eveeeet o minnacik agziyla hepsini aliyormus sipalar
korkmuyorum ben o yüzden,rahat ol fistigim sende..
sür tabi,fazla uyarmadan hergün sür..
canım onun için göğüs kalkanı iyi sanırım göğüs kalkanında temas yok akan süt altta toplanıyo delikli hava aldırıyo...
anam kızlar göğüs olayına girmişsiniz. benimkinin de ucu var ama o kadar çok değil. kapkara oldular bunlar benim mi diyorum
canım onlar senin değil artık. Eşine de kötü haberi ver bi süre onun da olamayacak:) yavrukuşa rezervli...
süt bence,baska ne olabilir acaba :44:bende de değişik bi koku war ama anlayamıyorum sut mu ki o :97:
walla ole oluyo galiba... atalarımızdan gelen bi durum bu napalımgelin kaynana çekişmeleri kaynana akk derse gelin kara der
Yaa ben sizin için eğitimde verdikleri slide ları video yapıp face e koymaya çalıştım ama sürekli videon işlenemedi diyor, hemde neler denedim günlerce ama olmadı :26:. Neyse oradan bi resimler ekleyeyim bari:
canım onlar senin değil artık. eşine de kötü haberi ver bi süre onun da olamayacak:) yavrukuşa rezervli...
canım onlar senin değil artık. eşine de kötü haberi ver bi süre onun da olamayacak:) yavrukuşa rezervli...
süt bence,baska ne olabilir acaba :44:
ama rahatsiz etmiyor,bebek gibi
tesekkürler fistigim..
sabah sana yazmistim gördün mü?
dün sen benim uyuyabilmem icin due edecegini söyleyip güzel dileklerde bulunmustun,cok sagol fistigim,güzel uyudum ilk defa..
Aaa sahiden mi Allah a şükürler olsun, görmedim sabah yazdığını ama şimdi çok sevindim canımm.
gogusler degil canım karındaki catlakları diorum benim zaten goguslerimde bi kac catlak wardı onları o kadar umursamıyorum ama karın catlakları beni korkutuyo :18: bu arada hep sorcam unutuyorum benimde gogusler bayagıı kuculdu esim bile dio nerde oo ilk gunlerdeki koca memeler nerde simdiki memişlerYasmin benimki 4-5 aylarda epey büyüdü...
Şimdi biraz sindiler ve hafif ince ince şeritler var...Eltimde doğumdan sonra anlatı çatladığını göğüsler küçülünce...Kişiden kişiye değişiyor zannımca...
kızlar yaa gobusler catladı mı ? nasıl anlıcaz ki anlasılıyo mu ? yengem demişti ki hamileyken diilde dogumdan sonra anlarsın catladıgını dogru mu ki ?
gogusler degil canım karındaki catlakları diorum benim zaten goguslerimde bi kac catlak wardı onları o kadar umursamıyorum ama karın catlakları beni korkutuyo :18: bu arada hep sorcam unutuyorum benimde gogusler bayagıı kuculdu esim bile dio nerde oo ilk gunlerdeki koca memeler nerde simdiki memişlerherkeste ole mi oluyo :26:
ay minik yavru yaa..annecim biraz dinlen diye uyarmistir belki
ama devam etmemesine cok sevindim canim,insallah tekrarlamaz..
tatlim is ortamin ne kadar mükemmel olursa olsun adi is ortami maalesef,kimse digerinin menfaati icin ugrasmaz ki..sen kendini düsün fistigim,özel durumun var sonucta..
bayrama kadar calisacaksin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?