2010 Aralık Anneleri

canım hoşgeldin, ben iyiyim 2 gün bulantım olmuştu geçen hafta ondan sonra iştahım bi açıldı, ne bulsam yiyorum. Hiç bişey midemi bulandıramıyo bu aralar. sen nasılsın?

aynen canım..benim de öyle..ne bulsam götürüyorum valla..sempatiksalakcinni
çok pisboğaz bişey oldum bennn..cokacimcoook

canım bak benim de sat 3 mart.ve bebeğim 8+4..geç döllenmedir seninki de..
hemen bozma moralini..:1hug:

canım geç döllenme zatende hiç duyamadım ben kalp atışını geçen haftada 7+3tü bu haftada öyle hiç gelişmemiş pazartesi günü ayrıntılı ultrasonda bakılcak ama yüzde bir ihtimal verdi yaşıyor olması için büyük bi ihtimalle kürtaj:gitme:

ah canım aynen öyle dondum kaldım zaten eşim yıkıldı hemen zübeydehanımın aciline gittim o da aynı şeyi söyledi ayrıntılı ultrasondan sonra kesin karar verilecek ama artık hiç bi umut kalmadı..pazrtesi günü bi mucize olsun ya:Saruboceq:

duyamadım canım bugünde doktorum kürtaj önerdi..daha o minicik yaa:gitme:

bende ilk hamileligimde ayni seyleri yasadim
hic kalp atislarini alamamistim 7 haftalikken kalbi durmustu hic gelismemisti
3 hafta falan oyle durdum ama hic birsey degismedi
kurtaj oldum cok zor bi durum insallah cabuk atlatirsin
cok gecmis olsun kendine dikkat et moralini yuksek tutmaya calis

melss o ayrıntılı ultrason dediğin dopler ultrason ise orada canlanıp canlanmadığı kesin belli olur, benim geçen gebeliğimde buna benzer bişey oldu. Hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah güzel haberle gelirsin:Saruboceq:

kızlar nasılsınız melss canım çok geçmiş olsun rabbim ne diklerse öyle olur her şey onun elinde dua etmekten başka çaremiz yok benim de ilk gebeliğim karnımda 8 aylıkken öldü ve normal doğum yaptım çok zodu aynı senin gibi hep geriden geliyodu gelişmemezlik vardı ve en sonunda öldü hiç moralini bozma canım rabbim hayırlısını nasip eder inşallah

Son düzenleme:
meraba kızlar.
pek giremiyorum.
annem gelicek ya
telaş sardı
bugün alışveriş faaln yaptık
eeeeeeeee ev toparla falan.
yarın da günüm var
arkadaşa gidicez.
işte ebnde d ebel ağrısı var biraz
yoruluyorum hemen.
napıyım bende bol bol dinleniyorum.

gunaydin kizlar
denizim bende cok tuzlu seviyorum
yoksa hic bisey yiyemiyorum
artik azaltmam gerek biliyorum ama
istahsiz oldugum icin tuzsuz hic yiyemiyorum

canım sakın yeme.
şimdi değil sonraları oluşuyo o ödemler.
ben o zorlukları yaşadım
ammannnnnnn diyim canım.
dikkat et.

haklısın denizim..sonra ödem oluyormuş tuz zaten yediğimiz şeylerin içinde yeterli şekilde varmış.ilave almak zararlıymış doğru

evet canım haklısın.
yememek lazım.
sonra acıı çıkıyo onun.
bebekelrimiz için dayanıcaz.
ben alıştım artık gerçi.
aramıyorum artık tuzu

selam hamisleropuyorumnanaktan
ben 2 gundur yokum cok yogunum yaw
dun kan ve idrar testini yaptim bugun sonuclari alcam pztde
doktora gidiyoruzzz:lepi:
hemde kalp atislarini duycaz insallahboshayallersmile

hadi inşallah canım
gzüel haberlerle gel canım.

hadi gözünaydın canım ne güzel önemli aşamaları geçtin artık
bundan sonrası da hep gzüel olsun inşallah hepimiz için.

canım ya üzüldüm çok.
herşeyin hyırlısı. biz diliyoruz , istiyoruz ama
hakkımızda neyin iyi neyin kötü olduğunu
Rabbim biiyo ve boyun eğmekten başka bi çare gelmiyo elimizden.
seni anlayabiliyorum çünkü bende bi kayıp yaşadım ve bebeğimi 8.aya girdiğimizde
aniden kaybettim, çok ağladım ,hayata küstüm .ama bak yine hamileyim.
ama bence için rahat dğilse bence 2. bi doktora daha git.

canım seninle benzer şeyler yaşamızşız
bende kaybettim yavrumu karnımda
ama benimkinin herşeyi normaldiş
gelişimide gzüeldi
malesef bazen engel olunmuyo ama
evet tek elimizden gelen dua edip
Rabbimden dilemek.
umarım hepimzi sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza.

ye ekişiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı bu felsefeye göre benimki oğlan olacak.çünkü bütün gün canı şekerli şeyler istiyor.
ya kilo almamdan korkuyo ondan izin vermiyo.
biliosun benim bazı risklerim var.
neyse ama sözü aldım bu akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkıcz.
ozman bi pasta alıcam .
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
senin adına çok sevindim.ama anlayamadım kilolumusun.neden bu kadar sıkıyorsun kendini.ben kiloluyum ama bu sefer hiç takmıyorum.hele bebişim bi gelsin.
gözün aydın canım.darısı hep iyi haberlere.
bence hamilesin.
canım aynı olayları bende yaşadım.şimdi için nasıl yanıyor anlayabiliyorum.ama elimizden hiç birşey gelmiyor.bence biraz bekle.acele etme.gün doğmadan neler doğar.
kızlarrr kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyorrr???
6,5 haftalıkken vajinal ultrasonda , 7,5-8 haftalık gibide karından bakılınca görünüyor.

Selam kızlar nasıl gidiyor hamişlik benim çok bulantım oluyor öncekinde bu kadar olmamışatı gece gündüz bulantı Allah yardımcımız olsun.

bugun buralarda kımsecıkler yokboshayallersmile
benım buzdolabı kokusu butun mutfaga yayılmıs durumda
kahvaltıda hıc bısey yıyemıyorum
herseye buzdolabının kokusu sınmıs sankı
bugun borek aldı kocacım kendı evımdekı hersey kokuyo sankı
:1no2:

:CüvCüv:
canım benim bende aynı durumdayım miğde bulantılarım geçti 9 haftalık oldum bende buzdolabını siliorum ama yinede leşşş gibi kokuo yatak odamda bile yatamıourm dolaplar hep kokuoo ne yapcam bilmiorum çok kötü bişi yaa çok ii anlıorum seniii:CüvCüv:

slm arkadaslar ...benimde buklantılar hala devam edio.. canım birşey istio alıyorum sonra yiyemiyorum ..ayrıca göbişimde belirdi:))) cinsiyet ne zaman belli olur ki acaba cok merak ediyorum..ben normalde de tatlıyla aram cok ii deildi ama hala bi değişiklik yok ekşi tuzlu seyler seviorum..ya cok duygusallastım bu arlar herseye ağlar oldum notrmaldede duygusalımdır ama..nasıl gececek bu zaman dilimi yaa ben bebeişimi merak ediorum daha şimdidenDD

hayırlı günler kızlar nasılsınız kızlar yarın kontrolüm var ikili test için gidicem acaba nasıl yapıyolar yapan arkadaşlar rica etsem yazabilirlermi bazıları söylüyo karnından su falan alıyolar internete baktım ultrasyonla bakıyolar lütfen cevabınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler

bende yarın doktora gıdicem ama bebisimizin kalp atislarini ilk defa duycaz insallahopuyorumnanaktan
cinsiyet 3uncu ayin sonunda belli olur diya biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…