2010 Aralık Anneleri

eveeeet o minnacik agziyla hepsini aliyormus sipalar
korkmuyorum ben o yüzden,rahat ol fistigim sende..
sür tabi,fazla uyarmadan hergün sür..

Yaa ben sizin için eğitimde verdikleri slide ları video yapıp face e koymaya çalıştım ama sürekli videon işlenemedi diyor, hemde neler denedim günlerce ama olmadı :26:. Neyse oradan bi resimler ekleyeyim bari:

Eklentiler

• $6.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $12.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 20
anam kızlar göğüs olayına girmişsiniz. benimkinin de ucu var ama o kadar çok değil. kapkara oldular bunlar benim mi diyorum

canım onun için göğüs kalkanı iyi sanırım göğüs kalkanında temas yok akan süt altta toplanıyo delikli hava aldırıyo...

olabilir canım ben bilmiyodum o zaman böyle bişeyin varlığını. pek cahilmişim zaten ben ilk doğumumda:) geçen burda bahsettiniz ya o zaman demiştim ben de işte bu diye...göğsün kuruması ve hava alması çok önemli. iyi düşünülmüş. pedler pek hava geçirmiyo...

bende de değişik bi koku war ama anlayamıyorum sut mu ki o :97:
walla ole oluyo galiba... atalarımızdan gelen bi durum bu napalım gelin kaynana çekişmeleri kaynana akk derse gelin kara der
süt bence,baska ne olabilir acaba :44:
ama rahatsiz etmiyor,bebek gibi

Yaa ben sizin için eğitimde verdikleri slide ları video yapıp face e koymaya çalıştım ama sürekli videon işlenemedi diyor, hemde neler denedim günlerce ama olmadı :26:. Neyse oradan bi resimler ekleyeyim bari:

tesekkürler fistigim..
sabah sana yazmistim gördün mü?
dün sen benim uyuyabilmem icin due edecegini söyleyip güzel dileklerde bulunmustun,cok sagol fistigim,güzel uyudum ilk defa..

kizlar konu emzirme olunca sunuda buldum,bi yerlere not alin isterseniz..
sütü AZALTIYORMUS bu bitkiler
.Nane
• Maydanoz
• Nışasta unu
• Adaçayı
• Şeker kamışı
• Ararot
• Arpa ve arpa unundan yapılmış besinler
• Şalgam
• Mısır
• Salamurası yapılmış besinler
• Aşırı tuz tüketimi
• Turşusu yapılmış besinler
• Sirke ve limon suyunun fazlaca kullanılması

kızlar yaa gobusler catladı mı ? nasıl anlıcaz ki anlasılıyo mu ? yengem demişti ki hamileyken diilde dogumdan sonra anlarsın catladıgını dogru mu ki ?

Aaa sahiden mi Allah a şükürler olsun, görmedim sabah yazdığını ama şimdi çok sevindim canımm.

Yasmin benimki 4-5 aylarda epey büyüdü...
Şimdi biraz sindiler ve hafif ince ince şeritler var...Eltimde doğumdan sonra anlatı çatladığını göğüsler küçülünce...Kişiden kişiye değişiyor zannımca...

Ayrıca eğitimde çocuk doktoru dedi ki yenidoğan bebeklerin göğüsleri şiş olabilirmiş, süt bezleri gelişebilirmiş kesinlikle uyarılmamalıymış.
Hatta (buna çok şaşırmıştım) kız bebeklerde vajinal akıntı ve kanama bile olabilirmiş!! Bunlar anneden geçen hormonlar sebebiyle olurmuş.

Aaa sahiden mi Allah a şükürler olsun, görmedim sabah yazdığını ama şimdi çok sevindim canımm.

eveeeeet,baskasi icin edilen dua kabul olurmus,ben ona bagladim cünkü hakikaten cok stres yasiyordum bu konuda..iyi uyudum cok sükür..sagol arkadasimmm,gönülden dilemissin demekki

gogusler degil canım karındaki catlakları diorum benim zaten goguslerimde bi kac catlak wardı onları o kadar umursamıyorum ama karın catlakları beni korkutuyo :18: bu arada hep sorcam unutuyorum benimde gogusler bayagıı kuculdu esim bile dio nerde oo ilk gunlerdeki koca memeler nerde simdiki memişler herkeste ole mi oluyo :26:

kızlar yaa gobusler catladı mı ? nasıl anlıcaz ki anlasılıyo mu ? yengem demişti ki hamileyken diilde dogumdan sonra anlarsın catladıgını dogru mu ki ?

sanmıyorum ya, bilmiyorum ki o şekilde olan var mıdır. benim ilkinden yeterince çatlağım olduğu için yeni var mı pek seçemiyorum:) ama ilkinde hamileyken bi gün aynada karşılaşmıştım kötü manzarayla. çok ağlamıştım da eşim kızmıştı. oğlumuzun hatırası onlar diye.... çok ince olursa çatlak belki şişlik inince belli oluyodur.

Anam göbüş demişsin ben göğüs anlamışım
Karın çatlakları da aynı yahu bende de yok bakalım doğumdan sonra ne olacak...Sanırım başta göğüsler bir büyüyor sonra küçülüyor şimdi de süt dolup yine büyüyecekler

Haklısın şekercim ya
Bayrama kadar Allah izin verirse raporum geçerli bi aksilik olmazsa çalışcam cnm.
Offf hala birini arıyorum en azından bazı işler için 3 kişi gelecekmiş bakalım pazartesi onlarla görüşcez beğenisek hemen iş başı yaptırcam valla

Merhaba kızlar.
Okuldan geldim şimdi, biraz yorgunum
Son 1 hafta kaldı izne ayrılmama.
Bugün sağ tarafta( karnımın altında) ama sadece sağda sancım var.
Yürürken çok zorlandım
Minik minik adımlar atarak geldim eve
Battı resmen.
Önemli bir şey yoktur değil mi?
Normaldir diye düşündüm, son 1 ayımız...
Sizde de oluyor mu böyle şeyler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…