2010 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar benide ekleyebilirsiniz 6.5 haftalık hamileyim aralık sonu gelcek inşallah benimde bebişim :)))

merhaba arkadaşlar :)))
doktorum bebişimin geleceği tarih için net birşey demedi aralık sonu ocak başı dedi :))
sat 29 mart..
kalp atışlarını duyduk bugün bebişimin :)))
Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu :)))

canim o kadar hasretimki bu bebege sadece onu istiyorum, kiyafetlerde gozum kaliyo ama almaya korkuyorum ya bisey olursa diye bu yuzden 4-5ayi gectikten sonra almaya baslicem, ben ilk kiyafetlerini beyaz dusunuyorum bebeklere cok yakisiyo bence:ecrin_bebek: odasinida beyaz mobilya istiyorum

of of gunler gecsede son gun telaslarini yasasak :CüvCüv:

Biz geldikk doktordann maşallahhh kocamann olmuşş 2 haftadaa nasıll büyümüşşşş ,annesinee taklalarr bilee açtıııı
doktor hanımm resimlerinii verdiii
2 haftaa sonraa ensee kalınlığıı için gideceğizzz

Ay canım ben de yaklaşık 2 hafta sonra ense kalınlığı için gitcem, güzel haberlerle geliriz inşallah.

Kızlar ben ekşi tatlı ve cinsiyet bağlantısını bizzat yalanlamış biriyim. Oğluşumda tatlı görünce midem bulanırdı, ekşi yedim 9 ay, ekşi yiyenin kızı olur derler, erkek oldu iopuyorumnanaktan

Ama hamilelikte yediklerimiz bebeğin hayatındaki yeme alışkanlıklarınıetkileyebiliyomuş, en çok ne yerseniz bebişler ilerde ona düşkün olabiliyomuş- ama benim oğlan tatlıya da düşkün ekşiye de.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar benide ekleyebilirsiniz 6.5 haftalık hamileyim aralık sonu gelcek inşallah benimde bebişim :)))

hoşgeldiniz kızlar, hayırlı olsun.

Teşekkürler Özüm hoşbulduk :)) Böyle birşeyle tekrar siteye dönmek pek bir güzel oluyormuş zemuszemus

merhaba arkadaşlar..benimde sat 2 mart ama biz biraz geriden gidiyoruz şuan 8 haftalıkmış ama daha kalp atışlarını duyamadım yarın gidiyoruz bakalım inşallah bu sefer duyarız..bursada yaşayan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz?

aynen senin gibiyim cucucum..
ben tatlı delisiydim mutlaka tatlı yerdim..hamile olduğumu öğrendiğimden beri tatlı ağzıma koymadım..içim almıyor..hep ekşi ekşi..ekşiiiiiiii.

canımm geç döllenme var o zaman..benim de Sat 2 mart ama pzt gittiğimde 9+1 di..yani geç döllenme var..benim doktorum Serhat Tatlıkazan sen kime gidiyorsun?

canım seninle aynıyız..ben de 10+3
ve iki hafta sonra ben de ense kalınlığı ve ikili test için gideceğim..

kızlar slm mide bulantılarınız ne alemde ben su içsem kusuyom çok kötüyüm

ben de aynıyım. canım ne ekşi istiyor ne tatlı...benim neyim olacak şimdi. kız mı, erkek mi???? nasıl özeniyorum canı bişey çekenlere, ben yemek lafı bile duymak istemiyorum...

maşallah canım.
aaaaaaaaaaa ne güzellll.
ben de haziran ortası gidicem ense kalınlığı için ve ikili test için
dah öncesinde gelmene gerek yok dedi.
ayyyyyyyy bende ozman gittiğimde öyle olucak.
heyecanlandım şimdi.

inşallah duyarsın canım.
içini ferah tut.
güzel haberlerini bekliyoruz yarın.
ben prof. dr. yalçın kimyaya gidiyorum.
sen kime gidiyosun canım.

canımm geç döllenme var o zaman..benim de Sat 2 mart ama pzt gittiğimde 9+1 di..yani geç döllenme var..benim doktorum Serhat Tatlıkazan sen kime gidiyorsun?

serhat bey nerenin doktoru canım.
memnunmusun.
ismini duymamışım hiç.

ben medicalparkta nuray hanıma gidiyorum..inşallah yarın duyabilirim arkadaşlar bu arada teşekkür ederimm..

ben medicalparkta nuray hanıma gidiyorum..inşallah yarın duyabilirim arkadaşlar bu arada teşekkür ederimm..

meraba canım ben jimerde dr. recep doğanlara gidiyorum. Oğluma hamileyken 2 ay kadar nuray hanıma gitmiştim medicalde, çok kalabalıktı, beklediğim ilgiyi göremedim o yüzden, medical yeni açılmıştı, yığılma vardı, Doğumu medicalde yaptım. Bu kez de ilk medicale giitim ahmet beye, çok sakin, iyi bi doktor ama hastane çok karmaşık olmuş eskisinden daha yoğun geldi,O zaman evim hemen karşısındaki caddedeydi, en çok o yüzden ille medical demiştim. şimdi şartlar değişti, ben de jimeri tercih ettim, doktorumdan memnunum.

Ben de de geç döllenme var, sata göre 2 hafta geriden geliyo ama doktorlar normal dedi, adet düzensizliği olanlarda normal canım.

Son düzenleme:

bende kızımın birinde ekşii diğerinde tatlıı yedimmm
bundadaa hepsinii yiyorummmm
et kokularından rahatsızz olmuyorummmmm meselaaa
2 haftaa sonraa cinsiyetlerde öğrenilmeye başlanırrrr
benimkinii dünn benzetmee yaptııı amaaa bilmiyorumm artıkk

ayyyyy maşallaah taklalar mı attı? Karabiberim neye benzetti yaaa söylesene lüfffeeeeennnnnnndelikafadulden

kızlar gunaydın bır soru sorsam yardımcı olurmusunuz.sabah gebelık testı yaptım test cızgısı kotu conrol cızgısı sılık cıktı bu ne sımdı bıde sey yaptım az gelmıştır dıye ustuna bıkacdamla daha damlattım ben sımdı hamılemıyım deılmıyım? kafam karıstı

Selam güzelim, benimde çoookkk silik çıkmıştı hmile olabilirsina.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…