2010 Aralık Anneleri

Ahh canım yaaa, süt içsen sarmısaklı yoğurt yesen yine de uykun gelmiyor mu, bende dua edeyim sana inşallah rahat rahat uyursun

yok canim online belgesel
netten izledik forumdada vardi linki
bi bak istersen

evet cucum cok guzeldi ya
bebisin tepkileri falan cok guldurdu bizi

evet canim oymus:)
cok guzeldi ya iyiki izledik:78:

Eveeeet sahiden çok güzeldi

Valla seni pimpiriklendirmeyeyim ama ben senin yerinde olsam giderim, gece kadın doğumcu olmasa bile bi nts ye bağlarla rahatlarsın. Yoksa sabaha kadar kendimden biliyorum boşu boşuna stres yaparsın

bence sakin ol ama yinede doktora git derim..sancinda varmis..burdan seni yanlis yönlendirmeyelim canim..:44:

sagolasin canim benim..sütümü icmeden yatmam cocuklugumdan bu yana..etkisi olmuyor son aralar..
dogum yaklastikca göbis büyüyor,göbis büyüdükce ben dönemiyorum,dönemedikce canim yaniyor,sonrada uyuyamiyorummm :95:

yok canim online belgesel
netten izledik forumdada vardi linki
bi bak istersen

evet cucum cok guzeldi ya
bebisin tepkileri falan cok guldurdu bizi

evet canim oymus:)
cok guzeldi ya iyiki izledik:78:

oyy eveet cok güzeldi bence de..

dilaycım git bencede bi baktııırrr. Suyun filan gelmemiş ama. Normal doğummu olacak senin. İlk bebeğinmi bu.

kızlar ben çıkıyorum hepinize teşekkür ederim bebeğim kıpırdanamaya başladı maaşallah zaten gittiğim hastane çok yakınımda 5 dakikalık mesafede oyüzden içimin rahatlaması için eşim götürüyor tekrar teşekkürler kızlar sonra görüşürüz

cok sevindim canim,cok sükür..sancin icin gitmis olursun,icin rahatlar..güzel haberlerle gel insallah

Tamam canım hayırlı haberlerle gel.Hiç değilse için rahatlamış olur.

Hareket etmesine sevindim, maşallah
Bizede haber ver olur mu, aklımız kalır sende şimdi, inşallah sancılarında normal çıkar

çok sevindim canım kımıldamasına. Sancı için bakmışş olursun gitmen iyi. İyi haberlerini bekliyoruz bak

kızlar bişey sorcam ben sezeryanla doğum yapıcam sizce nezaman olur doğumum 34 hafta 1 günlük şimdi.

HAdi kızlar bende yatıyım anca uyurum zaten :93: öptüm hepinizi iyi geceler görüşürüz yarın :101:

Ben yatıyorum, inşallah hepimiz rahat rahat mışıl mışıl uyuruz, Allah rahatlık versin hanımlar

kızlar bişey sorcam ben sezeryanla doğum yapıcam sizce nezaman olur doğumum 34 hafta 1 günlük şimdi.

Benim bildiğim 39. hafta bitince alıyorlar sezeryan olursa

HAdi kızlar bende yatıyım anca uyurum zaten :93: öptüm hepinizi iyi geceler görüşürüz yarın :101:
bende cikiyorum,biraz kitap okuyayim..insallah uyurumm,iyi gecelerr:80:r

İyi Geceler

Ben yatıyorum, inşallah hepimiz rahat rahat mışıl mışıl uyuruz, Allah rahatlık versin hanımlar

Benim bildiğim 39. hafta bitince alıyorlar sezeryan olursa

İyi Geceler

iyi geceler canım. Teşekkürler bilgi için. Eğer dediğin gibi olursa 22 kasımda arabayla istanbula yola çıkmam sorun olmaz heralde dimi. Yarın konuşayım bi dr. la bakalım noolcak. Allah rahatlık versin kızlar. bende kaçayım.

aneciiiim dilaycım nasılsın yoksa bebek mi geliyorrr...sen bi git doktora yaaaa hadi herkese iyigecler...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.... en erken kalkan benim herhalde( bu hAafta evde değildim giremedim o yüzden aklım hep sizde hepinizi çok seviyorummm......

kızlar gunaydın umarım herkes iyidir.işe cağırdılar umarım oğlene cıkabilirim .inş herkes iyidir..ben dun bi ev buldum sanırım .hayırlısı ise olur inş.haftaya cuma ancak teslim edebilecekmiş.benimde 2 gun içinde yerleşmem gerek pazarrtesi annemler gelicek cunku...doğalgaz falan yeni bağlanıyor onumuzdeki haftya oyunca onlarla uğraşılcak.hiç dinlenemedim. hepinizi opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…