merhaba hanımlar ben geldim
çok şükür hiç bir sorunumuz yokmuş herşey normalmiş
kan hapı ve vitamin verdi folik asidi içme artık dedi
ense kalınlığına baktı normal dedi
ikili üçlü test yapmıycam dedi
ultrasyon renkli resmini verdi resmen oturmuş poz vermiş bebişim
cinsiyetiyle ilgili bişey demedi galiba kız
nerden anladın canım kız olduğunu
merhaba hanımlar ben geldim
çok şükür hiç bir sorunumuz yokmuş herşey normalmiş
kan hapı ve vitamin verdi folik asidi içme artık dedi
ense kalınlığına baktı normal dedi
ikili üçlü test yapmıycam dedi
ultrasyon renkli resmini verdi resmen oturmuş poz vermiş bebişim
cinsiyetiyle ilgili bişey demedi galiba kız
özümcümm evet ya çok erkenn tahmin yaptıı keşkee yapmasaydıııı
bu seferde 2 haftaa sonra kız derseee daha kötüü olur en azındann kızmm diye hep seviyordummm bebeişimii
senin oğlundaa bayağıı geçç göstermişşş
inşallah buda kızdırrr
Sorma uykuyu Özüm sabah erkenden uyanıyorum.Sonra öğlen akşam uyuyorum ona rağmen gece 12 zor ediyorum :))) İnşallah gelincede böyle uyku sever olurlar :))
Canımm ben de 24 mayıs da ikili test ve ense kalınlığı..şimdiden çook heyecanlıyımmmo gün 11+6 olacağız inşallah..maşallah bebişine canımne güzel haberlerle gelmişsin. benim doktorum da ense kalınlığı normal çıkarsa 2li yapmayız dedi, ama niye yapmıyolar ki tam olsa ya anlamadım. 3lü değil 4lü test yapıcaz dedi daha sonra da. kaç mm çıktı canım ense kalınlığı?
Rabbim gönlüne göre versin canım..canım ilk hamile olduğumu duyduğumdan beri içime hep kız doğuyor
bende kız diye düşünüyorum
Canımm ben de 24 mayıs da ikili test ve ense kalınlığı..şimdiden çook heyecanlıyımmmo gün 11+6 olacağız inşallah..
bugünde kalp atışlarını duyamadık sadece 2 mm büyümüş bebeğim ve gelişimini durdurmuş bi de zaten geç döllenme vardı yani şimdi 8 haftalık ama doktorum kürtaj dedi arkadaşlar ne yapayım sizce biraz daha bekleyeyim mi?
bugünde kalp atışlarını duyamadık sadece 2 mm büyümüş bebeğim ve gelişimini durdurmuş bi de zaten geç döllenme vardı yani şimdi 8 haftalık ama doktorum kürtaj dedi arkadaşlar ne yapayım sizce biraz daha bekleyeyim mi?
selam hamişşşler..
nasılsınız??
canım bence başka bir doktora daha git..kime gitmiştin doktorun kim? dur bakalım hemen hareket etmebugünde kalp atışlarını duyamadık sadece 2 mm büyümüş bebeğim ve gelişimini durdurmuş bi de zaten geç döllenme vardı yani şimdi 8 haftalık ama doktorum kürtaj dedi arkadaşlar ne yapayım sizce biraz daha bekleyeyim mi?
of ya ben de çok üzüldüm..hiç birimizin içinde olmak istemediği bir durumsasın şu anda..medicalparkta nuray hanıma gidiyorum sat 2 mart ve bebeğim hala 7+3.....bir haftada 2 mm büyümüş iyice allak bullak oldum çok moralim bozuk çok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?