gizem,isis,sporstar,beraser
nasilsiniz sekerler?
Arkadaşlar ben daha bebişi kimselere söylemedim..11 haftam bitmek üzere..cinseyeti belli olunca söyleriz diye düşünüyoruz.Herkes şok olucak..hihoyyyt
bu arada paylasimin icin cok sagol,gercektende cok önemli bi konu bencede...
hatta sizle bisey paylasmak istiyorumm...
Allah bagislasin 1 tane yegenim var,abimin oglu..
abim dogdugu günden bu yana hergün 1 tane resmini cekti,halada cekiyor...
uyuyorda olsa günde 1 resim...
yegenim suanda 2 yasinda ve harika bir fotograf albümüne sahip oldu simdiden..ne kadar büyüdügünü ve degistigini suanda biz takip ediyoruz ama ilerde kendiside görücek ve ne cok sevildigine kocaman bir örnek olacak bu...
tavsiye ederim kizlar...hepimizin resim ceken telefonlari falan var sonucta...günde 1 resimmm yerimseniben
slm cucum, dün tatilden istifade bütün gün yattım. hiç girmemiştim nete.geçmiş yazıları okuyodum. bi yandan da işyerindeyim. ancak cevap verebiliyorum canım. benim bulantılar aynen devam. bişey yiyemediğim için baya halsizim. idare ediyorum artık, umarım yakında geçer. biz de daha ailelere falan söylemedik. haftasonu denizliye kayınvalidelere gitcez. o zaman söylicez. annemlere de telefonda söyleriz mecburen. onlar da antalyada çünkü...
bakalım akşama belli olur ne yapçağı yarın doldurur gs'li kıyafetleri :))) kızlar size güzel sohbetler ben bankaya gidicem hazırlanayım,görüşürüz
önemli degil canimmm,iyi haberlerinizi alalim baska bisey istemiyoruzz olumunekankayizsmile
bulantilarin icin doktora danistin mi canim?belki bir surup yada ilac falan verirdi,rahatlardin..
az önce bir arkadasla konustum,oda naneli sakiz cigneyerek bastirmis bulantilari..bende limon suyuyla..bikac böyle yöntem deneyenler var,belki birinden biri sanada iyi gelir canim..
aslinda yiyemedigin icinde bulantilarin artmistir canim..acikinca feci bulaniyor insan cünkü..
hadi bakalim,sizin ailede bu hafta ögrenecek sürprizi,süperrr kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar ben daha bebişi kimselere söylemedim..11 haftam bitmek üzere..cinseyeti belli olunca söyleriz diye düşünüyoruz.Herkes şok olucak..hihoyyyt
önemli degil canimmm,iyi haberlerinizi alalim baska bisey istemiyoruzz olumunekankayizsmile
bulantilarin icin doktora danistin mi canim?belki bir surup yada ilac falan verirdi,rahatlardin..
az önce bir arkadasla konustum,oda naneli sakiz cigneyerek bastirmis bulantilari..bende limon suyuyla..bikac böyle yöntem deneyenler var,belki birinden biri sanada iyi gelir canim..
aslinda yiyemedigin icinde bulantilarin artmistir canim..acikinca feci bulaniyor insan cünkü..
hadi bakalim,sizin ailede bu hafta ögrenecek sürprizi,süperrr kaydirigubbakcemile5
Kızlar bir şey sorucam.Ben önceden sütü çok severdim içiyordum da.Ama 2 gündür içmiyorum çünkü midemi çok bulandırıp beni rahatsız ediyor.Yani bulandırsa da içsem mi acaba? ay bak düşündükçe midem bulandı.
selam canimmmSelam kızlarr
Ben bilgilerimi yazmıştım ama halen listeye yazılmamışım : (
anladim canimm..cok yiyemiyorsan bebegine yarayacak seylerden az az yemeye gayret et canim..doktor bi hap verdi aslında. %100 geçirmese de biraz hafifletti sanki ama müthiş uyutuyor. korkumdan işyerinde içemiyorum. akşamları yemekten önce atıyorum, yemekten sonra da hemen uyuyorum. yemek dediğime bakma iki lokma işte. canım neler çekiyo aslında ama korkumdan ağzıma koyamıyorum...akşam bir limonun suyunu sıkıp içtim ama pek bişey farketmedi. bakalım işe yarayan şeyi bulana kadar denemeye devam. oğlumda soda çok işe yaramıştı mesela ama bunda soda bile içemiyorum...
Kızlar bir şey sorucam.Ben önceden sütü çok severdim içiyordum da.Ama 2 gündür içmiyorum çünkü midemi çok bulandırıp beni rahatsız ediyor.Yani bulandırsa da içsem mi acaba? ay bak düşündükçe midem bulandı.
Selam kızlarr
Ben bilgilerimi yazmıştım ama halen listeye yazılmamışım : (
naneli sakiz banada cok iyi geliyo yawyerimseniben
kizlar size bisi soyliymmi biz bebek arabasi almaya karar verdikkaydirigubbakcemile3
biliyorum daha cok erken ama benim bayildigim bi bebek arabasi vardi
yolda gorsem donup donup bakiyodumgamyoncuiremsu simdi onu almaya karar verdik
cok sabirsizlaniyorum
süpersin sırnaşık şeysırnaşık şeyAyy canım nasıl sabrettin.Bizimkini sağır sultan duydu...Bi tek facebook durumuma yazmadım yani:)))
canimm icemiyorsan yogurt yemeye calis,meyveli yogurtlardanda olur..öyle telafi edersin takma kafana olumunekankayizsmileKızlar bir şey sorucam.Ben önceden sütü çok severdim içiyordum da.Ama 2 gündür içmiyorum çünkü midemi çok bulandırıp beni rahatsız ediyor.Yani bulandırsa da içsem mi acaba? ay bak düşündükçe midem bulandı.
kizlar size bisi soyliymmi biz bebek arabasi almaya karar verdikkaydirigubbakcemile3
cok sabirsizlaniyorum
cok sabirsizlaniyorum
Canım bilgilerini nereye yazmıştın? Ben görmedim, bu sayfa çok çabuk akıp gidiyor. Liste topiğine yazman gerekiyor ekleyebilmem için.
İşte Linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html
Liste topiğinde ki listemiz günceldir, eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen oraya yazsınlar.:lepi:
quinny buzz3 canim cok hos ya bayiliyorum zaten kullananlarada sordukben de bakıyorum aslında puset, araba koltuğu falan. markası ne canım arabanın...
heheheee, ilahisiniz emisırnaşık şey hadi şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın inş.
merciiiikaydirigubbakcemile3
Bence de zorlama güzelim, yiyebiliyorsan yoğurt peynir falan ye, bulantılatın geçince içersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?