2010 Aralık Anneleri

Selam güzelim, benimde çoookkk silik çıkmıştı hmile olabilirsina.s

cnm control cızgısı ama test cızgısı baya koyu acaba testdemı bı yanlışlık var sımdıye kadar yaptıklarımda hep control kıpkırmızı test hıc cıkmazdı

kubrahan, anego, kızlar gunaydın sızde bı yorum yaparmısınız? kafam cok karısık

kızlar mrb ben de 9. haftadayım. hangi kremleri kullanıyorsunuz?malum çatlaklar için ve hangi güneş kremi?merak ediyorum . ben şimdilik mustela aldım bakalım

kubrahan, anego, kızlar gunaydın sızde bı yorum yaparmısınız? kafam cok karısık

günaydın cnmm.benmde 2, çizgi silikti ama ilk çizgi normaldi.2.nin silik çıkması testi erken ytaptığın anlamına geliyormuş..bence yüksek ihtimal hamilesin:)ama başka belirtiler warmı?mesela ben hamile oldumu kadınlar kulubnden öğrendim:)kahwerengi leke wardı burdan baktım oluyrmuş...idrar renginde değişiklik wardı burdan baktım oda normalmiş en son bide çizgi silik çıkınca kan testi bile yaptırmadan kesin hamileyim demiştim..şuanda da 7 haftalık hamileyimm:lepi: senişnde umarım herşey istediğin gibi olurrr...

hamilesinn canımm eğerr gebelik varsaa azda olsaa çıkıyoo
eğerr yoksaa hiç çıkmıyooo

bendendeee geldiii lekee
hatta hiç hamile sanmadımm kendimii adet oldum sandımm amaa hamileymişimm

ayyyyy maşallaah taklalar mı attı? Karabiberim neye benzetti yaaa söylesene lüfffeeeeennnnnnndelikafadulden

Ersacımmm dünnn baktı inceledii iyiceee
sonraa kendii sorduu banaaa diğer çocuklarınn ne diyee
bende 2 tanee kızımm var dedimmm,bu kesinn kızdır doktor hanımm dedimmm
neden öyle diyorsunuzzz dediiii
ama herzaman öylee olur genelliklee dedimmm ,
annesii 2 haftaa sonraa kesin derimm amaa şimdilikk bebekk erkeğee benziyoo dediii
biraz sevindimmmm ,çünküü 2kızımm var bunudaa erkekk olmasından yanaa gönlümm
amaaa kızdaa olsaa onuu çokk seveceemm gerçektennn:hulya:
acabaa 2 haftaa sonra değişirmii onuu çok merak ediyorumm
herkesinn gönlündekii olsunn kızlarrr inşallahh sağlıklııı bebişlerimiz olsunnn
şimdilikk kk da paylaşıyorumm bunuu
hetrafımdakii hiç kimseyee söylemeyii düşünmüyorumm
kesinleşmedikçee

ooo en erken öğrenensin karabibercim, inşallah doğru tahmindir, allah gönlüne göre versin, önce sağlıklı olsun tabi. benim oğlan 20. haftada göstermişti onun için pek umudum yok 2 hafta sonra bi tahmin yapar mı doktor diye.

kızlar sabahın köründe uyandım, şimdi de uykum geldi ama minik paşam uyanır birazdan. sütümü içtim erkenden en azından, oğluş uyanana kadar biraz dinleniyim.

amin tatlı inşallah oyledır ya.ıdrarım koyu renk su ıcmemme ragmen bıde beyaz beyaz tortular var ıcınde

özümcümm evet ya çok erkenn tahmin yaptıı keşkee yapmasaydıııı
bu seferde 2 haftaa sonra kız derseee daha kötüü olur en azındann kızmm diye hep seviyordummm bebeişimii
senin oğlundaa bayağıı geçç göstermişşş
inşallah buda kızdırrr

Sorma uykuyu Özüm sabah erkenden uyanıyorum.Sonra öğlen akşam uyuyorum ona rağmen gece 12 zor ediyorum :))) ınşallah gelincede böyle uyku sever olurlar :))

canımm araştır istersen çoook iyi bir doktor aslında zübeyde hanımın doktoru ama muayenehanesine gidiyorum o da FSM de..Bursa ART'de..
Yalçın Bey de harika bir doktor çok yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı Yalçın Bey'di doktoru ama Prof olduğu için tabi ki ücreti farklı doğal olarak..

kızlar mrb ben de 9. haftadayım. hangi kremleri kullanıyorsunuz?malum çatlaklar için ve hangi güneş kremi?merak ediyorum . ben şimdilik mustela aldım bakalım
canım ben özellikle sordum doktoruma ne kullandığın hiç önemli değil.öyle pahalı kremlere gerek yok önemli olan nemsiz bırakma dedi.bebe yağı da sürebilirsin dedi..çatlayacağı varsa çatlıyor sen en pahalı kremleri alsan da

kız tuz yeme deliiii.
çok zarralı tatlımmmmm.
eriği ye, tuzu boşver
bende öle severim ama yasak tuz.
haklısın denizim..sonra ödem oluyormuş tuz zaten yediğimiz şeylerin içinde yeterli şekilde varmış.ilave almak zararlıymış doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…