bence de canım, bayramda olmayacağına kim garanti verebilir, 2. doktor da olabilir. ben de düşündüm, 2 doktora mı gitsem diye. aman sonra doğum başlayınca kararsız kalmayalım da hangisine gidicez diye
Yok şeker be önceliğim kendi Doktorum tabiki
2. Alternatif bakalım artık doktorum olmazsa
amaaaannn hayırlısı ya
Özüm kız bişey sorcam sen tecrübelisin hemde
Şimdi malum benimde sıpa erkek
Doğumdan sonra saçımıza kurdela takıyorlarya
biz mavimi takıcaz yoksa
Al basmasın diye kırmızı takılır diyorlar
napcaz ya merak ettim :)
gerçi ben mavi kırmızı ikisinide hazırladım da
Asumancım,
doğum kursu ile ilgili gönderdiğin mailler için teşekkür ederim çok incesin ve çok paylaşımcı..bizim topiğimiz bu kadar samimi ve sıcak olduysa bunda payın çok büyük hepimizde emeğin var sağol canım
iyi geceler kızlar dua edin bana da bu gece nefessiz kalmayayım..
Çok çok çooook teşekkür ederim kızlar. İyi ki varsınız,iyi ki bulduk birbirimizi. Sevgiler hepinize :))))
çook yoğun bi günün ardından sabahın 6sında uyandım ve bugün de yoğun olacak ama uyuyamıyorum!
dün eve temizlik için 2 bayan aldım, ev baya yerleşti ama malum iş var daha.
arada bi de hastaneye gittik kontrole, sürpriz bi şekilde kendi doktorumun yerine başka bir doktor tarafından muayeyene edildim. hastaneye tüp bebek birimi kuruluyomuş, benim doktum daha çok ordaymış, muayeneleri diğer doktorla ortaklaşa yapıcaklarmış ama doğumuma doktorum girecekmiş vs. doktorumla görüşücem mutlaka dedim, 2 hafta sonraki randevumda arada bi yerde görüşücez bakalım! doktor değiştirmek için geç kaldım offfffffff! memnundum da. allahtan bebişimle ilgili herşey yolunda, diğer doktor bebişimin iri olduğunu söyledi ( ilk usg.ye göre 35 haftalık görünüyorum) 2800 gr. olduğunu ve normal doğumun zor olabileceğini çünkü 3800- 3900 doğabileceğini söyledi. ben ilk oğlumun da iri bi bebek olduğunu ama suni sancıyla normal yaptığımı söyledim ( oğlum 3800 doğmuştu), yok biz riske atmayız, sizi suni sancıyla üzmeyiz dedi! ayrıca nst.ye girdim, hiiiç sancı yok, oğluş nihayet dönmüş ama başı doğum kanalına girmemiş, 2. gebelikte geç girer dedi. çok şükür bebişimle ilgili herşey yolunda önemli olan bu tabii.
geçmişe bakmadım daha herşey yolundadır umarım...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr.bu sabah bende erkenci sayılırım.
sabah sabah acıktık. kızım vuruyo uyan dermişcesine. kalktım bişiler tırtıklıyayım diye.
ama dayanamayıp yatarım heralde.
inşallah güzel bir uyku çekmişsindir canım ya.
başaldınmı keçiboynuzuna.
sen de iyi ki varsın tatlımmmm.
sağlıklı mutlu iyi yaşa.
gözünaydın canım.
ne güzel bak tosunun kocaman olmuşşşş.
son an doktor değiştirmek gerçekten can sıkıcı.
hele bazı doktorlar çok düşüncesiz oluyolar.
hastane değiştiriyoalr ya
bi işleri durumalrı oluy sölemiyolarrr.
eee hasta napıcak o da araknızdan hastane mi değiştirecek.
benimde doğumumu başka doktor yaptıracak
ama ben geçen ay ona da gitmeye başaldım
ama benim nedenim kendi doktorum çok pahalı.
ikisine birden gidiyorum şimdi.
denizim şimdi naapsam diye düşünürken aklıma geldi, doktorumdan memnunum, özel muayenehanesine gidiyim diyorum.
aman ya, bursa yine iyi valla, ben orda hiç sıkıntı yaşamamıştım bu konuda, medical parkta yapmıştım doğumu, doktorum da çok iyiydi.
kimdi doktorun canımmmm
doç dr. murat arslan, artık orda değil bildiğim kadarıyla, benim için bi şansmış ama şimdi daha iyi anlıyorum.
ah canım tam adamına sordun! ilk doğumumda minnacık bi ilçede yaşadığımdan eksiklerimi tamamlamak için bursaya gidiyoduk, o arad kurdela aklıma bile gelmemişti. ama şimdi kurdela değil de saç bandı aldım,doğum sonrası oraya buraya dağılmasın saçlarım diye (kısa da kestirmiştim ama olsun ) renk kırmızı tabii, klasik olmuş malum, mavi aklıma bile gelmedi.
herkese günaayydııın
ama kimse yook galibaa,,
ne oldu nerelere kaçtınız bakayıım :))
kızlar ben normal hayata dönüyorum galiba.
taşındım, işim çok yoğun ama bayramdan sonra izne ayrılacağım için dişimi sıkmaya çalışıyorum.
doğumum sezaryen olacak, tarihte 3 aralık :/
salı günü doktor kontrolüm var, nst ler başlayacak. bakalım oğlum kaç kilo oldu çok merak ediyorum
bu arada çatı ağrısı hat safhaya ulaştı. bir de sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama
kuyruk sokumum inanılmaz ağrıyor
sağa dönülmüyor sola dönülmüyor sırt üstü de yatılmıyorr
ooofffff
eeeee sizlerde ne var ne yok ?
tünaydınlar kıslar,
geçmişe bakamadım herkesin iyi olduğunu umuyorum ... Dün dr. gittik minik kızım biras minyon olacakmış her zamanki dr. yoktu ayrıntılı ultrasonumu çeken dr. görünüdüm onun ölçümüne göre 2050 gr. çıktı kızım bide hafta nerdeyse 2 hafta geri çok üzüldüm yaaa ... haftaya yine bana gel dedi dr. gelişimene bakalım dedi sağlığı iyiymiş yağ dokusu falan hep normal dedi genetik olarak minyon olabilirmiş tıpkı ben ama bu tombiş olmıycak demek değilmiş hıh işte tam ben dedim .. nst yede girdim keyfi yerindeymiş öyle dedi dr. gelecek haftayı merakla bekliyorum... dr. benim eksik yaptığım bişeymi var ondanmı böyle dedim alakası yokmuş yapısı böyleymiş ....
Bide dün oto koltuğumuzu da aldık karar vermesi çok zor oldu ama alışveriş topiğine ekliycem birasdan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?