slm arkadaşlar,pandamm geçmiş olsun cnm stress te tetiklemiş olabilir,bi dr.na telefonda sor istersen çünkü yerleşme zamanları geçmek üzere,sen tedbirini alda sor için rahat etsin cnm
arkadaşlar bende birşey sorucaktım hamilelikte bazı şeyler yasak yiyeceklerde çoğunu biliyorum ama döner yasakmıydı ya,hiç öyle düşkünlüğüm yoktur iskender dönere ama senede 1 anca canım isterse yerim ama bu hafta 2. kere canım istedi ve yedim,zararlı değildir umarım :))
slm arkadaşlar,pandamm geçmiş olsun cnm stress te tetiklemiş olabilir,bi dr.na telefonda sor istersen çünkü yerleşme zamanları geçmek üzere,sen tedbirini alda sor için rahat etsin cnm
arkadaşlar bende birşey sorucaktım hamilelikte bazı şeyler yasak yiyeceklerde çoğunu biliyorum ama döner yasakmıydı ya,hiç öyle düşkünlüğüm yoktur iskender dönere ama senede 1 anca canım isterse yerim ama bu hafta 2. kere canım istedi ve yedim,zararlı değildir umarım :))
tatlım benim bildiğim çiğ et, iyi pişmemiş et yasak. döner şööyle güzelce kızardıysa neden yasak olsun ki
afiyet olsun cokacimcoook
bak şimdi benim de canım çekti :kedi:
Bu durumda en büyük yasak topikte bahsetmek oldu hahahaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol cnm ya banda çiğ et yasak dedi,bu hangi kategoriye giriyor bilemedim,yok güzelim niye yasak olsun :))) Afiyet şeker olsun yarasın annesinin kuzusunaaa:lepi:
doktor bana çiğ et yasak dedi.
ayy cnm zaten çok tereddüt ederek sordum ya bide bana sor nasıl üzüldüm şimdi,en kısa zamanda ye cnm aklımda kalır bak :)))tatlım benim bildiğim çiğ et, iyi pişmemiş et yasak. döner şööyle güzelce kızardıysa neden yasak olsun ki
afiyet olsun cokacimcoook
bak şimdi benim de canım çekti :kedi:
Bu durumda en büyük yasak topikte bahsetmek oldu hahahaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şekerim valla öyle
anlatıp anlatıp birbirimizin canını çektiriyoruz cokacimcoook
saol cnm ya banda çiğ et yasak dedi,bu hangi kategoriye giriyor bilemedim,
ayy cnm zaten çok tereddüt ederek sordum ya bide bana sor nasıl üzüldüm şimdi,en kısa zamanda ye cnm aklımda kalır bak :)))
evet cnm sorma öle oldu çaktırmadanda soramadım :))))
ben çıkıyorum canlar
sabah moralim bozuktu sayenizde düzeldim, tekrar teşekkürler desteğiniz için
bu arada akıntı da bi daha gelmedi, gayet iyiym çok şükür
cnm bende kaydımı yaptırmıştım 5. haftada ozaman sorular sormuşlardı ama gelmediler başka arakadaşlarada gitmişler bize niye gelmedilerki,acaba ben kayıtta cevapladım diyemi soruları,neler sordular cnm
Ohoo herşeyi sordular. kaç kilosun, daha önce düşük vs yaşadın mı, eşimin benim kan gruplarımız, eşimin mesleği, yaşım, sat, kan hapı kullanıyormuyum, hemoglobin değerim vs bunlar aklıma gelenler.
20.haftada tetanoz için çağırdılar, telefonumu aldılar.
surda biraz uyuyakalmisim
muhabbet yine almis basini gitmis yahu
donerler yenmis
afiyet olsunzemuszemus
kizlar benim goguslerim cok buyudu agzima gircek yakindakaydirigubbakcemile3
cokta aciyolar ya sizinde oylemi?
gogusler buyuynce kizmi oluyodu yahu?ohaoldumsmile
anladım cnm aynıları sordu banada tarttı boyumu ölçtü,banada 16. haftadan sonra tetanoz için ararız seni dediler. 12. haftada 2li test sonuçlarını getir dediler,demekki ben aynılarını cevapladığım için gelmemişler,sonra bebişlerimiz gelince onlarında takiplerini yapıyorlarmış ne güzel ama
surda biraz uyuyakalmisim
donerler yenmis
afiyet olsunzemuszemus
cnm benimde göğüslerim büyüdü ama ağrımıyor öle pek hassaslaştı sadece ama öle kızda büyür diye bişey duymadım ben,hepsinde büyürki süt bezleri çalışıyor sonuçta
benimde hoşuma gitti, güzel bir uygulama:lepi:
benimkilerde maşallah ve arada bir sızlıyoor, sanki geceleri daha büyük oluyo gibi-tatlicadiarzu-
süpersin canimmm,gözünden kacmissa söyleyim dedimm,sonra pisman olma diye..yakindan takip ediyorum 4tende haberim var
ama ben 3 tekerlekli seviyorum sekerimopuyorumnanaktan
:lepi: :lepi:oyyyyyy oyyyyyy bebek arabalarından da bahsedilmeye başlanmış bakıyorum da.
kızlar ya kasıklarım batıo ve kahverengi akıntı gelio benden yine ya
bi bitmedi gtti şu akıntılar
2 gündür başladı yine
çok moralim bozuk
bi problem mi var acaba
tatlimm,esinle tartismana üzüldümm...ya benim akıntım oluodu zaten hiç kuru değilim hamileliğim başından beri
koyu sarı geliodu ve kokuluydu ama 2 gündür kahverengi oldu sanki kanlı gibi
6 haftalıkken böle olmuştu sora koyu kırmızıya dönmüştü
off ya eşimle tartıştık ağladım bi iki saat o mu etki etti acaba
hayirli haberlerle gelirsin insallah canimm..17 haziranda benimde randevum var hem ikili test icin
hemde tekrar kan alip hemoglobin yukselmismi diye
bakacakmis
bu arada ben ucakla seyahati sordum
bisey olmaz gidebilirsin dedi kizlar...
yok yok yasak degil,afiyet olsunnnn...slm arkadaşlar,pandamm geçmiş olsun cnm stress te tetiklemiş olabilir,bi dr.na telefonda sor istersen çünkü yerleşme zamanları geçmek üzere,sen tedbirini alda sor için rahat etsin cnm
offf hic sormaa...2 beden birden büyüdü...2 beden büyük aldigim camasirlarda dar geliyor..sanirim yine bir büyüklerini almam gerekecek,kambur olmaktan korkuyorum hee ohaoldumsmilesurda biraz uyuyakalmisim
donerler yenmis
afiyet olsunzemuszemus
bende 75-80 beden kullanıyordum ama şimdi 85 ten taşıyorlar yani bide normalde kimse öle alışık değil bende dikkat çekiyor valla birde benim bu hafta göbek çizgim hafif hafif belirmeye başladı sanki sizde de varmı
cnm valla sorma normalde de pek yemem aslında off hiç istemem dönerciye gitmesin ya :)))) ya altından kasığıma doğru böle çizgi yokta hizası belli gölge gibi cnm,eşime gösterdim oda eliyle gösterdi hizayı,belli yani,ilk dedim banamı öyle geliyor diye ama azıcık azıcık beliriyo artık,nasıl ciciler aldım bebişime 3tane beyaz ama üstünde mavili lacivertli harfler var unisex,birinde dear mom yazıyor küçük bi kalbin içinde de happy mother's day yazıyoo nasıl güzel 0-3 ay aldım görsen bir karış kıyafetler,ilk hediyemi aldım ona çok mutluyum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?