amin canim aminnnnnn..sag salim,eksiksiz noksansiz kucaklayalim insallahTeşekkürler bitanem.
İnşallah kuzularımızı sağlıkla alırız kucağımıza da süsüler püsleriz
Egehan paşayı içgüveyi isteriiiiz
bi zamanlar ne kötü hissederdik dmi karnım küçük bi sorun mu var acaba diye,şimdi bak başına dert oldu
annelik,annelik bambaşka
tesekkur ederim canımmm
ay sifreli soriym dedim kimse anlamadi demkki fazla sifreli oldu
kocislerle gorusmeler devam ediyomu demek istedim
kızlar doğum çantasına hasta bezi hangisini aldınız bi sürü çeşit var kafam karıştı
Merhaba,
Siteye yeni üye oldum bende aralık annelerinden olacağım kısmetse, tablo çok hoşuma gitti.
Bilgilerim şöyle;
SAT: 28 Şubat
Tahmini Doğum Tarihi: 5 aralık
Cinsiyeti :Erkek
Adı: Serhan Ege
Güncel Bilgi olarak: Değerler Normal
kizlar selammm nasilsiniz?
kocisle gezdik,gezdik,gezdik...dogurucam sandim eve döndük..
ama oglusuma cok cici seyler aldik..
papyonlu tulum,kravat, gömlek,kumas pantolon-yelek takimi,rugan ayakkabii
simdi hic halim yok ama cekip eklicem mutlaka..
bu arada hasta bezinden bahsedilmis,bencede almayin kizlar,en azindan cok almayin..
hastaneler veriyormus her durumda..
bende en büyügünden ped aldim büyük paket,yeter bence..
yatak koruyucu almadim ama yatak koruyucunun üzerine kullanmadigim büyük bi havlu daha serdim yinede..bir tanede basucumda duruyor,ne olur ne olmaz :97:
Merhaba Kızlarrr
Ben de şimdi dışarıdan geldim.
Cucu ve Denizin de gazıyla kocişimle gezmeye gittik
Oğluşuma da 1 yaşında giyeceği askılı bir pantolon bir de hırka aldıkk
Bir de yenidoğan bebek bezi aldım 2 paket.
Kuzucuğum doğunca bol bol pislesin artık
Güzel anneler merhabalar...
Kızlaaaarrrr 2 gündür yoktuk,kimsecikler doğurmamış oohhh beee :))) Cucum merak etmiş beni canımmmm ya,çok seviyorum hepinizi aklım hep sizde. Umarım herşey yolundadır...
selam sekerleeeeer
cok mutluyumkizimin arabasini aldikk sonunda
sonrada benim cok sevdigim bi yere yemege goturdu kocis beni
ordanda yeni acilan avmye gidip butun magazalari teeeek tek gezdik
sevdigim butun magazalar vardi
bide snow park vardi acayip eglenceli ama
hamileyken kaymak olmaz tabi
sonrada kapanmasina 10dk kala starbucksa yetisip ruyamda gordugum
seyi ictim
ben mutlu olmiymde kim olsunnnnn??
ohhhhh keyfine diyecek yok yaniiiiii
sefan olsunnnn.
Narnisan ve Pelin 87 canlar ikinizinde Allah ömrünüze sağlıklı sihhatli mutlu huzurlu ömür katsın yeni yaşınızda bebeğiniz eşiniz hep mutlu olun birrr ömür boyu inşallah
günaydın kızlar bizde erkenciyiz 6.30dan beri uyanığız kahvaltımıda ettim öle bakınıyoruz işte
narnisan ve pelinnnn doğumgünün kutlu olsun kızlarrr nice yııllaraa,kocaman öpüyoruz sizii
Günaydın herkeseeeeeee!!
Pelin87 ve Narnisan Doğum gününüz kutlu olsuuuunnnnnnn
günaydin kizlar..dünkü güzel dilekleriniz icin herkese tesekkür ederimmm
gece kimse uyuyamamis anlasilan,bende berbat bi gece gecirdim..dö-ne-mi-yo-rummmmmmmm!!
heryerim batiyor resmen..uykusuzluktan basima agrilar giriyor,cok zor geciyor bu son zamanlar artik :95:
ama bugün yinede hiperaktifim,son ses müzik acip sabahin 7´sinde dans edecek kadar hemde :87:
dogum öncesi enerjisimi bilmiyorum ama bazen insallah öyledir de diyorum yani...
NARNISAN ve PELIN fistiklar dogum gününüz kutlu olsunnn,nice güzel senelere insallahh esinizle,bebisinizle
FENERBAHCEMRE uzun zamandir yok evet,insallah bir sorun yoktur...
SEZENIM canim bayram sonrasina kadar insallah bir sorun yasamazsin canimmm
Günaydın kızlarrr, ne çok konuşmuşsunuz dün, resmen 1,5 saattir geçmiş okuyorumBi sürü şey konuşmuşsunuz yaw, memişler göbişler çatlaklar. Herkes göğüs ucunun olmayışından şikayetçi bende de tam tersi, kocaman bi göğüs ucum var, çocuk ucunu ancak alır, yoksa kahverengi yerle birlikte almaya kalksa teeee boğazına dayanır
ben de izledim akşam haberi, çok üzüldüm, yavrum yapayalnız kaldı hayatta. gözlerim doldu izlerken, yavrum ne kadar da tatlı maşallah...
Cucuuu gözün aydın kociş gelmiş, Allah bi daha ayırmasın, Sezencim bebeğin iyi olmasına sevindim canım, bayram sonuna kadar dayan hadi, herşey biticek ve meleğini kucağına alıcaksınnn
Narnisan Pelinnnnn iyiki doğdunuz kızlar, seneye bebişlerle de kutlamak nasip olsun inşallah
narnisan ve pelinnnn doğumgünüz kutlu olsun kızlar
pelincimmmmm ve narnisancımmm doğumgününüz kutlu olsun.
sağlıkla mutlulukla bebişlerimizle sevdiklerimizle nice güzel yıllaar.
hadi pastayı kesip yiyelim.
pelin ve narnisan doğum gününüz kutlu olsun kızlar...
Ay kardeşim aradı illa gel diyor...
Kocem gelip bırakacak beni ...Ben çıkıyorum kızlar...
İşler yarına kaldı artıkÖpüyorum sizi....
selam sekerler napiosunuz bakiymmm?
pelin ve narnisancim dogumgununuz kutlu olsunnnn
aysecimde gelmisssssnaapiosun canim?
kizlar bu arada parise giden varmi hala?:78::78:
Denizimin pastasını çaldım :86: Doğum gününüzü kutlu olsun kızlar Bebişlerle ve sevdiklerinizle nice uzun mutlu yıllara
narnisan ve pelin.. nice mutlu yaşlarınız, dolu dolu bir ömrünüz olsun...
dilem, canım seninde başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin..
düğün ve cenaze gibi oldu ama affedin
çook yoğun bi günün ardından sabahın 6sında uyandım ve bugün de yoğun olacak ama uyuyamıyorum!
dün eve temizlik için 2 bayan aldım, ev baya yerleşti ama malum iş var daha.
arada bi de hastaneye gittik kontrole, sürpriz bi şekilde kendi doktorumun yerine başka bir doktor tarafından muayeyene edildim. hastaneye tüp bebek birimi kuruluyomuş, benim doktum daha çok ordaymış, muayeneleri diğer doktorla ortaklaşa yapıcaklarmış ama doğumuma doktorum girecekmiş vs. doktorumla görüşücem mutlaka dedim, 2 hafta sonraki randevumda arada bi yerde görüşücez bakalım! doktor değiştirmek için geç kaldım offfffffff! memnundum da. allahtan bebişimle ilgili herşey yolunda, diğer doktor bebişimin iri olduğunu söyledi ( ilk usg.ye göre 35 haftalık görünüyorum) 2800 gr. olduğunu ve normal doğumun zor olabileceğini çünkü 3800- 3900 doğabileceğini söyledi. ben ilk oğlumun da iri bi bebek olduğunu ama suni sancıyla normal yaptığımı söyledim ( oğlum 3800 doğmuştu), yok biz riske atmayız, sizi suni sancıyla üzmeyiz dedi! ayrıca nst.ye girdim, hiiiç sancı yok, oğluş nihayet dönmüş ama başı doğum kanalına girmemiş, 2. gebelikte geç girer dedi. çok şükür bebişimle ilgili herşey yolunda önemli olan bu tabii.
geçmişe bakmadım daha herşey yolundadır umarım...
kızlar bi de nst.ye girdiğimde oğluş hiç hareket etmedi başlarda, hemşire gelip gidiyo, niye oynamıyo, açmısın falan diyo ben yok diyorum, o arada kociş demez mi, bu çocuk hareketsizlikten kilo alıyo diye!!!
selam sekerleeeeer
cok mutluyumkizimin arabasini aldikk sonunda
sonrada benim cok sevdigim bi yere yemege goturdu kocis beni
ordanda yeni acilan avmye gidip butun magazalari teeeek tek gezdik
sevdigim butun magazalar vardi
bide snow park vardi acayip eglenceli ama
hamileyken kaymak olmaz tabi
sonrada kapanmasina 10dk kala starbucksa yetisip ruyamda gordugum
seyi ictim
ben mutlu olmiymde kim olsunnnnn??
çook yoğun bi günün ardından sabahın 6sında uyandım ve bugün de yoğun olacak ama uyuyamıyorum!
dün eve temizlik için 2 bayan aldım, ev baya yerleşti ama malum iş var daha.
arada bi de hastaneye gittik kontrole, sürpriz bi şekilde kendi doktorumun yerine başka bir doktor tarafından muayeyene edildim. hastaneye tüp bebek birimi kuruluyomuş, benim doktum daha çok ordaymış, muayeneleri diğer doktorla ortaklaşa yapıcaklarmış ama doğumuma doktorum girecekmiş vs. doktorumla görüşücem mutlaka dedim, 2 hafta sonraki randevumda arada bi yerde görüşücez bakalım! doktor değiştirmek için geç kaldım offfffffff! memnundum da. allahtan bebişimle ilgili herşey yolunda, diğer doktor bebişimin iri olduğunu söyledi ( ilk usg.ye göre 35 haftalık görünüyorum) 2800 gr. olduğunu ve normal doğumun zor olabileceğini çünkü 3800- 3900 doğabileceğini söyledi. ben ilk oğlumun da iri bi bebek olduğunu ama suni sancıyla normal yaptığımı söyledim ( oğlum 3800 doğmuştu), yok biz riske atmayız, sizi suni sancıyla üzmeyiz dedi! ayrıca nst.ye girdim, hiiiç sancı yok, oğluş nihayet dönmüş ama başı doğum kanalına girmemiş, 2. gebelikte geç girer dedi. çok şükür bebişimle ilgili herşey yolunda önemli olan bu tabii.
geçmişe bakmadım daha herşey yolundadır umarım...
Canım maaşallah miniğine :)
doktor olayı gerçekten sıkıntılı
benımde doktorum bayramda burada değil zaten her tatil olduğunda hatun yurt dışında
eğer doğumum bayrama denk gelırse kendısı olmayacağını söyledı.
bende başa Doktor bakıyom ama çk geç bilgim olunca napım tutuşmuş durumdayım.Herkese guven olmuyor
Canım maaşallah miniğine :)
doktor olayı gerçekten sıkıntılı
benımde doktorum bayramda burada değil zaten her tatil olduğunda hatun yurt dışında
eğer doğumum bayrama denk gelırse kendısı olmayacağını söyledı.
bende başa Doktor bakıyom ama çk geç bilgim olunca napım tutuşmuş durumdayım.Herkese guven olmuyor
Ay özendim doktoruna, ne güzel her tatilde gezmelerde deseneİnşallah gönlüne göre birini bulursun, sıkma tatlı canını
canım çok haklısın, ben ankarada pek doktor tanımıyodum zaten ,doktorumu da araştırark bulmuştum, böyle bi sürprizle karşılaşınca şaşırdım. sona gelmişiz nerdeyse bu saatten sonra doktor değiştirmek de zor.
Özüm güzel günlerde oturun inşallah yeni evinizde:13: Tatlım bence sen başka doktor aramaya bak kendine, ne güzel ilkini normal normal doğurmuşsun bunu da doğurursun inşallah. Sezeryanle daha çok üzülürüm deseydin, bu doktorlarda bize mi iyilik yapıyorlar, kendilerine mi anlayamıyorum
Ya şuan tek dileğim doğumumun bayram sonrasında gerçekleşmesi
Hafta içi Florence Nightingale de ki Herman İşçi'den randevu koparmaya çalışcam
bakalım hayırlısı artık her ihtimali düşünmek durumundayım herşey için
2. plan herekiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?