2010 Aralık Anneleri

sağol cnm bnm evet beni kimse anlamıyor ama buraya yazınca rahatladım biraz zira sabah gözümden ateş fışkırıyordu

mrb kizlar konustugunuz konuyla alakali deil amma gobek delikleriniz ne alemde acaba ne zaman disari cikiyo benimki daha cikmadida :93:
benim yumuşak pelte gibi bişey oldu orası elleyemiyorum bile içi boş gibi değişik bişe oldu

kızlar benim göğüs uçlarımın çevreleri kaoyulaşmış iyice az önce gördüm üstümü değişirken
normaldir herlade di mii
benimde karardı hatta beyaz yerlerde bile leke gibi oldu

Kızlar eğer şimdi belli oluyorsa ki tecrübeliler doğum sonrası belli olduğunu söylüyor
Benim karnımda hiç çatlak olmadı
Göbek deliğim çıkmadı
Doğum çizgim hiç mi hiç yok
Ayrıca göğüs uçlarım karardı ama hala çevresi minicik hiç gögsümde büyümedi.
milletin göğüs ucu etrafı kavonoz kapağı kadar büyük olurken benimki 1 tl genişliğinde bile değil yahu

Son düzenleme:
eveeeeet,baskasi icin edilen dua kabul olurmus,ben ona bagladim cünkü hakikaten cok stres yasiyordum bu konuda..iyi uyudum cok sükür..sagol arkadasimmm,gönülden dilemissin demekki

Valla burda kime ne dua ettiysem hep gönülden diliyorum, bizim zaten birbirimizden bi çıkarımız yok burda ne yapıyorsak ne söylüyorsak hep çok samimi oluyor o yüzden bu kadar kaynaştık zaten. Canımmm, inşallah hep rahat rahat uyursun

Bi kere bana da öyle olmuştu ama eve gidip dinlenince geçti, sanmıyorum önemli bişey olduğunu canım. Umarım seninki de geçer hemencecik

ilk etapta mor mu oluyo beyaz mı oluyo korkulu ruyam yaa basenlerimde goguslerimde kilo alıp wermeden dolayı zaten catlak war onları takmıyorum ama karın catlagı cok korkutucu geliyo bana :18:

Canım benimde 2 gün önce oldu epeyce ağırdı ben doktoruma sordum artık ağrılar normal dedi...Çocuğun kıpırdamalarını katip ediyor sadece...Kanama, sıvı gelmesi ve hareketleri çok azalmadıkça gerisi normalmiş...

sağol cnm bnm evet beni kimse anlamıyor ama buraya yazınca rahatladım biraz zira sabah gözümden ateş fışkırıyordu

Bizi ancak buradakiler anlıyor Çünkü neler yaşadıklarımızı bilmiyolar...
Boşverrr düşünme rahat ol

Sen kesin hamilesin dimi, eminmisin Maşallah canuummm, dilini ıssır kıçını kaşı nazar değmesin

Benim göbek deliğim sağa kaydı ve göğüslerim şişip koyulaştı

Hanımlar şu hastane eğitimindeki slide ları sizinle paylaşmak istiyorum ama face de paylaşamadım, burada da olmaz. Mail atıcam isteyenlere, çekilişe katılanların mailleri var onlara direk gönderirim ama aranızda isteyen başka varsa bana özelden mailinizi yollayın canlarım

ilk etapta mor mu oluyo beyaz mı oluyo korkulu ruyam yaa basenlerimde goguslerimde kilo alıp wermeden dolayı zaten catlak war onları takmıyorum ama karın catlagı cok korkutucu geliyo bana :18:

ben maşallah çatır çatır çatladım hergün bakıyorum kasıklarımda büyük kırmızı yarıklar üstlere doğru minik çatlaklar görüyorum sonra üzülüyorum ama yapcak bişey yok çıtır kızlıktan anneliğe terfi etcez yanlız şu tv lerde ve gazetelerdeki mayolu hatunları görünce sinirim bozuluyo başbakan olursam zati yasaklıcam yazık değilmi bize morelimiz bozuluyoo

Canlarım ben kaçar....
Akşam fırsat bulursam girerim...
Olmadı evden yarın görüşmek üzere...
Tembellik yapa yapa sizinle muhabbet edeceğim...

canım onlar senin değil artık. eşine de kötü haberi ver bi süre onun da olamayacak:) yavrukuşa rezervli...

maydonoz nane limon şalgam mısır tuzzzzz sirke en sevdiğim şeyler nasıl olucak yahu.....

kızlar yaa gobusler catladı mı ? nasıl anlıcaz ki anlasılıyo mu ? yengem demişti ki hamileyken diilde dogumdan sonra anlarsın catladıgını dogru mu ki ?

ben çatlak ilk başlangıçta kırmızı çizgiler halinde oluyo diye biliyorum sonra beyazlıyor hatta kırmızıyken çaresi var güzelli kerkezlerinde ama beyazladıktan sonra ne yapılırsa yapılsuın gitmiyo :96:

çok ilginç ya kanama nasıl olabilir :97:

başta kırmızı mor bir renk sonrasında beyazlama oluyo güzel bişi değil benimde basenlerimde hamileleikte oldu küçük küçük ama karnımda yok inşallah olmaz.

kizlar güzel bir site buldum..islerimi yapayim,emzirme cayimi yapip,battaniyemin altina girip okuyacagim bu siteyi
Bebeğim Oldu

Canım, sen şimdiden emzirme çayı mı içiyorsun?
Emzirme çayı dediğin, süt arttırıcı çay değil mi?
Doktorun mu önerdi?

Şimdi biraz dinlendim ve azaldı.Teşekkürler canım

canım bana gönderirsen çok sevinirim ama ben bi upload sitesine upload edip linki face e atmıştım bağlantı bölümüne ekleyerek,öylede herkesin toplu ulaşmasını sağlayabilirsin

Ayy ay biz geldik hanımlaaarr.. Nasılsınız bakalımm??
Geçmişin tamamını okuyamadım. Sinemcim sen bişiler sormuşsun,normal artık o sancılar benim daha fazla bile çıkıyordu.. Sıkıntı yapma kendine olur mu?
Bu arada benim göbeğimle alakası yok kuzunun göbüşü düştü..

hadi maşallah kıs ben bu bebişin totosuna bayıldım hiçde böyle güzel yatan bebiş görmemiştim yani yüz üstü :))

canım bana gönderirsen çok sevinirim ama ben bi upload sitesine upload edip linki face e atmıştım bağlantı bölümüne ekleyerek,öylede herkesin toplu ulaşmasını sağlayabilirsin

Evet ben bunu neden düşünemedim ki Slide ın birini video yapmıştım, onu dediğin gibi yapayım ama diğerlerini slide dan video ya çevirmek zor olacak, onları maille yollarım

gözünüz aydın ne güzel hemencecik düşmüş duru kızın göbüşü sağlıkla büyüsün....

sagol canim benim..sana bi mail yazdim,ama 600 saniye olayindan gönderemiyorum suan..facedeysen ordan bi konusalim mi
benimde en sevdigim seyler...en iyisi dogurana kadar yiyelim bizde

Canım, sen şimdiden emzirme çayı mı içiyorsun?
Emzirme çayı dediğin, süt arttırıcı çay değil mi?
Doktorun mu önerdi?

Şimdi biraz dinlendim ve azaldı.Teşekkürler canım
yok tatlim,ama zararli olmadigini aksine dogumdan önceki haftalarda baslanirsa süt icin iyi oldugunu okuduk bi cok yerden..
ben basladim..bazen günde 1 poset cay bazen 2 günde 1 defa iciyorum

anamm emzirme çayını çok içme kıs mazallah uykudan uyandığında bülent ersoy gibi süt banyosu yapmış olursun
heheh,alemsin sen yaa.hep böyle ol iste,özlüyoruz seni valla

benim jetonum bu aralar gec düsüyor aysecim,hep tersinden anliyorum..
direk aaaa senin göbisin mi diye dalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…