2010 Aralık Anneleri

hadi gözün aydınnn, yarın narnisan da doğum yapacak aynı gün doğacak bebişleeerrrr Allah ikinizi de hayırlısıyla kavuştursun yavrularınaaa, aminnn..

Düzelttim onu düzelttimmmmm!! Seni yakalarsam düzelticeeemm bak ona göreeee Kızım son haftaya gelmişiz Allah korusun bişey mişey olur, git canım benim doktorunaaa

a
canım hadi hayırlısı hakkına sağ salim kavuşursunuz birbirinize inşallah...

kızlar bu arada ben 2 kilo vermişim zaten zaten topu topu 5 kilo almıştım

gideyim bari tamam kızma hatta yarını beklemeyeyim de kocişi çağırıp şimdi gideyim ben zaten iki gündür sağ kaburgamın oralar acıyo belki sancı falandır.offff sancı çıkarsa alttan bakalım dicek sinir oluyorum yaaaa:84::95:

a

bende doğurmayı en çok da kilo vermek için istiyorum hiç bir beğendiğim giysiyi alamıyorum.tombulların işi çok zormuş gerçekten

Bak ne güzel kocanda yanındaaa maşallaahh ühühüühüüü Hem alttan muayene doğumu tetikliyormuş bakarsın geliverir yavrukuşş

Bak ne güzel kocanda yanındaaa maşallaahh ühühüühüüü Hem alttan muayene doğumu tetikliyormuş bakarsın geliverir yavrukuşş

kucukprenscim msg kutun dolmus cevabim gelmedi
neyse bi sorun olmamasina sevindm canim
bende bugun cok yorgun hissediyorum anneme gidicem ama
halim yok evden cikmaya yahu
sen alttan muayneden korkmaya baslamissin
dun densiz bi arkadasim aradi
cati muaynesi cok zor yandin walla
diye teselli etti saolsun
sonrada dogumun ne kadar zor oldugunu
anlatti
ne dusunceli insanlar var yaa

Denizim de gününü almış ne güzel aynı gidiyoduk biz onunla ama 24 Aralık demişler.. Benim doktor çok inatçı ya illede gününü bekliyo 3 Ocak diyo başka bişey demiyo ... Zaten sezaryan olacak bende çok sabırsızlanıyorum allahım hayırlısını nasip et inşallah...

Herkese Merhaba,
3 aralik Kizim dogdu. Inci'm geldi. 3200qr. boy 52 sm.
herkese guzel dogumlar:)
cok mutluyum, hepinizi cok seviyorum.

SElam kızlar Geçmiş birikmiş dönemiycem valla :)) Bizde dün gittik doktora oğluş iyi çatımız normal doğum için hazırmış :81: Artık oğluş ne zaman isterse gelebilir dedi nstye gircez cumaya artık sancı takibindeyiz başka birşeyimiz yok Allaha şükür.BUgünde akşama tekrar anca girerim öpttüm hepinizi kızlar

sezeryanda göbek kalır derlerdi de inanmazdım bugün 10. günümüz kocaman göbeğim var hala nasıl gidecek o göbek bilmem

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. kızını da çok iyi anlıyorum aslında daha kendisi bebek sayılır:) benim arkadaşımın da başına gelmişti aynı şeyler, sevcem derken küçüğe zarar vercek diye korkuyodu sürekli. kızına kocaman bi oyuncak bebek alsan faydası olur mu acaba. sen de anneanne olursun:) benim oğlum büyük olmasına ve erkek olmasına rağmen ben aylar önceden ona bi caillou bebeği ördüm. şimdiden abilik antremanı yapıyo onunla:)

yook yavrum benim masum masum uyuyor.. onun bi zararı yok ki
ama babaannesi ve anneannesi beni delirtebilir!

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. geçecek ama az sabır. insanın hayatında unutulmaz anılar olarak kalsa da geçecek ve bu kadar acıtmayacak. zaten topikte de kv kabusu doğum heyecanını bastırmış durumda. hepimizin korkulu rüyası işte. keşke aynı anda gelmeseler...

benim de "doğumdan sonra yiyeceklerim" diye uzuuuuun bi listem var. galiba doğumdan sonra daha fazla kilo alıcam:)
sarılık zordu hakkaten, evdeki kalabalık ve anlayışsız insanlarla birleşince daha da zor geçti. umarım bu sefer yaşamayız.
eşin için kusura bakma ama hayırlı ve rahat bi yer olsun diye dua edeceğim. ben de eşim askere gideceğinde (evlenmeden önce) yakın olsun diye dua etmiştim ve yakın bi yer çıkmıştı. 3-4 kere gidip görme şansım da olmuştu ama hiç rahat değildi, çok zor bi askerlik geçirdi. keşke uzak olsa da rahat etseydi dedim sonra. yıllarca rüyalarından (kabuslarından) çıkmadı o derece yani...

cnm hiç sters yapıp kendinide bebişide etkileme herşey yolundadır zaten bir problem olsa doktor mutlaka söyler... inşallah güzel haberlerle gelirsin...

çok sağol canım. çok şükür herşey yolundaymış. 2 hafta geriydi daha önce şimdi farkı biraz kapatmış. 1 hafta 2 gün geri görünüyo ama doktorum bebeğin gelişmesi geri değil, ortalama ölçümlere göre geri çıkıyo, iri bi bebek olmayacak dedi. erken almaya veya sezeryana gerek yok şu anda dedi ki en önemlisi buydu benim için. sadece günü dolduktan sonra normalde 1 hafta beklerdik ama bu durumda beklemeyiz müdahale ederiz dedi. öncelikle suni sancıyı deneyecek. herhangi bi sancı, açılma vs de yok. sıkı takipteyiz artık... bu arada kilomuz da 2879 gram. 2 haftada 460 gr kadar almış. çok mutlu oldum:)

gunaydin kizlar
o kadar derin ve uzun bi uyku cekmisimki kendim bile sastim
kociste uyandirmadi giderken
kahvaltimizi yaptik geldik
bebis hala uyuyomu ne pek hareket etmiyo sanki

canım suyun artmış çok sevindim bak kafan rahatlayınca güzel bi uyku da çekmişsin. doktorun da iyi olmuş bence. ben de ilk bahsettiğinde o doktoru daha çok beğenmiştim. hayırlısı olsun inş...

canım ihmal etme. en azından nstye gir sonuca bakarsın gerek görmezsen doktora göstermeden kaçarsın. ama kalp atışları falan önemli bu haftalarda. ayrıca bebeğimizin iyiliği için gerekirse kurcalatcaz da napalım.

yok şekerim satar mıyım hiç. ilk oğlumda yaşadığım şeyleri yazmıştım bi duygu yoğunluğu içinde kızlar sarılıktan bahsedince. bekliyorum seni merak etme. cuma gidiyosun di mi kontrole. ben de bugün gittim henüz hiçbir belirti yok. pazartesi tekrar gitcem bakalım. eşim de o kadar etkilenmiş ki, doktoru beklerken hala anlatıyodu rüyayı. doğum anını çok net hatırlıyo ve kötü hiçbir görüntü yoktu diyo. yatıyomuşuz yatakta, tereyağından kıl çeker gibi çıktı diyo. yüzünde de kocaman bi sırıtma anlatırken:) inş dedim anlattığın gibi olur...

a

al benden bi tane daha. bi tartılıyorum 7 kilo almışım diyorum, bi tartılıyorum 6 kilo... seninki benden de azmış ama... ben bu gidişle asıl kiloyu doğumdan sonra alıcam. sabah bulantılarım başladı yine

bu arada sitenin yeni hali ve sık sık kesilmesi nedeniyle yazasım gelmiyo pek ama herkesi düşünüyor ve merak ediyorum tek tek. alıntı yapmıyorum diye unuttum sanmayın.
doğum yapan herkese hayırlı olsun. Allah evlatlarını hayırlı evlatlardan eylesin.
bugün doğuma giden ve doğum günleri belli olan arkadaşların da Allah yardımcıları olsun.
hala doğuramayanlar özellikle de özüm doğurun artık ama yahu, biz de azcık daha heyecanlanalım sıra bize geliyo diye. sürekli doğuran var ama sanki sıra hiç ilerlemiyo birileri sürekli araya kaynak yapıyo gibi böyle. şaka bi yana Allah'ım hepinize en hayırlı zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin. olmadı bi kaynak da biz yaparız araya:)

sezeryanda göbek kalır derlerdi de inanmazdım bugün 10. günümüz kocaman göbeğim var hala nasıl gidecek o göbek bilmem

canım doktoruna sor izin verince mekiklere başlarsın. 8 minutes abs diye bi video var nette. inanılmaz faydası oluyo. bi de özüm yazmıştı galiba günde 15 dak. üzerine yatıyorum diye. gerçi onunki normal doğumdu sezeryanda yatılır mı bilmiyorum. ama istedikten sonra gönderirsin o göbeği, biz kadınların elinden ne kurtulmuş ki!!!

Meraba kızlar nasılsınız.
bebişler nasılllll.
varmı sancı mancıııııı
annem geliooo benm bugünnnn

Allah kolaylık versin tatlım.
herkes bebişlerinin heyecnının yanısıra kv derdine düşmüş durumda.
neyseki benimkinin ağzı var dili yok
zaten bebiş doğduktan 20-30 gün sonra gelicek.
ama beklendmedik bişi olurmuş
başalrmış karışmaya
ama hiç izin vermeye niyetim yokkk
demek neva huysuzlanıyo
başaldı cadılık yapmaya
ayyyy bizimkid e yapıcakmı şimdi tuba teyzesi
siz böle anlatınca heyecanlanıyorum

evet tatlım bakalım bizim kız önceden gelicem demezse tabii.
sağlıkla bi kavuşsakkk

bende epidural olucammm büyük ihtimal
inşallah gzüel geçer
aam benim eşim giremeyecek,izin vermioalrmış.
bende korkuodummm
ama siz hemen geldi diyince sütüm rahatlatıyorum kendimi.

bakalım canım doktorlar farklı sölüyo baksana.
ammannn sağlıkla doğsunda daha ne isteriz..
evet belli oldu da önce gelmez inşallah kuzum

caanım ne güzel senin tarihin belli olmuş,muhtemelen termimiz aynı olmasına rağmen sen meleğini kucağına daha erken alıcan galiba,çok sevindim,hayırlı olsun:)))

evet canım. benim de son tarihim 2 ocaktııı. ama sezeryanda genelde bööle tarih verilio.
38+5 te eoluck inşallah

yaaaa denizimde sezeryan için tarih almış,benden önce doğurcak... en sona ben kalıcam ,termim 1 ocakta doluyor,beni kimse merak bile etmiycek... doktoruma göre son güne kadar bekliycez
evet aldımmmmmm.
sen normal yapıcaksan bekliyeceksin tabi tatlım.
ben önceden sezeryan olduğum için ve kısa süre önce olduğum için son zmanalra kadar beklemeyiz dedi zorlamasın die
ve benim bebiş çok normal doğum yolunda gidio.
yani sezeryan olmasaydımmm.
süepr normal yapardın diyip duruyo doktorummm.
3845te kavuşucam kızıma tabi önceden gelemeye karar vermezse

Maşallaaahhh tosun gibi gelecek senin prensesinnn, bizim oğlan çırpısı seyrek

ayyy bilmiorum valla
bu usgler çok yanılıomuş baksana
birde erken olucak ya sezeryan olucam ya. çok da tospa olmaz bence.
yeterki sağlıklı olsunalrrrrr

evet kuşum.
eee senin sezeryan mı.
ozman biraz önce alıolar genelde ama
inatçımı ne doktorun

Herkese Merhaba,
3 aralik Kizim dogdu. Inci'm geldi. 3200qr. boy 52 sm.
herkese guzel dogumlar:)
cok mutluyum, hepinizi cok seviyorum.

canım göüznaydın.
Allah sağlıkla büyütmeyi ansip etsinn
darısı başımıza.

hadi bakalım artık bekelmeya başlıyosun demek kuzum.
iyi haberler almışsınn
.

merhaba kızlar bende dün giremedim annem bendeydiii... bu günde 11 e kadar uyumuşummm bişiyler yiyim derken saat bu saat olduuu .... bizimde kontrolumuz salı günü 39. haftam dolmuş olucak o zaman.... bakalım ne diyecek doktorumuz....

bu arada çatı muayenesinden hiç korkmayın korkulacak bişi değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…