Ayy ay biz geldik hanımlaaarr.. Nasılsınız bakalımm??
Geçmişin tamamını okuyamadım. Sinemcim sen bişiler sormuşsun,normal artık o sancılar benim daha fazla bile çıkıyordu.. Sıkıntı yapma kendine olur mu?
Bu arada benim göbeğimle alakası yok kuzunun göbüşü düştü..
qsu ve denizim
saolun kizlar
yerlestirince paylasicam insallah sekerler:97:
kızlar uyuyamıyorum mide yanması
var mı buna karşı bilgisi olan süt içtim başka ne olabilir?
Uyuyamiyorum kitabi yariladim daha uyku gelmedi.. icimde bi sikinti var hayirdir insallah iyi geceler kizlar
bu sıralarda olabiliyor ne yazık ki canımcım. 34. haftayı doldurduğum gün sabah yataktan kalktığım gibi lavaboda almıştım soluğu.. ilk haftalardaki gibi midem kendini vücudumdan dışarı atmak istiyor gibiydi.. başa dönüyoruz diye çok korkmuştum..
doğurmadım bu arada :81: biz bayram sonrasına davet ettik kendilerini :86:
kızarmışını yiyorum ben mütemadiyen
merhaba arkadaşlar,
doktorumuza gittik..oğlum gayet iyi gelişimi güzel..biz 36. haftadayız ama kafası 39 haftalık..koca kafalı oğlum benim..haftaya bugün çağırdı hem nst giricem hem de çatı muayenesi yapacak.astım krizlerinden dolayı istesem hemen alırım dedi ama sabretmemi istedi..bayram sonuna kadar sabret dedi..ilaçlarını düzenli kullan dedi..karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi..10 günde 1 kg almışım hem de reflü ve astımdan dolayı hiç bişey yiyemiyorum doğru dürüst..çikolata yasak kızartma yasak herşey yasak..
şimdi nasıl uykum var ve uyumaya korkuyorum ya tıkanırsam diye..yalvarıyorum Allahıma azıcık daha dayanma gücü versin diye..
yok mu ilacın tatlım,ondan içsen geçmiyormu?valla ben haftada 1 şişe ilaç bitiryorum:94:
hoşgeldin cnm,ohhh ne güzel sinemalarada gidilmiş...ohoooo bayrama kadar çok dogururuz yaaa:)ne biliim bana öle geliyoooNewyork ta 5 minareden geliyoruuuz, görüntüler ve sesler çok güzeldi, Mahsun hariç oyunculuklarda güzeldi. O oynamasın mümkünse sadece film çeksin
Oğluşum oynadı durdu seslerde, sonra uyudu herhaldeYalnız filmde ne ağladım ne de güldüm öyle izledim geldim. Herhangi bir duygu yaşayamadım yani
yarın yazdırayım dayaanamıyorum artık uykusuzluğa canım ilaç almazsan geçmiyo mu
yok canım ya hele bu aylarda gecmiyor yani,doktoruna solesen hemen yazar zaten hatta telefonla bıle halledersın,mide yanması,reflü mahvediyor insanıı...ama sen benim gibi çok içme benim ülserim varmış ondan böyle oluyormuş,hamile kalmadan önce bi şeyim yoktu..napalım katlanıcaz yavrularımız için...
hoşgeldin cnm,ohhh ne güzel sinemalarada gidilmiş...ohoooo bayrama kadar çok dogururuz yaaa:)ne biliim bana öle geliyooo
uykusuzluğun verdiği huzursuzluk olmasın,insan sterse giriyo yahu:97:
Uykum kaçtı yaaaaaaaaaaaaa((
aynen canım benim ya....
benimde uykum kaçtı 3buçktan beri ayaktayım..
sabah evi havalandırmak için camları açmıştım sivrisinek girmiş...
uyutmadı pis hayvan ya...
ayyy benımde en nefret ettiğim hayvandır yani :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?