2010 Aralık Anneleri

merhaba
kizlar lilypie in ticker lerini nasil yapiyosunuz, bende kabul etmedide, merak ettim dogrusu :)

Son düzenleme:
slm kizlar, nasilsiniz?
ben hep sohbetlere gec kaliyorum bilmiyorumkismile
bugun burda hava cok guzeldi, esimde calismiyodu, bizde gezdik, bebek esyalarina baktim, simdiden fikir edinelim zamani gelince aceleye gelmesin diye...bi kac seyi gozumuze kestirdik, insallah almakta nasip olur...
bebek arabasi filan demissiniz, ben biraz belescilik yapiyorum, kiz kardesimin 8aylik kizi var ve yepyeni besik aldi herseyi var, ama hiç kullanamadi, onu kullancam yani oyle dusunuyorum, zaten her yere arabayla gidiyoruz, nerdeyse gereksiz artik bebek arabasi....
benim dunden beri sanki kasiklarimdaki agri artti, batiyo resmen, ama allaha sukur lekelenme yok

herkes uyudu walla
saat farkındanmı gec katılıyosun tatlım?
senin ilk cocugun diimi?
insan magazalarda gordugu herseyi almak istiyo walla
ama bebisini parkta sahilde bebek arabasiyla gezdirmicekmisin?
bilmiyorumkismile

herkes uyudu walla
saat farkındanmı gec katılıyosun tatlım?
senin ilk cocugun diimi?
insan magazalarda gordugu herseyi almak istiyo walla
ama bebisini parkta sahilde bebek arabasiyla gezdirmicekmisin?
bilmiyorumkismile

ben biraz tembelimdir, calismadigim için oglene kadar yatiyorum, sonra biraz evde is filan derken gec giriyorum...
benim ilk bebegim daha once dusugum oldu 7tupbebek denememiz oldu ama yavrum kendi geldi...
ah canim ne sahili ben belçikada yasiyorum, ve buranin genel iklimi hep yagmur
tabiki firsat buldukca gezicez, yegenimin arabisi gicir gicir, nerdeyse tekerlerinde toz yok zemuszemus

bebisler gelene kadar yapalim tembellikleri
sonra bol bol kosturcaz
Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah canim
7 deneme zor olmustur
Allahin hikmeti iste:Saruboceq:
ben yatiyorum sana iyi geceler canimopuyorumnanaktan

zor oldu ama olsun, demek bundada bi hayir varmis...
zaten herkes diyo 7senedir yatiyosun, ama artik rahatin bozulacak diyolar ama yeterki bebis saglikli olsunda rahatim bozulsun...

hadi iyi geceler, tatli ruyalar

günaydın kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir yarın bebeğim 10 haftalık oluyo 2 hafta sonra doktorla randevum var inşallah sağlıkla geçer bu zamanlar tek sıkıntım mide bulantılarım onun dışanda herhangi bi rahatsızlığım yok çok şükür umarım herkesin keyfi yerindedir

günaydınnn, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
biz de bugün 9+0 olduk buyrunnnnnnnnn
bulantı şikayetim bugüne kadar 1-2 kez oldu o kadar, bende daha çok gaz problemi var :kedi: karnım şişti ama gazdan :roflol:

Günaydın uyuyan güzeller, a.s.
(cucu artık uyuyan yazıyorum)

Sizi çooookkkk seviyoruumm, büyülü bahçeler. Bebişler nasıl?
Ya sanki ben arada bir hissediyorum, sizde de öyle oluyor mu? Geçen gece yatarken resmen pıt diye hareket ettiğini hissettim!!

Maşallah büyütüyoruz bebikleri ben mide bulantısı ve baş ağrılarının açlıktan olduğunu düşünüyorum, ben sürekli acıkıyorum ve düzenli yemezsem bulantı ve baş ağrısı oluyor.

slm güzel anneler nasılsınız?

selam canım sen nasılsın?

iiyim tatlım sen nasılsın ?
evet cnm ya bende bi kaç kez sseyirme göz kırpması gibi hissettim meleğimi ama bi kaç kez mafoldumben

kızlar artık cinsiyetlerini de öğrenicez allah kısmet ederse az kaldı inşallah .
öğrenen arkadaşlarımız oldumu acaba hiç?

kızlar artık cinsiyetlerini de öğrenicez allah kısmet ederse az kaldı inşallah .
öğrenen arkadaşlarımız oldumu acaba hiç?

ya bi arkadaşımın arkadaşı 12 haftalıkken öğrenmiş
ama genelde 14-16. haftalardan sonra diyor dr. lar. gören görebiliyo demek ki
çooook merak ediyorum
rüyasında gören var mı? ben gördüm erkekti.

evet cnm ya benim bi arkadaşım da 13 cü haftada öğrendi kızı olucağını tabi önce hayırlı sağlıklı olması ama insan merak ediyo iştebilmiyorumkismile
evet bende iki kez rüyamda gördüm benimkide erkek ti ama herkes kızın olucak diyo hayırlısı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…