2010 Aralık Anneleri

ayyy canım hayırlısı olsun sezerya ya da normal ikiniz de iyi olun da..bu kültür olayını doktor mu diyor canım yaptır diye ben hiç bişey yapmadım son aylarda..bayramdan sonra kan tahlili yaptırcam okadar..
azcık da dinlensen canım...çok yoruyorsun kendini bence...

ay ben hiç kendim uğraşıpda alamam alışmışım kuaföre kendim çok yoruluyorum:86:

ay ben hep kendim yaptım ama baktım artık yarım yamalak oluyor geçen ay gittim aldırmaya nasıl utadım anlatamam.kız 5 dkya halletti, ben evde olsam 1saatim gitmişti.:26:

anladim tugbacim,gecmis olsun..hakkindada hayirlisi neyse o olsun..
burdada o sekilde canim,vajen kültürü,makattanda örnek aliyorlar derken her defasinda biseylere bakiliyor ama cogunun ismini bile duymadim :)
meger ne cok detayi varmis bu gebeligin..telafuzu kadar kolay bir sürec degilmis...
güzel meleginin ve senin sagligin daha önemli dogum seklinden...icini rahat tut canim..

ay ben hiç kendim uğraşıpda alamam alışmışım kuaföre kendim çok yoruluyorum:86:
sekerim siz sosyetik takiliyorsunuz bize göre biz burda aynalarla bin bir takla atarak yarim yamalak alabiliyoruz..agdaci falan yok bana yakin bi yerde,is basa düsüyor malummm

amandaa bi prenses güzel haberler gelmissss
massallah massallah
ne güzel büyümüs öyle minik kuzu..
2 hafta daha dursunlar icerde yaramazlar..

ay ben hep kendim yaptım ama baktım artık yarım yamalak oluyor geçen ay gittim aldırmaya nasıl utadım anlatamam.kız 5 dkya halletti, ben evde olsam 1saatim gitmişti.:26:

valla ben hep aynı kişiye giderim benim kız yoksa aldırmam zaten başkasına artık alıştık 3 yıldır aynı kişi alıyo kendim uğraştım bidefa çok canım yandı :84:

sekerim siz sosyetik takiliyorsunuz bize göre biz burda aynalarla bin bir takla atarak yarim yamalak alabiliyoruz..agdaci falan yok bana yakin bi yerde,is basa düsüyor malummm

ay uğraşılacak şey değil yaa bide koca göbekle

ay kızlar öyle bir geçer zamanki nin yeni bölümünde aliyle caroline cemileyi evden kovuyolarmış :88: gidip dövesim geldi hee :95:

ay uğraşılacak şey değil yaa bide koca göbekle

sormaaa,2 aynayla ve kirk taklayla ancak hallediyorumm

oglusum resmen cildirdi suan..kafasi ve elleriyle biseyler yapiyor alt tarafta suan,canimi yakiyor sipa..ben biraz onunla ilgileneyim,konusayim,azcikta dinleneyim
öpüyoruz siziii

sormaaa,2 aynayla ve kirk taklayla ancak hallediyorumm

oglusum resmen cildirdi suan..kafasi ve elleriyle biseyler yapiyor alt tarafta suan,canimi yakiyor sipa..ben biraz onunla ilgileneyim,konusayim,azcikta dinleneyim
öpüyoruz siziii

nasıl da dikkat çekiyorlar yaaa...sıkıyorsa 2 dk unut:)intikamları acı oluyor
ben de çok güzel masal kitapları aldım kızıma...

yarın konrolumuz var ve ben çok heyecanlıyım..acaba çatı muayenesi yapar mı? ağda da yaptırmadım..

yarın konrolumuz var ve ben çok heyecanlıyım..acaba çatı muayenesi yapar mı? ağda da yaptırmadım..

ayyy hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz...
benim bayram sonuna kaldı muayenem...her doktorun tercihi farklı sanırım bu konuda..

gerekmedikçe istemeyebiliyorlar canım. çok şart da değil aslında. ama benim gerekiyordu belirtilerim uzun süreli ve geçmiyordu.. seninde şikayetlerin böyleyse hatırlat hekimine o ister..
oy maşallah.. inş sonuçlarında güzel çıkar canım

sağolasın burcum.. hepimiz için öyle. en başından beri diyorum iyilik halinde öncelik onun..

canım maşallah kocaman olmuşşşşş
gözüznaydınnn.
demek seninki elini emiyo .
acıkmş annesiiiii
bi çıkayım senin memişi cok cok emicem diyo
:92::92::92: emzirme sütyenelri aşağıya.

ayyy ben hiç çekemdimm.
çeksem iyi olur aslında.
kendi hallerimi de hiç çekmedimmm.

kızlar yazdım okumadınız galiba :78:
bebek şekerlerine (hoşgeldin bebek)
(hoşgeldin .....) isim gibi değilde
farklı neler yazılır sempatik de olabilir değişik bi şey işte
varmı fikri olan:81::81:

canım ben şöle ayzdırdım.
bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun.
Yağmurum, bitanem hoşgeldin .

Merhabalar kızlaarr.. Nasılsınız??
Biz gayet iyi ve göbeksiziz vatana millete hayırlı olsun

oyyyyy oyyy sevsinelr onuuuuuu.
göbeği de düşürdü koca kız oldu artık annesi.:80:

iyi bakalımmm kuzummm.
ama senin hberin çok gecikmez gibi geliyo
sanki gecikip de nekadar gecikecek dimi.
gelmişsin zaten 36. haftaya dimi ama.
bendeki de laffffff:81:
izin yaklaştııı, yorma kendini sakınnnnn

güzel ahberlerle gel şekerimmmmmm.

maşallah beyza ya......ne güzel mutlu ayrılmışsın canım.....

kızlar ya bugün nasıl bacakalrım sızlıyoooo anlatamamam
özellikle dizlerimmmm.
yaşlı karıalr gibi oldummmmmmmm
kalsiyum eksikliğimi vard edim
ama bolca süt peynir yoğurt tüketiyorumm
magnezyum kalsiyumda alıyorumm
sanırım benim kız hepsini kendine topluyooo
yada yarın hava yağmurlu bilemicemmmmm:26::26::26:

evet bi soru daha kimsecikelr yok ama
yarın okuyunca cevap evrin haç
şimdi hep suyummu geliyo diye korkuyorum hep yokluyorum kendimi.
iç çamaşırım nemli hissediyorum sanki
bu kendiliğinden olan bişimi sizce.yoksa su faaln geliomudur
ama ıslak değilll
değiştiriyorum.
mesela uzanıyorum 1-2 saat sanki enmli nemli hissediyorum
sizin de öle oluyomu.

kızlar 4 gündür evdeyim ya supermiş valla...özlemişim evimi....bugunde annem geldi temizliği ve yemekleri yaptı....8 gibi de arkadaslar geldi...yapmış börekleri-çayları....keyfime diyecek yok...NAZ yapıyorum.....

nasıl da dikkat çekiyorlar yaaa...sıkıyorsa 2 dk unut:)intikamları acı oluyor
ben de çok güzel masal kitapları aldım kızıma...
yok yok buna resmen agresiflik denir fundacim..
dünden bu yana hareketleri cok degisti,hadi hayirlisi...
ohh iyi yapmissin annesi,bizde 19-20 haftalikken okumaya basladik aksamlari..
cok seviyormus bebisler kitap okunmasini,daha simdiden cok sekerler yaa

kesinlikle canim..ne kadar gözü dönmüs sekilde dogal dogum desemde dogum tamamen sürprizlerle dolu oluyor..o yüzden önce saglik...

ohh canim cok sevindim senin ve minigin icin..tadini cikarinn

ne kadar sanlisin ooh tadini cikart

aralık ayının şirin annişleri sonunda aranıza dönüyorum. Bi yaz tatiline gittim bidaha yakalayamadım sizi. Herşey çok değişmiş 3-4 ayda. Şiddetli tekmeler, hazırlık ve isim bulma telaşları. Bendeki değişiklikleride anlatayım birazcık.
16 kilo aldım toplamda ( çok biliyorum ama naapiyim kızım sağlıklı doğsunda üzülmüyorum çok)
Doğum için istanbula gitme kararım kesinleşti.
Bebişe bikaç giysi aldım(bi ara resim çeker ciciler bölümüne koyarım)
Uzun aramalardan sonra isme kesin karar verdim Serra olacak.
Yarın sabah kontrolüm var önceki kontrolde bebek kilolu çıkmıştı bakalım bu sefer ne diyecek dr.
Bebişin doğum tarihi netleşmedi henüz sezeryan olacağım ama nasıl kesinleşiyo tarih bilmiyorum yarın sorarım artık ve ona göre yola çıkarız.
Şimdilik bukadar .... Geçmişi pek okuyamadım ama inş. hiçkimsenin ciddi bi şikayeti yoktur.

Toobam hoşgeldin canım Ayşem hayırlı olsun Duru kızımıızın göbişi düşmüş :81: Funah gözün aydım canım maşallah bebişine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…