- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
ayy hadi bakalimm,dogru cikacak mi kaydirigubbakcemile5
nasil dayanacaksin canimm ögrenmeden,alisverisler falan ne olacak?
elbetteki önce saglikla gelmesi önemli,evladin kizida erkegide ayni,yeterki hayirli evlat olsunlar ama ben en cok artik gözümün gördügünü alabilmek istiyorum..3 senedir aldiklarim hep yesil,beyaz,sari...
Biz geldikk doktordann maşallahhh kocamann olmuşş 2 haftadaa nasıll büyümüşşşş ,annesinee taklalarr bilee açtıııı
doktor hanımm resimlerinii verdiii
2 haftaa sonraa ensee kalınlığıı için gideceğizzz
Merhaba kızlar benide ekleyebilirsiniz 6.5 haftalık hamileyim aralık sonu gelcek inşallah benimde bebişim :)))
merhaba arkadaşlar :)))
doktorum bebişimin geleceği tarih için net birşey demedi aralık sonu ocak başı dedi :))
sat 29 mart..
kalp atışlarını duyduk bugün bebişimin :)))
Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu :)))
aynen senin gibiyim cucucum..canimm nasilsin,görüsemedik epeydir..hersey yolunda insallah?
valla öyle mi diyorsun canim yaa..bende merak ediyorum..o kadar cok eksiye düstüm ki en basindan bu yana...
gün boyu sadece tatliyla durabilen biriydim..simdi yüzüne bakmiyorum..
hadi bakalim kizlar,varsa benim gibi olan bu tezi ya yalanlicaz yada dogrulucaz artik :lepi:
canımm geç döllenme var o zaman..benim de Sat 2 mart ama pzt gittiğimde 9+1 di..yani geç döllenme var..benim doktorum Serhat Tatlıkazan sen kime gidiyorsun?merhaba arkadaşlar..benimde sat 2 mart ama biz biraz geriden gidiyoruz şuan 8 haftalıkmış ama daha kalp atışlarını duyamadımyarın gidiyoruz bakalım inşallah bu sefer duyarız..bursada yaşayan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz?
canım seninle aynıyız..ben de 10+3Ay canım ben de yaklaşık 2 hafta sonra ense kalınlığı için gitcem, güzel haberlerle geliriz inşallah.
Kızlar ben ekşi tatlı ve cinsiyet bağlantısını bizzat yalanlamış biriyim. Oğluşumda tatlı görünce midem bulanırdı, ekşi yedim 9 ay, ekşi yiyenin kızı olur derler, erkek oldu iopuyorumnanaktan
Ama hamilelikte yediklerimiz bebeğin hayatındaki yeme alışkanlıklarınıetkileyebiliyomuş, en çok ne yerseniz bebişler ilerde ona düşkün olabiliyomuş- ama benim oğlan tatlıya da düşkün ekşiye de.
kızlar slm mide bulantılarınız ne alemde ben su içsem kusuyom çok kötüyüm
Biz geldikk doktordann maşallahhh kocamann olmuşş 2 haftadaa nasıll büyümüşşşş ,annesinee taklalarr bilee açtıııı
doktor hanımm resimlerinii verdiii
2 haftaa sonraa ensee kalınlığıı için gideceğizzz
merhaba arkadaşlar..benimde sat 2 mart ama biz biraz geriden gidiyoruz şuan 8 haftalıkmış ama daha kalp atışlarını duyamadımyarın gidiyoruz bakalım inşallah bu sefer duyarız..bursada yaşayan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz?
canımm geç döllenme var o zaman..benim de Sat 2 mart ama pzt gittiğimde 9+1 di..yani geç döllenme var..benim doktorum Serhat Tatlıkazan sen kime gidiyorsun?
ben medicalparkta nuray hanıma gidiyorum..inşallah yarın duyabilirim arkadaşlar bu arada teşekkür ederimm..
Ay canım ben de yaklaşık 2 hafta sonra ense kalınlığı için gitcem, güzel haberlerle geliriz inşallah.
Kızlar ben ekşi tatlı ve cinsiyet bağlantısını bizzat yalanlamış biriyim. Oğluşumda tatlı görünce midem bulanırdı, ekşi yedim 9 ay, ekşi yiyenin kızı olur derler, erkek oldu iopuyorumnanaktan
Ama hamilelikte yediklerimiz bebeğin hayatındaki yeme alışkanlıklarınıetkileyebiliyomuş, en çok ne yerseniz bebişler ilerde ona düşkün olabiliyomuş- ama benim oğlan tatlıya da düşkün ekşiye de.
bende kızımın birinde ekşii diğerinde tatlıı yedimmm
bundadaa hepsinii yiyorummmm
et kokularından rahatsızz olmuyorummmmm meselaaa
2 haftaa sonraa cinsiyetlerde öğrenilmeye başlanırrrr
benimkinii dünn benzetmee yaptııı amaaa bilmiyorumm artıkk
kızlar gunaydın bır soru sorsam yardımcı olurmusunuz.sabah gebelık testı yaptım test cızgısı kotu conrol cızgısı sılık cıktı bu ne sımdı bıde sey yaptım az gelmıştır dıye ustuna bıkacdamla daha damlattım ben sımdı hamılemıyım deılmıyım? kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?