskisi kadar sık olmayabilir kımıldamalar. Yinede için rahat değilse ve hastane yakınsa git ama, bu saattede acilde nekadar yardımcı olabilirlerki

Sen şimdi kocişin yok diye uyumuyomusun bakiiimmm, oku bol bol duaları uyu yaa, uykusuz bırakma kendini
sendende bisey saklanmiyor yahu :78:
hem o yüzden hemde biliyorsun gece uykusu olayi bitmisti zaten..
2 saatlik uykumda esimle beraber gitti..:78:
cok okuyorum ama olmiii napiyim

canim kizlarda demisler gerekeni zaten..bi dene istersen tatli yiyip sola yatmayi..hic mi hareket etmedi bugün?

hamgi kanalda şekerim tv demi.
yok canim online belgesel
netten izledik forumdada vardi linki
bi bak istersen

evet cucum cok guzeldi ya
bebisin tepkileri falan cok guldurdu bizi

O

Ben varım:80: Hangisiymiş o dediğim yunus eğiticisi mi:26:
evet canim oymus:)
cok guzeldi ya iyiki izledik:78:

sabah oynadı onun haricinde hiç oynamadı neler yaptım tatlı bişeyler yedim soluma yattım onun haricinde duş aldım uzandım yok banamısın demedi benimki bide sancım var zaten hissediyorum sank, afedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi tuvalete gidiyorum bişey yok sırtımda boşluklarımda karnımda ara ara sancı oluyo sabaha karşı 6 dan beri hafif hafif var yoksam doğurcakmıyım ne anlamadım valla daha erken yaa korkuyorum

Ayşedurumuz ve Özlemcemiz doğum yaptı. Ayşemiz iyi bebişde iyi .Özlemce iyi ama bebiş küvözde inşallah o da en yakın zamanda çıkacak annesinin kollarına.[/QUOTE]

Ayşedurumuz adına çokkk sevindim Ayşecim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
Özlemce canım inş bebişinin durumu iyidir. Küvöze konulan çok tanıdığımın bebeği var, özel ilgileniyolar sanırım biraz erken oldu diye. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah kavuşursunuz biran önce.

Canım birde sırt üstü yat benimki bazen hareket etmeyince ben sırt üstü yatıyorum kıpırdanıyor hemen ama ağrım var diyorsun.Gün içinde ağrılarında geçmediyse içinde rahat değilse gidebiliyorsan bence git derim ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…