2010 Aralık Anneleri

çatı ağrısı bence tamamen yatmakla alakalı cucum.. yatmakla derken pozisyon değil kastım sabah biraz yürüyünce geçiyor.. yani bende öyle en azından.. sırt üstü yatabiliyormusun :)) en zoru sırt üstü yatmak artık

Canım bilmiyorum ki, mesaj at bence, yarında işine bak. Aradım ulaşamadım mesaj attım dersin. Belki gece iletilir:26: Ya da sabah erkenden yeniden arasan belki açmış olurdu:26:
oyle yapicam mecburen
baska care bulamadim walla
kapidan donecek ama benim sucum degilki
insanlik hali acil biseyde olabilirdi sonucta

Napalım prensim artık geceleri yapacak daha cazip bir şey yok :78: of off

İlahi Pelin yaaa

Cucum ben bile artık doğurmak istiyorum, tabi daha çoookk erken ama seni çoook iyi anlıyorummmmmmmmmmmm

Nasıl ağrı yaşadınsa hala etkisindesin gözüm korktu

Benimde yatarken ağrıyor, aynen seninki gibi yürüyünce de geçiyor. Normalde sırt üstü yatmazdım ama çok özledim, beni bıraksalar sabaha kadar sırt üstü yatarım ama bebeğe kan gitmeyecek diye korkumdan yatamıyorumm

oyle yapicam mecburen
baska care bulamadim walla
kapidan donecek ama benim sucum degilki
insanlik hali acil biseyde olabilirdi sonucta

Evet ne yapacaksın, umarım sabah görür mesajını da kapıdan dönmez

Herkese iyi geceler datlı rüyalar, ben bugün de çok yoruldumm, yatacağım şekerler...

Öpüldünüüüüüüüüüzzzzz

Son düzenleme:

yok sırtüstü yatmaktan kastım o değil canım.. sırtüstü yatınca asıl olan sana oluyor ondan bahsediyorum.. sırtüstü yatınca biriki dakika sonra fenalaşmaya başlamıyormusunuz? sıpalar büyüdüğü ve de ağırlaştığı için damarları baskılıyorlar.. benim nabzım düşüyor, bayılacak gibi oluyorum hemen.. nst'de usg'de duramıyorum öyle çok fazla, yan yatıyorum birsüre sonra...

yatamiyorum canim..
dönüsler iskence gibi oluyor o yüzden :95:
benimkide keske yürüyüsle hareketle gecse ama ne kadar aktif olursam olayim farketmiyor canim..

İlahi Pelin yaaa

Cucum ben bile artık doğurmak istiyorum, tabi daha çoookk erken ama seni çoook iyi anlıyorummmmmmmmmmmm

Nasıl ağrı yaşadınsa hala etkisindesin gözüm korktu

korkma canim,dogum yapan arkadaslarimlada konustum,böyle bi agri yasayan cikmadi henüz :)) yani rahat ol,insallah kimsede cikmaz..
bana hep bayram sonrasi hatta 28 kasim gibi geliyordu ama sancilar,agrilar falan arttikca bazen acaba bayrama kalir mi diyede düsünüyorum..
hayirlisi,sag salim gelsinlerde

cucum nedense bana sen en erken 39. haftada doğuracakmışsın gibi geliyo :92:

SElam kızlar ben geldim :))) Napıyosunuz bakim.
esim kavgali gürültülü bi film izliyor bende kendimi pcye hapsettim :82:
sen napiyorsun canimcimmm

cucum nedense bana sen en erken 39. haftada doğuracakmışsın gibi geliyo :92:

amaninnn,oda cok gec be kuzumm,hemde en erkennn diyorsun
oy oy oy,sadece yuvarlanarak yasamak cok zor olur be zuzumm
gel düsürelim su zamani azcik :86:
benceee bendende önce özüm ve qsu dogum yapacak,sonra tugba,sonra ben..hatta benden önce arada bikac kisi daha olabülüü

insallah güzel bir uyku cekersin bu gece..
benimde kocis yatmiyor,yatsa masaj yaptiricam azcik uyumadan önce..:95:

İnşallah canım hepimiz :)) DÜn gezdik yorulmuşum güzel uyudum ugünde uyurum inşallah.Bizimkine bana masaj yap deyince sen bana yap diyor :86:

İnşallah canım hepimiz :)) DÜn gezdik yorulmuşum güzel uyudum ugünde uyurum inşallah.Bizimkine bana masaj yap deyince sen bana yap diyor :86:

massallah canim,hep güzel uyursun insallah
klasik kocis modeli desene :86:
bazen diyorum keske bebisleri birazcikta onlarin tasimasina imkan olsaydi,acaba yine böyle olurlar miydi

massallah canim,hep güzel uyursun insallah
klasik kocis modeli desene :86:
bazen diyorum keske bebisleri birazcikta onlarin tasimasina imkan olsaydi,acaba yine böyle olurlar miydi

Valla oğluş doğsun büyüsün bu masaj işini ona satıcam Küçüklüğümden beri evin erkek milletine masaj yapmaktan bir hal oldum ya Abim hala gelince gidince der bir masaj yap diye :)) Valla ben eşime hep diyordum senin göbekte yer var yorma beni diye ama işte :90:

günaydın herkese hayırlı haftalar,

Pazar gecesi bu ne kalabalık böyle:))

anego, ayseeylul, beraser+, ekince, hapsuruk+, nfba, pelin87+, peri55, seydam

eşimi gönderdim yine şehir dışına. geçmişi okuyodum uyuyakalmışım. haftasonu açmıyorum pek, pazartesi zor oluyo sonra yakalamak...

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım. bi iş haftası daha başladı işte, nolsun. sen nasılsın...

iyiiym canım kocişi okul yolladım acıktık kahvaltımı yaptım evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…