nerdilcim msgina cevap yazamadim
onerin icin tesekkur ederim
sen aldinmi elbiseyi?
ne biliim nerdilcim sıkıldım artık yaaa
haftaiçi hep iş bişe yapabildiimiz yok zaten
her hafta cumartesi de onlara gidioz haftasonumuz da öle geçio
bunaldım anlıcan
Sana da iyi tatiller fıstıkk
saolasin aysecim:)
masallah durucuka
yavas yavas duzeninizi kuruyosunuz aysecimmm
kizlar babaya duskun olurmus derler
bak goruyomusun duruyu sen
babaci olmus oda
kucuk prenscim ugrasma yemekle ben gonderiym sana iki tas yemek komsum
yine gelirsin sekerim bitmis halinide gorursun insallah
canım mail için çok teşekkürler....
canım benim plan yapmama fırsat kalmıo salıdan ayarlıo beyfendi hatta haftasonundan gelecek hafta sonunu ayarlıoBenim yemek yapmam gereeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk:84:
Offff seni çooook iyi anlıyoruummmm!!! Bizde her haftasonu eşimin kardeşleriyle görüşüyoruz, erkek kardeşi neysede kız kardeşiyle aram hiç yok, babaannesi de kız kardeşinin çocuğuna bakıyor. Bi hafta sonu görüşmedik lafı soktu babaanne "özledik görüşemiyoruz" diyee, bende pis gelinler gibi sırıttım aslında içimden "e biz özlemedik" dedim tabiiAma ben eşimden önce plan yaparak veya telefonla ekarte ederek savuşturmaya çalışıyorum bu planları Yaşasın kötülük deermişimmmm
canım cuma gidin akşam yemeğine haftasnunuzda size kalır cuma günleri haftanın yorgunluğuda çıkıyo biz genelde cumaları kvalidemde yemekteyiz bu akşamda gidicez.... bazen haftaiçide gidiyoruz yemeğimiz yokken sağolsun ona kalsa her gün gelin yiyin diyoda olmuyo işte benimkide özlüyo bi hafta gitmese anneme gidelim der hep aynı yani anneleri sonuçta benim aram iyi kvalidemin hakkını yiyemem .... iyi kadın...
:
maş durucuk'a.ablamı olmuş o çirkin
ne güzel anlatıosun canım yaaaa
özeniorum sana valla
benim meleğim de gelse artık yaaa
çok ihtiyacım var onaa
Benim yemek yapmam gereeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk:84:
Offff seni çooook iyi anlıyoruummmm!!! Bizde her haftasonu eşimin kardeşleriyle görüşüyoruz, erkek kardeşi neysede kız kardeşiyle aram hiç yok, babaannesi de kız kardeşinin çocuğuna bakıyor. Bi hafta sonu görüşmedik lafı soktu babaanne "özledik görüşemiyoruz" diyee, bende pis gelinler gibi sırıttım aslında içimden "e biz özlemedik" dedim tabiiAma ben eşimden önce plan yaparak veya telefonla ekarte ederek savuşturmaya çalışıyorum bu planları Yaşasın kötülük deermişimmmm
Ohhh hadi güle güle kullanın canım, bi gün arayla kaçırdım deseneNeyse eklersin yerleştirince fotolarını:13:
Oyyyy maşallah minik Duru ya yaaa, demek babacı olacak, kız çocuğu işte bende babama hastaydım küçükken
Geçmiş olsun dilay, inşallah p.tesi de herşey yolunda olur
saolasin aysecim:)
masallah durucuka
yavas yavas duzeninizi kuruyosunuz aysecimmm
kizlar babaya duskun olurmus derler
bak goruyomusun duruyu sen
babaci olmus oda
kucuk prenscim ugrasma yemekle ben gonderiym sana iki tas yemek komsum
yine gelirsin sekerim bitmis halinide gorursun insallah
nys kızlar berbat bi haftasonu geçirmek üzere ben kaçıorum
kendinize ve bebişlerinize dikkat edin
odanız hayırı olsun öncelikle güle güle sağlıklı güzel günlerde kullanın....
rica ederim ben almadım canım... öyle fikir olur belki diye attım mudoda da var ama güzel gömlek tipi elbiseler bu gün sitesinde gördüm hatta laciver kareli fiyatta uygundu... 59,90 mı ne kilotlu çorap çizmeyle hoş olur.
:
anne karnindayken bile ayirdediyo babasini walla aysecimCok tesekkur ederiz..
Fena babacıyız.. Babası konusunca dikkat kesiliyor.. Gulerse guluyor
yasmincim bana da ebe demişti ama şimdi değil son 2 hafta kala felan memebaşı masajı var anlatıyolar onu,ama şimdi yapma dogumu tetiklermiş...ya bana kwalidem surekli gogus ucuna masaj yap ucu cıksın dio ama bende hem gogsumu uyarmak istemiorum hemde ucuyla oynadıgımda sut gelio bosa gitmesini istemiorum napsak ki
maşallah duru yaayşecim...büyüyor yavrum yaHayırlı olsun tatlım odanız..
artık yenidoğan sendromlarını atlattık
düzenli uyuyup düzenli uyanıyoruz
bi de bi gülüyor ki pelin sorma gözleri kayboluyor nerdeyse gülerken
ve eğer ağlama krizine girdiyse babasını görünce susuyor
şimdi de yeni bişe keşfettim gece uyutamadığımda kalbimin hizasına getiriyorum kendim de biraz ninni mırıldandığımda bayılıp kalıyor
hmm aslı war yani.. daha bekliycez o zamanhapşuruk odanız hayırlı olsunnn..
yasmincim bana da ebe demişti ama şimdi değil son 2 hafta kala felan memebaşı masajı var anlatıyolar onu,ama şimdi yapma dogumu tetiklermiş...
maşallah duru yaayşecim...büyüyor yavrum ya
ooyy kızlar yaaa göğsümün altından karnımın altına doğru çok sancım var duramıorum ben yaaaa
uuff yarın doktora gidene kadr geçer inşallah
canim üzme kendini..bi bahanede bul cik bosver..inşallah biz de uzaklara gidererizzz bunalttı iice
ben kaya kovuğundan çıktım sanırım anamı babamı ayda yılda görüomm
walla yapacam artık bi numaraa
aynen ben de söleyince rahatladımm:13:
ay yerim ben sizin odanizi,,hayirli olsun canim..selam kizlaaaar
bizim odamiz geldi
cokta guzel oldu
adamlar gidince kvyle cikip avizede bakalim dedik
ama aradigimiz gibi bisi bulamadik
simdi havalandiriyorum odayi
tamamen yerlestirince resimlerinide koycam
simdi sadece mobilyayi cekmiym dedim
bitmis yerlesmis halini koyarim
aysecim napio durucuk??
anlatsana yahu
yok bacimm beni cekici paklamaz,hani su insaatlerde bikac ton beton kaldirmak icin kullanilar vincler varya..heh iste ondan istiyorum ben,malum ancatoton için çekici çağırıyimmi malüm bende benimkini zor kaldırıyorum artık oflaya puflaya kendimi çok yaşlı hissediyorum artık
sen böyle anlattikca vallahi dogurasim geliyor aysecimmHayırlı olsun tatlım odanız..
artık yenidoğan sendromlarını atlattık
düzenli uyuyup düzenli uyanıyoruz
bi de bi gülüyor ki pelin sorma gözleri kayboluyor nerdeyse gülerken
ve eğer ağlama krizine girdiyse babasını görünce susuyor
şimdi de yeni bişe keşfettim gece uyutamadığımda kalbimin hizasına getiriyorum kendim de biraz ninni mırıldandığımda bayılıp kalıyor
kızlar gerçekten artık pantolonalr rahatsız ediyo dimmi
ben geçen hamil koyumu giydim
ama karnımın üstünü sıktı sanki hiç rahat edemedimm
elbiseler rahat oluyooooo
benmde boy uzun pek dizüstü elbise bulamıyorum biarz daha kısa oluyo
ama napiim kilotlu çorapla giyiyorumm.
kizlar yemeklerimi yaptim,süslendim püslendim kocisi bekliyorum..:93:
Allah kimseyi kocisinden ayirmasin,en uzun ayriliklar ise gidip gelene kadar olsunn
herkese iyi haftasonlari diliyoruz oglusumla..kocaman öpüldünüzzzz:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?