canım hoşgeldin, ben iyiyim 2 gün bulantım olmuştu geçen hafta ondan sonra iştahım bi açıldı, ne bulsam yiyorum. Hiç bişey midemi bulandıramıyo bu aralar. sen nasılsın?
medicalparkta nuray hanıma gidiyorum sat 2 mart ve bebeğim hala 7+3.....bir haftada 2 mm büyümüş iyice allak bullak oldum çok moralim bozuk çok(
medicalparkta nuray hanıma gidiyorum sat 2 mart ve bebeğim hala 7+3.....bir haftada 2 mm büyümüş iyice allak bullak oldum çok moralim bozuk çok(
canim gecmis olsun
peki kalp atislarini duydunuzmu
canım bak benim de sat 3 mart.ve bebeğim 8+4..geç döllenmedir seninki de..
hemen bozma moralini..:1hug:
of ya ben de çok üzüldüm..hiç birimizin içinde olmak istemediği bir durumsasın şu anda..
ne desen haklısın..kimbilir içinde ne fırtınalar kopuyordur şimdi..
hemen bir randevu al başka doktora git canım ya lütfen..belki yanılmıştır doktorun..dualarım seninle..hayırlısı olsun arkadaşım..
duyamadım canım bugünde doktorum kürtaj önerdi..daha o minicik yaa:gitme:
ah canım aynen öyle dondum kaldım zaten eşim yıkıldı hemen zübeydehanımın aciline gittim o da aynı şeyi söyledi ayrıntılı ultrasondan sonra kesin karar verilecek ama artık hiç bi umut kalmadı..pazrtesi günü bi mucize olsun ya:Saruboceq:
gunaydin kizlar
denizim bende cok tuzlu seviyorum
yoksa hic bisey yiyemiyorum
artik azaltmam gerek biliyorum ama
istahsiz oldugum icin tuzsuz hic yiyemiyorum
haklısın denizim..sonra ödem oluyormuş tuz zaten yediğimiz şeylerin içinde yeterli şekilde varmış.ilave almak zararlıymış doğru
selam hamisleropuyorumnanaktan
ben 2 gundur yokum cok yogunum yaw
dun kan ve idrar testini yaptim bugun sonuclari alcam pztde
doktora gidiyoruzzz:lepi:
hemde kalp atislarini duycaz insallahboshayallersmile
merhaba hanımlar ben geldim
çok şükür hiç bir sorunumuz yokmuş herşey normalmiş
kan hapı ve vitamin verdi folik asidi içme artık dedi
ense kalınlığına baktı normal dedi
ikili üçlü test yapmıycam dedi
ultrasyon renkli resmini verdi resmen oturmuş poz vermiş bebişim
cinsiyetiyle ilgili bişey demedi galiba kız
bugünde kalp atışlarını duyamadık sadece 2 mm büyümüş bebeğim ve gelişimini durdurmuş bi de zaten geç döllenme vardı yani şimdi 8 haftalık ama doktorum kürtaj dedi arkadaşlar ne yapayım sizce biraz daha bekleyeyim mi?
kızlar nasılsınız melss canım çok geçmiş olsun rabbim ne diklerse öyle olur her şey onun elinde dua etmekten başka çaremiz yok benim de ilk gebeliğim karnımda 8 aylıkken öldü ve normal doğum yaptım çok zodu aynı senin gibi hep geriden geliyodu gelişmemezlik vardı ve en sonunda öldü hiç moralini bozma canım rabbim hayırlısını nasip eder inşallah
ye tatlıyı doğur hakkıyı bu felsefeye göre benimki oğlan olacak.çünkü bütün gün canı şekerli şeyler istiyor.ye ekişiyi doğur ayşeyi
senin adına çok sevindim.ama anlayamadım kilolumusun.neden bu kadar sıkıyorsun kendini.ben kiloluyum ama bu sefer hiç takmıyorum.hele bebişim bi gelsin.ya kilo almamdan korkuyo ondan izin vermiyo.
biliosun benim bazı risklerim var.
neyse ama sözü aldım bu akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkıcz.
ozman bi pasta alıcam .
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
gözün aydın canım.darısı hep iyi haberlere.Biz geldikk doktordann maşallahhh kocamann olmuşş 2 haftadaa nasıll büyümüşşşş ,annesinee taklalarr bilee açtıııı
doktor hanımm resimlerinii verdiii
2 haftaa sonraa ensee kalınlığıı için gideceğizzz
bence hamilesin.kızlar gunaydın bır soru sorsam yardımcı olurmusunuz.sabah gebelık testı yaptım test cızgısı kotu conrol cızgısı sılık cıktı bu ne sımdı bıde sey yaptım az gelmıştır dıye ustuna bıkacdamla daha damlattım ben sımdı hamılemıyım deılmıyım? kafam karıstı
canım aynı olayları bende yaşadım.şimdi için nasıl yanıyor anlayabiliyorum.ama elimizden hiç birşey gelmiyor.bence biraz bekle.acele etme.gün doğmadan neler doğar.bugünde kalp atışlarını duyamadık sadece 2 mm büyümüş bebeğim ve gelişimini durdurmuş bi de zaten geç döllenme vardı yani şimdi 8 haftalık ama doktorum kürtaj dedi arkadaşlar ne yapayım sizce biraz daha bekleyeyim mi?
6,5 haftalıkken vajinal ultrasonda , 7,5-8 haftalık gibide karından bakılınca görünüyor.kızlarrr kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyorrr???
bugun buralarda kımsecıkler yokboshayallersmile
benım buzdolabı kokusu butun mutfaga yayılmıs durumda
kahvaltıda hıc bısey yıyemıyorum
herseye buzdolabının kokusu sınmıs sankı
bugun borek aldı kocacım kendı evımdekı hersey kokuyo sankı
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?