Toobam hoşgeldin canımAyşem hayırlı olsun Duru kızımıızın göbişi düşmüş :81: Funah gözün aydım canım maşallah bebişine.
gececilerden kim var bakalimmm:82:
simdi anne karninda yasama yolculuk diye bi belgesel izledik
cok guzeldi yaaa
izlemeyen varsa hemen izlesin derimmm
ben varimmmmgececilerden kim var bakalimmm:82:
cok guzeldi yaaa
aralık ayının şirin annişleri sonunda aranıza dönüyorum. Bi yaz tatiline gittim bidaha yakalayamadım sizi. Herşey çok değişmiş 3-4 ayda. Şiddetli tekmeler, hazırlık ve isim bulma telaşları. Bendeki değişiklikleride anlatayım birazcık.
16 kilo aldım toplamda ( çok biliyorum ama naapiyim kızım sağlıklı doğsunda üzülmüyorum çok)
Doğum için istanbula gitme kararım kesinleşti.
Bebişe bikaç giysi aldım(bi ara resim çeker ciciler bölümüne koyarım)
Uzun aramalardan sonra isme kesin karar verdim Serra olacak.
Yarın sabah kontrolüm var önceki kontrolde bebek kilolu çıkmıştı bakalım bu sefer ne diyecek dr.
Bebişin doğum tarihi netleşmedi henüz sezeryan olacağım ama nasıl kesinleşiyo tarih bilmiyorumyarın sorarım artık ve ona göre yola çıkarız.
Şimdilik bukadar .... Geçmişi pek okuyamadım ama inş. hiçkimsenin ciddi bi şikayeti yoktur.
göbek düşmesi nasıl oluyo canım. Geçmişi okuyamadım. Sakın doğurmak filan deme düşer bayılırım ayyy. Aralık anneleri teker teker doğurmaya başlayınca çok değişik bi duygu yaa. Bana nezaman sıra gelecek oof of.
Merhabalar kızlaarr.. Nasılsınız??
Biz gayet iyi ve göbeksiziz vatana millete hayırlı olsun
ah yawrukuşum yok doğurmadım :)) kongrelerde eğitimlerde koşturuyorum daha :)) bugün kongrem bitti.. tek gebe olarak bayaa ilgi gördüm yalnız.. çılgınca bulanlar da vardı :)) yabancısı turk'ü çok sevdi göbeğimi :)) nazara mı geldik ne bugün kongrede ani başağrısı akabinde sabah görme duyum bozuldu.. körlük felan da değildi, ama korkunçtu yoğun bi parlaklık oluştu gözümde ve hiç bir şey göremedim bir saat boyunca.. sonra gittim tansiyonumu ölçtürdüm bi eczanede.. kötü değildi ama her zamankinden biraz daha yüksekti.. sonrada yavaşça azaldı.. iyiyim şimdi çok şükür..
en az 24 saat hiç giriş yapmadıysam bilin ki doğurdum :))
yalnız sezeryan olma ihtimalim var gibi.. yoğunluğumu atlatayım anlatırım diye düşünüyordum. vajen kültürü vermiştim ya onun sonuçları pek iyi gelmedi.. Allah korumuş kuzumu.. fırsat bulup tedaviye bile başlayamadım.. tedavi göreceğim normal doğum yapıp olası bir riske girermiyim bilemiyorum.. kafam karışık biraz
Ay Duru´nun mu göbegi düstü?
ben dogum sonrasi göbis kaliyor ya,o gitti diye düsündüm,halada düsünüyorum
ayy bende öle düşündüm valla durunun göbeği gelmedi aklıma hiç :))
9'unda paydos inşallah canım. ama o zaman kadar daha canım çıkacak gibi.. 2 gündür işte değil kongredeydim ya dosyaları eve getirdim şimdi onlarla boğuşuyorum... 9'undan sonra yatış.. bayramdan sonra doğuracam inş.. kendimi ona şartlıyorum ya bakalım sıpa dinleyecek mi :)
vajen kültüründe sizin orada nasıl yapıyorlar bilmiyorum burcum ama burda vajende ne var ne yok bütün bakterilere bakıyorlar.. zararlı bakteri durumunda antibiogram yapıyorlar hangi antibiotiğe dirençli hangisine hassas diye.. bende sreptokok çıkmadı negatifti ama o bunun kadar tehlikeli değilmiş zaten.. gram pozitif bakterilere giriyor o.. bende çıkan bi gram negatif.. çok bi bilgim yok bu konuda ama gram negatiflerden hoşlanmıyorlar.. tehlikeli bir pnömoni bakterisi.. muhtemelen hastaneden kaptım o kadar dikkat etmeme rağmen.. işin daha kötüsü benim yaptığım ve kimseye tavsiye etmediğim bazı hatalardan dolayı da direnç kazanmış sanırım.. çoğu antibiotiğede direnç kazanmış..
kızlaaarrr geldiiikkk bizzz...öncelikle duruya maşallah göbişi de
düşürdü rahatlatmıştır sizi de ayşecim...
vee beyzaaammmm...dönmüş kızlar kafası aşağıda, ayaklar yukarda tatlı tatlı parmağını
emmekle meşguldu.yüzünü kukusunu her yerini gösterdi.
bu sefer fotoğraflarımızı da videomuzu da aldık şükür.
46 cm. 2500gr.çok iri bebek beklemeyin dedi doktor..eşim de ben de zaten 3.5 kilo doğmuşuz...3 kiloyu rahat geçer dedi doktor..bayramdan sonra nstye bağlıcak ve kan tahlili yapacak
enfeksiyon kontrolü için.ozamana kadar dur kız dedi içerde:))
rahatlamış bir şekilde yazıyorum kızlar...pek sevindirik olduk.
bir öğlen girmedim birkmiş gene anca okurum şimdi
evet bi soru daha kimsecikelr yok ama
yarın okuyunca cevap evrin haç
şimdi hep suyummu geliyo diye korkuyorum hep yokluyorum kendimi.
iç çamaşırım nemli hissediyorum sanki
bu kendiliğinden olan bişimi sizce.yoksa su faaln geliomudur
ama ıslak değilll
değiştiriyorum.
mesela uzanıyorum 1-2 saat sanki enmli nemli hissediyorum
sizin de öle oluyomu.
aralık ayının şirin annişleri sonunda aranıza dönüyorum. Bi yaz tatiline gittim bidaha yakalayamadım sizi. Herşey çok değişmiş 3-4 ayda. Şiddetli tekmeler, hazırlık ve isim bulma telaşları. Bendeki değişiklikleride anlatayım birazcık.
16 kilo aldım toplamda ( çok biliyorum ama naapiyim kızım sağlıklı doğsunda üzülmüyorum çok)
Doğum için istanbula gitme kararım kesinleşti.
Bebişe bikaç giysi aldım(bi ara resim çeker ciciler bölümüne koyarım)
Uzun aramalardan sonra isme kesin karar verdim Serra olacak.
Yarın sabah kontrolüm var önceki kontrolde bebek kilolu çıkmıştı bakalım bu sefer ne diyecek dr.
Bebişin doğum tarihi netleşmedi henüz sezeryan olacağım ama nasıl kesinleşiyo tarih bilmiyorumyarın sorarım artık ve ona göre yola çıkarız.
Şimdilik bukadar .... Geçmişi pek okuyamadım ama inş. hiçkimsenin ciddi bi şikayeti yoktur.
gececilerden kim var bakalimmm:82:
cok guzeldi yaaa
teşekkür ederim canım. evet haklısın kilolarında üstesinden geliriz hep beraber inş. Bayadır takip edemiyorum topiği aralık anneleri genel olarak kaç kilo almış.
KÜCÜKPRENSIM uykusuzluk basima vurdu valla..:97:
Hoşgeldin canım.İki bebişimiz geldi sen yokken :)) Aceleci çıktılar azcık bizde şok olduk ama etkisi geçti :)) O belgeseli izlemiştim çok güzel.
merhaba kızlar boşluklarım belim sırtım dün geceden beri ağrıyor bebeğimde oynamadı bugün bişey yoktur dimi sabaha kadar beklesemmi yoksa gitsemmi hastaneye acaba bi akıl verin ne olur telaşlandım çok
merhaba kızlar boşluklarım belim sırtım dün geceden beri ağrıyor bebeğimde oynamadı bugün bişey yoktur dimi sabaha kadar beklesemmi yoksa gitsemmi hastaneye acaba bi akıl verin ne olur telaşlandım çok
hoşbuldum canım. aaaaaaaaa ne yazacağımı bilemedim . kimler doğum yaptı. Ayşedurum ile konuşmuştuk biraz önden gidiyo bebek demişti ama. Allaaahh. Şoktayım yaa .Erken dahaa doğumlara çok. Ayrıntılar nerde kaçıncı sayfada arasam bulabilirmiyim tüü. Nasıl olmuş bebekler nasıl anneler nasıl inşallah sağlıklı sıhhatli sorunsuz olmuştur iki arkadaşımızda. Allah analı babalı büyütsün.
sendende bisey saklanmiyor yahu :78:Sen şimdi kocişin yok diye uyumuyomusun bakiiimmm, oku bol bol duaları uyu yaa, uykusuz bırakma kendini
yok canim online belgeselhamgi kanalda şekerim tv demi.
evet cucum cok guzeldi yaben varimmmm
ilk haftalarda birisi eklemisti buraya o belgesel mi acaba?
hani yunus egitmeni bi hatunun hikayesi?
hosgeldin canim..massallah kizina,ismide cok hos..
kilon öyle asiri degil bence,zaten hepsi yakin zamanda gider merak etme,,bebisler saglikli olsunda..
evet canim oymus:)O
Ben varım:80: Hangisiymiş o dediğim yunus eğiticisi mi:26:
sabah oynadı onun haricinde hiç oynamadı neler yaptım tatlı bişeyler yedim soluma yattım onun haricinde duş aldım uzandım yok banamısın demedi benimki bide sancım var zaten hissediyorum sank, afedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi tuvalete gidiyorum bişey yok sırtımda boşluklarımda karnımda ara ara sancı oluyo sabaha karşı 6 dan beri hafif hafif var yoksam doğurcakmıyım ne anlamadım valla daha erken yaa korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?