sağol cnm bnm evet beni kimse anlamıyorYahu ben hergün burdayım ne toobadan neden dilsadden haberim yok
Sanırım bebeklerde hareketlenmeler var...
Sehri huzun canım hiç canını sıkma...Nasıl istiyorsan öyle doğum yap...Gerçekten zor şeyler bunlar bizi kimse anlayamaz....Ama bunları düşünme şimdiden.... Sen bebişini düşün yeter şimdilik....
benim yumuşak pelte gibi bişey oldu orası elleyemiyorum bile içi boş gibi değişik bişe oldumrb kizlar konustugunuz konuyla alakali deil amma gobek delikleriniz ne alemde acaba ne zaman disari cikiyo benimki daha cikmadida:93:
benimde karardı hatta beyaz yerlerde bile leke gibi oldukızlar benim göğüs uçlarımın çevreleri kaoyulaşmış iyice az önce gördüm üstümü değişirken
normaldir herlade di mii
Ahhh ahh 3 misafir olmasa göğüslerle ilgili söylenecek çok şey var ama :))) Birde mavrulam dayanamayacağım kuzum çocuğa ne gerek var başka bir yöntem gelmiyor mu aklına :)))
öptüm herkesleri,kocacım seyrantepesine bakacakmış. Gelirim birazdan :)...
eveeeeet,baskasi icin edilen dua kabul olurmus,ben ona bagladim cünkü hakikaten cok stres yasiyordum bu konuda..iyi uyudum cok sükür..sagol arkadasimmm,gönülden dilemissin demekki
Merhaba kızlar.
Okuldan geldim şimdi, biraz yorgunum
Son 1 hafta kaldı izne ayrılmama.
Bugün sağ tarafta( karnımın altında) ama sadece sağda sancım var.
Yürürken çok zorlandım
Minik minik adımlar atarak geldim eve
Battı resmen.
Önemli bir şey yoktur değil mi?
Normaldir diye düşündüm, son 1 ayımız...
Sizde de oluyor mu böyle şeyler???
ilk etapta mor mu oluyo beyaz mı oluyo korkulu ruyam yaa basenlerimde goguslerimde kilo alıp wermeden dolayı zaten catlak war onları takmıyorum ama karın catlagı cok korkutucu geliyo bana :18:sanmıyorum ya, bilmiyorum ki o şekilde olan var mıdır. benim ilkinden yeterince çatlağım olduğu için yeni var mı pek seçemiyorum:) ama ilkinde hamileyken bi gün aynada karşılaşmıştım kötü manzarayla. çok ağlamıştım da eşim kızmıştı. oğlumuzun hatırası onlar diye.... çok ince olursa çatlak belki şişlik inince belli oluyodur.
Merhaba kızlar.
Okuldan geldim şimdi, biraz yorgunum
Son 1 hafta kaldı izne ayrılmama.
Bugün sağ tarafta( karnımın altında) ama sadece sağda sancım var.
Yürürken çok zorlandım
Minik minik adımlar atarak geldim eve
Battı resmen.
Önemli bir şey yoktur değil mi?
Normaldir diye düşündüm, son 1 ayımız...
Sizde de oluyor mu böyle şeyler???
sağol cnm bnm evet beni kimse anlamıyorama buraya yazınca rahatladım biraz zira sabah gözümden ateş fışkırıyordu
Kızlar eğer şimdi belli oluyorsa ki tecrübeliler doğum sonrası belli olduğunu söylüyor
Benim karnımda hiç çatlak olmadı
Doğum çizgim hiç mi hiç yok
Ayrıca göğüs uçlarım karardı ama hala çevresi minicik hiç gögsümde büyümedi.
milletin göğüs ucu etrafı kavonoz kapağı kadar büyük olurken benimki 1 tl genişliğinde bile değil yahu
ilk etapta mor mu oluyo beyaz mı oluyo korkulu ruyam yaa basenlerimde goguslerimde kilo alıp wermeden dolayı zaten catlak war onları takmıyorum ama karın catlagı cok korkutucu geliyo bana :18:
ilk etapta mor mu oluyo beyaz mı oluyo korkulu ruyam yaa basenlerimde goguslerimde kilo alıp wermeden dolayı zaten catlak war onları takmıyorum ama karın catlagı cok korkutucu geliyo bana :18:
canım onlar senin değil artık. eşine de kötü haberi ver bi süre onun da olamayacak:) yavrukuşa rezervli...
kizlar konu emzirme olunca sunuda buldum,bi yerlere not alin isterseniz..
sütü AZALTIYORMUS bu bitkiler
.Nane
• Maydanoz
• Nışasta unu
• Adaçayı
• Şeker kamışı
• Ararot
• Arpa ve arpa unundan yapılmış besinler
• Şalgam
• Mısır
• Salamurası yapılmış besinler
• Aşırı tuz tüketimi
• Turşusu yapılmış besinler
• Sirke ve limon suyunun fazlaca kullanılması
kızlar yaa gobusler catladı mı ? nasıl anlıcaz ki anlasılıyo mu ? yengem demişti ki hamileyken diilde dogumdan sonra anlarsın catladıgını dogru mu ki ?
Ayrıca eğitimde çocuk doktoru dedi ki yenidoğan bebeklerin göğüsleri şiş olabilirmiş, süt bezleri gelişebilirmiş kesinlikle uyarılmamalıymış.
Hatta (buna çok şaşırmıştım) kız bebeklerde vajinal akıntı ve kanama bile olabilirmiş!! Bunlar anneden geçen hormonlar sebebiyle olurmuş.
kizlar güzel bir site buldum..islerimi yapayim,emzirme cayimi yapip,battaniyemin altina girip okuyacagim bu siteyi
Bebeğim Oldu
Valla burda kime ne dua ettiysem hep gönülden diliyorum, bizim zaten birbirimizden bi çıkarımız yok burda ne yapıyorsak ne söylüyorsak hep çok samimi oluyor o yüzden bu kadar kaynaştık zaten. Canımmm, inşallah hep rahat rahat uyursun
Bi kere bana da öyle olmuştu ama eve gidip dinlenince geçti, sanmıyorum önemli bişey olduğunu canım. Umarım seninki de geçer hemencecik
Canım benimde 2 gün önce oldu epeyce ağırdı ben doktoruma sordum artık ağrılar normal dedi...Çocuğun kıpırdamalarını katip ediyor sadece...Kanama, sıvı gelmesi ve hareketleri çok azalmadıkça gerisi normalmiş...
Bebişimin hareketleri normal çok şükür.
Zaten dinlenince de geçti.
İlk kez olduğu için korktum biraz
Ama artık alışmamız gerekiyor sanırım.
Bizi ancak buradakiler anlıyorÇünkü neler yaşadıklarımızı bilmiyolar...
Boşverrr düşünme rahat ol
Hanımlar şu hastane eğitimindeki slide ları sizinle paylaşmak istiyorum ama face de paylaşamadım, burada da olmaz. Mail atıcam isteyenlere, çekilişe katılanların mailleri var onlara direk gönderirim ama aranızda isteyen başka varsa bana özelden mailinizi yollayın canlarım
kizlar güzel bir site buldum..islerimi yapayim,emzirme cayimi yapip,battaniyemin altina girip okuyacagim bu siteyi
Bebeğim Oldu
Ayy ay biz geldik hanımlaaarr.. Nasılsınız bakalımm??
Geçmişin tamamını okuyamadım. Sinemcim sen bişiler sormuşsun,normal artık o sancılar benim daha fazla bile çıkıyordu.. Sıkıntı yapma kendine olur mu?
Bu arada benim göbeğimle alakası yok kuzunun göbüşü düştü..
canım bana gönderirsen çok sevinirim ama ben bi upload sitesine upload edip linki face e atmıştım bağlantı bölümüne ekleyerek,öylede herkesin toplu ulaşmasını sağlayabilirsin
Geçmişin tamamını okuyamadım. Sinemcim sen bişiler sormuşsun,normal artık o sancılar benim daha fazla bile çıkıyordu.. Sıkıntı yapma kendine olur mu?
sagol canim benim..sana bi mail yazdim,ama 600 saniye olayindan gönderemiyorum suan..facedeysen ordan bi konusalim miValla burda kime ne dua ettiysem hep gönülden diliyorum, bizim zaten birbirimizden bi çıkarımız yok burda ne yapıyorsak ne söylüyorsak hep çok samimi oluyor o yüzden bu kadar kaynaştık zaten. Canımmm, inşallah hep rahat rahat uyursun
Bi kere bana da öyle olmuştu ama eve gidip dinlenince geçti, sanmıyorum önemli bişey olduğunu canım. Umarım seninki de geçer hemencecik
benimde en sevdigim seyler...en iyisi dogurana kadar yiyelim bizde
maydonoz nane limon şalgam mısır tuzzzzz sirke en sevdiğim şeyler nasıl olucak yahu.....
ben çatlak ilk başlangıçta kırmızı çizgiler halinde oluyo diye biliyorum sonra beyazlıyor hatta kırmızıyken çaresi var güzelli kerkezlerinde ama beyazladıktan sonra ne yapılırsa yapılsuın gitmiyo :96:
çok ilginç ya kanama nasıl olabilir :97:
başta kırmızı mor bir renk sonrasında beyazlama oluyo güzel bişi değil benimde basenlerimde hamileleikte oldu küçük küçük ama karnımda yok inşallah olmaz.
yok tatlim,ama zararli olmadigini aksine dogumdan önceki haftalarda baslanirsa süt icin iyi oldugunu okuduk bi cok yerden..
Canım, sen şimdiden emzirme çayı mı içiyorsun?
Emzirme çayı dediğin, süt arttırıcı çay değil mi?
Doktorun mu önerdi?
Şimdi biraz dinlendim ve azaldı.Teşekkürler canım
heheh,alemsin sen yaa.hep böyle ol iste,özlüyoruz seni vallaanamm emzirme çayını çok içme kıs mazallah uykudan uyandığında bülent ersoy gibi süt banyosu yapmış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?