2010 Aralık Anneleri

gece doğum yapmıştım rüyamda normal doğum :)
bebeğimi emziriodum
ağrı giriodu o emdikçe rahmime
bi uyandım sancım varmış :)
ama bi iki kere girdi gitti sora

aaaa ekincede mi bugün doğum yapıyo....
muhtemelen öyle çünkü en son sancılarım var diyodu.
bebeğimi emziriodum

sancılar soğuktan girmiş olabilir sanırım bi tarafların açıkta kalmış

bu gidişle öyle olcak sona kalıp pırtlatamayanlar topluca gideriz grup indirimi de yaptırırız:118:

: )

Allah iyiliğini versin senin emi, çok güldüm, demek doğuramayınca insanın klavyesine vuruyormuş

aaaa ekincede mi bugün doğum yapıyo....

Kaç gündür doğum yapmaya çalışıyor.Dün sancıları vardı.Herhalde doğurmuştur.
bebeğimi emziriodum

Ayy sende bi doğursan, sen 1, cucum 2, fenerbahcemre 3.

Artık rüyalarınza giriyor valaha.Ne diyelim; rüyalarız gerçek olsun inşaallah : )

Son düzenleme:
evett bugün de doğurmadımmm...
doktorun daha ne kadar beklemey düşünüyo canım?....
caanım ne güzel senin tarihin belli olmuş,muhtemelen termimiz aynı olmasına rağmen sen meleğini kucağına daha erken alıcan galiba,çok sevindim,hayırlı olsun:)))
annişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:
gelir canım gelir sabret bu cuma da ne bereketli oldu yahu
iyi geceler kızlar gözüme uyku girmiyo çok heyecanlıyım
yarın sabah olurmu acaba yarın 12:30 da sezeryana alınıcam
dualarınızı eksik etmeyin.....
evet şu an doğumda olanlardan biri daha...Allah yardımcın olsun ,kolaycacık doğur innnşallahhh
canım rahim ağzı %75 silinmiş ne demek?...ah o bel bacak ağrılrı
inşallah canım,tayininiz istediğiniz yere çıkar:)))ayyy ben sıpayı ısırırım annesi...kıyamam ben ona ...benimkide çıksa artık yahu

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım,ahh ne güzeldir o uyumasını seyretmek...

Son düzenleme:
haklısın yawrum hep açıkta kalıo walla :)
sen ne zman gitcen doktora yarın mı

hiç gidesim yok belirti falan olsa gideyimde boşuna gidip kurcalattırmak çok sıkıcı nst de bir iki kıytırık sancı yüzünden oramı buramı görsünler istemiyorum hiç karar verdim bebek hareketli olursa falan taa nişan su gelinceye kadar gitmemeye.tabi şimdilik yarın kararım ne olur bilemiyorum.

sonrada pırtlat pırtlatabilirsen 4-5 kiloluk tosbayı

aminnnnnnn
haklısın aslında
benim dün moralim çok bozuldu ne sancıu ne bişe
bak artık sancı da girmez oldu
eskiden girerdi gün içersinde artık tık yok
bu saate kadar girmediğine göre,bana doğurdu gibi geliyor,ayyy artık bende hevesleniyorum,biliyorum erken ama

bacım ben de senin zamannında hevesleniodum ama hevesim öööle kaldı
ama inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza
vakti zamanı var demek ki bekletio Rabbim bizi :)

yaaaa denizimde sezeryan için tarih almış,benden önce doğurcak... en sona ben kalıcam ,termim 1 ocakta doluyor,beni kimse merak bile etmiycek... doktoruma göre son güne kadar bekliycez

mete superdi yaa bide hazir baslamisken
kafayi cakacakti o mudure
nasi kovaladi 5tane ogretmeni yahu

Evet bari girmişken bi pataklasaydı pis adamı dimi

annişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:

Gözün aydın, seninde günün belli olmuşşş, darısı da hayırlısıyla bizlere inşallahhh

Maşallaaahhh tosun gibi gelecek senin prensesinnn, bizim oğlan çırpısı seyrek

Yok muayenede kasmam kendimi de eşimin gidecek olmasına sıktım canımı, bide müdürü demişki benim eşim doktor gece gündüz farketmez, sen yokken eşin istediği zaman beni arayabilir. Tamam belki mecbur olmasa göndermez ama benim doktorum var doktor istemiyorummmm, kocamı istiyoruuummmmmm:84::84:

iyi geceler kızlar gözüme uyku girmiyo çok heyecanlıyım
yarın sabah olurmu acaba yarın 12:30 da sezeryana alınıcam
dualarınızı eksik etmeyin.....

Olur olur, ahh ahhh sende hayırlısıyla kavuş yavruna inşallaaahhhh

Allah gönlüne göre versin inşallah istediğin yer çıkar, benim eşim askere gideceği zaman hergün yasin okumuştum güzel bir yer çıksın diye, işe yaramıştı tavsiye ederim
Demek Neva dan sopa yedin, neyse gülmeyeyim komşuma gelmesin başıma

Günaydın, Tooba beraser sarılığı anlıyorum falan demiş, herhalde karıştı bende sen doğurdun sandımmmm bi an Dedim benim sattı demek ortağımm Eşinin rüyalarında ki gibi güüzeeeel bir doğum olur inşallaaaahhhhh

Hadi canım git mutlaka, öyle kendi kendine karar vermeeee bakimmmmm

Son düzenleme:
kızlar benim midem kriz geçiriyo yine,bişeyler atıştırıyımda sakinlesin bari,görüşmek üzere,herkese selam

herkese merhaba.....giremedım bugun hiç..annemle kayınvalıdem var..evimi topluyolar...bende son utulerımı yaptım.şimdi yatagı hazrlıcaz..yarın sabah 9 da olcak sezeryanla alcaklar minnoşumu...şaka gıbı heyecan dorukta...9 ay gecmez derken ...sankı çok çabuk geçti....

canım hayırlı olsun

kaç kiloydu en son bebişin
benim 3500 olmuş
haftaya 3700 garanti
benim geçen hafta 3300 gibiydi bu hafta 3500 olmuştur heralde eeee daha zaman var 4 ü bulur bu cadı tabi bellide olmaz yanlış ölçüm olduysa 3000 dağar belkide usg nerden bilecek
yaaaa denizimde sezeryan için tarih almış,benden önce doğurcak... en sona ben kalıcam ,termim 1 ocakta doluyor,beni kimse merak bile etmiycek... doktoruma göre son güne kadar bekliycez

acele etmemek lazım bence hava hoş bi kaç ay daha gelmeyebilir ama normal yapmak istediğim için günüm geçsin istemiyorum yoksa cadımla mutluyum ben böyle
küçükprensim gitme mutlaka demişsin eeee bende öyle yapcam diyorum:90::90:

Allah yardımcın olsun canım bence de zaman su gibi akıp geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…