günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepinize
kızlar artık cinsiyetlerini de öğrenicez allah kısmet ederse az kaldı inşallah .
öğrenen arkadaşlarımız oldumu acaba hiç?
günaydın güzel anneler..
ya bi arkadaşımın arkadaşı 12 haftalıkken öğrenmiş
ama genelde 14-16. haftalardan sonra diyor dr. lar. gören görebiliyo demek ki
çooook merak ediyorum
rüyasında gören var mı? ben gördüm erkekti.
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepinize
Günaydın herkese hayırlı Cumalar.Benim cinsiyete daga çok var :::) Bana kız gibi geliyor eşim rüyasında erkek görmüş onun rüyaları hep düz çıkar.Hayırlı sağlıklı olsunlarda kızmış erkekmiş çok önemli değil :)
ersasu tatlım ya sana zahmet olucak ama herkes tahminde bulunsun bi liste yapalım diğer topikte bakim sonuçlar ne olucak nasıl olur kızlar şimdiden çok heycanlandım yaaahihoyyyt
Tamam canım tahmini cinsiyet diye tabloya ekleyeyimkaydirigubbakcemile5, siz liste topiğimize yazın :)
Liste Topiğimiz : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html
Tamam canım tahmini cinsiyet diye tabloya ekleyeyimkaydirigubbakcemile5, siz liste topiğimize yazın :)
Hadi bakalım tahminler başlamış.Benim de sanki oğluşum olacak gibime geliyor:)
çok sağol cnm ya ellerine emeğine sağlık senide yorucaz böl hamiş hamiş ama :1hug:
ilk tahmin benden listeye içime erkek doğuya tabi hayırlısı :Saruboceq:
slm kızlar, pek takip edemiyorum sizi, işte arada bi uğrayabiliyorum. Çünkü mide bulantılarım aynı şiddetle devam ediyor. Şaka gibi ama sanki 9 ay boyunca hiç geçmeyecek gibiKendimi çok kötü hissediyorum, çoğu zaman hiçbişey yiyemiyorum.
Cinsiyet konusunda da ben hep kız olduğunu düşünüyorum, en başından beri, hiç erkek olabileceğini düşünmedim ama sağlıklı olsun yeter, cinsiyeti o kadar da önemli değil, sadece ciciler almak için cinsiyetini merak ediyorum yoksa ki doğuma kadar öğrenmesem de olur...:)
Herkese günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım bugün güzel anneler?
günaydin canimmm...evet uykucular topigi oldukk zemuszemusGünaydın uyuyan güzeller, a.s.
(cucu artık uyuyan yazıyorum)
Sizi çooookkkk seviyoruumm, büyülü bahçeler. Bebişler nasıl?
Ya sanki ben arada bir hissediyorum, sizde de öyle oluyor mu? Geçen gece yatarken resmen pıt diye hareket ettiğini hissettim!!
ayy ne sansliymis arkadasin boshayallersmileya bi arkadaşımın arkadaşı 12 haftalıkken öğrenmiş
ama genelde 14-16. haftalardan sonra diyor dr. lar. gören görebiliyo demek ki
çooook merak ediyorum
rüyasında gören var mı? ben gördüm erkekti.
nasıl oldun pandamm iyimisin?kızlar günaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?