2010 Aralık Anneleri

özüm canım sana yapayım
sat
tahmini doğum tarihini ver
bebeğine yazmak istediğin yazıyı yaz
yapayım

pardon özüm değilmiş tuanaymış şimdi yok galiba bana özelden msj atarsan yaparım sana

canım be yapmıştım zaten, şimdi isteyen arkadaşa yapıyodum, sağol ama yine dehihoyyyt

ben yanlış görmüşüm o yüzden özüm demiştim tekrar pardon arkadaşım
bu arada farkındamısın çoğu arkadaşımızın tıcker ı yok ve kaç haftalık olduklarını bilmiyoruz kendi adıma öle ark lara yardımcı olsakda yapsak tıcker nasıl olur

slm kizlar nasilsiniz?
biz bugun iyiz, allaha sukurler olsun hatta biraz cikip dolastim soguk hava biraz canlandiriyosositososito

slm ben de geldım dunya tatlısı 17 aylık bır oğlum var
rabbım nasıp ederse ikinci yavrumu da kucağıma alacağım

arkadaşlar ben 2,5 aylık hamileyyim bu yola sizlerle beraber devam etmek isterim.

Hoşgeldiniz hanımlar, maşallah aralık annelerinin sayısı artıyor :teytey:

Uyku hali bende de var, birileri arayınca acıkınca susayınca falan uyanıyorum kaydirigubbakcemile3

Bize niye böyle doping etkisi yaratmıyor yaaaaaaaohaoldumsmile

"60 ve 70li yıllarda özellikle balkan ülkeleri jimnastikçilerin sıklıkla başvurduğu yöntem. romanyalı bir atletin ölümünden sonraki yıllarda konu derinlemesine araştırılmış ve incelenmiştir.
yarışmalarda üstünlük kurmak açısından rus atletlerin favori yöntemlerinden biridir. soruşturma sırasında bir rus jimnastikçinin ifadesinde açıkladığı gibi, “özellikle 70li yıllarda rus sporcular arasında sıklıkla kullanılırdı. 14 yaşındaki jimnastikçiler antrenörleriyle yatıp hamile kalırlar ve müsabakaya o şekilde katılıp daha sonra kürtaj olurlardı.”
bu akıl almaz yöntem doğum yapmış atletlerin art arda dünya rekorları kırmasıyla farkedildi. olay ilk önce bir rastlantı olarak görülse de bazı ülke sporcularının sık sık hamile kalıp kürtaj olmasıyla soruşturma ve inceleme başlatılmıştır.
bu yıllarda kuvvet ve hızı arttırmak adına her türlü yöntemi deneyen atletler zor bir seçim yapmak zorundaydı. ya spor etiğine uymayan yöntemlerle mücadele edecekler ya da başka bir sporcunun madalyayla eve dönmesine göz yumacaklardı. yılların emeği, çalışması ya bu yöntemlerle yarışan sporcu karşısında heba olacak ya da isimleri sadece olimpiyatlara katılan bir atlet olarak kalacaktı. bazı yöntemlerin yakalanması zordu ve bu uygunsuz yolu seçip seçmemek tamamen sporcunun kendi kararına bağlıydı.
yoğun antreman programlarıyla süzülen kandaki kırmızı hücreler, hamilelikle birlikte zenginleşip, yenileniyor böylelikle doğal bir doping etkisi yaratıyordu. kandaki bu yenilenme sporcunun performansını gözle görülür bir şekilde arttırıyor, vücuda kimyasal bir madde girmediği için dayanıklılık ve performans daha da artıyordu. en önemlisi bunun izine hiçbir doping testinde rastlanması mümkün değildi. rahime düşen fetus sayesinde salgılanan hormonların yarattığı etki inanılmazdı.
konu ilk defa 1988 yılında ottowa’da yapılan “first permanent world conference on anti-doping in sport” da incelendi. isim ve ülke verilmeden bazı doğu avrupalı bayan sporcuların kendilerine bu yolla avantaj sağlamaya çalıştıkları tartışıldı. daha sonra en çok tartışalan konu ise bazı atletlerin bu “şeytani” yolu seçip seçmemelerini yanısıra iof’nın “annelik” hakkında bir politika yürütmek istememesiydi."

Canım benim inşallah dediğin gibi olur, sana da geçmiş olsun. Başağrılarından kurtul tez zamanda inşallaaaahhh!!:Saruboceq:

ersasu dinleniyosun dimi?
az once okudum dikkatli ol canim

Evet güzelim yatıyorum, öyle korkuyorum ki kalkmak ne demekbilmiyorumkismile Bi o tarafa bi bu tarafa yatıyorum, yanlarım ağrıdı yatmaktankafamçokkarıştı

meraba kızlar.
nasılsınız bakalım.
ye ben uykuya doyamıyorum.
okuldan bi geliyorum uyku uyku diyerek dolaşıyorum
yatıyorum, kalkmak hiç istemiyorum niyeyse.
fzla kilo yapmaz inşalllah.
başım ağrıyo bu aralar niyeyse.
havalardan heralde , çok sıcak.
birden sıcaklaştı.
annişkom geliyo demiştim.
oyüzden mutluyum
. benimde haftasonu temizlik yapmam lazım.
eeeeeee ne pissin demesin demesin dimi annecim.
şöle bi kamufule edicem sacede.
valla yormka istemiyorum kendimi.
gelince annişimle yaparız.
ersasu canım sakın yorma kendini.
bebişlerden kıymetli değil valla.
benim evimi bi görsen darmadağın.
sağolsun hep eşim yapıyo.
ben aarsıra bi yemek yapıyorum okadar.
aam güzel yemekler yapıcam annecime ilk gün.
sonra görvi devrederim artık napıyım.
bu sabah erken kalktım 7de.
sabahçıydımm. tam giyiniyorum bi baktım .
eşim aynanın önüne bi kağıt bırakmış
üstünde " canım kahvaltını hazırlayıp buzdolabına koydum.
ikinizide öpüyorum" demiş.
ohhhhhhhhh bi güzel kahvaltımı yaptım.
öyle mutlu oldum ki.
tatlı kocişim benim.

biz cokmu nazliyiz neyizbilmiyorumkismile

ama devirde degisti canim artik hamile kalabilmek bi dert, 9ay tasiyabilmek bi dert cevremde o kadar erken dogum yapan varki....

allah yardimcimiz olsun

tatli yiyenin oglu,eksi yiyenin kizi olur derler ya..
hep merak etmisimdir dogru mu diye...
hayatta yapmadigim seyleri yapar oldum...
günde en az 1 tane limon yemezsem olmuyor...canim nasil cekiyor anlatamam..resmen dilim dilim yapip yiyorum...
bakalim bu teori dogru cikacak mi:)
siz ne diyorsunuz?inanan var mi buna?

ye ekişiyi doğur ayşeyi

ERSASU canimm cok ilgincmis,paylasimin icin sagol canim..
bizdede uyku yapiyor,uyusukluk yapiyor kaydirigubbakcemile3

DENIZIM canimm annen geliyormus,gözün aydin canimm
bol bol nazlanirsin artik ne güzel olumunekankayizsmile
heyecan var mi heyecanyerimseniben

kiz nasil yiyosun limonu sempatiksalakcinni
bende ilk haftalari cok yedim mesela sirkeyi hiç sevmem ama ilk zamanlar patlican ve biberi kozledim bastim sirkeyi yedim simdiyse canim pek fazla bisey istemiyo ama sanki tuzlular agri basiyo

ye ekişiyi doğur ayşeyi

canimm nasilsin,görüsemedik epeydir..hersey yolunda insallah?

valla öyle mi diyorsun canim yaa..bende merak ediyorum..o kadar cok eksiye düstüm ki en basindan bu yana...
gün boyu sadece tatliyla durabilen biriydim..simdi yüzüne bakmiyorum..

hadi bakalim kizlar,varsa benim gibi olan bu tezi ya yalanlicaz yada dogrulucaz artik :lepi:

maşallah diyim nazar değmesin kocan ne güzel sana bakıyor canım annene evi temiz göstericem diye sakın kendini yorma canım dikkat et kendine

benim kocamda saolsun bu aralar o kadar yardımcıki bana nerdeyse evdeki yapılacak bütün işleri o yapıyor ne yalan söleyim benimde hoşuma gidiyor

kiz nasil yiyosun limonu sempatiksalakcinni
bende ilk haftalari cok yedim mesela sirkeyi hiç sevmem ama ilk zamanlar patlican ve biberi kozledim bastim sirkeyi yedim simdiyse canim pek fazla bisey istemiyo ama sanki tuzlular agri basiyo

sempatiksalakcinni yiyorum valla canim sormaa,günde 1 tane,bazen 2 tane sempatiksalakcinni
midemden korkmasam aksama kadar yicem ama laelaelaelaelae
tuzlu icinde mi kiz diyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…