2010 Aralık Anneleri

bilmiorum sezencim yaa
bi saat önce yine kahverengi akıntı geldi yoğun bi şekilde korkuyorum artık
yarın gitcem doktora
3. ay dolcak nerdeyse hala devam ediyor ya normal mi acabaa

kıar haftaya cuma evlilik yıldönümümüz
ne alabilirim eşime
fikri olan paylaşabilir mi

mrb cnm nası oldun yaa gtttnmi doktora ?bende de aynı sıkıntılar war.pzr pzt we dün koyu kahwe leke geldi bi defada pembemsi geldi.doktor progestan werdi dinlen dedi ama bnmde tm anlamıyla dnlendğim söylenmez,sana ne dediğini we şuan nasıl olduğunu merk ettim.7 haftalık oldum bende.hediye konusuna gelnce eger değişik bişe dşnyosan bi arkadaşım yapcaktı eşine yapabildimi bilmiyorum amaa eşinin doğduğu günün gazetesini arşivleri araştırmış netten.onu bastırcaktı duyduğumda çok hoşuma gitmişti...Gerçi buda uğraşı gerktrn bişee sende gebe gebe yorulmaa :kaydirigubbakcemile3E yadaaa fotoğrafınızı puzzle yapiolar öle bişee tblo giibi yptırblrsn hem sanada hediye olur ewinde gzl olur

tatlım daha gitmedim doktora yarın gidicem sabahtan inşallah haber veririm
hediye tavsiyen için teşekkürler puzzle olabilir
gerçi acaba bana bişe alcak mı bilmiorum:bbo:

yaaaaaaaaaaa bakkkkkk kızıyorum
nerelerdesiniz siz ya.
biz de annemle bi uyumuşuz ki sormayın
çok seviyorum uykuyu yaaaaaaaaaaaa.
tam uykucu şirin oldum
eeeeeeeeee tembelliğe de alıtım
annem herşeyi yapıyo sağolsunnnnnn
kızlar midem bulanmıyo diyodum ama sabah beni biraz çok hafif yokladı
eve geldim öğürme fenaydı
ama açtım tabi dıaşrı çıkan bişey olmadı.
yani anlayacağınız kendi kendime nazar değdirdim galibaaaaa.

merhaba ben de devamlı siteye giremiyorum konuşmaların çoğunu sonradan takip ediyorum. bursa da benimde akrabalar var yıldırım mah. de oralara yolum düşerse seni de görmek isterim.

bi brsalı daha.
ben bursalı değilim ama bikaç senedir burdyım.
ama ben ilçesinde oturuyorum canımmm.

ben de Bursadayım beklerim her zaman..bu arada bu topikte ne çok Bursalı olduk değil mi?

evet baya bi bursalı var.
iyi oldu aslında
alışverişte indirimleri haber veririz birbirimize.

canım gözün aydın
demek büyümüş kerata.
ayyyyyyy içimden erkek geçti bilmiyorum artık.
ben de merak ediyorum
bne gittiğimde 11 haftayı geçmiş olucaz.
bakalım şok olucam artık heralde görünce kıpır kıpır
az kaldı kızlar merak etmeyin
17 . haftaalrda falan hareketelr hissedilmeye başlanıyo.

kız gebertirim seni.
okurken dedimki iyi ya bi kezden bişey olmaz
ama bak tansiyonun çıkmış
canım dikkat et
yeme valal benimde çok canım çekiyo
ama bebeiler kıymatli
sonra rahat ederiz inşallah.
hamilelikte vücut ödemyapmaya yatkın zaten
tuzlu yersek daha fazla.
tuz yokkkkkkkkkkkkk
tuz yokkkkkkkkkkkkkkk
duymıyım bidaha kimseden haaaaaaaaaaaa

ne alabilirim eşime

canım poloda baba ve oğullar için t-shötler varmış diyeceğim ama
niye böle dedimki
bak sanada oğlan doğdu içime.
neyse şimdi onu alamazaın.
evet ya erkeklere hediye almak çok zorrrrrrr.

tatlım daha gitmedim doktora yarın gidicem sabahtan inşallah haber veririm
hediye tavsiyen için teşekkürler puzzle olabilir
gerçi acaba bana bişe alcak mı bilmiorum:bbo:

tmm cnm yarın gelip '' bişe yokmuş cnmm herkeste olablcek normal şeylermiş hemde kısa süreli geçici bişeymiş '' dersin inş.:lepi:bende salı günü tkrar gtcem bakalım inş senden braz moral alırımdaaa salıya kadr stersten çatlamamm...

iyi akşamlar güzel anneler,teşekkür ederim arkadaşlarım hepinize,inşallah hepimizin sağlıkla gelir bebişleri,cucu valla tuzluya dikkat et cnm,
denizim valla banada erkek gibi geliyor ama dün rüyamda ultrasona giriyorum ve dr. kız diyo gördüm hayırlısı bakalım ama hala benim içime erkek doğuyorropuyorumnanaktan sağlıklı olsunlarda hiç farketmez valla
pandamm nasıl oldun cnm yarın inşallah iyi haberler verirsin dr. gitcekmişsin,valla dinlencen cnm sanırım bisüre genelde dr.lar yormayın kendinizi dinlenin diyor ya,inşallah iyi geçer kontrolün,
pek geçmişi okuyamadım ama herkes iyi sanırım

sporstar bugün de lekelenmem oldu
dinlencen diolar da işte 3 gündür yatıyorum zaten ama ne olduysa 3 gündür oldu zaten

yat valla cnm okul ne durumda izinmi aldın,stresste yapma sakın cnm

izin değil canım 19 mayıs tatili vardı çarşamba perşembe bugün de benim dersim yoktu iyi oldu
5 gün yatıştayım ama işte canım sıkıldı
dün kasıklarım çok batıodu sancıodu
bugün de daha yoğun lekelenme oldu korkutuo beni eyvahedigeldismile

ayyy cnm moralini bozmadan bekle dicem ama nasıl olcak bunu bende bilmiyorum korkmamak elde değil mutlaka,ama dr. yarın inşallah morallerimizi yükseltir,yerleşme der bize,dinlenme günün iyi denk gelmiş valla cnm istesen uymaz böyle hiç sıkılma oturduğun yerden bişeylerle oyalan artık napalım,çünkü hep dinlenme öneriyorlar duymuştum
biz şimdi kayınvalidemlere gidiyoruz arkadaşlar yarın görüşürüz artık,iyi sohbetler

güle güle canıma.s.

cnm niye dikkat etmiyosun bile bile hemde niye böle yapıosun aşkolsun yani dikkat et olur mu kendine tuz yok bundan sonraklava:

ne alabilirim eşime

bir ay sonrada bizim yildonumumuz canim ya bende vakko gomlek kravat aliym dedim
aslinda cuzdan yada parfumde olur
yada kol dugmesi
ama gomlek kravat benim kocama daha cok lazim
bu yaz dugun davet var bol bol
orda giyer bi guzel:asigim:

ne alabilirim eşime
tatlimm valla erkeklere hediye secmek cok gicik bisey..laelaelaelaelae
bizimde persembe günü yildönümümüz..
bende ayni telasin icindeyim..
her sene ayni,ya parfüm,ya saat,ya giysi..
bak gecen sene suana kadar olan güzel resimlerimizden cd yapmistim,fondada bizim sarkimiz vardi..
yanindada kol dügmeleri almistim..cd olayini düsünebilirsin
yarin bizede en büyük hediyen güzel haberlerin olcak insallah

tatlimm diyorum ya hamile oldugumu ögrendigim an minimuma indirdim,ilk defa canim cekti yedim..
bi daha miii tövbeeeeee...haklisin tuzda diger 3 beyazdan biri sonuctabenneyaptımki

tatlimm ne güzel yapmissiniz,anneanne,anne,bebis üclüsü :lepi:
ay kizacagini biliyordumm ama cidden ilk ve sondu..
bogazimi tutucam bi daha...ne kadar sucluluk duydum anlatamam :sinifsinif:
kullandigim kortizonlarin sislikleri yeni inmeye baslamisken birde ödemi cekemem yaa akannehir
bu arada bulantilar gemis,hosgelmemis ama..cabucak gecsin insallah,cok zor cünkü

sagol canimm ederim bundan sonra..
ay rüyalar ters cikiyormus dediler..bende erkek doguruyorum hep,kizmi olcak acep CADIARZU
sende kiz görmüssün,erkektir belki

cnm niye dikkat etmiyosun bile bile hemde niye böle yapıosun aşkolsun yani dikkat et olur mu kendine tuz yok bundan sonraklava:
edicem bi daha kizmaaaaa,sözzzz :tomato:
sen nerelerdesin canimmm nasilsin?yegenim nasilll? :1rolleyes:

cinsiyetini ogrenenlermi var?
yoksa listedekiler tahminmi?ohaoldumsmile

tatlimmm tahmin onlar..yani icine doganlar kaydirigubbakcemile3

hepinize iyi aksamlar kizlar,cogunuz uyumussunuzdur gerci ama :CüvCüv:
yarin insallah PANDAM dan üzel haberler alalim..
her günümüz bir öncekinden daha güzel olsun insallah...
görüsmek üzeree opuyorumnanaktan

ben de Bursadayım beklerim her zaman..bu arada bu topikte ne çok Bursalı olduk değil mi?

Canım ben de aslında Bursalı değilim. Ama yarı Bursalı olduk sayılır...

ne güzel sabredebileceksen ben öğrenmek istiyorum cinsiyetini 1. çocuğumda da doğuma kadar bilinemedi kız olduğu şimdi bunda gözükürse öğrenmek isterim.

nasıl canım ya? doğuma kadar göstermedi mi kızın? Ben de benimki geç gösterdi diyodum, 20 haftada öğrenmiştik.

Maşallah canım, hepimiz böyle güzel haberlerle döneriz inşallah. Salı günü ben de gidiyom.

cinsiyetini ogrenenlermi var?
yoksa listedekiler tahminmi?ohaoldumsmile

Tahminler canım. Benim hiçbişey doğmuyo içime, oğlum var diye bazen ağız alışkanlığı oğluşum falan diyom ama öyle bi his yok içimde, zaten 6. his sıfırdır bende, içim daralır, millet hissediyom kötü bişey olacak der, ben de içim daralıyo nasılsa bişey olmaz diyom.

sagol canimm ederim bundan sonra..
ay rüyalar ters cikiyormus dediler..bende erkek doguruyorum hep,kizmi olcak acep CADIARZU
sende kiz görmüssün,erkektir belki

[/B]
cnm bende hep erkek bebek gördüm rüyalarımda hep böle minicik ama yürüyor falan kaç kere gördüm öyle ama ilk defa dr. ultrasonda kız seninki dediğini duydum rüyamda bakalım hayırlısı,hepte içime erkek doğuyor ama allah herkesin gönlüne göre versin artık bana farketmez ne olursa
ayy hadi cnm inşallah çok güzel haberlerle gelirsin sende,bana en büyük doğum günü hediyesi oldu(bugün doğum günümde opuyorumnanaktan ) okdar mutluyumki ayaklarım havada yürüyorum sanki:)))
benimde icime bisey dogmuyo
simdiden kilo aldigim icin hrkes kiz dio
bide cin takvimine gorede kiz:CüvCüv:

banada erkek doğuyor çin takvimine görede erkek ama bakalım merakla bekliyorum bende 9 haziranda kontrolüm var belki belli olur :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…