herkese merhaba.....giremedım bugun hiç..annemle kayınvalıdem var..evimi topluyolar...bende son utulerımı yaptım.şimdi yatagı hazrlıcaz..yarın sabah 9 da olcak sezeryanla alcaklar minnoşumu...şaka gıbı heyecan dorukta...9 ay gecmez derken ...sankı çok çabuk geçti....
benim geçen hafta 3300 gibiydi bu hafta 3500 olmuştur heralde eeee daha zaman var 4 ü bulur bu cadı tabi bellide olmaz yanlış ölçüm olduysa 3000 dağar belkide usg nerden bilecek
acele etmemek lazım bence hava hoş bi kaç ay daha gelmeyebilir ama normal yapmak istediğim için günüm geçsin istemiyorum yoksa cadımla mutluyum ben böyle
küçükprensim gitme mutlaka demişsin eeee bende öyle yapcam diyorum:90::90:
aherkese merhaba.....giremedım bugun hiç..annemle kayınvalıdem var..evimi topluyolar...bende son utulerımı yaptım.şimdi yatagı hazrlıcaz..yarın sabah 9 da olcak sezeryanla alcaklar minnoşumu...şaka gıbı heyecan dorukta...9 ay gecmez derken ...sankı çok çabuk geçti....
hadi gözün aydınnn, yarın narnisan da doğum yapacak aynı gün doğacak bebişleeerrrrAllah ikinizi de hayırlısıyla kavuştursun yavrularınaaa, aminnn..
Düzelttim onu düzelttimmmmm!! Seni yakalarsam düzelticeeemm bak ona göreeeeKızım son haftaya gelmişiz Allah korusun bişey mişey olur, git canım benim doktorunaaa
a
canım hadi hayırlısı hakkına sağ salim kavuşursunuz birbirinize inşallah...
kızlar bu arada ben 2 kilo vermişim zaten zaten topu topu 5 kilo almıştım
gideyim bari tamam kızma hatta yarını beklemeyeyim de kocişi çağırıp şimdi gideyim ben zaten iki gündür sağ kaburgamın oralar acıyo belki sancı falandır.offff sancı çıkarsa alttan bakalım dicek sinir oluyorum yaaaa:84::95:
gideyim bari tamam kızma hatta yarını beklemeyeyim de kocişi çağırıp şimdi gideyim ben zaten iki gündür sağ kaburgamın oralar acıyo belki sancı falandır.offff sancı çıkarsa alttan bakalım dicek sinir oluyorum yaaaa:84::95:
bende doğurmayı en çok da kilo vermek için istiyorumhiç bir beğendiğim giysiyi alamıyorum.tombulların işi çok zormuş gerçekten
sezeryanda göbek kalır derlerdi de inanmazdım bugün 10. günümüz kocaman göbeğim var hala nasıl gidecek o göbek bilmem
Kızlar spinal anesteziden sakın korkmayın süper birşey iğneyi yaptıktan sonra ayaklarda uyuşma sıcaklık ağırlaşma hissediyorsunuz acı kesinlikle yok bebeğinizin sesini duyabiliyorsunuz bebek doğduktan sonra uyutucu ilaç yaparlarsa kalanını hatırlamıyorsunuz ben yaptırmak istemedim uyumak istemedim.
Kızlar eve geldim mahvoldum 2 yaşındaki kızım tutturdu onu benim kucağıma ver o benim onu seveceğim kucağına veriyoruz 15 dk.sonra alıyoruz ortalığı yıkıyor ağlama krizine giriyor oyuncak bebek zannetti onu:90:
yook yavrum benim masum masum uyuyor.. onun bi zararı yok ki
ama babaannesi ve anneannesi beni delirtebilir!
aman yaa birsürü alıntı yapmıştım yalan oldu.. aklımda kalanları yazayım..
sezen, canım ben gaz yaparmı yapmaz mı diye hiç düşünmüyorum yaa.. çok kızıyorum kendime.. yaramaz veledler gibiyim hiç nefsime hakim olamıyorum bu sıralar.. gaz yapanı yapmayanı bırak cips gazoz çikolata kahve hak getire.. bazen büyükanneler uyarılarsa o zaman pislenip o anlık bi dikkat ediyorum.. tebik ederim seni dikkat ediyorsan.. benim gebelik bulantılardan dolayı kötü geçtiğinden şimdi ahını çıkarıyorum herhal:))
seyra, katre, şehri hüzün doğum yapmış.. maşallah kuzucuklara.. Allah analı babalı mutlu huzurlu dolu dolu ömür versin onlara..
beraser, canım oğlunun sarılık hikayesi çok üzdü beni.. görmüş kadar oldum.. anlayabiliyyorum neler çektiğini.. geçen hafta Neva'yı bilirubin testi içinçalıştığım hastanenin yenidoğan servisine götürdüğümde bi bebe fototerapi alıyordu.. birde nasıl ağlıyor yawrucak.. duramadım orada öncedende görürdüm üzülürdüm ama bu kadar etkilenmezdim.. gözlerim doldu böyle ağlamamak için kaşlarımı kaldırıyorum yukarılara bakıyorum suratım saçma salak bi hal aldı, üzerine benim kız topuktan kan alınırken basınca yaygarayı hepten rezil bir hal aldım.. ondan sonrası hayal kendimi evde hatırlıyorum :S
cnm hiç sters yapıp kendinide bebişide etkileme herşey yolundadır zaten bir problem olsa doktor mutlaka söyler... inşallah güzel haberlerle gelirsin...
gunaydin kizlar
o kadar derin ve uzun bi uyku cekmisimki kendim bile sastim
kociste uyandirmadi giderken
kahvaltimizi yaptik geldik
bebis hala uyuyomu ne pek hareket etmiyo sanki
hiç gidesim yok belirti falan olsa gideyimde boşuna gidip kurcalattırmak çok sıkıcı nst de bir iki kıytırık sancı yüzünden oramı buramı görsünler istemiyorum hiç karar verdim bebek hareketli olursa falan taa nişan su gelinceye kadar gitmemeye.tabi şimdilik yarın kararım ne olur bilemiyorum.
Günaydın, Tooba beraser sarılığı anlıyorum falan demiş, herhalde karıştı bende sen doğurdun sandımmmm bi anDedim benim sattı demek ortağımm Eşinin rüyalarında ki gibi güüzeeeel bir doğum olur inşallaaaahhhhh
a
canım hadi hayırlısı hakkına sağ salim kavuşursunuz birbirinize inşallah...
kızlar bu arada ben 2 kilo vermişim zaten zaten topu topu 5 kilo almıştım
sezeryanda göbek kalır derlerdi de inanmazdım bugün 10. günümüz kocaman göbeğim var hala nasıl gidecek o göbek bilmem
özlemişim sizi canlar..
ankaradayım bu arada.. bir süre burada kalma ihtimalim var.. dua edinde eşimin askerliği istanbul veya civarına çıksın.. şu sıralar duaya ihtiyacım var.. yoksa bir süre kv'min sevgi dolu(!) kucağında kalacağım.. eşimin özel isteği.. o nedenle kafam dumanlı son sıralar.. gebelerin, doğum yapanların duası ilk sıradan kabul olurmuş :))
Neva sultan son sıralar biraz huysuzlanıyor.. benim çaktırmadığım stresimi hissediyor olabilir. bu sabah ilk dayağımı yedim el kadar sıpadan.. suratıma vurup tırmaladı hep, bir yandanda bağırıyordu bana.. kalkıp onunla ilgilenecekmişim.. tüm gece ilgilenmemişim gibi.. çok komikti bir yandan gülüyorum bir yandan uykusuzluktan bayılıyorum.. sinirli bebe.. babannesi gibi bununda benle zoru var herhal :))
kızlarrr bebişlerinize maşallahh ve gözünüz aydın bebişleriniz gelicek,
negüzel hazırlıklarınızı ona göre yapacaksınız
allah kolay doğumlar nasip etsin,sağ salim atlatın inşallah
tuğbacım dua edicem canım inşallah istenbul veya civarı olur,sende rahat rahat beklersin nevanın babacığını
ne zaman belli oluyo tatlım,haberdar et bizi
günaydın kızlar..
bebeğim olunca hamile olduğumdaki dönem gibi giremiyorum internete malesef..her anı her fırsatı oğlumla değerlendiriyorum..hiç bişey yapmazsam onu izliyorum..kokluyorum..ama aklım da sizde..her fırsatta girip bakmaya çalışıyorum..hepinize en az benim kadar güzel kolay bir doğum diliyorum..ben epidural anestezi ile oldum biliyorsunuz eşim de girdi doğuma çok memnun kaldım çok çabuk toparladım en büyük korkum sütümün gelmemesi idi çok şükür herşey yolunda..
Fazla geçmişe gidemedim.
Herkese günaydın .
Oooo maşaallah canım kızınasenin kız , benimkinden önde gidiyor valaha.
Hadi hayırlısı canım , sağ salim alırsın kucağına bebeğini inş.. doğum tarihi de hemen hemen belli olmuş : )
[/COLOR]
caanım ne güzel senin tarihin belli olmuş,muhtemelen termimiz aynı olmasına rağmen sen meleğini kucağına daha erken alıcan galiba,çok sevindim,hayırlı olsun:)))
evet aldımmmmmm.yaaaa denizimde sezeryan için tarih almış,benden önce doğurcak... en sona ben kalıcam ,termim 1 ocakta doluyor,beni kimse merak bile etmiycek... doktoruma göre son güne kadar bekliycez
Maşallaaahhh tosun gibi gelecek senin prensesinnn, bizim oğlan çırpısı seyrek
Denizim de gününü almış ne güzel aynı gidiyoduk biz onunla ama 24 Aralık demişler.. Benim doktor çok inatçı ya illede gününü bekliyo 3 Ocak diyo başka bişey demiyo... Zaten sezaryan olacak bende çok sabırsızlanıyorum allahım hayırlısını nasip et inşallah...
Herkese Merhaba,
3 aralik Kizim dogdu. Inci'm geldi. 3200qr. boy 52 sm.
herkese guzel dogumlar:)
cok mutluyum, hepinizi cok seviyorum.
SElam kızlarGeçmiş birikmiş dönemiycem valla :)) Bizde dün gittik doktora oğluş iyi çatımız normal doğum için hazırmış :81: Artık oğluş ne zaman isterse gelebilir dedi nstye gircez cumaya artık sancı takibindeyiz başka birşeyimiz yok Allaha şükür.BUgünde akşama tekrar anca girerim öpttüm hepinizi kızlar
Herkese Merhaba,
Herkese Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?