2010 Aralık Anneleri

Beni de 1 Haziran da çağırdı, kim bekleyecek o kadar yaaaaaaaohaoldumsmile

Beni de 1 Haziran da çağırdı, kim bekleyecek o kadar yaaaaaaaohaoldumsmile

2li test için mi? biraz erken değil mi?
ya normalde beni de 8 haziranda çağırmıştı ama bi arkadaşım 11. hafta içindeyken gitti ve istediği gibi görememiş, 10 gün sonraya randevu vermiş tekrar. yani 12+ olsun demiş.
o yüzden ben de tam 12+0 da gidicem a.s

Kontrole çağırdı herhalde, ikili test falan demedi.kafamçokkarıştı

ya benim akıntım oluodu zaten hiç kuru değilim hamileliğim başından beri
koyu sarı geliodu ve kokuluydu ama 2 gündür kahverengi oldu sanki kanlı gibi
6 haftalıkken böle olmuştu sora koyu kırmızıya dönmüştü
off ya eşimle tartıştık ağladım bi iki saat o mu etki etti acaba

gitmedim canım cumartrsi kontrolüm var bekliorum:Saruboceq:

Allah'ın izniyle çok güzel sağlıklı haberlerle geleceksin dr.dan
tatlım dedim ya sabah ben de çok fenaydım ama kötü düşünüp, karamsar olup bebişimizi de üzmememiz gerekiyor. Pozitif düşün, herşey güzel olacak, sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah :Saruboceq:

amin canım inşallahh:Saruboceq:

kasıklarında, karnında sancın var mı peki, normalin dışında yani?
:Saruboceq:

17 haziranda benimde randevum var hem ikili test icin
hemde tekrar kan alip hemoglobin yukselmismi diye
bakacakmis
bu arada ben ucakla seyahati sordum
bisey olmaz gidebilirsin dedi kizlar...

ya ben kendimi çok mu dinliorum bilmiorum ama biraz var
1 saat önce falan sol kasığıma bişe batar gibi oldu canım baya yandı
şimdi bi sağ bi sol hafif gezio sancı

güzelim böyle anlarda insan kendini hakkaten çok dinliyo, o batma hissi olağan bişey ama benim kastettiğim böyle gerçekten olağandışı bişeyler var mı?
ama bak eğer öyle bi sancın olsaydı zaten anlardın bişeylerin ters gittiğini, bence yok bişeyin. dua et bol bol, moralini yüksek tutmaya çalış.

17 haziranda benimde randevum var hem ikili test icin
hemde tekrar kan alip hemoglobin yukselmismi diye
bakacakmis
bu arada ben ucakla seyahati sordum
bisey olmaz gidebilirsin dedi kizlar...

seyahat konusunda bana da serbestsin demişti gerçi daha bi yere gidemedim ama laelaelaelaelae

ya ben kendimi çok mu dinliorum bilmiorum ama biraz var
1 saat önce falan sol kasığıma bişe batar gibi oldu canım baya yandı
şimdi bi sağ bi sol hafif gezio sancı

Canım belki yer değiştiriyordur.Netice içimizde bir canlı gelişiyor , bu durumların yaşanması normal gibi geliyor bana.Bence çok stres yapma ama baktın ağrın şiddetleniyor kanaman çoğaldı git bir doktora.

Bilemiyorum ama ben çok rahatım.Hayırlısı neyse olsun.9 ay stres yaşayarak geçmez ki zaman.Birde yaz temizliğine giriştim valaha sanki hamile değilim gibi.Kadın gelicek cuma cumartesi ama beni bekleyen ince işler çok fazla.Mutfak dolabı çekmeceler yıkanacaklar,ütü vs.Pzartesi gününden beri popom yer görmüyor doğru düzgün : )

carna dikkat et aman ya boşver temizliği

Canım zaten öyle ağır iş yapmıyorum perde, duvar, cam vs. işleri kadın yapıcak.Ama çekmecelerimi dolaplarımı falan yavaş yavaş yapıyorum işte.Fazla ağırlaşmadan ve şu an hamileliğim rahat geçiyorken yapıyım bitsin gitsin.Cumaretsiden sonra bol bol bu topikte gezinirim artık : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…