evet ya eczenden ilaç alıcam kız diyoki ne çok vitamin içiyosun ben hiç içmedim 2 kere doktor gittim diye şehirde yaşayan eğtimli biri hemde ay nebileyim çok bilmekte ii değil mi ne
Hiç bir bebek birbirine benzemediği gibi hamileliklerde birbirine benzemiyor demek ki, Hep o bebişlerimizle gezeceğimiz günleri hayal ediyorum. bol bol dua ediyorum hepimize canlarım benim.a.s. Hepimiz böyle ürkek titrek bekliyoruz, Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:
Hoşgeldin hemşerim hayırlısı olsun..Sağlıkla al kucağına bu bebişini de inşallahslm ben de geldım dunya tatlısı 17 aylık bır oğlum var
rabbım nasıp ederse ikinci yavrumu da kucağıma alacağım
slm ben de geldım dunya tatlısı 17 aylık bır oğlum var
bugün mutfagi temizledim,akladim pakladim uzunca bi aradan sonra :kedi:
belim hafif agridi,oturdum dinlenip sizede baktim..
simdi yalandan birde banyoyu temizleyip yastiga yorgana gömülüp uyumayi düsünüyorum..
bu havada ancak uyunur zaten boshayallersmile
öpüldünüz güzel annelerrr Şeniz
arkadaşlar ben 2,5 aylık hamileyyim bu yola sizlerle beraber devam etmek isterim.
hoşbulduk canımHoşgeldin hemşerim hayırlısı olsun..Sağlıkla al kucağına bu bebişini de inşallah
oğlunu allah bağışlasın cnm hamileliğinde su gibi geçsin ikisi birlikte büyüsün sen ne istiyosun bilmiyorum ama buda kız oldum mu süpper olur walla
hadı bakalılm bızı cesaretli anneler ne güzel olacak ıkısi bır arada buyuyecekhos geldiiin :)
benimde oglum 16 aylik benimde ikinci bebek yolda simdi, kac haftalik hamilesin bu arada?
hoşgeldın canımarkadaşlar ben 2,5 aylık hamileyyim bu yola sizlerle beraber devam etmek isterim.
kızlarrrrrrr bennn 7. haftaya grdim bgn.çok şkr bulantı falan yok ama aşırı bi uyku hali war yaa. 24 saat uyu deseler hyr demem yaniiigözlerimi açamıyorumm...hawada 3-4 gndr çok sıcak oldu adanaının sıcağını da bilen bilir sizdee de oldumuuu???,
uyuyalimm canimcimm o zamannolumunekankayizsmilewalla orda soğuktan burda sıcaktan tam uyumalık bi hava var cucum
o kadar yanık ki hava asfaltta yürüyünce ayağı yanıyo insanın ayakkabın içinde terlik sandalet falan gisek yeri yani
hosgeldin canim aramiza..saglikla gelsin melegin insallah :Saruboceq:arkadaşlar ben 2,5 aylık hamileyyim bu yola sizlerle beraber devam etmek isterim.
kızlarrrrrrr bennn 7. haftaya grdim bgn.çok şkr bulantı falan yok ama aşırı bi uyku hali war yaa. 24 saat uyu deseler hyr demem yaniiigözlerimi açamıyorumm...hawada 3-4 gndr çok sıcak oldu adanaının sıcağını da bilen bilir sizdee de oldumuuu???,
arkadaşlar ben de sizinkiler gibi link yok ben bilemedim banada bi link yapabilirmisiniz 01.03.2010 son renkli dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?