nasıl oldun pandamm iyimisin?
hayirli cumalar arkadaslar....
bende kendimi hep kiz annesi olarak hissediyorum, gorenlerde kiz diyo, benim karnim genisliyo, ve goren cok degistin yuzun guzellesmis diyolar....
ama biz esimle karar verdik dogumda ogrenecez cinsiyetini, 6sene sonra suprizle gelen bebisimiz tam supriz olsun dedik....
ya bende hissediyorum ama acaba bebismi degilmi diye tereddutte kaliyorum, sanki bi damar cekmesi gibi, kas oynamasi gibi cok garip bisey....
kizlar bi skintim var kasiklarimdaki batmalar arti sanki sizdede varmi? sali gunu randevumuz var ama sanki gunler gecmiyo....
canım bak iki gün tatil.hiç kalkmadan yat bence.mutlaka dr ara ve sor.aman allh esirgesin.stresede sokma kendini.sorma tatlım, sabah çok fenaydım ağlayacaktım nerdeyse
bende de dün akşam ve bu sabah geldi sarı-açık kahve akıntı
okudum netten epeyce: eğer koyu kahve-kanlı akıntı değilse ve kötü koku, kaşıntı yoksa endişe etmeyin diyor pek çok yerde. ya belki de mevsim geçişindendir, normalde de olurdu ya hep a.s
yaa benide 8 haziranda çağırdı.şimdiden bebişi özledim.Beni de 1 Haziran da çağırdı, kim bekleyecek o kadar yaaaaaaaohaoldumsmile
evin işi batsın.amannnnn sakın haaa.yorma bebişi.Canım belki yer değiştiriyordur.Netice içimizde bir canlı gelişiyor , bu durumların yaşanması normal gibi geliyor bana.Bence çok stres yapma ama baktın ağrın şiddetleniyor kanaman çoğaldı git bir doktora.
Bilemiyorum ama ben çok rahatım.Hayırlısı neyse olsun.9 ay stres yaşayarak geçmez ki zaman.Birde yaz temizliğine giriştim valaha sanki hamile değilim gibi.Kadın gelicek cuma cumartesi ama beni bekleyen ince işler çok fazla.Mutfak dolabı çekmeceler yıkanacaklar,ütü vs.Pzartesi gününden beri popom yer görmüyor doğru düzgün : )
bilmiorum sezencim yaa
bi saat önce yine kahverengi akıntı geldi yoğun bi şekilde korkuyorum artık
yarın gitcem doktora
3. ay dolcak nerdeyse hala devam ediyor ya normal mi acabaa
merhaba ben de devamlı siteye giremiyorum konuşmaların çoğunu sonradan takip ediyorum. bursa da benimde akrabalar var yıldırım mah. de oralara yolum düşerse seni de görmek isterim.meraba kızlar nasılsınız.
kimseler yok.
nerelerdesiniz.
bend e okuldan geldim
yorgunum
uyucam biraz sanırım.
bilmiorum sezencim yaa
yarın gitcem doktora
canım en iyisi için rahat etsin git doktora bakalım ne diyecek..ben de yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni..ilişki olmuyor dimi canım?bilmiorum sezencim yaa
yarın gitcem doktora
ben de Bursadayım beklerim her zaman..bu arada bu topikte ne çok Bursalı olduk değil mi?merhaba ben de devamlı siteye giremiyorum konuşmaların çoğunu sonradan takip ediyorum. bursa da benimde akrabalar var yıldırım mah. de oralara yolum düşerse seni de görmek isterim.
ne güzel sabredebileceksen ben öğrenmek istiyorum cinsiyetini 1. çocuğumda da doğuma kadar bilinemedi kız olduğu şimdi bunda gözükürse öğrenmek isterim.bencede rahim buyuyo ama iste sikitnti yaratacak bisey ariyorum galibasempatiksalakcinni aman tek saglikli olsunda ben agrilara raziyim....
biz 6senedir bekliyoruz asilamalr 7tupbebek derken bu bizim supriz mucizemiz bu yuzden suprizi bozmak istemiyoruz, doktorumada soylicem cinsiyetini ogrenmek istemedigimizi
yeterki saglikli olsun ben sadece bebegimi istiyorum sag salim kucagimda gerisi bos....
ne güzel sabredebileceksen ben öğrenmek istiyorum cinsiyetini 1. çocuğumda da doğuma kadar bilinemedi kız olduğu şimdi bunda gözükürse öğrenmek isterim.
iyi akşamlar arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı çoook güzel geçti bebeğim tam 3.5cm olmuş ve hiç yerinde durmadı dr.da çok hareketli dedi böyle olması sinir sisteminin iyi olduğunu gösterir dedi eli kolu herşeyi çok belli artık ve hep ellerini ayaklarını hareket ettirdi çok güzeldi dr. 9 hazirana 2li test tarihi verdi,allahım aşık oldum o minicik şeye inşallah allah herkese nasip etsin bu duyguyu,şimdi yemek hazırlıcam akşama girerim yine ,görüşürüz
gozun aydin canim, insallah 2li testininde sonuclari guzel olur....
hepimizin insallah guzel guzel hamilelikleri olur
canimmm Allah gönlüne göre versin insallah..hayirli cumalar arkadaslar....
bende kendimi hep kiz annesi olarak hissediyorum, gorenlerde kiz diyo, benim karnim genisliyo, ve goren cok degistin yuzun guzellesmis diyolar....
ama biz esimle karar verdik dogumda ogrenecez cinsiyetini, 6sene sonra suprizle gelen bebisimiz tam supriz olsun dedik....
ya bende hissediyorum ama acaba bebismi degilmi diye tereddutte kaliyorum, sanki bi damar cekmesi gibi, kas oynamasi gibi cok garip bisey....
kizlar bi skintim var kasiklarimdaki batmalar arti sanki sizdede varmi? sali gunu randevumuz var ama sanki gunler gecmiyo....
canim sen gelmissin ben cikmistim,nasilsin?opuyorumnanaktanhayirli cumalar canim
kolay gelsin bende isleri bitirdim yeni oturdum
tatlim kanama olmasinda,bende insallah bisey cikmayacak :Saruboceq:bilmiorum sezencim yaa
yarın gitcem doktora
iyi akşamlar arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı çoook güzel geçti bebeğim tam 3.5cm olmuş ve hiç yerinde durmadı dr.da çok hareketli dedi böyle olması sinir sisteminin iyi olduğunu gösterir dedi eli kolu herşeyi çok belli artık ve hep ellerini ayaklarını hareket ettirdi çok güzeldi dr. 9 hazirana 2li test tarihi verdi,allahım aşık oldum o minicik şeye inşallah allah herkese nasip etsin bu duyguyu,şimdi yemek hazırlıcam akşama girerim yine ,görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?