muhtemelen öyle çünkü en son sancılarım var diyodu.aaaa ekincede mi bugün doğum yapıyo....
gece doğum yapmıştım rüyamda normal doğum :)
bebeğimi emziriodum
ağrı giriodu o emdikçe rahmime
bi uyandım sancım varmış :)
ama bi iki kere girdi gitti sora
muhtemelen öyle çünkü en son sancılarım var diyodu.
sancılar soğuktan girmiş olabilir sanırım bi tarafların açıkta kalmış
muhtemelen öyle çünkü en son sancılarım var diyodu.
bu gidişle öyle olcak sona kalıp pırtlatamayanlar topluca gideriz grup indirimi de yaptırırız:118:
aaaa ekincede mi bugün doğum yapıyo....
gece doğum yapmıştım rüyamda normal doğum :)
bebeğimi emziriodum
ağrı giriodu o emdikçe rahmime
bi uyandım sancım varmış :)
ama bi iki kere girdi gitti sora
doktorun daha ne kadar beklemey düşünüyo canım?....evett bugün de doğurmadımmm...
caanım ne güzel senin tarihin belli olmuş,muhtemelen termimiz aynı olmasına rağmen sen meleğini kucağına daha erken alıcan galiba,çok sevindim,hayırlı olsun:)))naber kızlarrrr.
ayyyy yoruldumm bugün baya
doktordan doktora
baştan beri devam ettiğim doktorum ve doğumumu yapıcak doktor , nst derken canım çıktıııı
Allaha şükür herşey yolunda. kızımız gayet iyiiii.
suyumuz iyiymiş, plesantamız iyiymiş. sancı da çıkmadıııı. 20lerde faaln onuda öenmsemiyolar zatennn
iki doktorun ölçümü farklı oluyo
bakalım hangisi doğru çıkıcakkk.
doğumumu yaptıracak doktor 2900 ölçtü. kendi doktorum 3100 gr dedi.
artık hayırlısı. sağlıklı olsun da.
boyumuz da şuan 49 cm gibiymiş.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doğum tarihimiz belli oldu.
benim cadı kız erken gelmeye kalkmazsa
24 aralıkta 38+5 ken bebişimize kavuşucaz.
çok heyecanlandım birden.
sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah
tabi ebn bu heyecanla duramnayarak kızıma bikaç cici aldımmm
aslında babası dayanamadııı
bi mağaza buldumm. Allahım ne gzüel şeyelr vardıııı
yarında annem geliyo nasipse.
azıcık dinlenem zamanı
artık temzilik yaparız. son hazırlıkalr yapılırrr.
az kaldııııııııııııı
:18::18::18::18::18::18:
gelir canım gelir sabretannişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:
evet şu an doğumda olanlardan biri daha...Allah yardımcın olsun ,kolaycacık doğur innnşallahhhiyi geceler kızlar gözüme uyku girmiyo çok heyecanlıyım
yarın sabah olurmu acaba yarın 12:30 da sezeryana alınıcam
dualarınızı eksik etmeyin.....
canım rahim ağzı %75 silinmiş ne demek?...ah o bel bacak ağrılrıslm kizlar, kac gundur giremedim bebislerim gelimis hepsi hos gelmis
dogumu belli olanlara allah kolaylik versin....
bizim bugun kontrolumuz vardi, hersey yolunda rahim agzi %75silinmis ama hala acilma yok, son gunlerde belim cok agriyodu, tospam sirtini sirtima dayamis cok baski yaptigi icinde bel ve bacak agrisi yapiyomus, asagiya fazla inmemis, galiba biz uzatmalara gidecez
inşallah canım,tayininiz istediğiniz yere çıkar:)))ayyy ben sıpayı ısırırım annesi...kıyamam ben ona ...benimkide çıksa artık yahuözlemişim sizi canlar..
ankaradayım bu arada.. bir süre burada kalma ihtimalim var.. dua edinde eşimin askerliği istanbul veya civarına çıksın.. şu sıralar duaya ihtiyacım var.. yoksa bir süre kv'min sevgi dolu(!) kucağında kalacağım.. eşimin özel isteği.. o nedenle kafam dumanlı son sıralar.. gebelerin, doğum yapanların duası ilk sıradan kabul olurmuş :))
Neva sultan son sıralar biraz huysuzlanıyor.. benim çaktırmadığım stresimi hissediyor olabilir. bu sabah ilk dayağımı yedim el kadar sıpadan.. suratıma vurup tırmaladı hep, bir yandanda bağırıyordu bana.. kalkıp onunla ilgilenecekmişim.. tüm gece ilgilenmemişim gibi.. çok komikti bir yandan gülüyorum bir yandan uykusuzluktan bayılıyorum.. sinirli bebe.. babannesi gibi bununda benle zoru var herhal :))
günaydın kızlar..
bebeğim olunca hamile olduğumdaki dönem gibi giremiyorum internete malesef..her anı her fırsatı oğlumla değerlendiriyorum..hiç bişey yapmazsam onu izliyorum..kokluyorum..ama aklım da sizde..her fırsatta girip bakmaya çalışıyorum..hepinize en az benim kadar güzel kolay bir doğum diliyorum..ben epidural anestezi ile oldum biliyorsunuz eşim de girdi doğuma çok memnun kaldım çok çabuk toparladım en büyük korkum sütümün gelmemesi idi çok şükür herşey yolunda..
haklısın yawrum hep açıkta kalıo walla :)
sen ne zman gitcen doktora yarın mı
Aaaa Ekince de vardı değil mi? Ne yaptı acaba ? Muhtemelen doğurmuştur herhalde : )
bu saate kadar girmediğine göre,bana doğurdu gibi geliyor,ayyy artık bende hevesleniyorum,biliyorum erken ama
merhaba kızlar bir sürü doğum haberi gelmiş dün akşamdan beri Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarsınız bebişleri.ekince ve uçurumdan haber yok doğurmuş olabilirler heralde umarım öyledir.bizde daha tık yok en son gidip sezo tarihi aldırtcak anası kılıklı inatçı cadı.bide bişey sorcam hani diyolar ya ilk usg tarihi doğrudur diye benim ilk usgye göre 38+2 daha yani daha 2 haftam varboşuna kasmiyim bari günüm doluyo diye.ama korkuyorum bu cadı 4 5 kg olcak dura dura
sonrada pırtlat pırtlatabilirsen 4-5 kiloluk tosbayı
aminnnnnnn:
Ayy sende bi doğursan, sen 1, cucum 2, fenerbahcemre 3.
benden önce cucum var canım yaa :)
biz fenerbahcemreyle uzattıkça uzatıcaz
kızların bizden ayrılmaya ni,yetleri yok anlaşılan
Artık rüyalarınza giriyor valaha.Ne diyelim; rüyalarız gerçek olsun inşaallah : )
haklısın aslındahiç gidesim yok belirti falan olsa gideyimde boşuna gidip kurcalattırmak çok sıkıcı nst de bir iki kıytırık sancı yüzünden oramı buramı görsünler istemiyorum hiç karar verdim bebek hareketli olursa falan taa nişan su gelinceye kadar gitmemeye.tabi şimdilik yarın kararım ne olur bilemiyorum.
bu saate kadar girmediğine göre,bana doğurdu gibi geliyor,ayyy artık bende hevesleniyorum,biliyorum erken ama
evet valla bilmiyorum ne olcak benim içimdeki his usgnin eksik ölçtüğü ve bebişde gelmiyo gelmedikçede şişkolaşıyo sonumuz sakat
mete superdi yaabide hazir baslamisken
kafayi cakacakti o mudure
nasi kovaladi 5tane ogretmeni yahu
annişlerr cuma günü bende sezeryanla meleğime kavuşuyorum inşallahh
cuma amma bereketli baya doğum yapacak varr.
sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz meleklerimize
gelir mi bu cumaa??:78:
naber kızlarrrr.
ayyyy yoruldumm bugün baya
doktordan doktora
baştan beri devam ettiğim doktorum ve doğumumu yapıcak doktor , nst derken canım çıktıııı
Allaha şükür herşey yolunda. kızımız gayet iyiiii.
suyumuz iyiymiş, plesantamız iyiymiş. sancı da çıkmadıııı. 20lerde faaln onuda öenmsemiyolar zatennn
iki doktorun ölçümü farklı oluyo
bakalım hangisi doğru çıkıcakkk.
doğumumu yaptıracak doktor 2900 ölçtü. kendi doktorum 3100 gr dedi.
artık hayırlısı. sağlıklı olsun da.
boyumuz da şuan 49 cm gibiymiş.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doğum tarihimiz belli oldu.
benim cadı kız erken gelmeye kalkmazsa
24 aralıkta 38+5 ken bebişimize kavuşucaz.
çok heyecanlandım birden.
sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah
tabi ebn bu heyecanla duramnayarak kızıma bikaç cici aldımmm
aslında babası dayanamadııı
bi mağaza buldumm. Allahım ne gzüel şeyelr vardıııı
yarında annem geliyo nasipse.
azıcık dinlenem zamanı
artık temzilik yaparız. son hazırlıkalr yapılırrr.
az kaldııııııııııııı
:18::18::18::18::18::18:
kız korkma.
böle diye diye kasıcaksın kendini.
rahat ol biraz
herkes oldu bende olucam ve hiçbişi olmıyacak desene.
hiç canı acımıyo insanın. korkam sen.
zaten çok kurcalamıo
doğumu tetiklemsin diye çok kurcalamıyorum demişti benimkisi.
inşallah bebiş de babasını bekler.
iyi geceler kızlar gözüme uyku girmiyo çok heyecanlıyım
yarın sabah olurmu acaba yarın 12:30 da sezeryana alınıcam
dualarınızı eksik etmeyin.....
özlemişim sizi canlar..
ankaradayım bu arada.. bir süre burada kalma ihtimalim var.. dua edinde eşimin askerliği istanbul veya civarına çıksın.. şu sıralar duaya ihtiyacım var.. yoksa bir süre kv'min sevgi dolu(!) kucağında kalacağım.. eşimin özel isteği.. o nedenle kafam dumanlı son sıralar.. gebelerin, doğum yapanların duası ilk sıradan kabul olurmuş :))
Neva sultan son sıralar biraz huysuzlanıyor.. benim çaktırmadığım stresimi hissediyor olabilir. bu sabah ilk dayağımı yedim el kadar sıpadan.. suratıma vurup tırmaladı hep, bir yandanda bağırıyordu bana.. kalkıp onunla ilgilenecekmişim.. tüm gece ilgilenmemişim gibi.. çok komikti bir yandan gülüyorum bir yandan uykusuzluktan bayılıyorum.. sinirli bebe.. babannesi gibi bununda benle zoru var herhal :))
günaydınlar,
geçmişe tam bakamadım. doktora gitmek üzere çıkıcam şimdi gelince bakarım inş. umarım herşey yolunda gider ve oğlum daha fazla geri kalmamıştır. bu arada dün akşam sat'ı benimle aynı bi gebe ile tanıştım baya bi doğum muhabbeti yapmışız, üstüne gelip eve bi de çantamızı hazırladım. yani herşey hazırdı da çantaya yerleştirdim işte. sonra bütün gece uyuyamadım, heyecan mıdır, stres midir bilmiyorum. doğumu düşünüp durmuşum hayal meyal. sabah da eşim rüyamda gördüm dedi, yatakta kolayca doğuruvermişim kendi kendime, hatta sarıp sarmalayıp gezmeye bile gitmişim:)
gelince görüşürüz...
hiç gidesim yok belirti falan olsa gideyimde boşuna gidip kurcalattırmak çok sıkıcı nst de bir iki kıytırık sancı yüzünden oramı buramı görsünler istemiyorum hiç karar verdim bebek hareketli olursa falan taa nişan su gelinceye kadar gitmemeye.tabi şimdilik yarın kararım ne olur bilemiyorum.
herkese merhaba.....giremedım bugun hiç..annemle kayınvalıdem var..evimi topluyolar...bende son utulerımı yaptım.şimdi yatagı hazrlıcaz..yarın sabah 9 da olcak sezeryanla alcaklar minnoşumu...şaka gıbı heyecan dorukta...9 ay gecmez derken ...sankı çok çabuk geçti....
benim geçen hafta 3300 gibiydi bu hafta 3500 olmuştur heralde eeee daha zaman var 4 ü bulur bu cadı tabi bellide olmaz yanlış ölçüm olduysa 3000 dağar belkide usg nerden bilecekkaç kiloydu en son bebişin
benim 3500 olmuş
haftaya 3700 garanti
yaaaa denizimde sezeryan için tarih almış,benden önce doğurcak... en sona ben kalıcam ,termim 1 ocakta doluyor,beni kimse merak bile etmiycek... doktoruma göre son güne kadar bekliycez
herkese merhaba.....giremedım bugun hiç..annemle kayınvalıdem var..evimi topluyolar...bende son utulerımı yaptım.şimdi yatagı hazrlıcaz..yarın sabah 9 da olcak sezeryanla alcaklar minnoşumu...şaka gıbı heyecan dorukta...9 ay gecmez derken ...sankı çok çabuk geçti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?