2010 Aralık Anneleri

ayy sezencim
allah yardimcin olsun
ben nefes darligi cekiyorum
ama senin durumun daha zor
nefes konusu cok fena
insallah doguma kadar bi daha yasamazsin bu durumu canim

ayşeduruumm nerdesiinnn. nasılsıınnn bebiş nasıılll.

kızlar uyuyamıyorum mide yanması
var mı buna karşı bilgisi olan süt içtim başka ne olabilir?

kızlarrr selamm,uyuyamıyoruuuummmmm:84: gündüz uyudum uyudum şimdi tık yok...

kızlar uyuyamıyorum mide yanması
var mı buna karşı bilgisi olan süt içtim başka ne olabilir?

yok mu ilacın tatlım,ondan içsen geçmiyormu?valla ben haftada 1 şişe ilaç bitiryorum:94:

yok mu ilacın tatlım,ondan içsen geçmiyormu?valla ben haftada 1 şişe ilaç bitiryorum:94:[/QUOTE]

yarın yazdırayım dayaanamıyorum artık uykusuzluğa canım ilaç almazsan geçmiyo mu

Newyork ta 5 minareden geliyoruuuz, görüntüler ve sesler çok güzeldi, Mahsun hariç oyunculuklarda güzeldi. O oynamasın mümkünse sadece film çeksin

Oğluşum oynadı durdu seslerde, sonra uyudu herhalde Yalnız filmde ne ağladım ne de güldüm öyle izledim geldim. Herhangi bir duygu yaşayamadım yani

Saol canım cevap verdiğin için, demek ki bir tek bende olmuyor Doğurmadığına da sevindim Neyse bu yoğun günü de atlattın bundan sonra iki iş günün kaldı sanırım, onu da sağ salim atlatırsan bi 38 hafta bekliyorum senden:13:

Oğlunun iyi olmasına çok sevindim:13:, biraz dayan hadi bakalım az kaldı inşallah canım. Bayramdan sonra alacak gibi doktorun kuzuyu desene, 3. sen mi olacaksın acaba

yok mu ilacın tatlım,ondan içsen geçmiyormu?valla ben haftada 1 şişe ilaç bitiryorum:94:

yarın yazdırayım dayaanamıyorum artık uykusuzluğa canım ilaç almazsan geçmiyo mu[/QUOTE]

yok canım ya hele bu aylarda gecmiyor yani,doktoruna solesen hemen yazar zaten hatta telefonla bıle halledersın,mide yanması,reflü mahvediyor insanıı...ama sen benim gibi çok içme benim ülserim varmış ondan böyle oluyormuş,hamile kalmadan önce bi şeyim yoktu..napalım katlanıcaz yavrularımız için...

hoşgeldin cnm,ohhh ne güzel sinemalarada gidilmiş...ohoooo bayrama kadar çok dogururuz yaaa:)ne biliim bana öle geliyooo

Son düzenleme:
yarın yazdırayım dayaanamıyorum artık uykusuzluğa canım ilaç almazsan geçmiyo mu

Kızlar ikinize de çok geçmiş olsun

hoşgeldin cnm,ohhh ne güzel sinemalarada gidilmiş...ohoooo bayrama kadar çok dogururuz yaaa:)ne biliim bana öle geliyooo

Eveet artık bebek doğduktan sonra onu bırakıp zor gideriz diye gidiyoruz bakalım şimdilik Bayrama kadar nereye doğuruyoruz yaaa, daha Aralığa çooooook var (desemde çook kalmadı dimi)

Mide yanmasi icin sut yerine yogurt oneririm metebolizmayi daha iyi calistirir yemekten once alabilirsin. Asitli yiyecekler tuketme. Ve karisik seyler yememeye dikkat etp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…