meraba kızlar nasılsınız.
bende okuldan geldim yemeğimi yedim
çok yorulmuşum.
bi de yetmezmiş gibi seminer varmış ona gidicez.
offfffffffffffffffffffff.
bende de haal mide bulantısı yok
amannnnnnnnnn olmasın da ya.
ama içim bi hoış oluyo bzen sanki içim dönüyo.
başlıyacak belki daha.
ben arkanızdan geliyorum baksanıza.
canım gözün aydın bence herşey çok güzel..ben de bugün 10+2 yim ancak pzt gittiğpimde 9+1 çıktı yani geç döllenme var ben zaten ovulasyon testi kullandığım için biliyordum geç döllendiğini..sat tarihim 2 mart ancak ben 20 martta hamile kaldım..benim de 2 cm olmuş bebiş..yani hafta ile çok uyumlu için rahat olsun canım
kızlar selam, okuldan geldim, yorgunum, oğluma laf yetiştiriyom bi yandan, her dediğimi düzeltiyo, o kotuk değil, sandalye, o at değil, eşek vs. çene çene maşallah.
okuldayken sağlık ocağından aradılar, okuldan arkadaşlar gittiğinde sormuşlar hamile tanıdığınız var mı diye beni söyleyince telefonumu istemişler, kayıt tutuyolarmış, bana da hamile tanıdığın var mı dedi hemşire telefonda.
Canım sağlık ocakları artık hamileleri takibe alıyor.Bazı testlerini de ücretsiz yaptırabilirsin.Beni de aramışlardı ordan biliyorum.Bir de hamileliğin ilerleyen dönemlerinde aşı (tetanoz) olacakmışız.O zaman da arayıp çağıracaklarmış.Bilgin olsun.
senin vardı sanki daha önce canım, yanlış mı hatırladım?
aynen canım çok benziyoruz...aaa benim de aslında sat 2 mart ama 12-13 mart gibi say dedi doktorum:) sanırım ben de 27 martta hamile kadım :kedi:
Karabiberim benimde senin gibi sadece uykum oluyo, ve sürekli acıkıyorum. eğer yemezsem midem bulanıyo delikafadulden
inşallahh canımmcanım benim nazar değdireceksin kendine. maşaallah diyelim. aman bulantı olmasın da biraz fazla kilo almaya razıyım ben. hem bulantım olmasa iki hareket eder yakarım. ama malesef ya yemek yiyemiyorum ya da yesem bile hemen gaz çıkışı başlıyo midemden yukarı doğru ve bulantı arkasından.hareket etmeye dermanım kalmıyo. yine de sizlerin adına seviniyorum. umarım tüm hamileliğin böyle çok mutlu geçer...
canım gözün aydın bence herşey çok güzel..ben de bugün 10+2 yim ancak pzt gittiğpimde 9+1 çıktı yani geç döllenme var ben zaten ovulasyon testi kullandığım için biliyordum geç döllendiğini..sat tarihim 2 mart ancak ben 20 martta hamile kaldım..benim de 2 cm olmuş bebiş..yani hafta ile çok uyumlu için rahat olsun canım
selam kizlar nasilsiniz?
bugün burda tatil,esim evde,yapamadigim isleri ona yaptirmakla mesgulüm,o yüzden giremiyorum sempatiksalakcinni
hizli hizli göz atmaya calistim fistiklar,gözden kacirdiklarim lütfen kusuruma bakmasinlar olumunekankayizsmile
CIBELDEMIROGLU canimm melegini görmüssün,gözün aydin,massallah bebisinie..
KARABIBERIM canimm berlin bana cok uzak..ben hollanda ve belcikaya cok yakinim..tam kuzeybati almanya yani...bi ara iyi gidiyordu havalar ama suan gercekten donuyoruz...cok sanslisiniz siz:)
DREAM83 canimm sende görmüsün melegini,gözün aydin canimm..bencede nomal melegin,saglikla büyüsün insallah..tatlim ben bilmiyorum o cigneme tabletini maalesef...sifa olsun sana insallah..
herkese iyi muhabbetler fistik anneler..öpüldünüz kocamannn
selam kizlar nasilsiniz?
bugün burda tatil,esim evde,yapamadigim isleri ona yaptirmakla mesgulüm,o yüzden giremiyorum sempatiksalakcinni
hizli hizli göz atmaya calistim fistiklar,gözden kacirdiklarim lütfen kusuruma bakmasinlar olumunekankayizsmile
KARABIBERIM canimm berlin bana cok uzak..ben hollanda ve belcikaya cok yakinim..tam kuzeybati almanya yani...bi ara iyi gidiyordu havalar ama suan gercekten donuyoruz...cok sanslisiniz siz:)
DREAM83 canimm sende görmüsün melegini,gözün aydin canimm..bencede nomal melegin,saglikla büyüsün insallah..tatlim ben bilmiyorum o cigneme tabletini maalesef...sifa olsun sana insallah..
selam kizlar nasilsiniz?
slm kizlar nasilsiniz?
gecmise bakamadim kusura bakmayin, biraz keyifsizim, su kasik agrilarim beni cok tedirgin ediyo, hele sag tarafim bazen sanki bicak saplaniyomus gibi agriyo, sizlerdede oluyomu?
bebislerinden guzel haber getiren arkadaslar gozunu aydin insallah hep boyle hersey yolunda gider.....
ne kadar cok sanslisiniz ya biz burda donuyoruz, nerdeyse kar yagdi yagacak valla, bi duzelsede bizde su kazak ve hirkalardan kurtulsak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?