meraba kizlar..biraz once hurma almistim yarimkilo..son kullanma seneye ama uc tane yedim eksimsi tat geldi esime verdim acama benmi tad almayi unuttum diye onada acayip gelmis vallla zehirleniriz diye attim.biraz midemi karistirdi zaten yok bidaha tanimadim marketten almiyorum..ustelik ambalijida hosuma gitmisti/;;evde yemekte yok ne yapacam yaaaa.kiymasi olan varsa yollasin.canim kofte cekti:)) patates kizartmasii ohhhhhh
ayşeee nasılsın canımm duru nasıl napıyoo
iyiyim tatlım sen nasılsın? duru gayet iyi uyuyor suanda :)
ay canım benim yaaa uyusunda büyüsünnolsun bende hayran hayran durunun totosuna bakıyorum :82: ay biz karı koca duruya hayran olduk bizim kız kıskanacak valla :86:
kizlar selammm nasilsiniz?
kocisle gezdik,gezdik,gezdik...dogurucam sandim eve döndük..
ama oglusuma cok cici seyler aldik..
papyonlu tulum,kravat, gömlek,kumas pantolon-yelek takimi,rugan ayakkabii
simdi hic halim yok ama cekip eklicem mutlaka..
bu arada hasta bezinden bahsedilmis,bencede almayin kizlar,en azindan cok almayin..
hastaneler veriyormus her durumda..
bende en büyügünden ped aldim büyük paket,yeter bence..
yatak koruyucu almadim ama yatak koruyucunun üzerine kullanmadigim büyük bi havlu daha serdim yinede..bir tanede basucumda duruyor,ne olur ne olmaz :97:
Hosgeldin canımmm. bizler gayet iyiyiz sen nasılsın bakalım?
kız şöyle her durumda doğumu aklınıza getirmeyin,çağırıyorsunuz valla
yerim ben onun takımlarınıııhayırlı olsun annesii..
hasta bezini ben almadım da hiç ihtiyacım da olmadı.. dediğin gibi en büyüğünden bi ped yeterli oluyor..
bende iyiyim canim cok sükür..
senin son anlarin gibi oldum aysecim,durup durup dogurasim geliyor artik..
36.haftanin icindeyiz,yaklasik 2 haftada önden gidiyoruz..düsün artik..
ne zaman isterse buyursun gelsin sipacik..
bu arada sagol canim,bak bizim damatlik falan hazir ona göre
aa olur mu hic,erkek tarafi alcak Duru prensesin gelinligini,siz yeterki evet diyine tatlım öyle oluyor,işler bitmiş hamileliğin,zor zamanları başlamış..
gelse de kuzu buraları doldursa diyosun :)
oo tam zamanı gelmiş bizim kuzunun.. beklemesine gerek yok artık
aa aşkolsun sizin damatlık hazırsa bizim de gelinliğimiz hazır
ayşeeee çık aradan duruyla konuşalım azıcık:)
kuzu yaaa ay nasıl heves ediyorum ayşecim seni gördükçe,
allah nazardan saklasınnn..
ben de büyük pedlerden aldım..kayınvaldem illaki al dedi bezlerden ama
lazım olursa alınır die düşündüm ben de.
burcucum güle güle giysin paşa aldıklarınızııı..iyi günlerde eskitsin.
iice coştu benim beyzam da..fazla hareketli yaw...:44:
herkeslere zıpkın gibi fişşek gibi merhaba..
çılgın gibi uyumuşum dün gece.. uyuduğumu bile hatırlamıyorum sızmışım! 9 civarı sanıyorum kapanan gözlerim sabah 10'a gelirken açıldı.. gece wc ziyaretlerim oldu tabii ama gözümü açmadan da halledebiliyorum artık o işi :)) haftanın yorgunluğu herhal iyi çıkardım pek bi mutluyum.. :87: sonrasında da uzuun bi kahvaltı keyfi..
bende küçükprensim..22'sinden sonra her an gelebilir yani. yinde hayırlısı tabii de.. biraz daha keyfini çıkarsın oranın.. daha dönülmüyor.. bende biraz gebeliğimi yaşayayım yahu bişey anlamadım hala zaten.. az mektup yazdım daha hem iznimde döşeneceğim ona..
iyi yapmışsın canım sinemaya gitmekte. bende ne zamandır gidemiyorum özlemişim. güzel film bulamadım son sıralarda vizyonda birazda ondandır. mahzun'da bi defasında mevlananın meşhur bir aforizmasını kendisine mal edeli beri sahtekarmış gibi gelir bana.. sanki o filmlerin senaryosunu neyin çalıyormuş gibi geliyor :))
sevil berberi diye bir oyun var kadıköyde belki ona giderim salı günü.. sende bak istersen belki seversin..
ne acı insanın annesinin cesedinden doğması.. daha acısı böyle bir babaya sahip olarak doğması.. çocuğu sonradan hayata döndürdülerse oksijensiz kalmıştır bir süre muhakkak bu da büyük ihtimal onda sekel bırakacağı anlamına gelir.. imtihanıyla doğmuş yawrucak yazık.. şu gebe kalma işi denetim altına alınabilse keşke..
ay sifreli soriym dedim kimse anlamadi demkki fazla sifreli oldu
kocislerle gorusmeler devam ediyomu demek istedim
vallahi canım yaa, çözene kadar topik karıştıYok valla biz parise marise gitmiyoz, kız benim şurdan çarşıya gitmeye halim yok ne parisi :86: Kocişimin de öyle bi beklentisi yok bayadır, o da korkuyo, bişey olacak diye. ayy size dün aramızda geçen diyaloğu yazayım. bizimki krampon almış halısaha maçı için
Kociş: Ben bunlarla ne gol atarım
Ben: Tabi tabi
Kociş: İstersen sana da gol atayım
Ben: Olmaz kızımız var
Kociş: Olsun o da tribünlerden izler
Ben: :90::90::90:
canım benim ben varım, abuk subuk herşeye ağlıyorum. Bi de ben taş kalpli bi insandım yani, bilmiyorum hamilelik öncesinde de duygusal olanlar bu dönem napıyo. Milletin derdinden depresona giricem, diziler bile dert oldu bana
slm kızlar ben agustosta doğum yaptım canped hasta bezi kullandım ıkı paket, ne zaman nasıl kanama olacagınız belli olmuyor benım kanamam bı anda geliyordu orkıd felan kurtarmaz yani, ben canpedden memnun kalmadım cocuk bezi gibiydi yani tam bağlamalıktı, onların ped gibi uzun olupta yanlarında cıtcıtları olmayanlarından alın, korkutmak gibi anlamayın canlarım ama sezeryan olanlar sonta cıkarıldıgı zaman pedle bu işi halledemez gibi geliyor. sonta acıtmıyor ama emin olun derin nefes alın iğne gibi bişey sadece acısı cıkartılırkende bacagınızı acacagınız ıçın zor olur dıyorum carsaf felan batabılır. birde dikişli olanlar uzanacagı ıcın sızdırma derdı olmaz rahat rahat uzanırsınız. en azından benım fikrim bu. bu arada ERSASUUUU öpüyorum gulum seni
birde kızlar bol bol alt acma beziniz olsun minikler actıgın gıbı fırlatıyor hele ilk zamanlar:))uzun menzilli kakalarada dikkat altı acık cok sevmeyin derim ben:))
ayşeeee çık aradan duruyla konuşalım azıcık:)
kuzu yaaa ay nasıl heves ediyorum ayşecim seni gördükçe,
allah nazardan saklasınnn..
ben de büyük pedlerden aldım..kayınvaldem illaki al dedi bezlerden ama
lazım olursa alınır die düşündüm ben de.
burcucum güle güle giysin paşa aldıklarınızııı..iyi günlerde eskitsin.
iice coştu benim beyzam da..fazla hareketli yaw...:44:
KÜCÜKPRENS ve NERYUN kizlar iyi yapmissiniz..
havalarda güzelmis orda bildigim kadariyla,tadini cikarin..
KÜCÜKPRENS canim bugün haberlerde gördüm,icim gitti o kitap fuarina,ah ahhhhhhh,kiskandim vallahi..
NERYUN canim hayirli olsun cicileriniz,güle güle giysin minigin insallahhhh
ay buyurun konusun efenim ama onun hic uyanmaya niyeti yok onun
aminnn.... allah size de nasip etsin
KÜCÜKPRENS ve NERYUN kizlar iyi yapmissiniz..
havalarda güzelmis orda bildigim kadariyla,tadini cikarin..
KÜCÜKPRENS canim bugün haberlerde gördüm,icim gitti o kitap fuarina,ah ahhhhhhh,kiskandim vallahi..
NERYUN canim hayirli olsun cicileriniz,güle güle giysin minigin insallahhhh
aa olur mu hic,erkek tarafi alcak Duru prensesin gelinligini,siz yeterki evet diyin
ah Aysecim bakma hiperaktifligime,inanki zorlaniyorum artik..
karnim cok büyük,daraliyorum,bunaliyorum...
ama pasazadem ne zaman isterse o zaman gelsin,napalim yüzdük kuyruguna geldik..
kiyamiyorum da iste böyle,ah annelik :97:
tesekkür ederiz Funda teyzemizz
Ayşecim fotoğrafınız çook güzel yaaa maşallaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?