Ayy canım nasıl sabrettin.Bizimkini sağır sultan duydu...Bi tek facebook durumuma yazmadım yani:)))
Süt bende içemiyorum.Onun yerine peynir yoğurt la telafi etmeye çalışıyorum.Tabi onları da çok tüketmiyorum.12 haftadan sonra midem düzelirse süte başlıcam.Kızlar bir şey sorucam.Ben önceden sütü çok severdim içiyordum da.Ama 2 gündür içmiyorum çünkü midemi çok bulandırıp beni rahatsız ediyor.Yani bulandırsa da içsem mi acaba? ay bak düşündükçe midem bulandı.
quinny buzz3 canim cok hos ya bayiliyorum zaten kullananlarada sorduk
cok memnunlarmis
hafif ve pratikmis
aaaa süperrrr :lepi:
erken falan ama olsunnn,senin canin ne istiyorsa öyle yap,icinde kalmasin bosver..
hayirli ugurlu olsun simdidennn hihoyyyt
yakinda bebislere aldiklarimizin topiginide acar orda paylasiriz cicilerimizii opuyorumnanaktan
Gurbet_gelini, illet, dream83, denizim16+, ersasu+, pandamm, anego, beraser, İsİs+, hapsuruk
güzel anneler biz kaciyoruzz,hava güzel,biraz yürüyüs,sonrasindada esimin banka islerini halletmem gerekiyor..
iyi sohbetler hepinize,kocaman öpüyoruzzz
tatlı annişler nasılsınız bugün.
ne çok sohbet etmişsiniz bugün ya.
iyi kaçırmadımmmmm
yakindan takip ediyorum 4tende haberim var
ama ben 3 tekerlekli seviyorum sekerimopuyorumnanaktan
quinny buzz3 canim cok hos ya bayiliyorum zaten kullananlarada sorduk
cok memnunlarmis
hafif ve pratikmis
Kızlar hepinize günaydın.Geçmişe bakamadım.Çok kötü durumdayım.(Bebeğimle ilgili değil çok şükür.)
Dün sir ağdaya gittim.Kolumun altı ve genital bölgem alerji oldu.Artık yandı mı bilmiyorum ama su topladı ,şişti ve kıpkırmızı(biliyorum komik,hatta yazarken hem gülüyorum halime kahkahalarla hem de canım çok yanıyor.) Utancımdan doktoruma telefon açamadım..Bütün gece buz torbasıyla yattım.Eşimin bıdıbıdısı da cabası.Gülmek serbest:)))Ama nolur akıl verin ilaç da kullanamıyorum.Şu anda işyerindeyim koltuğumun ucunda oturuyorum.Artık halimi siz düşünün. kafamçokkarıştı
canım bunlar normall şeylerr hamile kaldığımdan beriii bendede oluyoookızlar günaydın
ya kafam karıştı, 2 gündür sarı ile açık kahverengi arası akıntım var. ya bu bi sorun mudur, yoksa normal bişey mi?
yaşayan var mı???
Ay sorma canım ya..Benim acı eşiğim çok yüksektir.Kolay kolay gıkım çıkmaz.Üstelik daha önce lazere gidiyordum.Lazer bile canımı acıtmıyordu.Lazer yapan doktor halime şaşırıyordu.Hamile kalınca bıraktım lazeri...Kıl tüy konusunda takıntılıyımdır.Üstelik uzun falan da değildi.Ağda bitice kıl köklerimin kanadığını gördüm.Eve gelince de bi baktım şoka girdim.Resmen kaynar su dökülüp yanmış gibi su toplamış balon balon.Valla biri görse travesti zanneder:)))Kolumun altı da aynen.Bacaklarımın üst kısmı da kemerle dayak yemiş gibi.yer yer morarmış.Ama bacağımda sızı yok.Keske bacağımda olsaydı da genitalimde olmasaydı.Eşim nasıl kızdı anlatamam...Ya hormonal durumdan hassaslaştım ya da ağdacı birine sinirlenmişti...
canım sağol yaaa rahatladım
gece gördüğüm kötü rüyanın etkisinde kaldım heralde fazlaca, aslında normalde hiç öyle endişeli evhamlı biri değilimdir ama duygusal geçişler yaşıyorum heralde :sinifsinif:
hadi güle güle, işin rast gelsin
Baktım netten gerçekten güzel görünüyor, puseti araç koltuğu gibi de kullanılıyor mu??
çok güzel güle güle kullanın, bol bol gezin bebişinle...
sibelcim maşallahh
8 haftalık olmuşsunuz bileee
seni okuyordumm senlee birlikte bende gün saydımm
doktora gittinmii
kızlar ya kasıklarım batıo ve kahverengi akıntı gelio benden yine ya
bi bitmedi gtti şu akıntılar
2 gündür başladı yine
çok moralim bozuk
bi problem mi var acaba
kızlar ya kasıklarım batıo ve kahverengi akıntı gelio benden yine ya
bi bitmedi gtti şu akıntılar
2 gündür başladı yine
çok moralim bozuk
bi problem mi var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?