2010 Aralık Anneleri

bence de canım, bayramda olmayacağına kim garanti verebilir, 2. doktor da olabilir. ben de düşündüm, 2 doktora mı gitsem diye. aman sonra doğum başlayınca kararsız kalmayalım da hangisine gidicez diye

Yok şeker be önceliğim kendi Doktorum tabiki
2. Alternatif bakalım artık doktorum olmazsa
amaaaannn hayırlısı ya

Özüm kız bişey sorcam sen tecrübelisin hemde
Şimdi malum benimde sıpa erkek
Doğumdan sonra saçımıza kurdela takıyorlarya
biz mavimi takıcaz yoksa
Al basmasın diye kırmızı takılır diyorlar
napcaz ya merak ettim :)
gerçi ben mavi kırmızı ikisinide hazırladım da

ah canım tam adamına sordun! ilk doğumumda minnacık bi ilçede yaşadığımdan eksiklerimi tamamlamak için bursaya gidiyoduk, o arad kurdela aklıma bile gelmemişti. ama şimdi kurdela değil de saç bandı aldım,doğum sonrası oraya buraya dağılmasın saçlarım diye (kısa da kestirmiştim ama olsun ) renk kırmızı tabii, klasik olmuş malum, mavi aklıma bile gelmedi.

Asumancım,
doğum kursu ile ilgili gönderdiğin mailler için teşekkür ederim çok incesin ve çok paylaşımcı..bizim topiğimiz bu kadar samimi ve sıcak olduysa bunda payın çok büyük hepimizde emeğin var sağol canım

sezen nasılsın canım? takip ediyorum seni ama yazamadım bi türlü, nefes alamıyorum diyodun, nasıl oldun?

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr.bu sabah bende erkenci sayılırım.
sabah sabah acıktık. kızım vuruyo uyan dermişcesine. kalktım bişiler tırtıklıyayım diye.
ama dayanamayıp yatarım heralde.

iyi geceler kızlar dua edin bana da bu gece nefessiz kalmayayım..

inşallah güzel bir uyku çekmişsindir canım ya.
başaldınmı keçiboynuzuna.

Çok çok çooook teşekkür ederim kızlar. İyi ki varsınız,iyi ki bulduk birbirimizi. Sevgiler hepinize :))))

sen de iyi ki varsın tatlımmmm.
sağlıklı mutlu iyi yaşa.

gözünaydın canım.
ne güzel bak tosunun kocaman olmuşşşş.
son an doktor değiştirmek gerçekten can sıkıcı.
hele bazı doktorlar çok düşüncesiz oluyolar.
hastane değiştiriyoalr ya
bi işleri durumalrı oluy sölemiyolarrr.
eee hasta napıcak o da araknızdan hastane mi değiştirecek.
benimde doğumumu başka doktor yaptıracak
ama ben geçen ay ona da gitmeye başaldım
ama benim nedenim kendi doktorum çok pahalı.
ikisine birden gidiyorum şimdi.

denizim şimdi naapsam diye düşünürken aklıma geldi, doktorumdan memnunum, özel muayenehanesine gidiyim diyorum.
aman ya, bursa yine iyi valla, ben orda hiç sıkıntı yaşamamıştım bu konuda, medical parkta yapmıştım doğumu, doktorum da çok iyiydi.

kimdi doktorun canımmmm

kızlar ben kaçar, sabah sabah erkenden kalktım, akşama dayanamam uyuyum biraz. daha yeni eve gidilecek, kalan işler yapılacak,ben misafir gibi kenarda otursam da gitmek gerek.

doç dr. murat arslan, artık orda değil bildiğim kadarıyla, benim için bi şansmış ama şimdi daha iyi anlıyorum.

sanırım hala orda.
ben de bursa ilçedeyim. gelip gidiyorum bursaya
benim doktor prof dr yalçın kimya
doğumu çok pahalı
bana hastane önerebilirmisiniz dedim.
aslında aklımda senin gittiğin doktor vardı
çünkü adını çok duydum
ama medical park olmaz dedi.
ben de doruk çekirgeye gitmeye karar evrdim.

kızlar baksanıza.
geçen yılın ocaka nneeleri ne ypmış.
bebişlerin doğum kiloalrından ve boylarından başlayıp ay ay çizlge tutmuşlarrrr
nasıl büyümüşlerrrrr
hep de 3500ün üstünde doğan pek yok
ama şimdi maşalllahları var.
bi d esvindim yazlık 9 aylık aldıkalrımızda 74 cm mi 76 cm mi yazıodu
iyi giyebilecekelr.
boylar hep o civarda.

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...dogum-sonrasi-boy-kilo-gelisim-cizelgesi.html

herkese günaayydııın

ama kimse yook galibaa,,

ne oldu nerelere kaçtınız bakayıım :))

kızlar ben normal hayata dönüyorum galiba.
taşındım, işim çok yoğun ama bayramdan sonra izne ayrılacağım için dişimi sıkmaya çalışıyorum.
doğumum sezaryen olacak, tarihte 3 aralık :/
salı günü doktor kontrolüm var, nst ler başlayacak. bakalım oğlum kaç kilo oldu çok merak ediyorum

bu arada çatı ağrısı hat safhaya ulaştı. bir de sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama
kuyruk sokumum inanılmaz ağrıyor
sağa dönülmüyor sola dönülmüyor sırt üstü de yatılmıyorr
ooofffff
eeeee sizlerde ne var ne yok ?

tünaydınlar kıslar,

geçmişe bakamadım herkesin iyi olduğunu umuyorum ... Dün dr. gittik minik kızım biras minyon olacakmış her zamanki dr. yoktu ayrıntılı ultrasonumu çeken dr. görünüdüm onun ölçümüne göre 2050 gr. çıktı kızım bide hafta nerdeyse 2 hafta geri çok üzüldüm yaaa ... haftaya yine bana gel dedi dr. gelişimene bakalım dedi sağlığı iyiymiş yağ dokusu falan hep normal dedi genetik olarak minyon olabilirmiş tıpkı ben ama bu tombiş olmıycak demek değilmiş hıh işte tam ben dedim .. nst yede girdim keyfi yerindeymiş öyle dedi dr. gelecek haftayı merakla bekliyorum... dr. benim eksik yaptığım bişeymi var ondanmı böyle dedim alakası yokmuş yapısı böyleymiş ....

Bide dün oto koltuğumuzu da aldık karar vermesi çok zor oldu ama alışveriş topiğine ekliycem birasdan ..

anladım cnm ben kendime fiyonklu taç aldım 2 tane bir kırmızı birde mavi
artık anneler hangisini uygun görürse onu takarız :))

Hadi günün kesinleşti ne güzel arkadaşım
Ah o ağrıları deme uykudamı gırer
yürürken mi girer bazen milletin yanında oluyorda bacaklarımı sıkıyorum
bazıları anlamadığı için kız çişin mi geldi diyor
:78:

Gunaydn cnm masallah bebisine seninle ayni haftadayiz benimde bugun 33+6 bence kilosu gayette iyi iki hafta once beniki 1820 gr di simdi belki gecti 2000 gr. Ama seninkide en az 3000gr dogar dr bana ne kucuk ne buyuk dedi. Halbuki esimde bende biraz boyluyuz. Dogunca belli olur.. Senin dogum tarihi tam ne zaman??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…