2010 Aralık Anneleri

ooooof bıktım bunaldım bu adamın bu huyundan
ya ben her hafta sonu annesini görmek zorunda mıyım yaaaaaaaaaaaaaa
bana sormadan yarın gelioz demiş annesineeeeeeee
üstüne bi de bana arattırıo gelirken ne lazım sor dieeeee
kadına dedim hastaneden çıkıp gelcez heralde kahvalktı saati olur ne alalım ne lazım die
kahvaltıya mı gelionuz!!!! dediii
ben yapıcam kahvaltımı oğlun gelio aslında dedim ben de
off kızlar ya sinirden çıldırcam oooooffff

hadi maşallah kıs ben bu bebişin totosuna bayıldım hiçde böyle güzel yatan bebiş görmemiştim yani yüz üstü :))

Masallah masallahh çok rahatız öyle yatarken görsen bi de surat ifadesini

gözünüz aydın ne güzel hemencecik düşmüş duru kızın göbüşü sağlıkla büyüsün....

Düştü teyzesi düştü.. aminn..

Olsun tatlım olsun bizim göbüş de yavaş yavaş gidiyor.. hamilelikten 3 kilo kaldı zaten üstümde

pembe pembeydi canım ilk zaman. sonradan beyazlaştı...

insallah caatlamayız yaa benimde gobek deligimin etrafında ten rengimde koyulasma war nedir anlamadım

güneş gözlüğü tak git cnm nereye baktığın belli olmaz görmezsin annesini işin şakası bi yana erkekler hep böyle genelde ayda 1 kere görüşsek nolur sanki illa her haftasonu oraya git benimki de öleydi aynı şehirdeyken kv le ama şimdi uzaklaştık k.v bize gelio kalmaya ama benim şikayetim yok benim evime gelsin ama ben orda kalınca sıkılıyorum

üfff,oturduklari yerden stres üretiyorlar...
hastaneden cikinca suram buram agriyo de eve git bosver..yada ugra ayni bahaneyle kac hemen..
ah bu erkekler ahhhhhh,bazen tam sopalik oluyorlar...
sende iyi demissin ama kv ye,ohh,icim buz gibi oldu

oo massallah canimmm.harikasin...Duru kizimizada massallah,büyüdü abla oldu minik prenses..ay yerim ben onun totosunu,böbisiniiii

kizlar benim kocis kismetse aksama dönecek insallahhhh
kocisime biseyler hazirlayim..
tabii önce totomu kaldirmam gerek yerimden,offf agirlastim iyice ya,canim hic bisey istemiyor

inşallah biz de uzaklara gidererizzz bunalttı iice
ben kaya kovuğundan çıktım sanırım anamı babamı ayda yılda görüomm

walla yapacam artık bi numaraa
aynen ben de söleyince rahatladımm:13:

selam kizlaaaar
bizim odamiz geldi
cokta guzel oldu
adamlar gidince kvyle cikip avizede bakalim dedik
ama aradigimiz gibi bisi bulamadik
simdi havalandiriyorum odayi
tamamen yerlestirince resimlerinide koycam
simdi sadece mobilyayi cekmiym dedim
bitmis yerlesmis halini koyarim

aysecim napio durucuk??
anlatsana yahu

kizlar benim kocis kismetse aksama dönecek insallahhhh
kocisime biseyler hazirlayim..
tabii önce totomu kaldirmam gerek yerimden,offf agirlastim iyice ya,canim hic bisey istemiyor

toton için çekici çağırıyimmi malüm bende benimkini zor kaldırıyorum artık oflaya puflaya kendimi çok yaşlı hissediyorum artık

canım ya boşver takmaaa boşuna sinirleniyosun düşünme bazı insanlar böyle napıcan huyları belki kötü niyetle dememiştir... sen iyi sini düşün....

Hayırlı olsun tatlım odanız..
artık yenidoğan sendromlarını atlattık
düzenli uyuyup düzenli uyanıyoruz
bi de bi gülüyor ki pelin sorma gözleri kayboluyor nerdeyse gülerken
ve eğer ağlama krizine girdiyse babasını görünce susuyor
şimdi de yeni bişe keşfettim gece uyutamadığımda kalbimin hizasına getiriyorum kendim de biraz ninni mırıldandığımda bayılıp kalıyor

canlarım hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum teker teker hepiniz çok sağolun merak edip hber beklediğiniz için pazartesi 12 de randevumuz mutlaka haber vericem akşamada misafirim geliyo şincik çıkıyorum arada bakarım yine tekrar saolun

maş durucuk'a.ablamı olmuş o çirkin

ne güzel anlatıosun canım yaaaa
özeniorum sana valla
benim meleğim de gelse artık yaaa
çok ihtiyacım var onaa

canım ya boşver takmaaa boşuna sinirleniyosun düşünme bazı insanlar böyle napıcan huyları belki kötü niyetle dememiştir... sen iyi sini düşün....

ne biliim nerdilcim sıkıldım artık yaaa
haftaiçi hep iş bişe yapabildiimiz yok zaten
her hafta cumartesi de onlara gidioz haftasonumuz da öle geçio
bunaldım anlıcan

AyseDuru+, diillaayy, enkeay, hapsuruk, kucukprens, names, sehri_huzun, sporstar
kızlar iyi tatiller kendinize ve meleklerinize iyi bakın
dilayy iyi olmana sevindim
maşallah duru bebeğe allahım bütün melekleri nazardan saklasın

Benim yemek yapmam gereeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk:84:

Offff seni çooook iyi anlıyoruummmm!!! Bizde her haftasonu eşimin kardeşleriyle görüşüyoruz, erkek kardeşi neysede kız kardeşiyle aram hiç yok, babaannesi de kız kardeşinin çocuğuna bakıyor. Bi hafta sonu görüşmedik lafı soktu babaanne "özledik görüşemiyoruz" diyee, bende pis gelinler gibi sırıttım aslında içimden "e biz özlemedik" dedim tabii Ama ben eşimden önce plan yaparak veya telefonla ekarte ederek savuşturmaya çalışıyorum bu planları Yaşasın kötülük deermişimmmm

Ohhh hadi güle güle kullanın canım, bi gün arayla kaçırdım desene Neyse eklersin yerleştirince fotolarını:13:

Oyyyy maşallah minik Duru ya yaaa, demek babacı olacak, kız çocuğu işte bende babama hastaydım küçükken

Geçmiş olsun dilay, inşallah p.tesi de herşey yolunda olur

saolasin aysecim:)
masallah durucuka
yavas yavas duzeninizi kuruyosunuz aysecimmm
kizlar babaya duskun olurmus derler
bak goruyomusun duruyu sen
babaci olmus oda

Benim yemek yapmam gereeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk:84:

Ohhh hadi güle güle kullanın canım, bi gün arayla kaçırdım desene Neyse eklersin yerleştirince fotolarını:13:

:
kucuk prenscim ugrasma yemekle ben gonderiym sana iki tas yemek komsum
yine gelirsin sekerim bitmis halinide gorursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…