2010 Aralık Anneleri

kızlar artık cinsiyetlerini de öğrenicez allah kısmet ederse az kaldı inşallah .
öğrenen arkadaşlarımız oldumu acaba hiç?

Bi arkadaşımıza kesin değil ama erkek demiş doktoru, iki hafta sonra kesin söylerim demiş.

günaydın güzel anneler..

Günaydın!!

Benim babam görmüş senin oğlunu gezdiriyordum dedi, hayır olsun dedik bizde. benim içime bişey doğmuyor, rüya da görmedim malesefbilmiyorumkismile

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepinize

Günaydın güzelim, hayırlı cumalar!

eşim hep kız diyor hatta Duru diye seviyor..
bana da erkek olacak gibi geliyor..
pzt ikili test için gittiğimizde bir gösterse..ne güzel olurrrrrr
ama benim doktorun cihazları eski..bilmiyorum görülür mü

ersasu tatlım ya sana zahmet olucak ama herkes tahminde bulunsun bi liste yapalım diğer topikte bakim sonuçlar ne olucak nasıl olur kızlar şimdiden çok heycanlandım yaaahihoyyyt

Günaydın herkese hayırlı Cumalar.Benim cinsiyete daga çok var :::) Bana kız gibi geliyor eşim rüyasında erkek görmüş onun rüyaları hep düz çıkar.Hayırlı sağlıklı olsunlarda kızmış erkekmiş çok önemli değil :)

günaydın tatlım h g hayırlı cumalar .
evet cnm ya işte bizimki bi heves tabiki en önemlisi hayırlı sağlıklı olması insan genede merak ediyo işte :kedi::roflol:
bize az kaldı ama dktr kontrolum haziranın sonunda o yüzden haziranın sonunda öğrenicez allah kısmet ederse:Saruboceq:

Son düzenleme:
Tabi insan merak ediyor belli olsada bişeyler almaya başlasak diye :)) Bakalım ben salı bi gitcem verilen tarihe görede ikili teste gidicem geçsin günler bir an önce :))

slm kızlar, pek takip edemiyorum sizi, işte arada bi uğrayabiliyorum. Çünkü mide bulantılarım aynı şiddetle devam ediyor. Şaka gibi ama sanki 9 ay boyunca hiç geçmeyecek gibi Kendimi çok kötü hissediyorum, çoğu zaman hiçbişey yiyemiyorum.

Cinsiyet konusunda da ben hep kız olduğunu düşünüyorum, en başından beri, hiç erkek olabileceğini düşünmedim ama sağlıklı olsun yeter, cinsiyeti o kadar da önemli değil, sadece ciciler almak için cinsiyetini merak ediyorum yoksa ki doğuma kadar öğrenmesem de olur...:)

çok sağol cnm ya ellerine emeğine sağlık senide yorucaz böl hamiş hamiş ama :1hug:

ilk tahmin benden listeye içime erkek doğuya tabi hayırlısı :Saruboceq:

Kızlar ikinize yazdım tahmini cinsiyet diye, başka yazacak arkadaşlar varsa lütfen liste topiğine yazın çünkü uykum geldi, burayı takip edemeyeceğim Siz oraya yazın ben uyanınca listeye eklerim canlarım:lepi:

Liste Topiği : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html
Herkese günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım bugün güzel anneler?

Günaydın canım, senin tahmini de yazdım yatıyoruuuuuummmmm:)))

merhaba kızlar, uzun zamandır sizlerle yazışamadım ... bu arada ben hala bulantı ilacı kullanıyorum ama eskisi kadar da yok çok şükür ... tam 12+5 iken 29 mayısta ikili test için doktora gideceğiz.. inşallah cinsiyeti de belli olur.. yoksa bi daha 1 ay sonrasına gün verecek ve ben bu kadar geç mi öğreneceğim ... ben rüyamda kızım olduğunu görmüştüm ... tabirlere göre tersi olurmuş..... zaten erkek diye tahmin ediyoruz eşimle...
:Saruboceq::Saruboceq: herkese Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. :Saruboceq::Saruboceq:

günaydin canimmm...evet uykucular topigi oldukk zemuszemus
bugün tik yok topikte..bende islerimle ugrastim,halada ugrasiyorum..
canim bende hissettim öyle bisey..
elimi koydum annecim sen misin diye,kesildi..elimi cektim yine ayni his..bu bebis benimle oyun oynuyor sanirim kaydirigubbakcemile3
artik yavas yavas hissediyoruz demekki :lepi:
bu arada tahmin listeside güzel fikir..yerimseniben

ayy ne sansliymis arkadasin boshayallersmile
burda özellikle hic söylemiyorlar ya..en erken 16.haftada söyleniyor diye duydum cogu kisiden..bakalim 1 haziranda görebilecekmiyiz opuyorumnanaktan
benimde icimden hep kiz geciyordu ama rüyamda hep erkek doguruyorum CADIARZU

meraba kızlar nasılsınız.
kimseler yok.
nerelerdesiniz.
bend e okuldan geldim
yorgunum
uyucam biraz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…