2010 Aralık Anneleri

valla namescim benim hafif bulantilarim var ama daha hic cikarmadim, ama sanki boyle gun gectikce bulantilarimda artiyo, sabahlari zor uyaniyorum....
valla hepsine raziyimda su kasiklarim gecse

al bendende o kadar burasida oyle cok soguk
gavur memleketi iste boyle yazi kisi belli degil

ay kızlar bende bir tuhafım.çok halsizim.heryerim dökülüyor sanki.vücudum akşam oldumu yanıyor .üstüne bir de baş ağrısı eklendi tam oldu.

canım aynen ben de eşime diyordum şu kasık ağrılarım bir geçse özellikle sağ kasık..sanki bıçak batıyor gibi..pzt doktora gittiğimizde dikkat ettim ultrasonda sağ tarafımdayı bebeğim..

iyi akşamlar kızlar.
nasılsınız.
ben pek iyi değilim bu akşam.
seminer ,sıcak derken iyi gelmedi bana.
feci başım ağryo. hem de nasıl zonk zonk.
benim tansiyon problemmim olabilir
ondan korkuyorum.
ölçtüm aralıklı
Allatan normal çıktı.
offf yoruldum heralde.
benim mide bulantım yok ama ağzımın tad da yok
acı gibi sanki.
bu arada haftabaşı kardeşim ve annem gelicekelr.
çok mutlu oldummmm
kardeşimin bi iş görüşmesi varmış
anneciğimin de gelmesine vesile oldu.
o gidince de kalıcakmış bi süre.
bakalım. iyi olucak benim için de.
azıcık ona da naz yapıyım dimi ama
tüm işer eşime kalıyodu hem.
iyi olucak.
bi de güzel yaz temizliği yapar annem bana.
ohhhhhhhhhhhhh süper olur.
neyse olmasa da çok özledim zatennn.

ay canım biz meslektaşmışız, ben de bursanın ilçesindeyim. Ne semineri ki bu bize daha bişey gelmedi. çevreye uyum falan var o mu acaba?

etik semineiydi canım ama iğrenti ya.
hiç sevmiyorum şu seminerleri. bayıyolar.

kizlar bu arada benim takvimim görünmüyor degil mi?
bi sorun var sanirim :sinifsinif:

görünüyor canım sorun yok .

kızlar gözünüz aydın bebileri görmüşsünüz.
ohhhh ne gzüelll.
sağlıkla hayırlısıyla büyüsünler minişler de kucağımıza alalım .
eeeeeeeeeee artık ikili test zmanalrını konuşur olduk.
Allaım kucağımız almayı da nasip etsin hayırlısıyla.
benim bebişimi görmeye daha çok var.
5 haftas onra gel dedi bana.
15 haziranda dha.
ozman ense kalılığı ölçümü ve ikili tst yapılacakmış.
önceden gelmene gerek yok dedi.
tabi gittiğimde çok değişmiş olucak.
minyatür bi insan olarak görebilicez.

sezencim ben hiç dikkat etmedim, 25mayista randevum var gidince sorayim yeterki bebis iyi olsun, hepsine raziyim ama iste kasik agrilari insanin aklina kotu seyler gelmesine sebep oluyo...
allahim bebeklerimiz sana emanet saglikla kucaklarimiza almayi nasip et rabbim...

gurbet gelini senin için daha zor olmali canim ben hadi neyse burda dogdum buyudum yani hep bu iklimde yasadim aliskinim diyebilirim ama turkiyeden gelenler için cok zor olmali...
gerci ne kadar aliskinim desemde turkiyeye gidince iliklerime kadar isiniyorum gunes altinda bolca vakit geciriyorum herkes golgeye kacarken ben guneste oturuyorum:lepi:
ama bu yaz turkiye yok her sene gidiyoduk bu sene kaldik insallah seneye bebisle gidecez...

günaydın kızlar nasılsınız bebişini gören anneler gözünüz aydın bende yarın
gideceğim kızlar benimde bulantılarım var hatta çıkarıyodum ama
canım şeker istememsine rağmen yemekten hemn sonra olip. naneli atın bir tane ağzınıza
bulantı olsa bile yedikleriniz midenizde kalıyo
ben öyle ayakta duruyorum yoksa
ne yediysem hepsini çıkarmaya başlamıştım
işe bile gidemedim 2 gün
ama şeker beni kurtardı canınız istemese bil
atın ağzınıza bakın midenizi nasıl
bastıracak

günaydın canım zor ya işin allah yardımcın olsun walla ama en azından bi çözüm bulmuşsun hiç yoktan iidir

günaydın arkadaşlar,
ben pzt doktora gittiğimde türk kahvesini sordum..ayda yılda bir içsem olur mu diye..bir defa içtim bu güne dek..tabi ki olur dedi..haftada bir içebilrisin dedi..aklıma gelmişken paylaşayım dedim

Herkese günaydın kızlar...Midesi bulanan arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun,geçer inşallah en kısa zamanda.
Benim akşamları bulanıyordu,mahvediyordu beni ama hiç çıkartmadım, şimdi de geçti çok şükür.Devam etse ne yapardım bilmem artık.Gerçekten zor bir durum.
Tek sorunum uyku ve halsizlik.Dizilerin özetlerini izleyebiliyorum ancak...Gerisi yok:) Sabahları da şişmiş şekilde kalkıyorum.Görünürde bişey yok ama sanki bacaklarım gitmiş yerine fil bacağı gelmiş.Bir de gögüslerimi taşıyamıyorum sanki ağır geliyor.Alt tarafı 85 olmuştur anca ama neden böyle hisediyorum çözemedim. Var mı bemim gibi şiş uyanan?

slm kızlar, benim bulantılarım hal adevam ediyo, o yüzden foruma giremiyorum pek, bi geçse şu ilk 3 ay, özellikle 7-8 haftada bulantılarım tavan yapmıştı, şimdi biraz daha az ama yinede geçmiş değil. Forum ne güzel kalabalıklaşmış, neredeyse 1 aydır takip edemiyorum, neyse az kaldı, bi kaç haftaya bulantılarım geçince aranızdayım inşallah. Bizim ikili testimiz de haziran başında, 2 si gibi gidicem, herşey yolundadır inşallah, en son gittiğimde bebeişim kocamandı, 21mm , 8+5 teydik o zaman. Tekrar onunla buluşmak için sabırsızlanıyorum....

cnm bende geçen gün aklıma gelince nerde bu kız dedim sana özelden msj atıcaktım unutmuşum mide bulantıların dışında bebeğinin ve senin ii olmana sevindim cnm

Merhaba Canlarım Benima.s.,

Bende dün yine bebişimi gördüm, Allah a şükür iyi 5mm daha büyümüş, 1,4 cm olmuş :)))
tahlillerimi gösterdim doktora, şükürler olsun sorun yokmuş. Ama arada bir kanamam olduğu için düşük tehlikesi varmışmafoldumben, sürekli yatacaksın dedi. Ben hiç böyle hamile olacağımı düşünmezdim, hep gezip tozarım bana bişey olmaz gibi gelirdi.:1no2:

geçmiş olsun cnm o zaman kalkmadan yat yanına annen falan gelsin dikkat et kendine

bende hiç kanser olup tüp bebek yaptırmak zorunda kalcağımı düşünmezdim ama herşey biz insanlar için ne kadar süre yatınca geçermiş bu risk

Saol canım Allah razı olsun. Bilmiyorum ne kadar süreceğini inşallah uzun sürmez.

Sen nasılsın iyimisin fıstığımolumunekankayizsmile

Saol canım Allah razı olsun. Bilmiyorum ne kadar süreceğini inşallah uzun sürmez.

Sen nasılsın iyimisin fıstığımolumunekankayizsmile

ii cnm ya nolsun sadece iştahım yok işe geldiğim için doğru dürüst kahvaltı edemiyorum açma poğama simit çatal bazen evden kavhaltılık getiriyorum o yüzden de endişeleniyorum yavrumu besleyemiyorum diye ama doktorum bu aylarad çoğu insan kusmaktan hiç bişey yiyemiyo endişelenme o senden alır gerektiği besini en önelisi 2. trimesterin başı dedi bi üç aylık olsam rahat edicem herhalde ama bakalım

sormuş yahu bu hamilelik kimisi ne doktor ne foik asit çatır çatır doğuruyo

Bende aynı düşüncelerdeyim çok acıkıyorumcokacimcoook ama yattığım için yemek yapamıyorum öyle atıştırmakla gün geçiyo, bence şimdi kendimiz için beslenmeliyiz bebişler bizim depoları bitirecek sonra kansız kalıcaz gibi geliyo, maşallah diyeyim de o çatır çatır doğuranları kıskanmaya başladımkaydirigubbakcemile3

evet ya eczenden ilaç alıcam kız diyoki ne çok vitamin içiyosun ben hiç içmedim 2 kere doktor gittim diye şehirde yaşayan eğtimli biri hemde ay nebileyim çok bilmekte ii değil mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…