2010 Aralık Anneleri

ay canım biz meslektaşmışız, ben de bursanın ilçesindeyim. Ne semineri ki bu bize daha bişey gelmedi. çevreye uyum falan var o mu acaba?

aaa benim de aslında sat 2 mart ama 12-13 mart gibi say dedi doktorum:) sanırım ben de 27 martta hamile kadım :kedi:

Canım sağlık ocakları artık hamileleri takibe alıyor.Bazı testlerini de ücretsiz yaptırabilirsin.Beni de aramışlardı ordan biliyorum.Bir de hamileliğin ilerleyen dönemlerinde aşı (tetanoz) olacakmışız.O zaman da arayıp çağıracaklarmış.Bilgin olsun.

selam kizlar nasilsiniz?
bugün burda tatil,esim evde,yapamadigim isleri ona yaptirmakla mesgulüm,o yüzden giremiyorum sempatiksalakcinni
hizli hizli göz atmaya calistim fistiklar,gözden kacirdiklarim lütfen kusuruma bakmasinlar olumunekankayizsmile

CIBELDEMIROGLU canimm melegini görmüssün,gözün aydin,massallah bebisinie..
KARABIBERIM canimm berlin bana cok uzak..ben hollanda ve belcikaya cok yakinim..tam kuzeybati almanya yani...bi ara iyi gidiyordu havalar ama suan gercekten donuyoruz...cok sanslisiniz siz:)
DREAM83 canimm sende görmüsün melegini,gözün aydin canimm..bencede nomal melegin,saglikla büyüsün insallah..tatlim ben bilmiyorum o cigneme tabletini maalesef...sifa olsun sana insallah..

herkese iyi muhabbetler fistik anneler..öpüldünüz kocamannn

evet canım ilk hamileliğimde de yolda yakalamışlardı, eller yukarı hamile bulduk der gibi. ama tetenoz aşısını yaptımadım ben doktorum yaptırmamı istememişti o zaman.

cucu canım bir ablam almanyada 2si hollandada, hiç ısınamıyolar ki zaten, ben de gitmiştim yıllar önce haziranda kaban giymiştim valla.
burda pişiyoz resmen, bugün uzun kollu gömlek giymek gibi bi hata yaptım, yandım.

Karabiberim benimde senin gibi sadece uykum oluyo, ve sürekli acıkıyorum. eğer yemezsem midem bulanıyo delikafadulden

aynı yaaaa önüme ne gelse yok diyemiyorummmm
aslında kiloyuu hiç sevmemm amaaa kiloluu hamile kaldımm birde bennnn

inşallahh canımm
aslındaa ilk hamile kaldığımmmda hergünn ağlamaa kırızine giriyordummm onu atlattım şimdiiii

tam 19ncu günde kalmışsınn canımm
regllin kaç gün sürüyorduuu

oooooooo sen bayağıı ters yerdeymişsinn benn polonyadaykennn 6 saat almanyaaya gitmiştikk trenleee berlinee ordandaa teyzemleree geçtikk numberggg
senn bayağı uzaktasın

canım benim çok teşekkür ederimm saol allahım kucağına sağlılıklı saatşli almayı nasip etsn

Cok teşekkür ederım canım:)

Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere:)

ayy kızlar bugün okuldan geldim 2 den beri yatıorum
çok aşırı halsizim
bu sıcaklar mahvetti beni çok bunalıorum başağrısı var oooooyoyyyy

slm kizlar nasilsiniz?
gecmise bakamadim kusura bakmayin, biraz keyifsizim, su kasik agrilarim beni cok tedirgin ediyo, hele sag tarafim bazen sanki bicak saplaniyomus gibi agriyo, sizlerdede oluyomu?
bebislerinden guzel haber getiren arkadaslar gozunu aydin insallah hep boyle hersey yolunda gider.....

ne kadar cok sanslisiniz ya biz burda donuyoruz, nerdeyse kar yagdi yagacak valla, bi duzelsede bizde su kazak ve hirkalardan kurtulsak.....

canım kıyamam ya... soğukta çok zor tabi ... biz de ne kadar şükretsek azdır. ben bi de çabuk üşüyüp çabuk sıcaklayan biriyimdir... yine de sıcak gibisi yok tabi... bu arada herkes 12. hafta bulantılar biter derken .. bana ne oluyorsa... 11. haftamın içinde olmama rağmen her gece düzenli olarak çıkarıyorum ... son 2 gündür çok kötüyüm .. e tabi gececi de olduğum için bunların hepsini iş yerimde yaşıyorum ... dakikalarca lavabodan çıkamıyorum .. az önce de aynı .. tuzlu çubuk yedim ama bastırır mı bilmem... hepsini geçtim .. yediklerime acıyorum ... bebişim yararlanabiliyor mu bilmem :bbo: :bbo: eşim de o vitamini alıyor işe yaramayanı sana geri yolluyor diyor yerimseniben gülsem mi ağlasam mı şaşırdım ... hamileyim işte :CüvCüv: deyip kendimi avutuyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…