2010 Aralık Anneleri

Teşekkürler bitanem.
İnşallah kuzularımızı sağlıkla alırız kucağımıza da süsüler püsleriz
amin canim aminnnnnn..sag salim,eksiksiz noksansiz kucaklayalim insallah
Egehan paşayı içgüveyi isteriiiiz
bi zamanlar ne kötü hissederdik dmi karnım küçük bi sorun mu var acaba diye,şimdi bak başına dert oldu
annelik,annelik bambaşka

tesekkur ederim canımmm

amaninn yandikk..artik onu aralarinda konusurlar sekerim,ben kötü oglan annesi olupta olmaz yani basimda olacak oglum demem merak etmesin Duru prensesimiz
ayyy saka falan bir gün bunlar gercek olucak mi yaa,o kadar cabuk büyüyecekler mi..

aysecim bebisler icinde eminim cok can sikicidir icerisi..benimkide patliyor orda eminim cünkü bi göbek deligimi sündürüyor ,bi kaburgama geciriyor, bi asagi tarafta biseyler yapip bagirtiyor beni

Güzel anneler merhabalar...
Kızlaaaarrrr 2 gündür yoktuk,kimsecikler doğurmamış oohhh beee :))) Cucum merak etmiş beni canımmmm ya,çok seviyorum hepinizi aklım hep sizde. Umarım herşey yolundadır...

ben d egaza geelrek gezdim bugün dışardaaaaaa.
ayyyy ama yoruldum ya kızlarrr
gezmak yürümek geçmiş bizdennnnnnnn
karnım daha da şişiyo sanki yürüken.
ayyy giyece bulamıyorum kendime.
sinir oluyorummmmmm
elbise giyiyorummm göbüş topluyo boyumda uzun.iyice kısa oluo sankii
tayt giyincede üzerindekiler kısa gleio eşim olmaz böle diyooo
hamile kotum sanki akrnımı sıkıyo gibi.
offffffffffffff gıcık oldummm. artık bişi de almak istemiorummmm
bugün ne dese beğenirsiiz. beyaz çiçekli bi elbisen var ya onu giy diyo
bende hatırlamadığım bişi var zannettim hangisi gel göster diyorummmm
yazlık beyaz çiekli elbiseyi diyomuş
bu erkekler bi alem ya

ay sifreli soriym dedim kimse anlamadi demkki fazla sifreli oldu
kocislerle gorusmeler devam ediyomu demek istedim

ahhh kuzum
bizim o parise gidemeyenelrdniz hiççç
bi ekz deneme oldu korkup vazgeçtikk. eşim benden tırsak maşallah
artık zaten olmaz da.
neyse az kaldı
acısını çıkartırız biarz vakit geçince.

kızlar doğum çantasına hasta bezi hangisini aldınız bi sürü çeşit var kafam karıştı

ben almayı düşünmüyorum canım.
çokkanam olursa hastaneden zaten tek paketelrde veriliyo. hem daah steril
ben kalın pedlerden alıcammmm.

hşgeldiin canım aramıza.
küçükprens listeyei güncelelyecekti ama bakmadım ben d e nezmandır.

ohhh gezdin send e maşallah bugün baya
alışverişlerid e yaptınnn.
sağlıklı günelrde giysin Egehan beyy.

gezdik dimi canım.
yarın da gezerim biraz ben.
alışverişe çıkıcaz eşimle.

Güzel anneler merhabalar...
Kızlaaaarrrr 2 gündür yoktuk,kimsecikler doğurmamış oohhh beee :))) Cucum merak etmiş beni canımmmm ya,çok seviyorum hepinizi aklım hep sizde. Umarım herşey yolundadır...

evet canım pek gelmiyonuz.
olmuyo ama böleeeee
özletme kendiniiii.

selam sekerleeeeer
cok mutluyumkizimin arabasini aldikk sonunda
sonrada benim cok sevdigim bi yere yemege goturdu kocis beni
ordanda yeni acilan avmye gidip butun magazalari teeeek tek gezdik
sevdigim butun magazalar vardi
bide snow park vardi acayip eglenceli ama
hamileyken kaymak olmaz tabi
sonrada kapanmasina 10dk kala starbucksa yetisip ruyamda gordugum
seyi ictim
ben mutlu olmiymde kim olsunnnnn??

ohhhhh keyfine diyecek yok yaniiiiii
sefan olsunnnn.

Narnisan ve Pelin 87 canlar ikinizinde Allah ömrünüze sağlıklı sihhatli mutlu huzurlu ömür katsın yeni yaşınızda bebeğiniz eşiniz hep mutlu olun birrr ömür boyu inşallah

günaydın kızlar bizde erkenciyiz 6.30dan beri uyanığız kahvaltımıda ettim öle bakınıyoruz işte

narnisan ve pelinnnn doğumgünün kutlu olsun kızlarrr nice yııllaraa,kocaman öpüyoruz sizii

Günaydın herkeseeeeeee!!

Pelin87 ve Narnisan Doğum gününüz kutlu olsuuuunnnnnnn

narnisan ve pelinnnn doğumgünüz kutlu olsun kızlar

pelincimmmmm ve narnisancımmm doğumgününüz kutlu olsun.
sağlıkla mutlulukla bebişlerimizle sevdiklerimizle nice güzel yıllaar.
hadi pastayı kesip yiyelim.

pelin ve narnisan doğum gününüz kutlu olsun kızlar...
Ay kardeşim aradı illa gel diyor...
Kocem gelip bırakacak beni ...Ben çıkıyorum kızlar...
İşler yarına kaldı artık Öpüyorum sizi....

selam sekerler napiosunuz bakiymmm?
pelin ve narnisancim dogumgununuz kutlu olsunnnn
aysecimde gelmisssss naapiosun canim?
kizlar bu arada parise giden varmi hala?:78::78:

Denizimin pastasını çaldım :86: Doğum gününüzü kutlu olsun kızlar Bebişlerle ve sevdiklerinizle nice uzun mutlu yıllara

narnisan ve pelin.. nice mutlu yaşlarınız, dolu dolu bir ömrünüz olsun...

dilem, canım seninde başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin..

düğün ve cenaze gibi oldu ama affedin

Çok çok çooook teşekkür ederim kızlar. İyi ki varsınız,iyi ki bulduk birbirimizi. Sevgiler hepinize :))))

çook yoğun bi günün ardından sabahın 6sında uyandım ve bugün de yoğun olacak ama uyuyamıyorum!
dün eve temizlik için 2 bayan aldım, ev baya yerleşti ama malum iş var daha.
arada bi de hastaneye gittik kontrole, sürpriz bi şekilde kendi doktorumun yerine başka bir doktor tarafından muayeyene edildim. hastaneye tüp bebek birimi kuruluyomuş, benim doktum daha çok ordaymış, muayeneleri diğer doktorla ortaklaşa yapıcaklarmış ama doğumuma doktorum girecekmiş vs. doktorumla görüşücem mutlaka dedim, 2 hafta sonraki randevumda arada bi yerde görüşücez bakalım! doktor değiştirmek için geç kaldım offfffffff! memnundum da. allahtan bebişimle ilgili herşey yolunda, diğer doktor bebişimin iri olduğunu söyledi ( ilk usg.ye göre 35 haftalık görünüyorum) 2800 gr. olduğunu ve normal doğumun zor olabileceğini çünkü 3800- 3900 doğabileceğini söyledi. ben ilk oğlumun da iri bi bebek olduğunu ama suni sancıyla normal yaptığımı söyledim ( oğlum 3800 doğmuştu), yok biz riske atmayız, sizi suni sancıyla üzmeyiz dedi! ayrıca nst.ye girdim, hiiiç sancı yok, oğluş nihayet dönmüş ama başı doğum kanalına girmemiş, 2. gebelikte geç girer dedi. çok şükür bebişimle ilgili herşey yolunda önemli olan bu tabii.
geçmişe bakmadım daha herşey yolundadır umarım...

Son düzenleme:
kızlar bi de nst.ye girdiğimde oğluş hiç hareket etmedi başlarda, hemşire gelip gidiyo, niye oynamıyo, açmısın falan diyo ben yok diyorum, o arada kociş demez mi, bu çocuk hareketsizlikten kilo alıyo diye!!!

kızlar bi de nst.ye girdiğimde oğluş hiç hareket etmedi başlarda, hemşire gelip gidiyo, niye oynamıyo, açmısın falan diyo ben yok diyorum, o arada kociş demez mi, bu çocuk hareketsizlikten kilo alıyo diye!!!

Canım maaşallah miniğine :)
doktor olayı gerçekten sıkıntılı
benımde doktorum bayramda burada değil zaten her tatil olduğunda hatun yurt dışında
eğer doğumum bayrama denk gelırse kendısı olmayacağını söyledı.
bende başa Doktor bakıyom ama çk geç bilgim olunca napım tutuşmuş durumdayım.Herkese guven olmuyor

Aaaa güle güle kullanın, hepsi açılmış mı mağazaların Bizde gidek gıı o zaman, belki bugün gideriz

Özüm güzel günlerde oturun inşallah yeni evinizde:13: Tatlım bence sen başka doktor aramaya bak kendine, ne güzel ilkini normal normal doğurmuşsun bunu da doğurursun inşallah. Sezeryanle daha çok üzülürüm deseydin, bu doktorlarda bize mi iyilik yapıyorlar, kendilerine mi anlayamıyorum

Ay özendim doktoruna, ne güzel her tatilde gezmelerde desene İnşallah gönlüne göre birini bulursun, sıkma tatlı canını

canım çok haklısın, ben ankarada pek doktor tanımıyodum zaten ,doktorumu da araştırark bulmuştum, böyle bi sürprizle karşılaşınca şaşırdım. sona gelmişiz nerdeyse bu saatten sonra doktor değiştirmek de zor.

Ay özendim doktoruna, ne güzel her tatilde gezmelerde desene İnşallah gönlüne göre birini bulursun, sıkma tatlı canını

Ya şuan tek dileğim doğumumun bayram sonrasında gerçekleşmesi
Hafta içi Florence Nightingale de ki Herman İşçi'den randevu koparmaya çalışcam
bakalım hayırlısı artık her ihtimali düşünmek durumundayım herşey için
2. plan herekiyor yani

sağol canım, inşallah güzel günlerde otururuz.
canım, doktor üzmeyiz sizi filan dedi ya, ben de nasıl olsa bugünlük bişey bu doktor değişikliği, kendi doktorumla muhatap olucam sonra diye üstelemedim bile, ama sonrasında randevu almaya gelince bi baktım doktoruma randevu vermiyolar, hemşireyle görüştüm, pazartesi de asistanını arıycam, olmaz ki böyle! bu arada çevremde ankarada son 2 yılda doğum yapmış tüm akrabalarım sezeryan olmuş, şaştım valla. yeni hastane arıyorum bi taraftan ama bayram da girecek, doktor iyi mi olcak vs. kafam karıştı...
sezeryan kolay geliyor galiba, çünkü oğlumun kilosu öyle aşırı falan değil, ama doktor yönlendirince, hakim olmadığımız bi alan da olduğu için bebeğimi riske atmayım, bildiği vardır diye düşünüyosun, gözünü korkutuyolar yani. ban ısrar ettim yine de aksilik olmazsa normal istiyorum diye, tabi tabi öncelik o demesiyle doktorun bitirdik muayeneyi.

bence de canım, bayramda olmayacağına kim garanti verebilir, 2. doktor da olabilir. ben de düşündüm, 2 doktora mı gitsem diye. aman sonra doğum başlayınca kararsız kalmayalım da hangisine gidicez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…