ah yawrukuşum yok doğurmadım :)) kongrelerde eğitimlerde koşturuyorum daha :)) bugün kongrem bitti.. tek gebe olarak bayaa ilgi gördüm yalnız.. çılgınca bulanlar da vardı :)) yabancısı turk'ü çok sevdi göbeğimi :)) nazara mı geldik ne bugün kongrede ani başağrısı akabinde sabah görme duyum bozuldu.. körlük felan da değildi, ama korkunçtu yoğun bi parlaklık oluştu gözümde ve hiç bir şey göremedim bir saat boyunca.. sonra gittim tansiyonumu ölçtürdüm bi eczanede.. kötü değildi ama her zamankinden biraz daha yüksekti.. sonrada yavaşça azaldı.. iyiyim şimdi çok şükür..
en az 24 saat hiç giriş yapmadıysam bilin ki doğurdum :))
yalnız sezeryan olma ihtimalim var gibi.. yoğunluğumu atlatayım anlatırım diye düşünüyordum. vajen kültürü vermiştim ya onun sonuçları pek iyi gelmedi.. Allah korumuş kuzumu.. fırsat bulup tedaviye bile başlayamadım.. tedavi göreceğim normal doğum yapıp olası bir riske girermiyim bilemiyorum.. kafam karışık biraz
ay ben hiç kendim uğraşıpda alamam alışmışım kuaföre kendim çok yoruluyorum:86:
anladim tugbacim,gecmis olsun..hakkindada hayirlisi neyse o olsun..9'unda paydos inşallah canım. ama o zaman kadar daha canım çıkacak gibi.. 2 gündür işte değil kongredeydim ya dosyaları eve getirdim şimdi onlarla boğuşuyorum... 9'undan sonra yatış.. bayramdan sonra doğuracam inş.. kendimi ona şartlıyorum ya bakalım sıpa dinleyecek mi :)
vajen kültüründe sizin orada nasıl yapıyorlar bilmiyorum burcum ama burda vajende ne var ne yok bütün bakterilere bakıyorlar.. zararlı bakteri durumunda antibiogram yapıyorlar hangi antibiotiğe dirençli hangisine hassas diye.. bende sreptokok çıkmadı negatifti ama o bunun kadar tehlikeli değilmiş zaten.. gram pozitif bakterilere giriyor o.. bende çıkan bi gram negatif.. çok bi bilgim yok bu konuda ama gram negatiflerden hoşlanmıyorlar.. tehlikeli bir pnömoni bakterisi.. muhtemelen hastaneden kaptım o kadar dikkat etmeme rağmen.. işin daha kötüsü benim yaptığım ve kimseye tavsiye etmediğim bazı hatalardan dolayı da direnç kazanmış sanırım.. çoğu antibiotiğede direnç kazanmış..
sekerim siz sosyetik takiliyorsunuz bize göreay ben hiç kendim uğraşıpda alamam alışmışım kuaföre kendim çok yoruluyorum:86:
kızlaaarrr geldiiikkk bizzz...öncelikle duruya maşallah göbişi de
düşürdü rahatlatmıştır sizi de ayşecim...
vee beyzaaammmm...dönmüş kızlar kafası aşağıda, ayaklar yukarda tatlı tatlı parmağını
emmekle meşguldu.yüzünü kukusunu her yerini gösterdi.
bu sefer fotoğraflarımızı da videomuzu da aldık şükür.
46 cm. 2500gr.çok iri bebek beklemeyin dedi doktor..eşim de ben de zaten 3.5 kilo doğmuşuz...3 kiloyu rahat geçer dedi doktor..bayramdan sonra nstye bağlıcak ve kan tahlili yapacak
enfeksiyon kontrolü için.ozamana kadar dur kız dedi içerde:))
rahatlamış bir şekilde yazıyorum kızlar...pek sevindirik olduk.
bir öğlen girmedim birkmiş gene anca okurum şimdi
ay ben hep kendim yaptım ama baktım artık yarım yamalak oluyor geçen ay gittim aldırmaya nasıl utadım anlatamam.kız 5 dkya halletti, ben evde olsam 1saatim gitmişti.:26:
sekerim siz sosyetik takiliyorsunuz bize görebiz burda aynalarla bin bir takla atarak yarim yamalak alabiliyoruz..agdaci falan yok bana yakin bi yerde,is basa düsüyor malummm
ay uğraşılacak şey değil yaa bide koca göbekle
sormaaa,2 aynayla ve kirk taklayla ancak hallediyorumm
oglusum resmen cildirdi suan..kafasi ve elleriyle biseyler yapiyor alt tarafta suan,canimi yakiyor sipa..ben biraz onunla ilgileneyim,konusayim,azcikta dinleneyim
öpüyoruz siziii
yarın konrolumuz var ve ben çok heyecanlıyım..acaba çatı muayenesi yapar mı? ağda da yaptırmadım..
ayyy canım hayırlısı olsun sezerya ya da normal ikiniz de iyi olun da..bu kültür olayını doktor mu diyor canım yaptır diye ben hiç bişey yapmadım son aylarda..bayramdan sonra kan tahlili yaptırcam okadar..
azcık da dinlensen canım...çok yoruyorsun kendini bence...
oy maşallah.. inş sonuçlarında güzel çıkar canımkızlaaarrr geldiiikkk bizzz...öncelikle duruya maşallah göbişi de
vee beyzaaammmm...dönmüş kızlar kafası aşağıda, ayaklar yukarda tatlı tatlı parmağını
46 cm. 2500gr.çok iri bebek beklemeyin dedi doktor..eşim de ben de zaten 3.5 kilo doğmuşuz...3 kiloyu rahat geçer dedi doktor..bayramdan sonra nstye bağlıcak ve kan tahlili yapacak
anladim tugbacim,gecmis olsun..hakkindada hayirlisi neyse o olsun..
burdada o sekilde canim,vajen kültürü,makattanda örnek aliyorlar derken her defasinda biseylere bakiliyor ama cogunun ismini bile duymadim :)
meger ne cok detayi varmis bu gebeligin..telafuzu kadar kolay bir sürec degilmis...
güzel meleginin ve senin sagligin daha önemli dogum seklinden...icini rahat tut canim..
amandaa bi prenses güzel haberler gelmissss
massallah massallah
ne güzel büyümüs öyle minik kuzu..
2 hafta daha dursunlar icerde yaramazlar..
bu arada kizlar oglusumun 50den fazla videosu var..hickiriklarini ve yogun tekmelerini cekiyorum..:98:
göbisimin üstüne yarim bardak su koyuyorum cekmeye basliyorum..
kac defa düsürdü sipa ama cok komik oluyor,cokta güzel bir ani..
aksamlari babamiz gec geldiginde video var mi diyor hemen
tavsiye ederimmmmm:87:
kızlar yazdım okumadınız galiba :78:
bebek şekerlerine (hoşgeldin bebek)
(hoşgeldin .....) isim gibi değilde
farklı neler yazılır sempatik de olabilir değişik bi şey işte
varmı fikri olan:81::81:
Merhabalar kızlaarr.. Nasılsınız??
Biz gayet iyi ve göbeksiziz vatana millete hayırlı olsun
ah yawrukuşum yok doğurmadım :)) kongrelerde eğitimlerde koşturuyorum daha :)) bugün kongrem bitti.. tek gebe olarak bayaa ilgi gördüm yalnız.. çılgınca bulanlar da vardı :)) yabancısı turk'ü çok sevdi göbeğimi :)) nazara mı geldik ne bugün kongrede ani başağrısı akabinde sabah görme duyum bozuldu.. körlük felan da değildi, ama korkunçtu yoğun bi parlaklık oluştu gözümde ve hiç bir şey göremedim bir saat boyunca.. sonra gittim tansiyonumu ölçtürdüm bi eczanede.. kötü değildi ama her zamankinden biraz daha yüksekti.. sonrada yavaşça azaldı.. iyiyim şimdi çok şükür..
en az 24 saat hiç giriş yapmadıysam bilin ki doğurdum :))
yalnız sezeryan olma ihtimalim var gibi.. yoğunluğumu atlatayım anlatırım diye düşünüyordum. vajen kültürü vermiştim ya onun sonuçları pek iyi gelmedi.. Allah korumuş kuzumu.. fırsat bulup tedaviye bile başlayamadım.. tedavi göreceğim normal doğum yapıp olası bir riske girermiyim bilemiyorum.. kafam karışık biraz
yarın konrolumuz var ve ben çok heyecanlıyım..acaba çatı muayenesi yapar mı? ağda da yaptırmadım..
yok yok buna resmen agresiflik denir fundacim..
nasıl da dikkat çekiyorlar yaaa...sıkıyorsa 2 dk unut:)intikamları acı oluyor
ben de çok güzel masal kitapları aldım kızıma...
kesinlikle canim..ne kadar gözü dönmüs sekilde dogal dogum desemde dogum tamamen sürprizlerle dolu oluyor..o yüzden önce saglik...gerekmedikçe istemeyebiliyorlar canım. çok şart da değil aslında. ama benim gerekiyordu belirtilerim uzun süreli ve geçmiyordu.. seninde şikayetlerin böyleyse hatırlat hekimine o ister..
oy maşallah.. inş sonuçlarında güzel çıkar canım
sağolasın burcum.. hepimiz için öyle. en başından beri diyorum iyilik halinde öncelik onun..
canım maşallah kocaman olmuşşşşş
gözüznaydınnn.
demek seninki elini emiyo .
acıkmş annesiiiii
bi çıkayım senin memişi cok cok emicem diyo
:92::92::92: emzirme sütyenelri aşağıya.
ayyy ben hiç çekemdimm.
çeksem iyi olur aslında.
kendi hallerimi de hiç çekmedimmm.
canım ben şöle ayzdırdım.
bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun.
Yağmurum, bitanem hoşgeldin .
oyyyyy oyyy sevsinelr onuuuuuu.
göbeği de düşürdü koca kız oldu artık annesi.:80:
cek denizim..hergün göbisinin resminide cek yada esine cektir..
arsiv yapicam ben bu gidisle
görmemisin bi sipacigi olmus hesabi,napiyim valla,bi daha gelmiyor bu zamanlar..
iyi bakalımmm kuzummm.
ama senin hberin çok gecikmez gibi geliyo
sanki gecikip de nekadar gecikecek dimi.
gelmişsin zaten 36. haftaya dimi ama.
bendeki de laffffff:81:
izin yaklaştııı, yorma kendini sakınnnnn
güzel ahberlerle gel şekerimmmmmm.
kızlar 4 gündür evdeyim ya supermiş valla...özlemişim evimi....bugunde annem geldi temizliği ve yemekleri yaptı....8 gibi de arkadaslar geldi...yapmış börekleri-çayları....keyfime diyecek yok...NAZ yapıyorum.....
kızlar 4 gündür evdeyim ya supermiş valla...özlemişim evimi....bugunde annem geldi temizliği ve yemekleri yaptı....8 gibi de arkadaslar geldi...yapmış börekleri-çayları....keyfime diyecek yok...NAZ yapıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?