2010 Aralık Anneleri

gizem,isis,sporstar,beraser
nasilsiniz sekerler?

slm cucum, dün tatilden istifade bütün gün yattım. hiç girmemiştim nete.geçmiş yazıları okuyodum. bi yandan da işyerindeyim. ancak cevap verebiliyorum canım. benim bulantılar aynen devam. bişey yiyemediğim için baya halsizim. idare ediyorum artık, umarım yakında geçer. biz de daha ailelere falan söylemedik. haftasonu denizliye kayınvalidelere gitcez. o zaman söylicez. annemlere de telefonda söyleriz mecburen. onlar da antalyada çünkü...

Arkadaşlar ben daha bebişi kimselere söylemedim..11 haftam bitmek üzere..cinseyeti belli olunca söyleriz diye düşünüyoruz.Herkes şok olucak..hihoyyyt

massallah sabrina hayran kaldim canimmmakannehir
sok olacaklar sizinkilerr,üstelik cinsiyeti belli bi bebiss,süperrrr
bizdede esim hemen yaydi sagolsunboshayallersmile

Çok iyi fikirmiş :lepi:

önemli degil canimmm,iyi haberlerinizi alalim baska bisey istemiyoruzz olumunekankayizsmile
bulantilarin icin doktora danistin mi canim?belki bir surup yada ilac falan verirdi,rahatlardin..
az önce bir arkadasla konustum,oda naneli sakiz cigneyerek bastirmis bulantilari..bende limon suyuyla..bikac böyle yöntem deneyenler var,belki birinden biri sanada iyi gelir canim..
aslinda yiyemedigin icinde bulantilarin artmistir canim..acikinca feci bulaniyor insan cünkü..
hadi bakalim,sizin ailede bu hafta ögrenecek sürprizi,süperrr kaydirigubbakcemile5

bakalım akşama belli olur ne yapçağı yarın doldurur gs'li kıyafetleri :))) kızlar size güzel sohbetler ben bankaya gidicem hazırlanayım,görüşürüz

bakalım akşama belli olur ne yapçağı yarın doldurur gs'li kıyafetleri :))) kızlar size güzel sohbetler ben bankaya gidicem hazırlanayım,görüşürüz

kolay gelsin canimmm..
dikkat et kendine :CüvCüv:
benimde bugün cikip banka islerini halletmem gerek..kapanmistir simdi,biraz daha tembellik yaparim artik..

doktor bi hap verdi aslında. %100 geçirmese de biraz hafifletti sanki ama müthiş uyutuyor. korkumdan işyerinde içemiyorum. akşamları yemekten önce atıyorum, yemekten sonra da hemen uyuyorum. yemek dediğime bakma iki lokma işte. canım neler çekiyo aslında ama korkumdan ağzıma koyamıyorum...akşam bir limonun suyunu sıkıp içtim ama pek bişey farketmedi. bakalım işe yarayan şeyi bulana kadar denemeye devam. oğlumda soda çok işe yaramıştı mesela ama bunda soda bile içemiyorum...

Kızlar bir şey sorucam.Ben önceden sütü çok severdim içiyordum da.Ama 2 gündür içmiyorum çünkü midemi çok bulandırıp beni rahatsız ediyor.Yani bulandırsa da içsem mi acaba? ay bak düşündükçe midem bulandı.

naneli sakiz banada cok iyi geliyo yawyerimseniben
kizlar size bisi soyliymmi biz bebek arabasi almaya karar verdikkaydirigubbakcemile3
biliyorum daha cok erken ama benim bayildigim bi bebek arabasi vardi
yolda gorsem donup donup bakiyodumgamyoncuiremsu simdi onu almaya karar verdik
cok sabirsizlaniyorum

hiç zorlama canım, kendine de eziyet etme. bulantıların geçince içersin, yiyebiliyosan yoğurt, peynir ye onun yerine bi de soda iç mesela...

Selam kızlarr

Ben bilgilerimi yazmıştım ama halen listeye yazılmamışım : (
selam canimmm
bilgilerini buraya mi yazdin bilmiyorum ama liste topigi var,oraya yazman gerekiyor..burda gözden kacabiliyor sohbet bol olunca..a.s.

anladim canimm..cok yiyemiyorsan bebegine yarayacak seylerden az az yemeye gayret et canim..
Allah yardimcin olsun,bulanti cok zor..sakiz cignemeyide bi dene bakalim,insallah ise yarar olumunekankayizsmile

kendini zorlarsan iyice tiksinirsin
bence zorlama mideni bulandiriyosa bi sure uzak dur
bulantilar grcince icersin yine

ben de bakıyorum aslında puset, araba koltuğu falan. markası ne canım arabanın...

Ayy canım nasıl sabrettin.Bizimkini sağır sultan duydu...Bi tek facebook durumuma yazmadım yani:)))
süpersin sırnaşık şeysırnaşık şey
canimm icemiyorsan yogurt yemeye calis,meyveli yogurtlardanda olur..öyle telafi edersin takma kafana olumunekankayizsmile

aaaa süperrrr :lepi:
erken falan ama olsunnn,senin canin ne istiyorsa öyle yap,icinde kalmasin bosver..
hayirli ugurlu olsun simdidennn hihoyyyt
yakinda bebislere aldiklarimizin topiginide acar orda paylasiriz cicilerimizii opuyorumnanaktan

heheheee, ilahisiniz emisırnaşık şey hadi şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın inş.

Bence de zorlama güzelim, yiyebiliyorsan yoğurt peynir falan ye, bulantılatın geçince içersin inşallah.

Bu topiğe yazmıştım.Gözden kaçmış demekki.Şimdi verdiğin topiğe yazıyorum.

Ayy ne güzel bir süre içmiyim o zaman.Acaip rahatsız ediyordu çünkü.

ben de bakıyorum aslında puset, araba koltuğu falan. markası ne canım arabanın...
quinny buzz3 canim cok hos ya bayiliyorum zaten kullananlarada sorduk
cok memnunlarmis
hafif ve pratikmis

aaaa süperrrr :lepi:
erken falan ama olsunnn,senin canin ne istiyorsa öyle yap,icinde kalmasin bosver..
hayirli ugurlu olsun simdidennn hihoyyyt
yakinda bebislere aldiklarimizin topiginide acar orda paylasiriz cicilerimizii opuyorumnanaktan
[/QUOTE]

saol canim oyle yapicam wallazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…