cok benzer seyler yasiyoruz canim..
gecmis olsun,rahim agzin agridikca hah,az sonra eli falan cikacak ordan diyorsundur eminim
ay yerim ben o minik cimcimeyi
kalcalarim ve tuhaf ama bacaklarimin agrisindan sabaha kadar mizirdaniyorum..nasil yatarsam yatayim olmuyor..
bugünde ara ara batma seklinde sancim var karnimda ama hadi bakalim..
seninde dedigin gibi,bendende bisey cikmaz,sanciyla,agriyla kalir :97:
oyle yapicam mecburenCanım bilmiyorum ki, mesaj at bence, yarında işine bak. Aradım ulaşamadım mesaj attım dersin. Belki gece iletilir:26: Ya da sabah erkenden yeniden arasan belki açmış olurdu:26:
Napalım prensim artık geceleri yapacak daha cazip bir şey yok:78: of off
ay yok pelinimmm,bikac mesaj önce yazdigim gibi bazen o uykusuzlukla sanciyla dogsunn artik diyorum ama sonra düsününce,karnimda 1 gün kalmasi bile karmis sonucta..2 hafta daha kal oglum ben cekerim azcik daha diyorum..
ben bayram sonrasina en gec gelir diyorum canim..o yalanci sancilarin gözünü seveyim ben :)) insallahhh sen yasamazsin bugünkü yasadigim agriyi..
Napalım prensim artık geceleri yapacak daha cazip bir şey yok:78: of off
çatı ağrısı bence tamamen yatmakla alakalı cucum.. yatmakla derken pozisyon değil kastım sabah biraz yürüyünce geçiyor.. yani bende öyle en azından.. sırt üstü yatabiliyormusun :)) en zoru sırt üstü yatmak artık
oyle yapicam mecburen
baska care bulamadim walla
kapidan donecek ama benim sucum degilki
insanlik hali acil biseyde olabilirdi sonucta
Benimde yatarken ağrıyor, aynen seninki gibi yürüyünce de geçiyor. Normalde sırt üstü yatmazdım ama çok özledim, beni bıraksalar sabaha kadar sırt üstü yatarım ama bebeğe kan gitmeyecek diye korkumdan yatamıyorumm
:
yatamiyorum canim..çatı ağrısı bence tamamen yatmakla alakalı cucum.. yatmakla derken pozisyon değil kastım sabah biraz yürüyünce geçiyor.. yani bende öyle en azından.. sırt üstü yatabiliyormusun :)) en zoru sırt üstü yatmak artık
İlahi Pelin yaaa
Cucum ben bile artık doğurmak istiyorum, tabi daha çoookk erken ama seni çoook iyi anlıyorummmmmmmmmmmm
Nasıl ağrı yaşadınsa hala etkisindesin gözüm korktu
yatamiyorum canim..
dönüsler iskence gibi oluyor o yüzden :95:
benimkide keske yürüyüsle hareketle gecse ama ne kadar aktif olursam olayim farketmiyor canim..
korkma canim,dogum yapan arkadaslarimlada konustum,böyle bi agri yasayan cikmadi henüz :)) yani rahat ol,insallah kimsede cikmaz..
bana hep bayram sonrasi hatta 28 kasim gibi geliyordu ama sancilar,agrilar falan arttikca bazen acaba bayrama kalir mi diyede düsünüyorum..
hayirlisi,sag salim gelsinlerde
esim kavgali gürültülü bi film izliyor bende kendimi pcye hapsettim :82:SElam kızlar ben geldim :))) Napıyosunuz bakim.
cucum nedense bana sen en erken 39. haftada doğuracakmışsın gibi geliyo :92:
esim kavgali gürültülü bi film izliyor bende kendimi pcye hapsettim :82:
sen napiyorsun canimcimmm
Napimm canım koçişi yatırdım geziniyom bende öyle :)) Uyku gelsin yatim diye bekliiyom :89:
insallah güzel bir uyku cekersin bu gece..
benimde kocis yatmiyor,yatsa masaj yaptiricam azcik uyumadan önce..:95:
İnşallah canım hepimiz :)) DÜn gezdik yorulmuşum güzel uyudum ugünde uyurum inşallah.Bizimkine bana masaj yap deyince sen bana yap diyor :86:
massallah canim,hep güzel uyursun insallah
klasik kocis modeli desene :86:
bazen diyorum keske bebisleri birazcikta onlarin tasimasina imkan olsaydi,acaba yine böyle olurlar miydi
Pazar gecesi bu ne kalabalık böyle:))
anego, ayseeylul, beraser+, ekince, hapsuruk+, nfba, pelin87+, peri55, seydam
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın herkese hayırlı haftalar,
eşimi gönderdim yine şehir dışına. geçmişi okuyodum uyuyakalmışım. haftasonu açmıyorum pek, pazartesi zor oluyo sonra yakalamak...
günaydın canım. bi iş haftası daha başladı işte, nolsun. sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?