sendende bisey saklanmiyor yahu :78:
hem o yüzden hemde biliyorsun gece uykusu olayi bitmisti zaten..
2 saatlik uykumda esimle beraber gitti..:78:
cok okuyorum ama olmiii napiyim
canim kizlarda demisler gerekeni zaten..bi dene istersen tatli yiyip sola yatmayi..hic mi hareket etmedi bugün?
yok canim online belgesel
netten izledik forumdada vardi linki
bi bak istersen
evet cucum cok guzeldi ya
bebisin tepkileri falan cok guldurdu bizi
evet canim oymus:)
cok guzeldi ya iyiki izledik:78:
sabah oynadı onun haricinde hiç oynamadı neler yaptım tatlı bişeyler yedim soluma yattım onun haricinde duş aldım uzandım yok banamısın demedi benimki bide sancım var zaten hissediyorum sank, afedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi tuvalete gidiyorum bişey yok sırtımda boşluklarımda karnımda ara ara sancı oluyo sabaha karşı 6 dan beri hafif hafif var yoksam doğurcakmıyım ne anlamadım valla daha erken yaa korkuyorum
sabah oynadı onun haricinde hiç oynamadı neler yaptım tatlı bişeyler yedim soluma yattım onun haricinde duş aldım uzandım yok banamısın demedi benimki bide sancım var zaten hissediyorum sank, afedersiniz büyük tuvaletim varmış gibi tuvalete gidiyorum bişey yok sırtımda boşluklarımda karnımda ara ara sancı oluyo sabaha karşı 6 dan beri hafif hafif var yoksam doğurcakmıyım ne anlamadım valla daha erken yaa korkuyorum
sagolasin canim benim..sütümü icmeden yatmam cocuklugumdan bu yana..etkisi olmuyor son aralar..Ahh canım yaaa, süt içsen sarmısaklı yoğurt yesen yine de uykun gelmiyor mu, bende dua edeyim sana inşallah rahat rahat uyursun
Eveeeet sahiden çok güzeldi
Valla seni pimpiriklendirmeyeyim ama ben senin yerinde olsam giderim, gece kadın doğumcu olmasa bile bi nts ye bağlarla rahatlarsın. Yoksa sabaha kadar kendimden biliyorum boşu boşuna stres yaparsın
yok canim online belgesel
netten izledik forumdada vardi linki
bi bak istersen
evet cucum cok guzeldi ya
bebisin tepkileri falan cok guldurdu bizi
evet canim oymus:)
cok guzeldi ya iyiki izledik:78:
kızlar ben çıkıyorum hepinize teşekkür ederim bebeğim kıpırdanamaya başladı maaşallah zaten gittiğim hastane çok yakınımda 5 dakikalık mesafede oyüzden içimin rahatlaması için eşim götürüyor tekrar teşekkürler kızlar sonra görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum hepinize teşekkür ederim bebeğim kıpırdanamaya başladı maaşallah zaten gittiğim hastane çok yakınımda 5 dakikalık mesafede oyüzden içimin rahatlaması için eşim götürüyor tekrar teşekkürler kızlar sonra görüşürüz
kızlar bişey sorcam ben sezeryanla doğum yapıcam sizce nezaman olur doğumum 34 hafta 1 günlük şimdi.
HAdi kızlar bende yatıyım anca uyurum zaten :93: öptüm hepinizi iyi geceler görüşürüz yarın :101:
bende cikiyorum,biraz kitap okuyayim..insallah uyurumm,iyi gecelerr:80:r
Ben yatıyorum, inşallah hepimiz rahat rahat mışıl mışıl uyuruz, Allah rahatlık versin hanımlar
Benim bildiğim 39. hafta bitince alıyorlar sezeryan olursa
İyi Geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?