2010 Aralık Anneleri

selam hamisleropuyorumnanaktan
ben 2 gundur yokum cok yogunum yaw
dun kan ve idrar testini yaptim bugun sonuclari alcam pztde
doktora gidiyoruzzz:lepi:
hemde kalp atislarini duycaz insallahboshayallersmile

gunaydin kizlar
denizim bende cok tuzlu seviyorum
yoksa hic bisey yiyemiyorum
artik azaltmam gerek biliyorum ama
istahsiz oldugum icin tuzsuz hic yiyemiyorum

merhaba hanımlar ben geldim
çok şükür hiç bir sorunumuz yokmuş herşey normalmiş
kan hapı ve vitamin verdi folik asidi içme artık dedi
ense kalınlığına baktı normal dedi
ikili üçlü test yapmıycam dedi
ultrasyon renkli resmini verdi resmen oturmuş poz vermiş bebişim
cinsiyetiyle ilgili bişey demedi galiba kız

nerden anladın canım kız olduğunu

maşallah bebişine canım ne güzel haberlerle gelmişsin. benim doktorum da ense kalınlığı normal çıkarsa 2li yapmayız dedi, ama niye yapmıyolar ki tam olsa ya anlamadım. 3lü değil 4lü test yapıcaz dedi daha sonra da. kaç mm çıktı canım ense kalınlığı?

ay evet canım ya ben de kesin bişey söylesin isterim. Oğlumu 5. ayda ilk kız dedi, sonra 5 dakka sonra bakalım dedi, oğlan iyice dönünce erkek dedi, ben sonraki muayenede hala emin misiniz diyodum doktora.

Sorma uykuyu Özüm sabah erkenden uyanıyorum.Sonra öğlen akşam uyuyorum ona rağmen gece 12 zor ediyorum :))) İnşallah gelincede böyle uyku sever olurlar :))

aynen canım 5'te uyandım uyku yok, her zaman olmuyo ama bi uyanırsam bi daha uyku falan kalmıyo, akşamları hiç sorma oğlum var diye dayanıyom yoksa 7 'de sızarım sabaha kadar uyurum heralde.

Canımm ben de 24 mayıs da ikili test ve ense kalınlığı..şimdiden çook heyecanlıyımmmo gün 11+6 olacağız inşallah..

canım ilk hamile olduğumu duyduğumdan beri içime hep kız doğuyor
bende kız diye düşünüyorum
Rabbim gönlüne göre versin canım..
ben ve eşim biz de kız istiyoruz ama benim de içime erkek doğuyor..bakalım kız mı erkek mi olacak çook merak ediyorum hayırlısı ile..

bugünde kalp atışlarını duyamadık sadece 2 mm büyümüş bebeğim ve gelişimini durdurmuş bi de zaten geç döllenme vardı yani şimdi 8 haftalık ama doktorum kürtaj dedi arkadaşlar ne yapayım sizce biraz daha bekleyeyim mi?

canım ne kadar sürede 2 mm büyümüş? geç döllenme büyümesine engel değil, onunla ilgisi olacağını sanmam. Geç döllenince standart SAT tarihine uymuyo sadece ( 28 günlük adet döngüsüne göre hesaplamaya yani) ama bebek normal gelişimini annenin yumurtlama tarihine uygun olarak gösteriyo zaten.

Bence tek bir doktorla yetinme derim, 2. bi doktora gitsen daha iyi olur.

canım bence de özümün dediği gibi 2.bir doktora daha görün..belki ,inşallah farklı bişey söyler..:Saruboceq:

selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım.7+5 günlük hamileyim.son 1 haftadır herşeyden tiksinmeye başladım.yemek yiyemiyorum.ve yesem bile bir tabaktan sonra kalkıyorum masadan.herkes geçecek diyor ama çok sıkıntılıyım.sizde de oluyor mu böyle?

canım bence başka bir doktora daha git..kime gitmiştin doktorun kim? dur bakalım hemen hareket etme

medicalparkta nuray hanıma gidiyorum sat 2 mart ve bebeğim hala 7+3.....bir haftada 2 mm büyümüş iyice allak bullak oldum çok moralim bozuk çok (

medicalparkta nuray hanıma gidiyorum sat 2 mart ve bebeğim hala 7+3.....bir haftada 2 mm büyümüş iyice allak bullak oldum çok moralim bozuk çok (
of ya ben de çok üzüldüm..hiç birimizin içinde olmak istemediği bir durumsasın şu anda..
ne desen haklısın..kimbilir içinde ne fırtınalar kopuyordur şimdi..
hemen bir randevu al başka doktora git canım ya lütfen..belki yanılmıştır doktorun..dualarım seninle..hayırlısı olsun arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…