2010 Aralık Anneleri

kizlar herkese hayirli cumalar..
Allah bebislerimize saglik versin insallah..
bende biraz isleri toparlamaya devam edeyim cünkü ham malum haftasonu geliyor,hemde pazarteside tatil burda,is falan yapamam yani..
gelirim molalarda,sizde gelin artik yaa :umursamaz:

hayirli cumalar arkadaslar....

bende kendimi hep kiz annesi olarak hissediyorum, gorenlerde kiz diyo, benim karnim genisliyo, ve goren cok degistin yuzun guzellesmis diyolar....
ama biz esimle karar verdik dogumda ogrenecez cinsiyetini, 6sene sonra suprizle gelen bebisimiz tam supriz olsun dedik....
ya bende hissediyorum ama acaba bebismi degilmi diye tereddutte kaliyorum, sanki bi damar cekmesi gibi, kas oynamasi gibi cok garip bisey....

kizlar bi skintim var kasiklarimdaki batmalar arti sanki sizdede varmi? sali gunu randevumuz var ama sanki gunler gecmiyo....

benim bu sıralar arttı. sağ kasığım özellikle. artık organlarını oluşturdu büyüyo heralde velet. rahmimin genişlemesine bağlıyorum açıkçası. bende de cinsiyetine ben haricimde herkes erkek diyo bacak kadar kaynım bile kaydirigubbakcemile3 bi ben kız diyodum ya bende etkilenmeye başladım milletin fikrinden.

cinsiyetini son dakikaya kadar öğrenmek istemeyenlere hayranım açıkçası. beni şimdiden sıkboğaz ediyolar delikafadulden doğuma kadar kimse bekletmez heralde. ama size helal olsun alkisalkisalkis

bencede rahim buyuyo ama iste sikitnti yaratacak bisey ariyorum galibasempatiksalakcinni aman tek saglikli olsunda ben agrilara raziyim....

biz 6senedir bekliyoruz asilamalr 7tupbebek derken bu bizim supriz mucizemiz bu yuzden suprizi bozmak istemiyoruz, doktorumada soylicem cinsiyetini ogrenmek istemedigimizi
yeterki saglikli olsun ben sadece bebegimi istiyorum sag salim kucagimda gerisi bos....

tüm aralık anne adaylarına ve bebişlerine sağlıklı günler olsun. canım bak iki gün tatil.hiç kalkmadan yat bence.mutlaka dr ara ve sor.aman allh esirgesin.stresede sokma kendini.
Beni de 1 Haziran da çağırdı, kim bekleyecek o kadar yaaaaaaaohaoldumsmile
yaa benide 8 haziranda çağırdı.şimdiden bebişi özledim.
evin işi batsın.amannnnn sakın haaa.yorma bebişi.klava:klava:
bilmiorum sezencim yaa
bi saat önce yine kahverengi akıntı geldi yoğun bi şekilde korkuyorum artık
yarın gitcem doktora
3. ay dolcak nerdeyse hala devam ediyor ya normal mi acabaa

en iyi bilgiyi dr verecektir.allah esirgesin olumsuz düüşünme.risk dönemin bitmiş gibi çünkü.

meraba kızlar nasılsınız.
kimseler yok.
nerelerdesiniz.
bend e okuldan geldim
yorgunum
uyucam biraz sanırım.
merhaba ben de devamlı siteye giremiyorum konuşmaların çoğunu sonradan takip ediyorum. bursa da benimde akrabalar var yıldırım mah. de oralara yolum düşerse seni de görmek isterim.

bilmiorum sezencim yaa
yarın gitcem doktora
canım en iyisi için rahat etsin git doktora bakalım ne diyecek..ben de yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni..ilişki olmuyor dimi canım?

merhaba ben de devamlı siteye giremiyorum konuşmaların çoğunu sonradan takip ediyorum. bursa da benimde akrabalar var yıldırım mah. de oralara yolum düşerse seni de görmek isterim.
ben de Bursadayım beklerim her zaman..bu arada bu topikte ne çok Bursalı olduk değil mi?

ne güzel sabredebileceksen ben öğrenmek istiyorum cinsiyetini 1. çocuğumda da doğuma kadar bilinemedi kız olduğu şimdi bunda gözükürse öğrenmek isterim.

iyi akşamlar arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı çoook güzel geçti bebeğim tam 3.5cm olmuş ve hiç yerinde durmadı dr.da çok hareketli dedi böyle olması sinir sisteminin iyi olduğunu gösterir dedi eli kolu herşeyi çok belli artık ve hep ellerini ayaklarını hareket ettirdi çok güzeldi dr. 9 hazirana 2li test tarihi verdi,allahım aşık oldum o minicik şeye inşallah allah herkese nasip etsin bu duyguyu,şimdi yemek hazırlıcam akşama girerim yine ,görüşürüz

ne güzel sabredebileceksen ben öğrenmek istiyorum cinsiyetini 1. çocuğumda da doğuma kadar bilinemedi kız olduğu şimdi bunda gözükürse öğrenmek isterim.

aslinda cok merakliyimdir ama bakalim ne kadar sabredecez..
zaten burda 16-17haftadan once soylemiyolar, bazen 20.haftayai bile buluyo ...
butun esyalarinida beyaz dusunuyoruz kizda olsa oglanda olsa uyabilir yani...

gozun aydin canim, insallah 2li testininde sonuclari guzel olur....
hepimizin insallah guzel guzel hamilelikleri olur

gozun aydin canim, insallah 2li testininde sonuclari guzel olur....
hepimizin insallah guzel guzel hamilelikleri olur

teşekkürler cnm amin inşallah hepimiz hiç sorun yaşamadan bitirelim 9 ayı,okadar rahatladımki,dr.da artık risk kalmadı gibi konuştu bide sağlıklı bi bebeğimiz geliyor dedi,çok mutlu oldum,

canimmm Allah gönlüne göre versin insallah..
tatlimmm dinleme kendini o kadarr,rahim büyüdükce kasilmalar,kramplar normalmis..
kanama olmadigi sürece(Allah korusun) kafamizi takacak bisii yok yerimseniben

hayirli cumalar canim
kolay gelsin bende isleri bitirdim yeni oturdum
canim sen gelmissin ben cikmistim,nasilsin?opuyorumnanaktan
bilmiorum sezencim yaa
yarın gitcem doktora
tatlim kanama olmasinda,bende insallah bisey cikmayacak :Saruboceq:

canim cok sevindimmmm :lepi:
massallah meleginee

kizlar ben bi salaklik yaptim yaa
limon müptelasi oldum malum biliyorsunuz..bugünde canim tuzla beraber istedi,ki ben hamile kaldigimi ögrendigimde tuzu minimuma indirmistim,ilk defa yani..:tomato:
DENIZIM duysan beni furursun biliyorum,haklisinda arkadasim
sonuc..
birden artan tansiyon ve dogal olarak korku...
neyseki 20-25 dakika sol tarafima yattim(öyle yapilmaliymis) gecti..
aman kizlar amannnn,paylasayim ki basiniza gelmesin istedim,
tuzu dikkatli tüketmek gerekiyormuss cok iyi anladimmm :kedi:

cucum nettin sen lmaz:
aman canim dikkatli ol...
benim kayinvalide 2sene once acik kalp ameliyati oldun, o zaman doktor bize tuzun zararlarini anlatti o zamandan beri ben dikkat etmeye calisiyorum....

pandam erkeklere hediye almak zor fazla secenek yok, ben en son guzel bi hirka almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…