2010 Aralık Anneleri

evet ya eczenden ilaç alıcam kız diyoki ne çok vitamin içiyosun ben hiç içmedim 2 kere doktor gittim diye şehirde yaşayan eğtimli biri hemde ay nebileyim çok bilmekte ii değil mi ne

Hiç bir bebek birbirine benzemediği gibi hamileliklerde birbirine benzemiyor demek ki, Hep o bebişlerimizle gezeceğimiz günleri hayal ediyorum. bol bol dua ediyorum hepimize canlarım benim.a.s. Hepimiz böyle ürkek titrek bekliyoruz, Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:

çok doğru sölüyosun birine ii gelen diğerine gelmiyo birine kötü gelen diğerine ii geliyo değişik bişey işte kişiye özel bi durum dediğin gibi

bende şimdi ezan okunurken hepimize ve tüm isteyenlere dua ettim allah kabul etsin

slm ben de geldım dunya tatlısı 17 aylık bır oğlum var
rabbım nasıp ederse ikinci yavrumu da kucağıma alacağım

selam kizlar nasilsiniz?hersey yolundadir insallah
ay yaaa sinir küpüne cevirdi bu internet beni...
uzun uzun alintilar yaptim,tek tek mesajlar yazdim,tam 15 dakika ugrastim..göndere tikladim hataaaaaaaaaaa...
gelde sinir olmaa,hepsi kayboldu...aklimdada kalmadi kimse...
basi agriyan arkadaslar cok gecmis olsunn,ben hergün cekiyorum gelemiyorumda buraya,karanlik odaya kapattim kendimi resmen..
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza,saglikla gelsin melekleriniz insallahhh...

ERSASU canimm doktorunun dedigini yap ve lütfen dinlen,kalkma yerinden canimm..
bu aylari bi atlatalim insallah bizde tadini cikaricaz canimm

bugün mutfagi temizledim,akladim pakladim uzunca bi aradan sonra :kedi:
belim hafif agridi,oturdum dinlenip sizede baktim..
simdi yalandan birde banyoyu temizleyip yastiga yorgana gömülüp uyumayi düsünüyorum..
bu havada ancak uyunur zaten boshayallersmile
öpüldünüz güzel annelerrr Şeniz

walla orda soğuktan burda sıcaktan tam uyumalık bi hava var cucum

o kadar yanık ki hava asfaltta yürüyünce ayağı yanıyo insanın ayakkabın içinde terlik sandalet falan gisek yeri yani

kızlarrrrrrr bennn 7. haftaya grdim bgn.çok şkr bulantı falan yok ama aşırı bi uyku hali war yaa. 24 saat uyu deseler hyr demem yaniiigözlerimi açamıyorumm...hawada 3-4 gndr çok sıcak oldu adanaının sıcağını da bilen bilir sizdee de oldumuuu???,

Hoşgeldin hemşerim hayırlısı olsun..Sağlıkla al kucağına bu bebişini de inşallah
hoşbulduk canım
oğlunu allah bağışlasın cnm hamileliğinde su gibi geçsin ikisi birlikte büyüsün sen ne istiyosun bilmiyorum ama buda kız oldum mu süpper olur walla

canım hepımızınkı su gıbı geçer inşallah
bır tarafaım kız olsun dıyor ben de tatayım kız annesı olmayı dığer taraftanda boşver kendını oğluma ıyı bır erkek kardeş olsun dıyor
rabbım neyı uygun görduyse artık

hos geldiiin :)
benimde oglum 16 aylik benimde ikinci bebek yolda simdi, kac haftalik hamilesin bu arada?
hadı bakalılm bızı cesaretli anneler ne güzel olacak ıkısi bır arada buyuyecek
sekız haftalık oldum canım ben
[

arkadaşlar ben 2,5 aylık hamileyyim bu yola sizlerle beraber devam etmek isterim.
hoşgeldın canım
hayırlısıyla kucağına alamayı nasıp etsın rabbım

ay canım uyku mu ?
benım bırtane daha var evde canımuyku için olecem ama fırsat yok kı

walla orda soğuktan burda sıcaktan tam uyumalık bi hava var cucum

o kadar yanık ki hava asfaltta yürüyünce ayağı yanıyo insanın ayakkabın içinde terlik sandalet falan gisek yeri yani
uyuyalimm canimcimm o zamannolumunekankayizsmile
uyuyamadim kalktim bende simdi..yemegimi yaparim simdi,zaten sonrasindada aksam oluyor hemen boshayallersmile

arkadaşlar ben 2,5 aylık hamileyyim bu yola sizlerle beraber devam etmek isterim.
hosgeldin canim aramiza..saglikla gelsin melegin insallah :Saruboceq:

tatlimm ilk haftalarda bende oturdugum yerde uyuyakaliyordum resmen..
hamile kalmadan önce en fazla 7 saat uyurdum..düsün halimi artik kaydirigubbakcemile3
yeni yeni öglen uykularim bitmeye basladi sükür..seninde gecer belki canim yerimseniben

ay canım uyku mu ?
benım bırtane daha var evde canımuyku için olecem ama fırsat yok kı [/QUOTE]

allah yardımcın olsun cnmmm...:)bnm allahtan okul tatil oldudaaa istediğim an uyuyabliyorumm...hem okuyorum hem ewliyim hemde artık hamileyimm :):CüvCüv:

tatlimm ilk haftalarda bende oturdugum yerde uyuyakaliyordum resmen..
hamile kalmadan önce en fazla 7 saat uyurdum..düsün halimi artik kaydirigubbakcemile3
yeni yeni öglen uykularim bitmeye basladi sükür..seninde gecer belki canim yerimseniben

ay inş geçerrr...:) şimdi itiraf etmeliyimki ben normalde de uykuyu sewerdim amaa bylee göüzümü açamicak kadr değildii...

arkadaşlar ben de sizinkiler gibi link yok ben bilemedim banada bi link yapabilirmisiniz 01.03.2010 son renkli dönem

arkadaşlar ben de sizinkiler gibi link yok ben bilemedim banada bi link yapabilirmisiniz 01.03.2010 son renkli dönem

aramıza hoşgeldin canım. ticker yapmak için yapmış olanlardan birinin üstüne tıkla adres çıkar, orda bilgilerini girmen lazım, İngilizce siteler genelde. tıklayınca olmazsa sana benim yaptığım sitenin adresini veriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…